Page 1

Centre Cívic Drassanes / Folch i Torres

AGENDA HIVERN 2017 de gener a març


TALLERS HIVERN 2017

Inscripcions Del 9 al 23 de gener L’inici dels tallers serà a partir de la setmana del 30 de gener Centre Cívic Drassanes de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 21h i els dissabtes de 10 a 13’30h i de 16 a 21h. Casal de Barri Folch i Torres de dilluns a divendres de 9 a 21h. Oficina Tiquet Rambles - Palau de la Virreina de dilluns a diumenge de 10 a 20’30h. La Rambla, 99. També us podeu apuntar ON-LINE al web ccdrassanes.cat La seva duració serà entre els mesos de gener, febrer i març. Us podeu inscriure als dos centres, independentment d’on es realitzi el taller. PROCÉS D’INSCRIPCIÓ El pagament de la matrícula es farà mitjançant ingrés bancari o targeta i no es considerarà formalitzada la inscripció fins el lliurament del resguard original d’ingrés al centre. El temps de lliurament del resguard és de 48 hores. També us podeu inscriure on-line a través del nostre web. En aquest cas, no és necessari lliurar el resguard al centre doncs la inscripció és automàtica. PREUS DELS TALLERS 9 sessions de 1h./setmana: 36’92€. 9 sessions de 1’5h./setmana: 55’38€. 9 sessions de 2h./setmana: 73’83€. DEVOLUCIONS La devolució del curs tan sols es farà quan un curs s’anul·li per part de l’organització o per falta d’alumnes. El temps per recollir aquesta devolució serà del 13 de febrer al 31 de març. Una vegada iniciats els tallers no es retornarà, en cap cas, l’import de la inscripció. La possibilitat de canvi de taller només es contemplarà durant la primera setmana dels cursos i no s’abonarà cap diferència. El centre es reserva el dret de variar la programació, l’horari, el professor o professora i la ubicació d’una activitat si ho considera necessari. En cas d’haver d’anul·lar alguna sessió, aquesta serà recuperada en el mateix trimestre.

:

CLASSES DE PROVA GRATUiTES La setmana del 16 de gener us convidem rs , a provar una classe oberta dels talle en, que trimestrals, en el mateix dia i horari, previa . estan programats. No cal inscripcio Busqueu les sigles C.P. a les activitats i veureu la data programada.


DANSA

SAMBA REGGAE Dilluns de 20 a 21’30h. C.P. 16 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Samba Reggae és un estil de música i de ball de Bahía, Brasil. És el resultat de l’esforç dels negres brasilers per desenvolupar una música de carnestoltes que poguessin reclamar com a seva. El ball prové de moviments afrobrasilers i del candomble. És un estil lliure, ple d’energia i alegria amb música bahiana típica com Ara Ketu, Ile Aiye, Timbalada, Olodum i Escola de Samba.

Dansa-Teatre Dimecres de 18’30 a 20h. C.P. 18 de gener de 19 a 20h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Ens aproximarem a la dansa-teatre, investigant la naturalesa del moviment i descobrint una gamma de possibilitats creatives del cos que dansa. Crearem històries amb el cos, explorarem la teatralitat del gest, tocarem la força de les imatges per descobrir la riquesa del nostre món interior i entrar en relació amb els altres, l’espai i el temps.

LINDY HOP (BALL DE SWING) Dimarts de 20 a 21’30h. C.P. 17 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Es recomanable venir amb parella. Si no en teniu, truqueu al centre i us informarem. Descobrirem els primers passos per poder sortir a ballar i donarem les claus principals per establir una bona connexió amb la parella.

CLAQUÉ Dimecres de 20 a 21’30h. C.P. 18 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Amb el claqué explorarem el món de la dansa i de la música d’una forma divertida i dinàmica, ja que ens permet, no solament expressar-nos mitjançant el moviment corporal, sinó també de poder ‘tocar un instrument’, que en aquest cas seran les sabates.

Booty Dance / Twerk

Dijous de 20 a 21’30h. C.P. 19 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

Matí - Dimecres d’11’30 a 13h. Tarda - Divendres de 18’30 a 20h. C.P. 18 de gener de 12 a 13h. 20 de gener de 19 a 20h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

En aquesta classe donarem molta importància a la base tècnica (col·locació, flexibilitat, tonificació de glutis i abdominals, etc.) dedicant una part de cada sessió a ballar diferents coreografies que ens ajudaran a millorar l’ expressió i l’estil. Una classe dinàmica i enèrgica on, a part de mantenir-nos en forma, ens divertirem i potenciarem la nostra autoestima.

Booty Dance o Twerk és un ball urbà d’origen africà que es concentra en les mil maneres de moure els malucs i cul. Aprendrem a controlar el nostre cos treballant diverses tècniques d’aïllament mentre millorarem la coordinació, la musicalitat i l’equilibri. Prepara’t per suar! És obligatori portar genolleres per poder fer tots els moviments còmodament.

MODERN JazZ

DANSA CONTEMPORÀNiA Matí - dimecres de 12 a 13’30h. Tarda - dimarts de 18 a 19’30h. dimecres de 20 a 21’30h. C.P. 18 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Introducció a la tècnica de la dansa contemporània, apropant-se als principis bàsics del moviment: comprensió i ús del pes, de l’impuls, del flux, etc.

Sevillanes Dimecres de 18 a 19’30h. C.P. 18 de gener de 18’30 a 19’30h. Lloc: Casal de Barri Folch i Torres

FLAMENC Iniciació - dimarts de 12 a 13’30h. dijous de 17’45 a 19’15h. Avançat - dijous de 19’15 a 20’45h. C.P. 19 de gener de 18’45 a 19’45h. Lloc: Casal de Barri Folch i Torres


DANSA

Ballet clàssic (correcció postural) Iniciació - dilluns de 18’30 a 20h. dimarts de 12’30 a 14h. Intermig - dijous de 18 a 19’30h. C.P. 16 de gener de 19 a 20h. Lloc: Centre Cívic Drassanes És la base per a qualsevol altre estil de dansa. Ens ajudarà a augmentar la nostra flexibilitat, a millorar la coordinació i a corregir hàbits posturals. Farem un escalfament, diagonals i una coreografia per posar en pràctica totel que hem après. Una bona manera de mantenir-te en forma alhora que ens divertim.

DANSA Africana Iniciació - divendres de 18’30 a 20h. Avançat - divendres de 20 a 21’30h. C.P. 20 de gener de 19’30 a 20’30h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

Samba contemporània Dimarts de 20 a 21’30h. C.P. 17 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

NOU

La samba contemporània és una fusió dels balls afrobrasilers amb la dansa contemporània. Fusionarem moviments lliures i amb coreografia d’ambdós balls, barrejant el ritme i l’alegria dels pobles i la cultura brasilera amb la base tècnica i la consciència corporal que ens proporciona la dansa contemporània.

DanceHaLl Iniciació - dimarts de 20 a 21’30h. Intermig - dimecres de 20 a 21’30h. Avançat - dimarts de 18’30 a 20h. C.P. 17 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Provinent de l’Illa de Jamaica i de la música dancehall, aquesta dansa es caracteritza pels seus moviments caribenys influenciats per l’origen de les seves arrels africanes en què originàriament ballaven coses de la seva vida diària juntament amb cançons que parlen precisament d’això. Iniciació. Intro al Dancehall: Coneixerem la història, la cultura i el perquè d’aquesta dansa urbana provinent de Jamaica. Aprendrem les tècniques i moviments bàsics. Intermig. Old School/ Medium School: Aquest estil caribeny es caracteritza per la varietat i quantitat d’etapes i passos diferents durant la dècada 2000-2010. En aquest grup entendrem el creixement dimensional del dancehall i aprendrem moviments i passos més complexes. Necessari coneixements bàsics de dansa. Avançat. New School: El dancehall ha evolucionat... Som al 2017 i la música, el ball i Jamaica han canviat. Aprendrem com el dancehall s’ha començat a contagiar d’altres estils com el hip hop i, per tant, noves tècniques, passos i moviments arriben des de l’illa; moviments que us transmitirem en forma de rutines de ball. Necessari coneixements de dancehall.

TEATRE i recursos teatrals

Teatre Terapèutic

Cant

Dimecres de 18’30 a 20h. C.P. 18 de gener de 19 a 20h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

Dimarts de 18 a 19’30h. C.P. 17 de gener de 18 a 19h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

Una experiència per aprofundir en nosaltres mateixos d’una manera alliberadora. Mitjançant l’acció, el joc, la dansa, el text, el cos, entre d’altres, trobarem l’expressió essencial “de mi cap als altres i dels altres cap a mi”. Gràcies a tècniques terapèutiques, l’inconscient es mostra d’una manera creativa per aportar seguretat, confiança i autoestima. No és necessària experiència.

Dirigit a cantants, actors i a tothom que desitgi explorar la seva veu cantada, amb o sense formació prèvia. Només necessitarem ganes d’aprendre i descobrir les possibilitats de la nostra veu. Treballarem la tècnica vocal, des de la relaxació i flexibilitat, per aprofitar al màxim els nostres matisos vocals.


TEATRE i recursos teatrals Tallers oberts a persones amb o sense experiència teatral prèvia

Verticals Dimarts de 19’30 a 21’30h. C.P. 17 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

NOU

Eines de treball per arribar a aconseguir l’equilibri invertit. El posicionament correcte en parada de mans, diferents tipus de pujades i les seves progressions acrobàtiques. La cerca d’equilibri, desplaçaments de pes i resistència en vertical en sòl i en diferents alçades.

El cos en escena. Iniciació al Teatre Físic Dimarts de 19’30 a 21’30h. C.P. 17 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes El curs proposa una formació sobre els principis del teatre físic: es donarà espai a l’escolta del cos, aprendrem a seguir els nostres impulsos, desbloquejant tensions, transformant hàbits i la forma de percebre’ns i comunicar-nos amb l’altra. Per cada acció, buscarem la memòria de la nostra vivència personal i la força creativa de la imaginació en l’espai i en la construcció escènica.

acrobàcia: salts en sòl Dijous de 19’30 a 21’30h. C.P. 19 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Hi ha alguna cosa més divertida que mirar el món de cap per avall? I més emocionant que poder controlar el teu cos girant en l’aire? Has pensat alguna vegada en el que pots arribar a fer amb el teu cos com a única eina de treball? Salts en sòl, verticals en equilibri invertit, preparació física específica, recursos acrobàtics per a la dansa i el moviment.

Clown Dimecres de 18 a 20h. C.P. 18 de gener de 19 a 20h. Lloc: Centre Cívic Drassanes A través del joc, del nostre cos i de la seva comicitat, explorarem noves formes d’expressar les emocions i exercitar la imaginació, sense por al ridícul. Per aprendre a riure, fer riure i a riure’s d’un mateix!

Actuació davant La càmera Dijous de 19’30 a 21’30h. C.P. 19 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

NOU

Actuar davant la càmera és descobrir-se a un mateix i entendre si es pot convertir en la teva professió de futur. Aprendràs a moure’t davant la càmera de forma espontània i natural. Treballarem càstings i monòlegs còmics o dramàtics, entre d’altres.

INICIACIÓ AL TEATRE Obrim un nou grup! Iniciació - dilluns de 18 a 19’30h. Avançat - dilluns de 19’30 a 21’30h. C.P. 16 de gener de 19 a 20’30h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Coneixerem els principis bàsics de l’ofici d’actor. Gaudeix d’aprendre i actuar! Treballarem al Teatre del centre.

Teatre de l’Oprimit Teatre d’intervenció i transformació social Dimecres de 18’30 a 20’30h. C.P. 18 de gener de 19’30 a 20’30h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Practicarem exercicis i dinàmiques de treball en grup per tal de preparar una sessió de teatre fòrum sobre el tema social escollit pels alumnes participants: els jocs d’escalfament, la peça de teatre i com dur a terme la seva dinamització formaran part del procés de treball.


BENESTAR PERSONAL

Iniciació a la Gestalt

Ioga terapèutic (Hatha Ioga)

Dimecres de 20 a 21’30h. C.P. 21 de setembre de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

Dilluns de 20 a 21’30h. Dimecres de 20 a 21’30h. C.P. 16 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes El ioga terapèutic és una forma d’exercici mil·lenària destinada a millorar el potencial de cada persona. Més que buscar postures forçades i complicades, desenvoluparem l’habilitat de fer postures que s’adaptin al nostre cos i no a la inversa.

Hatha Vinyasa Ioga Dijous de 10 a 11’30h. Dimarts de 18’30 a 20h. C.P. 17 de gener de 19 a 20h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

NOU

Aquesta disciplina del ioga combina la respiració conscient, la fluïdesa i la quietud, l’alineació física i energètica i la ment enfocada. És un tipus de ioga molt dinàmic, ja que la seva finalitat és coordinar els moviments del nostre cos amb la respiració. Dirigit a persones que desitgen un ioga actiu físicament, amb sessions intenses i alhora respectuoses amb les necessitats i capacitats de cada alumne.

La Gestalt està centrada en l’autenticitat de la persona: veu a l’esser humà com un tot i confia en el seu potencial regulador. Des de l’aquí i l’ara, posarem l’atenció i l’acceptació de l’experiència en l’àmbit corporal, emocional i mental reconeixent la nostra realitat. Una proposta vivencial, reveladora i lúdica.

Pilates Dilluns de 18’30 a 20h. Dimecres de 18’30 a 20h. C.P. 16 de gener de 19 a 20h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Gimnàstica postural que ens ajudarà a sentirnos millor amb nosaltres mateixos. El Pilates és un exercici cos-ment de gran precisió, basat en la tècnica creada per J. Pilates que ajuda a aconseguir una millor forma física sense descuidar l’aspecte interior del que som.

Tai-txi - Qigong Dimarts de 18 a 19’30h. C.P. 17 de gener de 18 a 19h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Exercicis de síntesi i jocs de consciència. Pràctiques que tenen una gran utilitat, tant en la psicomotricitat i la coordinació motriu, com per a millorar la circulació, el sistema digestiu i nerviós, augmentar la capacitat d’autodefensa i enfortir el sistema immunològic, entre d’altres.

Arts plàstiques

Dibuix URBÀ Urban sketching Dissabtes d’11 a 13h. C.P. 20 de gener de 19 a 20h. Lloc: Centre Cívic Drassanes El dibuix urbà (urban sketching) és una forma divertida i fàcil d’apropar-se al món del dibuix i la pintura, des d’un ambient distès i relaxat. A més, ens permet conèixer el barri i la ciutat d’una forma diferent, ja que dibuixarem els llocs més representatius i potser descobrirem llocs desconeguts. Material a càrrec de l’alumnat.

Dibuix Dimecres de 19’30 a 21’30h. C.P. 18 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Les línies, les formes i el volum són elements que componen el dibuix i que estan en tot el que ens envolta. Despertarem i desenvoluparem les nostres habilitats per portar aquests elements al paper i gaudir del dibuix. Material a càrrec de l’alumnat.


Música Us podeu inscriure a més d’un nivell. Imprescindible portar instrument

guitarra espanyola

Palmes flamenques

Iniciació - dimarts de 18 a 19’30h. Avançat - dimarts de 19’30 a 21h. C.P. 17 de gener de 19’30 a 20’30h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

Dilluns de 18’30 a 19’30h. Lloc: Casal de Barri Folch i Torres C.P. 16 de gener de 18’30 a 19’30h.

Iniciació: Aquest nivell no requereix cap coneixement musical previ. Aprendrem a afinar la guitarra, a col·locar els primers acords i a combinar-los amb patrons senzills de punteig i arpegi, començant a acompanyar fragments de cançons conegudes de Pop, Rock, Folk, Bolero, etc. Avançat: En aquest taller s’hi trobaran els alumnes que ja tenen les destreses elementals (acords bàsics i primers patrons rítmics). S’afegiran nous acords i tècniques de mà dreta. L’objectiu serà canviar els acords amb més rapidesa per tal d’acompanyar acompassadament cançons d’un repertori més ampli.

Guitarra flamenca Iniciació - dilluns de 19’30 a 20’30h. Lloc: Casal de Barri Folch i Torres Avançat - dijous de 18 a 19’30h. Lloc: Centre Cívic Drassanes C.P. 16 de gener de 19’30 a 20’30h. Iniciació: La metodologia d’aquest curs preveu l’assistència d’alumnes sense formació musical ni coneixements previs de guitarra. Es treballaran les tècniques bàsiques del toc “a compàs” a través de la Sevillana, el Fandango de Huelva i la Rumba Flamenca, dels que també n’analitzarem l’estructura i el seu acompanyament. Avançat: Per accedir a aquest nivell, cal tenir les destreses elementals de la guitarra flamenca: el punteig, el revoleo i el colpejat, així com certa agilitat en el canvi d’acords. A través del Tango, l’Alegria, la Soleá, el Tiento, la Siguiriya o la Bulería; introduirem tècniques i fórmules més complexes, com el granejat, l’índex amb cop o l’arpegi, i aprendrem a combinar variacions, posant èmfasi en la interpretació ben acompassada.

Aprendre el llenguatge de les palmes és la millor porta d’entrada al Flamenc. A través d’uns exercicis progressius, coordinarem palmes i peu i aprendrem les bases dels quatre sistemes rítmics principals: 1 - Sevillanes / Fandango de Huelva. 2 - Tango / Rumba. 3 - Soleá / Alegría. 4 - Bulería. Atenció: es recomanable enllaçar aquest taller amb el de Guitarra Flamenca Iniciació (també dilluns, de 19’30 a 20’30h).

Combo flamenc Dijous de 20 a 21’30h. C.P. 19 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes Aquest taller vol reunir alumnes de cante, guitarra, calaix, ball, palmes, etc. que hagin superat la primera etapa de formació, amb l’objectiu d’aprendre a interpretar en grup, controlant el tempo, el compàs i els aspectes formals i construint un repertori comú (inclosa la Rumba) d’acord amb les pautes tradicionals.

Combo rumbA Divendres de 20 a 21’30h. C.P. 20 de gener de 20 a 21h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

NOU

Aquest taller reuneix els aficionats a la Rumba, siguin alumnes de guitarra, cant, palmes, calaix o altres instruments no tradicionals. Prepararem un repertori de rumbes catalanes i flamenques, afegint algun tanguillo, i passarem pel sedàs de la rumba temes de gèneres diferents. Respectarem les versions originals (patrons rítmics, acords, palmes, intros, remates i cierres), com a pas previ a una recreació més personalitzada.


COSTURA I PATRONATGE

activitats

Costura de SUpervivència i CREativa

CICLES NOU

Dilluns de 17’30 a 19’30h. Inici: dilluns 6 de febrer C.P. 16 de gener de 18’30 a 19’30h. Preu: 65’63€ (8 sessions) + 5’00€ de material Lloc: Centre Cívic Drassanes Si acabes d’iniciar-te en el fantàstic i infinit món de la costura, aquest taller és perfecte per a tu. Aprendràs a cosir cremalleres, frunzir, cosir biaixos, patchwork, col·locar folre, entre d’altres tècniques, per aplicar-les a diferents projectes.

Iniciació a la màquina de cosir Nivell I: Divendres 3 de febrer de 17 a 21h. Dissabte 4 de març de 17 a 21h. Nivel II: Dissabte 11 de febrer de 17 a 21h. Dissabte 11 de març de 17 a 21h. Preu: 16’50€ (1 sessió de 4h.) + 10’00€ de material Lloc: Centre Cívic Drassanes Nivell I: Aprendrem les nocions bàsiques de la màquina de cosir (puntada recta, corba, tensions, etc ), mitjançant exercicis pràctics. Confecció d’un necesser bàsic. Pots portar la teva màquina. Nivell II: Aprendrem a fer traus, a cosir cremalleres i a fer puntades invisibles. Confecció d’un necesser amb cremallera i folre. Pots portar la teva màquina.

Patronatge i confecció Dilluns de 19’30 a 21’30h. Inici: dilluns 6 de febrer C.P. 16 de gener de 20 a 21h. Preu: 65’63€ (8 sessions) + 5’00€ de material Lloc: Centre Cívic Drassanes Treballarem a partir d’uns models la construcció de patrons base per a la confecció de peces de vestir. Un cop s’hagin assolit els nivells bàsics, els alumnes podran dissenyar la seva pròpia peça, tallar-la, muntar-la i confeccionar-la.

LA MIDA NO IMPORTA Festival internacional de curtmetratges al Raval Del 25 al 28 de gener Lloc: Auditori Meier del MACBA OBERT PERÍODE D’INSCRIPCIÓ! La mida no importa és un festival cinematogràfic d’abast internacional que aquest any celebrarà la seva cinquena edició. Hi concursen curtmetratges que tracten, a través de diferents gèneres i codis expressius, de les vivències personals i quotidianes, de les múltiples i diverses relacions humanes, del diàleg i la interacció de valors culturals… Tot això, fotograma a fotograma, projectat al Raval, espectador i protagonista. Més informació a: festhome.com / lamidanoimporta.cat

DONART 2017 Durant el mes de març Publicitat específica Lloc: Centre Cívic Drassanes Cicle amb exposicions, tallers i espectacles al voltant de la dona. Convocatòria per presentar projectes i espectacles: fins el 31 de gener de 2017. Més informació a la publicitat específica i a donart@ccdrassanes.cat.


activitats

DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA

PAPIROGAMI

POSEM FIL A L’AGULLA

Tots els dimecres de 18 a 19’30h. Lloc: Centre Cívic Drassanes

Tots els divendres de 10 a 12h. Lloc: Casal de Barri Folch i Torres

Papiroflèxia i Origami per a totes les edats. Veniu a aprendre! Per a més informació: ccdrassanes.cat

Un espai obert, creatiu i participatiu per teixir noves relacions. Manualitats, artesania i conversa (català, castellà i les llengües que hi conflueixin). Per a més informació: cbfolchitorres.cat

Espai de la vida quotidiana

APRENEM... IDIOMES

Tots els dimarts de 16’30 a 20h. i dimecres de 18’30h a 21h. Lloc: Casal de Barri Folch i Torres

Tots els dissabtes Organitza: Aprenem Lloc: Centre Cívic Drassanes

Espai de participació setmanal, amb un grup de conversa dinamitzat per una coordinadora (Alejandra Rifé). Per a més informació: cbfolchitorres.cat

Intercanvi i aprenentatge de diferents idiomes (català, castellà, anglès, alemany, urdú, portuguès, esperanto, xinès, italià, àrab, etc.). Per a més informació: aprenem.blog.cat

Grup d’arts plàstiques

Escacs per a nens i nenes

Tots els dimarts a partir de les 16’30h. Lloc: Casal de Barri Folch i Torres

Tots els dimecres a partir de les 18’15h. Lloc: Casal de Barri Folch i Torres

Punt de trobada i de creació dinamitzat per un artista. Per a més informació: cbfolchitorres.cat

Cursos oberts i gratuïts per a nens i nenes de 4 a 12 anys. Aprendrem, tot jugant, els moviments, l’estratègia i les combinacions. Per a més informació: cbfolchitorres.cat.

Cine Fòrum Projeccions dimecres a les 19h. Entrada gratuïta Organitza: Ponts Culturals Lloc: Centre Cívic Drassanes • Dimecres 4 de gener. DIAS DEL 36, de Theodoros Angelopoulos. • Dimecres 1 de febrer. RoGoPaG, de Jean-Luc Godard, Roberto Rossellini, Pier Paolo Pasolini i Ugo Gregoretti. • Dimecres 1 de març. Bajo los techos de París, de René Clair. Per a més informació: ccdrassanes.cat


Exposicions Requisits per exposar al Centre Cívic o al Casal de Barri Cal lliurar els projectes mitjançant la presentació gràfica amb qualsevol tipus de suport gràfic o informàtic, adjuntant un currículum de l’artista i/o col·lectiu, sinopsi de l’obra a exposar i la sol·licitud de la sala. exposicions@ccdrassanes.cat - dinamitzacio@cbfolchitorres.cat

DonArt 2017

Passions

Del 17 de març al 7 d’abril Programació especifica Lloc: Centre Cívic Drassanes

Del 24 de febrer al 14 de març A càrrec de: Fusionarte, Asociación de Artistas (pintura, fotografia i poesia) Lloc: Centre Cívic Drassanes

Simbolisme i palaus Del 6 de febrer al 3 de març Artista: Joan Bueno (dibuix i pintura) Lloc: Casal de Barri Folch i Torres

Memòria fotogràfica del Raval Del 14 de desembre al 13 de gener A càrrec de: AVC Cera (fotografia) Lloc: Casal de Barri Folch i Torres

Presó de dones Reina Amàlia Del 4 al 31 de març A càrrec de: Somatents (plafons explicatius) Lloc: Casal de Barri Folch i Torres

Posłuchaj mnie Polsko (Escolta’m Polònia) Del 10 al 30 de gener A càrrec de: Associació Cultural Catalanopolonesa (pintura) Lloc: Centre Cívic Drassanes

Passejant pel Raval Del 2 al 21 de febrer A càrrec de: La Colla del Pinzell (pintura i dibuix) Lloc: Centre Cívic Drassanes


Serveis

CESSIÓ D’ESPAIS En ambdós centres disposem de diferents sales per la cessió i el lloguer. Obrim les portes a tothom: a qualsevol persona, grup, entitat o companyia que necessiti un lloc per desenvolupar la seva tasca, malgrat que s’atendrà especialment a les entitats o artistes ubicats a Ciutat Vella i aquells projectes que facin referència a una de les especialitats dels centres (Arts Escèniques i Noves Cultures). Entitats, grups i noves iniciatives Algunes de les Entitats i grups que es reuneixen periòdicament o realitzen alguna de les seves activitats al centre: • COR RAVAL EVOLUTION. Divendres de 19’30 a 21’30h. • APDO. Dimecres de 17 a 19’30h. • APRENEM. Dissabtes al matí. • ASSOCIACIO FILIPINA VISMIN. Dissabtes de 16 a 18h. • ASSOCIACIO FILIPINO/CATALANA. Dissabtes de 18 a 20h. • CENTRE CATALANO/ BOLIVIÀ i BALLET TINKUNA. Dissabtes de 18 a 21h. • BALLET PARAGUAYO. Dissabtes de 18 a 20h. • ASSOCIACIO CULTURAL BANGLA-CAT. De dilluns a divendres de 10 a 14h. • MUCHA MUJER. Teatre per a dones en risc d’exclusió social. Per a més informació podeu consultar el web muchamujer.org.

Façana principal del Centre Cívic Drassanes

Façana principal del Casal de Barri Folch i Torres

SERVEIS PERMANENTS Barcelona Wifi i punt d’intercanvi de llibres durant l’obertura dels centres.

Casal Infantil Drassanes Per a infants de 3 a 12 anys. Informació a les famílies: De dimarts a dijous de 10 a 14h. De dilluns a divendres de 16 a 17h. casalinfantil@ccdrassanes.cat

Projecte Franja Per a joves de 12 a 16 anys Informació a les famílies: Dimarts de 16 a 20h i dijous de 16 a 17’30h. franja@cbfolchitorres.cat


Mapa

Avinguda del Paral·lel

nt

a nd

de

Sa

u

Pa

a nd

s te Ca r

ia

de

re

de

Lle

le

s

lta

au

t

c/

tP

n Sa

de

la

c/

de

la

Re

in

a

Am

àli

a

Ro c/

CASAL DE BARRI FOLCH I TORRES

àli

a

Ro

m

c/

es

aA

et

in

u

de

la

Ca

rr

Re

Sa

nt

s

la

le

Pa

de

nt

Pa

cià

c/

Sa

de

de

c/

c/

Paral·lel

Paral·lel

les

r

de

bl

pie

s

a

de

de

l’Om

Sa

nt

c/

Ma

c/

de

lM

ssan

es

c/ de

s Dra

st l’E

No

de c/

ar

qu

és

u

de

la

Ra

m

de

Ba

rb

er

à

bl

Liceu

a

de

Gu

àr

Aving

uda

de le

c/

dia

ta. eS c/ d

c/

CENTRE CÍVIC DRASSANES

de le s Dras

sane

s

c/

na ro ad .M Sta

Paral·lel

l rta Po el c/d

Avinguda del

on

m

Ra m

Ra

u

al

av

lR

de

ue

c/

la

Pa

dro

de

nt

m Ra

Ole g

u

a

bl

Sa

nt

No

na

Avinguda del

c/

de

Sa

Paral·lel

c/

Avingu da

c/d el Po rta l

La

bla

m

Ra

Sta .M Drassanes ad ro na

Drassanes

La

la

mb

Ra

Adreces i horaris CENTRE CÍVIC DRASSANES C/ Nou de la Rambla, 43 | 08001 Barcelona Telèfon 934 412 280 ccdrassanes.cat informacio@ccdrassanes.cat facebook.com/ccdrassanes twitter.com/CCDrassanes De dilluns a divendres de 9 a 14’30h i de 16 a 22h. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 22h.

CASAL DE BARRI FOLCH I TORRES C/ Reina Amàlia, 31 | 08001 Barcelona Telèfon 933 294 295 cbfolchitorres.cat info@cbfolchitorres.cat facebook.com/casaldebarrifolchitorres twitter.com/CasalBarriRaval De dilluns a divendres de 9 a 21h.

Profile for Centre Cívic Drassanes

Agenda Hivern 2017  

Totes les activitats del trimestre. Tallers, exposicions, teatre i més!

Agenda Hivern 2017  

Totes les activitats del trimestre. Tallers, exposicions, teatre i més!

Advertisement