__MAIN_TEXT__

Page 1

Cultuur

Vergadering

Evenement

Uitvaart

Koffietafel

Film

Borrel

Bedrijfsfeest

Conferentie

www.ccgr.nl


Voorwoord Op zoek naar een mooie en gezellige locatie in de regio? Onze culturele centra hebben genoeg te bieden! Wat dacht u van een bedrijfsfeest of -borrel, een evenement of beurs, maar ook een uitvaartceremonie of koffietafel behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast verhuren we sinds 2016 prachtig opgeknapte ruimtes voor ZZP’ers en mobiele werknemers. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Voor al uw bezoeken geldt een hartelijke ontvangst door ons horecapersoneel. Ik nodig u graag uit om onze centra te bezoeken!

Ingrid Langen - de Kanter directeur

CCGR als uw gastheer Veelzijdige en betaalbare locaties voor uw evenement, feest of vergadering Culturele Centra De Schakel (Gilze) en De Boodschap (Rijen) liggen allebei centraal gelegen tussen Breda en Tilburg. Beide locaties zijn zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Bovendien hebben we voor en achter het gebouw (Rijen) en aan de zijkant (Gilze) voldoende gratis parkeergelegenheid.

Cultureel Centrum De Schakel Kerkstraat 104 5126 GD Gilze 0161-452009

Google Maps

Cultureel Centrum De Boodschap Nassaulaan 62-64 5121 BC Rijen 0161-224314


De culturele centra

Foyer De Boodschap

In de modern gerenoveerde voormalige kerk waar cultureel centrum De Boodschap in is gevestigd en het in 2008 onder architectuur verbouwde pand van De Schakel, vinden bezoekers van diverse doelgroepen dagelijks hun weg naar verschillende cursussen en activiteiten, het filmhuis of het theater. De foyers zijn het hart van de culturele centra en de huiskamers van Gilze en Rijen, waar jong en oud elkaar ontmoeten. We beschikken over 23 verhuurbare zalen van verschillende grootte en met diverse faciliteiten in De Boodschap en 16 in De Schakel. De zaalcapaciteit varieert van 4 tot 400 personen, zodat u zowel voor recepties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, symposia en jubilea bij ons terecht kunt.

Foyer De Schakel

Deze multifunctionele accommodaties zijn geliefd vanwege hun flexibiliteit, voorzieningen, sfeer en ruimte. Waar u ook een ruimte voor nodig heeft, het is bij ons vast en zeker te vinden!

Evenement plannen

Theaterzaal De Boodschap

In onze ruime theaterzalen (capaciteit tot ca. 400 personen) vinden regelmatig grote evenementen plaats, zoals beurzen of jaarvergaderingen. U kunt de zaal zowel mÊt als zonder luxe theatertribune huren. En wat dacht u van onze prachtige patio (met podium) bij De Boodschap, waar het met mooi weer goed toeven is of de kelder met bar en volledige lichtinstallatie de ruime gymzaal bij De Schakel? Ook daar kunt u voor uw collega’s een leuk evenement organiseren. Een symposium, bedrijfsfeest, jubileumviering of wat u wenst: het personeel van CCGR zorgt er graag voor dat dit perfect voor u geregeld wordt!

In de gezellige foyer kunt u prima lunchen of naborrelen

Theaterzaal De Schakel


Cursusruimten

Danszalen

Expositieruimten

Vergaderruimten

Maak gebruik van onze professionele licht- en geluidtechniek

Kinderfeestje & Kinderfilmhuis Bij CCGR kun je een kinderfeestje op een originele manier vieren. Met vriendjes of vriendinnetjes naar de film of meedoen aan een leuke creatieve workshop dans, fotografie, theater, etc. De kids krijgen lekkere snoepjes en eten samen frietjes. Leuk toch?

Volg ons!


Vergaderen of flexwerken Of u nu een groot bedrijf heeft of een zelfstandige zonder personeel bent, wij hebben een ruimte die past bij uw wensen. Onze vergaderruimten kunnen uitgerust worden met diverse moderne audiovisuele hulpmiddelen: van flip-over tot beamer. Bovendien kunt u gratis van het draadloos netwerk (WIFI) gebruik maken. Indien u een hele dag wilt vergaderen, kunnen wij tussendoor zorgen voor een heerlijke lunch. U kunt bij ons ook terecht tussen afspraken door om bijv. een verslag uit te werken of mail te beantwoorden.

Tip: Maak een combinatie van vergaderruimten, zodat u meerdere workshops tegelijk kunt laten plaatsvinden. Ideaal als u groepsindelingen wilt maken. Al eens gedacht aan een vergadering en daarna met zijn allen naar het theater? Vraag naar de mogelijkheden voor een arrangement.

Feestje vieren?! Wilt u van uw feest een fantastische dag of avond maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bespreken we de gewenste catering en sfeer. Of u nu een kleinschalige hightea wilt, een vriendendiner, een groot, spetterend feest of een familiemiddag met plezier voor de kids, het is allemaal mogelijk.


Uitvaarten en koffietafels Culturele Centra De Boodschap en De Schakel hebben alles in huis om een uitvaartdienst volledig af te stemmen op de persoonlijke wensen van de overledene en nabestaanden. Onze theaterzalen zijn mede door hun sfeervolle uitstraling uitermate geschikt voor aula-diensten. De zalen zijn voorzien van klimaatbeheersing. Een mooi filmpje of een foto-compilatie afspelen ter nagedachtenis aan de overledene? Er is een filmdoek beschikbaar en een uitgebreide muziekinstallatie, zodat de dienst muzikaal ondersteund kan worden. Ook met de belichting kan er een speciale sfeer gecreĂŤerd worden. Onze horecamedewerkers kunnen iedere gewenste catering verzorgen: van een eenvoudige koffietafel tot een exclusieve borrel met luxe hapjes. De foyers van beide centra zijn hier goed voor te gebruiken. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een familiekamer en beschikt De Boodschap over een patio.

Meer info? Wilt u meer weten over onze (zakelijke) verhuurmogelijkheden neem dan contact op met onze horecamanagers. De Schakel Hilde van Opstal horeca@ccdeschakel.nl

Theater!

Naast de talloze verhuurmogelijkheden kunt u bij ons ook genieten van een divers theaterprogramma. Kijk voor het actuele aanbod op www.ccgr.nl.

De Boodschap Mirna van den Berg horeca@ccdeboodschap.nl

www.ccgr.nl

Profile for CC Gilze en Rijen

Verhuur ruimtes Culturele Centra Gilze en Rijen  

Als u een goede locatie zoekt voor uw bedrijfsfeest, vergadering, beurs of ander evenement, dan zijn cultureel centrum De Schakel in Gilze e...

Verhuur ruimtes Culturele Centra Gilze en Rijen  

Als u een goede locatie zoekt voor uw bedrijfsfeest, vergadering, beurs of ander evenement, dan zijn cultureel centrum De Schakel in Gilze e...

Advertisement