Page 1

Centres Cívics Drassanes/ Folch i Torres

AL NADAL IL·LUSIÓ I FANTASIA AL RAVAL 2013 desembre


ESPAIS DEL RAVAL ELS ENCANTS DEL RAVAL

CONCERT I JAM SESSIONS Divendres 20 de desembre a partir de les 18h. Combos de l’Escola de Músics JPC Lloc: Centre Cívic Drassanes

Dilluns 16 de desembre de 10 a 14h i de 16 a 18h. Organitza: Casal familiar Drassanes Lloc: Centre Cívic Drassanes (al vestíbul del Centre)

EXPOSICIONS

Roba de segona mà i manualitats a preus populars.

EN UN MÓN ANÒNIM

CASALS DE NADAL Dies 23 i 24 de desembre Lloc: Centre Cívic Drassanes Casal de Barri Folch i Torres Casal Infantil - Per nens i nenes de 3 a 12 anys. Per informació o inscripcions truqueu al 934 412 280. Projecte Franja - Per nens i nenes de 12 a 16 anys. Sortides, tallers, espectacles, etc... Per informació o inscripcions truqueu al 933 294 295.

CONCERTS CONCERT ESPECIAL CAP D’ANY Dimecres 18 de desembre a les 19h. Organitza: AMUC (Associació de Músics del Metro i del Carrer de Barcelona) Lloc: Centre Cívic Drassanes A la Sala Frederica Montseny. Amb actuacions de: • Tuba Hamra ( swing, bossa nova) • Casi el mejor Trío de tu vida (jazz, swing) • La Banda Mutant AMUC (música d’autor composta i interpretada pels Músics del Metro) • The Hillbilly Boogie Brothers (boogie, blues) i jam d’artistes d’AMUC-BCN

PER NADAL, CONCERTS AL CASAL Divendres 20 de desembre a les 19h. Cor infantil Centro Filipino Tuluyan San Benito Lloc: Casal de Barri Folch i Torres El repertori inclourà des de nadales fins a cançons típiques del folklore filipí.

Del 13 al 30 de desembre Projecte de: TMB, Facultat de Belles Arts i AMUC Lloc: Centre Cívic Drassanes Exposició fotogràfica realitzada per estudiants de Belles Arts de la Universitat de Barcelona que pretenen retratar, des de diferents punts de vista, la vida d’aquells que viuen en un món anònim, d’aquells que no abandonen cap oportunitat de demostrar que existeixen altres manera d’entendre la vida: Els Músics del Metro.

TEATRE Totes les obres es representaran al Centre Cívic Drassanes a excepció de Sense Pressió que es farà al Casal de Barri Folch i Torres.

LO-CURAS: AMAS MAMAS Divendres 13 de desembre a les 21h. Companyia TaniT & Co. Butohesc Durada: 45 minuts La mort d’una mare. La mare com a matriu i mestra de vida i de mort. Estil: Dansa Butoh. Concepció i direcció: Tanit Lunadeplata. Música i acompanyament sonor: Meredith Monk i ballarines. Cossos i veus en moviment: Tanit Lunadeplata, Lydia Zapatero i Andrea Torres Novoa.

CONTE DE NADAL Dilluns 16 de desembre a les 18’45h. Companyia Life is Dance Durada: 45 minuts Al pessebre de l’Ona li falta l’Estel de Nadal, sense el que no es podem celebrar aquestes festes tan esperades. Aconseguirà trobar l’estel perdut amb les pistes que li donaran els personatges de Disney? Gènere: Musical Infantil. Direcció: Live is Dance. Ballarines: Anna Duran, Berta Real, Violeta Andreu i Veronica Bote.


OBRA EN DESENVOLUPAMENT Dimarts 17 de desembre a les 19’30h. Companyia Plætix Aquesta obra és un termòmetre per tal de mostrar al públic una de les seves creacions, encara en procés de desenvolupament, amb la calidesa que la sala del Centre Cívic Drassanes atorga.

SENSE PRESSIÓ Dimarts 17 de desembre a les 18h. Companyia Zoo(i)lògic Adreçada a joves i adolescents. En l’etapa de l’adolescència, succeeix que en moltes ocasions els joves es veuen exposats a pressions com ara els amics, la televisió i l’internet, entre d’altres, que fan que acabin adoptant conductes amb les quals no necessàriament hi estan d’acord. Creació i Direcció: Cia. Zoo(i)lògic teatre. Actors: Gaël Camacho, Franco Maestrini, Mireia Scatti, Rafa Colás i Paulova Sastregener.

CURS D’INTRODUCCIÓ A L’ENOLOGIA Dimecres 4, 11 i 18 de desembre de 19 a 21h. Tallerista: Pere Elizalde Legarreta Lloc: Casal de Barri Folch i Torres El Tast de vins i el maridatge. Quins vins acompanyaran els teus plats per Nadal? El curs consisteix en una introducció bàsica al món de l’enologia. Malgrat estar plantejat en sessions pràctiques de tast, també es tractaran temes com el cultiu i el procés d’elaboració. El què es pretén és despertar els matisos en el paladar de cada participant sense caure en l’esnobisme. La qüestió és que cadascú pugui ser capaç de destriar el vi o el cava que li agrada i identificar-lo. També farem una pinzellada al maridatge.

FUNDA DE COIXÍ DE PATCHWORK Dimarts 17 de desembre de 18 a 21’30h.

PALLASSO, PALLASSO!!! Dimarts 24 de desembre a les 13h. Laudelí Arnau Espectacle en què la curiositat ens ha d’obrir les portes cap al descobriment de la llibertat d’imaginació, la manipulació d’objectes, la música, els malabars, les complicitats, els canvis d’imatge, les pors i els dubtes, l’amor i l’alegria. Interpretació, creació i direcció: Laudelí Arnau. Amb el suport i la col·laboració de Trompitxols Arts Escèniques Aplicades.

TALLERS

Realitzarem una funda de coixí de patchwork, amb retalls de teles de diferents textures i colors que podràs combinar al teu gust. Aprendrem una tècnica molt fàcil de patchwork i també com posar una cremallera. Són necessaris coneixements bàsics de costura.

BOSSA DE MÀ REVERSIBLE Dijous 19 de desembre de 18 a 21’30h. Realitzarem una bossa de mà reversible i amb butxaca. Aprendrem els passos de confecció necessaris per poder fer ús de tots dos costats sense que es vegin les costures. Són necessaris coneixements bàsics de costura.

INICIACIÓ AL TRAPILLO

TALLERS GRATUÏTS. PLACES LIMITADES. Cal inscripció prèvia. Es faran al Centre Cívic Drassanes a excepció del Curs d’introducció a l’enologia que es farà al Casal de Barri Folch i Torres. Informació i inscripcions: tallers@ccdrassanes.cat

Divendres 20 de desembre de 18 a 21’30h.

MENÚ DE NADAL

TOTE BAG PERSONALITZADA

Dijous 12 de desembre de 19’30 a 21’30h. Salses i retallons pel Menú de Nadal. Aprendrem a fer un sofregit, una samfaina, una picada o un allioli. Aprofitar els retallons que corren per la nevera i fer-ne croquetes o canelons. Per acompanyar, lligar, pastar o farcir.

Realitzarem una bossa/cistella de trapillo amb nanses. Llis, estampat o combinat. Aprendrem les nocions bàsiques del ganxet (punt baix, anell màgic, augmentar punts i teixir en forma circular).

Dilluns 23 de desembre de 18 a 21’30h. Realitzarem una bossa multiusos Tote Bag, dissenyada a la teva mida, i la personalitzarem amb una tècnica d’estampació molt fàcil i original.


u

Avinguda del Paral·lel

nt

a

de

Pa

Sa

Am àl ia

nd

a

de

Ca rre te s

al

le s

Ll

ei

P nt

ta

t

e

la

au

c/ d

de

de

c/

la

Re

in a

Ro

c/

MAPA

CASAL DE BARRI FOLCH I TORRES

Sa

nd

rr et es

la

Sa

le s

nt

Pa

ci

à

c/

u

de

Ca

Re in

Pa

c/

de

nt

la

Sa

e

de

c/ d

c/

Paral·lel

aA

m

àli a

Ro

al

av

Paral·lel

lR

c/

a

de

bl

de

am

Sa

nt

R

Pa

de

les

s

nt

bl

Sa

a

de

dro

na

pie

m

c/

qu

es

c/ d

ar

ssan

és

de

s Dra

CENTRE CÍVIC DRASSANES

No

u

a

de

Ba

rb

er

à

la

Ra

m

bl

Liceu

a

de

Gu

àr

di

Avin g

c/

de

uda

l’E

st

de le

c/

c/

na ro ad a.M St

es

l·lel

de

lM

l rta Po el c/d

Avinguda del Para

c/

c/

e l’O

de

m

Sa

Ma ta. eS c/ d

on

Ra

m

c/

la

Ra

de

nt

Avinguda del

u

er

No

gu

c/

Ole

Paral·lel

u

a

a de

les D

rassan

ADRECES I HORARIS

Sta

.M ad CENTRE CÍVIC DRASSANES ro na C/ Nou de la Rambla, 43 | 08001 Barcelona Telèfon 934 412 280 | Fax 934 414 694 la ccdrassanes.cat | informacio@ccdrassanes.cat mb Ra facebook.com/ccdrassanes La twitter.com/CCDrassanes De dilluns a divendres de 9 a 14’30h i de 16 a 22h. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 22h.

Aving ud

bl

m

La

c/d el Po rta l

Drassanes

Drassanes

Ra

CASAL DE BARRI FOLCH I TORRES C/ Reina Amàlia, 31 | 08001 Barcelona Telèfon 933 294 295 cbfolchitorres.cat | info@cbfolchitorres.cat facebook.com/casaldebarrifolchitorres twitter.com/CasalBarriRaval De dilluns a divendres de 9 a 21h.

Nadal il·lusió i fantasia al Raval 2013  

Programació del Cicle de Nadal del Centre cívic Drassanes i el Casal de Barri Folch i Torres. Totes les activitats són gratuïtes.

Advertisement