Page 1

KROKUS POKUS 3 SPETTERENDE THEMADAGEN VOOR KINDEREN VAN 4 TOT 12 JAAR Ben je nog op zoek naar een toffe activiteit voor de krokusvakantie? Dan weten cultuurcentrum, jeugd- en sportdienst de borre raad! Op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 maart laat je je immers onderdompelen in een creatief en/of sportief bad met een flinke portie plezier. Drie dagen, drie leeftijdsgroepen en drie thema’s om uit te kiezen: er is zonder twijfel voor elk wat wils! GROEP 1

maandag 3 maart '14

GEK VAN FILM

SPEEL GOED

GROEP 3

1ste en 2de leerjaar

3de t.e.m. 6de leerjaar

STOFMOTION (Artforum) Met stof kan je veel meer dan kleren maken! We knippen, plakken en modelleren de stoffen tot gekke figuurtjes die samen op de foto gaan en zo een eigen leven krijgen in onze zelfgemaakte animatiefilmpjes. Knip, plak, klik, klaar en kijken maar!

FILMTRUCJES (Artforum) Dwars door muren wandelen, piepklein of reuzegroot worden, plotseling verschijnen,… je kan het zo gek niet bedenken of het kan in de film! In de workshop Filmtrucks van Artforum, gaan we aan de slag met aloude trucs uit de filmwereld. We spelen met perspectief en start-stop effecten, spoelen terug en vooruit om zo magie in de cinema te creëren.

ANIM’ACTIE (Arftorum) Een animatiefilm maken Een hoop plasticine, afvalmateriaal, wasco’s en een wit vel papier. Met behulp van een digitaal fototoestel zullen we deze materialen laten bewegen in onze eigen animatiefilmpjes. Fantaseer een verhaal, ontwerp je achtergrond en je personages en... Actie!

CINEMA DE BORRE Na deze Stofmotion-workshop door Artforum bezoeken we cinema de borre. Laat je ticket scheuren, neem een zakje popcorn in de hand en kies je favoriete plek in onze cinemazaal. Veel filmplezier!

dinsdag 4 maart '14

GROEP 2

2de en 3de kleuterklas

KINEPOLIS In de namiddag trekken we naar Kinepolis in Leuven. Na een blik achter de schermen, zakken we achterover in de rode zetels van hun cinemazalen en genieten (mét frisdrank en popcorn) van de nieuwste film.

KINEPOLIS In de namiddag trekken we naar Kinepolis in Leuven. Na een blik achter de schermen, zakken we achterover in de rode zetels van Kinepolis en genieten (mét frisdrank en popcorn) van de nieuwste film.

(max. 15 deelnemers)

(max. 17 deelnemers)

(max. 17 deelnemers)

BINNENSPEELTUIN FUNOASE Klimmen en klauteren, glijden en rollen, kruipen en springen,… in binnenspeeltuin Funoase kan het allemaal!

BINNENSPEELTUIN FUNOASE Klimmen en klauteren, glijden en rollen, kruipen en springen,… in binnenspeeltuin Funoase kan het allemaal!

FABRIEK MUZIEK (Artforum) Kroonkurken, rijst en plastic buizen, papier en gekleurde tape, een beetje techniek toevoegen en hop daar heb je een zelfgemaakt muziekinstrument. Met deze instrumenten gaan we op muzikaal avontuur. We experimenteren met klank en ritme aan de lopende stemband. Welkom in onze muziekfabriek!

ONTSNAPTE SCHADUWEN (Artforum) Is dat een leeuw onder mijn bed? Of een krokodil? Er dansen schaduwen op de muur, maar wat is het echt? In deze workshop laten we onze zaklamp schijnen over speelgoed, miniatuurtjes en waardevol kosteloos materiaal. We spelen met schaduwen en fantaseren een meesterwerk op papier.

WII SPORTS Games en sport vormen dankzij de komst van de Wii een perfect huwelijk. Ook vandaag maken we de combinatie tussen sport op het scherm en sport in levende lijve. Op het programma staan o.m. tennis, boogschieten en honkbal.

(max. 15 deelnemers)

(max. 17 deelnemers)

BOWLING Ook bowlen kan je met de Wii, maar niets weegt op tegen je vingers in zo’n zware bowlingbal en je voeten in de meest blitse bowlingschoenen. We trekken naar de bowlingbanen in Tienen en gooien de ene strike na de andere! (max. 30 deelnemers)

woensdag 5 maart '14

Ontdek samen met circusatelier Salto uit Tienen de magie van het circus: clowns, koorddansers, trapezewerkers, goochelaars, jongleurs, acrobaten en vele andere artiesten... Op deze derde dag leren we per groep de kneepjes van het circusvak.

CIRCUS OP STELTEN

(max. 24 deelnemers per groep)


PRAKTISCH • Krokus Pokus is toegankelijk voor kinderen geboren tussen 2010 en 2002. • Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per dag. • Inschrijven kan vanaf 1 februari 2014. op 25 februari 2014 worden de inschrijvingen afgesloten. • Inschrijven kan door... 1. onderstaande inschrijvingsstrook af te geven aan of op te sturen naar: Onthaal de borre - Speelpleinstraat 10, 3360 2. telefonisch via 016 46 14 00 3. via inschrijving@deborre.be • Je inschrijving is enkel geldig wanneer deze telefonisch, per mail of via onderstaande inschrijvingsstrook wordt vervolledigd en de deelnamebijdrage is gestort vóór 25 februari 2014. • Betalen voor Krokuskriebels kan enkel, na inschrijving en bevestiging, via overschrijving op het rekeningnr. BE67 73 43 0920 5087 van cc de borre met vermelding van de naam en voornaam van het kind + “Krokuskriebels 2014”. • Elke dag start om 9.00 u en eindigt om 16.00 u. ‘s Morgens is er opvang voorzien vanaf 8.00 u, ‘s avonds tot 17.00 u. • Middaglunch en koekjes zijn zelf te voorzien, drankjes kunnen (indien gewenst) aan democratische prijzen worden aangekocht. • Terugbetaling van het inschrijvingsgeld kan alleen na voorleggen van een doktersattest. Hou er rekening mee dat 20% administratiekosten zullen worden afgehouden. • Verzekering is inbegrepen.

INSCHRIJVINGSSTROOK KROKUS POKUS 2014 naam ……………………………………................................................. telefoon ………………………………................... adres ………………………………………………………………………………………………................................................

………………………………………………………………………………………...........................................................

e-mail ……………………………………................................ naam kind ……………………………………....................... ……………………………………....................... ……………………………………....................... *schrappen wat niet past

telefoon dringend ...........................……………..........

geboortedatum ……../……../…….. ……../……../…….. ……../……../……..

groep* 1 / 2 / 3 1 / 2 / 3 1 / 2 / 3

dagen* ma / di / woe ma / di / woe ma / di / woe

Aantal kinderen x aantal dagen x € 15 = .......... x .......... x € 15 = € .............. Ik stort het verschuldigde bedrag vóór 25 februari 2014 op rekeningnummer BE67 7343 0920 5087 van cc de borre met vermelding “Krokus Pokus” en familienaam + voornaam van het (de) kind(eren). Dit formulier opsturen naar: onthaal de borre - Speelpleinstraat 10, 3360 Bierbeek of de gegevens doormailen naar inschrijving@deborre.be. Aarzel zeker niet voor meer info: 016 46 14 00 of inschrijving@deborre.be.

Programma KROKUS POKUS  
Programma KROKUS POKUS  
Advertisement