Page 1

Divendres 7 i Dissabte 8 COMPLEMENTS PER L’ESCOLA Ubicació: A la planta baixa, just davant del C&A. Horari: De 17:30 a 20:30 h. Dissabte també d’11:30 a 13:30 h.

ENLAIRA’T amb

AGENDA SETEMBRE

Divendres 21 i Dissabte 22 CARPETES PER L’ESCOLA Ubicació: A la planta baixa, just davant del C&A. Horari: De 17:30 a 20:30 h. Dissabte també d’11:30 a 13:30 h.

Divendres 14 i Dissabte 15 diptic_salt.pdf

5

09/08/2012

17:06:47

Torna a l’escola amb eurekakids Ubicació: A la planta baixa, just davant del C&A. Horari: De 17:30 a 20:30 h.

2012 l’any que mirem, altre cop, al buit. Exposició de fotos de EU ERAM

El 1931 Europa patia una terrible crisis bancària i financera que inexorablement la portaria a la Segona Guerra Mundial, en aquests anys de retallades, deutes, mal estars, etc, etc, tan semblants als nostres dies, apareix aquesta gran obra de Read, on es pergunta pel significat, i per tant, per la utilitat de l’art. Des de la EU ERAM part de la nostra missió és formar als futurs professionals i creadors en les tècniques i coneixements per poder expressar-se, en proporcionar-los les eines amb les que ells han de construir i mostrar-nos la seva visió de la realitat. També, ho és, facilitar-los l’espai i la possibilitat de mostrar-se al públic. Aquesta exposició forma part d’aquest procés, aquests creadors ens mostren algunes de les seves visions, reflexions, pors, d’ells mateixos en aquesta època que ens ha tocat viure. Aquestes imatges són visions personals nascudes de la quotidianitat comuna. Creacions a partir de successos ordinaris, ni més ni menys que el dia a dia, la nostra Girona del 2012 com a motor de reflexió. Us convidem a mirar a través dels seus ulls un món tan fascinant, extrany i canviant com és el que entre tots construïm dia a dia.

Ubicació: A la planta baixa Horari: del 27 d’Agost al 23 de Setembre moda . complements . restauració . oci . supermercat . serveis Segueix-nos al

twitter

Segueix-nos al

Facebook

PÀrquinG gratuït

2.500 places

75 vols a

europa amb

ryanair

SOM COM TU, SOM DE GIRONA

autobÚs linea 3 i 4

www.espaigirones.com af_diptico_ryanair.indd 1

20/08/12 17:28


ENLAIRA’T amb

Participa i vola! • Recull una butlleta de participació en el punt d’informació d’aquesta promoció, situat a la zona de restauració. També pots descarregar-te-la i imprimir-la des de la nostra aplicació de facebook. • Gaudeix dels locals de restauració que hi col·laboren i demana que et posin el seu segell a la teva butlleta a partir d’una consumició mínima de 4 euros. I fes el mateix quan vagis a veure una pel·lícula als nostres cinemes. Els dos segells poden ser de dies diferents. • Un cop tinguis els dos segells, omple la butlleta amb les teves dades personals i presenta-la al punt d’informació de la promoció. Allà rebràs un codi perquè puguis comprovar a la nostra aplicació de facebook si ets un dels premiats.

75 vols a

• Recorda que pots participar les vegades que vulguis, sempre que hi presentis noves butlletes amb les teves dades i els segells corresponents.

europa amb Presenta 1 segell dels nostres locals de restauració i 1 altre dels cinemes, i guanya vols a Europa amb Ryanair. Aquest setembre volem que aixequis el vol! I ho fem sortejant cada divendres 10 vols de Ryanair a les següents ciutats europees: * Vols per a 2 persones. Taxes no incloses.

colònia

alger

Promoció vàlida de l’1 al 30 de Setembrede 2012.

frankfurt

manchester

venècia af_diptico_ryanair.indd 2

Hi col·laboren: Il Cafè di Roma Zona Kebab La Nonna Frankfurt Cinebox Fosters Hollywood Lizarran Sushi bar Som-hi!

McDonalds El Toc Konig Dino Andreu Llagurt Golden New Park Restaurant xinès Palau Dong Xing

Promoció vàlida de l’1 al 30 de setembre de 2012. Vols per a 2 persones. Taxes no incloses. Els treballadors dels establiments d’Espai Gironès també poden participar en aquesta promoció sota aquestes condicions: si són treballadors d’un dels operadors de restauració que hi col·laboren, han de presentar el segell d’un altre establiment de restauració; si són treballadors del cinema, han de presentar dos segells de dos locals de restauració diferents.

20/08/12 17:28

Activitats SETEMBRE 2012  
Activitats SETEMBRE 2012  

Promoció "Enlaira't a l'Espai Gironès" i activitats previstes pel mes de setembre de 2012.

Advertisement