Page 1

VANLØSE POSTEN GRØNDALS POSTEN GRØNDAL POSTEN VANLØSE POSTEN

NR. 27 • Torsdag 7. Juli 2011 • 10. årgang • Til alle husstande • kontorer & butikker

• www. dinby avisen.dk

TV-Bella

Vi tænker os

Lokaludvalget

- har fødselsdag

- grundigt om

- skal arbejde med miljø

Læs side 4

Læs side 7

Læs side 28

Syndfloden Vanløse. En veritabel syndflod skyllede ned over hele Storkøbenhavn fra kl. ca. 19-21 lørdag aften. Gader blev til floder, mens vandet fossede ned i kældre og butikker og biler sad fast i vandmasserne. Læs mere på side 4 Martin A. Olesen & Partner Statsaut. ejendomsmægler og Valuar, MDE 2720@mailreal.dk - www.realmaelgerne.dk/vanløse.dk

Kasper og Martin

SOLGT ELLER GRATIS TLF.: 38 74 21 11

SOMMER-TILBUD

SUSHI TILBUD

14 stk.

Bestil tid til GRATIS høreprøve i dag... M

Børn 1/2 pris. Man.-Tors. 98,- Fre.-Søn. 118,-

Vi holder åbent hele sommeren og ønsker alle vore gæster en rigtig god sommer!

VANLØSE TORV 3 Tlf. 38711020 Åben alle dage kl. 12-23

GRATIS ARAT*) P P A E R HØ GE! PÅ ÉN U

re

an væ lskud k

*) f.epkriss. efter offentligt ti Din

recenter ø H o r b r Øste Frihavnsgade 49

Ristorante Lazio

Italiensk Festbuffet -ud af

huset

Cocktail di gamberetti - rejecocktail, Salmone affumicato - røget marineret laks, Bruschetta hvidløgsbrød med friske tomater og basilikum, Calamari alla romana - blæksprutte, Insalata verde con scaglie di parmigiano grøn salat med flager af parmesanost, olivenolie og balsamico, Prosciutto e melone - parmaskinke med melon, Gambaretti al aglio rejer i hvidløgssauce, Tortellini al pomodoro e basillico - hjemmelavet pasta fyldt med ricotta og spinat i en frisk tomatsauce med basilikum og parmesanost, Scaloppino al gorgonzola - kalvefilet med gorgonzolasauce, Ovnstegte Vildmose kartofler, Årstidens grøntsager - tre forskellige slags, Hjemmelavet italiensk brød, Tiramisu hjemmelavet venetiansk kage pr. kuvert

kr. 0,-

øreklin38ikE 1 HerlevoH vedgade

Herlev H Herlev 2730 NING I TILPAS R F · E V ØREPRØ

Ndr. Ø benhavn 2100 Kø ATIS H NTI · GR A R A G S 4 ÅR

39

258,-

med varme og kolde kinesiske retter samt Mongolian Barbecue inkl. sushi, is og kaffe.

jemmeOgså h an du K . g ø bes l mme ti ikke ko er vi m os, kom dig. l gerne ti

for ulighed

50 stk.

LUXUS BUFFET

ENDIG

KE NØDV

ING IK HENVISN

99,-

199,-

40 10 50

et fra 6/7 til 28/7 Restaurant ferielukk

(min 4 kuverter)

Godthåbsvej 191, Vanløse • www.restaurant-lazio.dk RING OG BESTIL BORD PÅ TLF. 38 87 35 93

www.audiovox.dk

Gratis salgsvurdering koster kun

Bülow & Gram

Lone Bülow Indehaver

Morten Gram Indehaver

Jens Zeuthen Salg og vurdering

Daniel Flørning Daglig leder

Jacob Lauridsen Salg og vurdering

Birgit Blicher Larsen Sagsbehandler

Statsautoriseret ejd.mægler MDE Frederikssundsvej 185 2700 Brønshøj Tlf.

38 809 810

Michael Mårtensen Lars Hornstrøm Salg og vurdering Salgschef

en kop kaffe!


www.dinlokalavis.dk

2

UGE 27 - 2011

Fællessang og etniske toner på engen

Tænkt og skrevet Af Overborgmester Frank Jensen (S)

Kultur.Så er det ved at være tid igen.I weekenden den 26.til 28.august indbyder Vanløse Lokaludvalg til musikfestival på Damhusengen. Finn Nesgaard fortæller her om hvordan korafdelingen bliver fornyet med fællessang og sange fra fremmede lande.Og så kan det kor han selv synger i for øvrigt fejre 20 års jubilæum.

Truede unge kræver tættere indsats Selvom det heldigvis er sjældnere og sjældnere, at vi oplever skyderier i København, er der stadig grund til at have fokus på den gruppe unge, der er i fare for at blive en del af en kriminel bande eller har brug for hjælp til at komme fri af et kriminelt miljø.

fødselsdag. -Da vi startede koret var det alene for sangglædens skyld, fortæller Finn Nesgaard. Men vi kom hurtigt i gang med små flerstemmige sange og kanons. Og i dag står vi bogstavelig talt på tæer for at gøre det så godt som muligt. -Også på grund af jubilæet bliver det noget helt særligt, når vi står på scenen den 27. august. (red af JD)

Vi åbner væresteder og klubber, når der er brug for det der, hvor der er brug for det, og Københavns Kommune gør samtidig alt, hvad der er muligt for at hjælpe de unge i gang med uddannelse eller arbejde.

Fakta om Musik på Engen

En mindre gruppe af unge har brug for en særlig indsats. Her er tale om unge, der som en del af et hårdt miljø, er i særlig fare for at blive en del af kriminelle bander.

Verdens Sirener er et etnisk kor med kvinder fra 16 forskellige lande. Koret kunne for nylig opleves ved en sommerkoncert i Brorsons Kirke, og den 27. august optræder det i forbindelse med Musik på Engen.

Dem gør vi en ekstra indsats for og har netop besluttet at fokusere indsatsen, så der bliver endnu flere ressourcer til den enkelte unge, der bliver en del af det såkaldte exit-program.

-Vi lever i en multietnisk verden, og musikken er fantastisk til at bygge bro mellem kulturerne, siger Finn Nesgaard fra Vanløse Lokaludvalg. -Derfor har vi inviteret sangkoret Verdens Sirener til at deltage på årets Musik på Engen, sammen med de to lokale kor, Kammerkoret Audite og Hyltekoret, som jeg selv synger i.

Erfaringerne fra det første år med et programmet har vist, at de unge har brug for voksne, der følger dem tæt og hjælper dem med de ting, der har betydning for at få en god tilværelse. Derfor er det nu besluttet at omprioritere indsatsen til gavn for de unge - og til glæde for borgerne. Fjorten unge er foreløbigt kommet ind i en god gænge på grund af programmet, og med den nye måde at gøre tingene på vil 25 unge få tæt hjælp til at komme ud af problemerne og ind i en fornuftig hverdag. Den tidligere indsats omfattede 50 unge, men den faglige vurdering er, at det er en bedre løsning at tilbyde et færre antal en bedre løsning.

-Verdens Sirener er et etnisk minoritetskor bestående af kvinder fra 16 nationer under ledelse af den russiske operasanger og pianist Tatiana Kisseleva. Koret kunne for nylig opleves ved en fantastisk sommerkoncert i Brorsons Kirke med sang, dans, musik, rap og beatbox - og her var netop forskelligheden på tværs af kulturer det gennemgående træk.

Brønshøj

Musik er fantastisk til at bygge bro mellem kulturerne, siger Finn Nesgaard fra Vanløse Lokaludvalg. - Derfor glæder jeg mig til at være med, når de to lokale sangkor, Hyltekoret og Kammerkoret Audite skal synge med Verdens Sirener til august i forbindelse med Musik på Engen.

ADMINISTRATION

ANNONCE SALG

REDAKTION VANLØSE

BRØNSHØJ

VALBY

Ib Helge

Jan Diament

Solveig Rasmussen

Susan Bergmann

Kontor & redaktion

Redaktion

38 79 34 00 adm.lokal@viserne.dk

HVIDOVRE

Preben Thaarup Salgsdir. Vanløse/Brønshøj

Preben Knak

38 79 34 00

38 79 34 00 70 25 34 10

70 27 34 20

sb.lokal@viserne.dk

p pt.lokal@viserne.dk

p pk.lokal@visen.dk

SPORT

Steen Ankerdal

Lars Hansen

Finn Edvard

Henrik Ankerdal

Journalist

Journalist

Sportsred.

DTP / Grafisk

70 25 34 02

70 27 34 21

70 22 13 03

70 25 34 03

lokal@viserne.dk

j jan.lokal@viserne.dk

kv.lokal@viserne.dk

sa.lokal@visen.dk

• Lørdag kl.13.30-16.00: Hyltekoret,Verdens Sirener og Kammerkoret Audite • Lørdag kl.16.30-20.00:Jazz med Jazzfalt og Jazz Five Jazzband. • Søndag kl 10.30-12.00: Gospelgudstjeneste • Søndag kl.14.00-16.00: Klassisk med Zapolski Strygerne og operagruppen "Basserne,barytonen og Brunetten" • Der er gratis adgang til Musik på Engen • I forbindelse med arrangementet holdes Foreningernes Dag,hvor Vanløses mange foreninger præsenterer sig selv og fortæller om,hvordan man kan blive medlem • Yderligere information på www.MusikPaaEngen.dk

www.dinlokalavis.dk

Salgsdir. Valby

Får du ikke Avisen i Valby? RING: FK 88 13 02 99 MAIL: kvalitetsjaelland@fk.dk Distribution - FK Distribution

DTP / GRAFISK

Redaktion

38 79 34 00 70 27 34 10

• Lørdag kl.12.00-13.00:Cirkus Panik optræder for børn

RING: Post Danmark 8020 7030 MAIL: skrivpost@post.dk Distribution - Post Danmark

Kaare Vissing

Journalist

38 79 34 00 70 25 34 00

• Fredag kl.18.00-21.00: Ungdomsrock ved VBUC.

20 års jubilæum Korafdelingen på Musik på Engen foregår lørdag eftermiddag den 27. august - og det falder tilfældigvis sammen med Hyltekorets 20 års

Oplag:

Ansv. redaktør - Dir.

• Det er en musikfestival,som en arbejdsgruppe under Vanløse Lokaludvalg nu arrangerer for fjerde gang.

Får du ikke Avisen i Vanløse?

VANLØSE - BRØNSHØJ - VALBY - SYDHAVNEN - HVIDOVRE

Jyllingevej 55-57, 2720 Vanløse Tlf. 38 79 34 00 - Fax 38 79 34 10 e-mail: lokal@viserne.dk Kontortid: kl.10-16 hver dag.

-I virkeligheden var det var socialborgmester Mikkel Warmings åbningstale i forbindelse med den store hjemløse-fotoudstilling på Frode Jakobsens Plads i august sidste år, der gav mig ideen til at invitere folk fra andre kulturer til Musik på Engen, tilføjer Finn Nesgaard. -Warmings pointe var nemlig, at vi skal bygge bro i stedet for at grave kulturelle grøfter. Fællessang Det er også nyt, at de tre medvirkende kor optræder med fællessang. -Jeg har bedt de to gæstekor om at foreslå hver en sang, som vi alle indstuderer og synger i fællesskab, fortæller Finn Nesgaard. Valget faldt på den russiske Kalinka Maja, som de fleste danskere nok kender, og desuden skal vi synge ”Danmark nu blunder den lyse nat”. -Det bliver en oplevelse for korene at synge sammen. Men jeg har også en drøm om at publikum til sidst skal synge med..

Dermed er der taget endnu et skridt på vejen til at stoppe rekrutteringen til kriminelle bander og hjælpe dem, der vil ud af det dårlige selskab.

Lokalavisen

• Musik på Engen afholdes på Damhusengen ved iskiosken i weekenden den 26.-28.aug.

lars.lokal@viserne.dk sport.lokal@viserne.dk p

Aske Carstensen DTP / Grafisk

38 79 01 28

38 79 01 28

ha.lokal@visen.dk

aske.lokal@visen.dk

93.800

Tryk: Rotationen A/S

Bemærk! Lokalaviserne påtager sig intet ansvar for uopfordret tilsendt redaktionel tekst, og forbeholder sig, frit at anvende sådant, med mindre det modsatte er klart meddelt. Udgiver påtager sig intet ansvar for fejl i annoncer og tekst. Eftertryktilladt i uddrag, med kildeangivelse. Erhvervsmæssig affotografering af avisernes annoncer, artikler og fotos, er ikke tilladt. ISSN 602-1924


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

3

Sjov til den lange ferietur Nu nærmer ferien sig og dermed muligheden for at få tid til nogle af de ting man kun kan drømme om resten af året, f.eks lave noget kreativt med familien. For de der holder ferie i sommerhus/ferielejlighed er det lige prikken over i´et at medbringe skitseblok og gode farver eller materialer til en særlig aktivitet. Prøv f.eks. at

male sten med acrylfarve eller posca-tusser eller medbring alt hvad der skal bruges til at designe en skæg vindfigur. Vindfiguren tåler en tur langs stranden og kan desuden være en af figurerne i et dukketeater. Skal I på en lang flyve eller biltur er der også materialer og aktiviteter der egner sig til det. I værkstedet/butikken

Grundstof, der for nyligt er flyttet til baghuset på Jernbane Allé, kan du få gode ideer råd med på vejen om gode sommerferie- aktiviteter. Butikken har åbent hver dag tirsdag-fredag kl.12-17 & lørdag kl. 11 – 14. Få også det nye program for kurser og workshops i efteråret - og tilmeld dig evt. allerede nu. (red af JD)

Gode ideer, f.eks. en vindfigur som du kan lave på den lange flyve- eller køretur.

Lokalavisen

Sunwill + Garant Komfort s-t-r-e-t-c-h Luxus kvalitet Vaskbare Før op til 700,-

Sunwill + Garant Komfort s-t-r-e-t-c-h Suveræn kvalitet

Lawrence – Pre End Garant – Maestro – Eterna

Iceman – Solid – Garant Lawrence – Energie

Før 300,- 400,- 500,- 600,-

Før 400,- 600,- 800,- 1000,-

Før op til 700,-

Iceman – Fred Perry Solid Cottonfield Garant – Lawrence m..fl. Før 200,- 300,- 400,-

Åbningstider: Man.-Tor.: 10.00-18.00 Fredag: 10.00-19.00 Lørdag: 9.00-15.00

Polo – Rund hals – V-hals Før op til 600,-

Buslinier 5 - 22 -350S masser af gratis P-pladser www.mik-m.dk


www.dinlokalavis.dk

4

Syndfloden

TV-Bella har fødselsdag

En veritabel syndflod skyllede ned over hele Storkøbenhavn fra kl. ca. 19-21 lørdag aften. Gader blev til floder, mens vandet fossede ned i kældre og butikker og biler sad fast i vandmasserne. I hundredvis af kældre i Vanløse, Brønshøj og Husum er blevet fyldt op med vand og Falck og andre kæmpede hele søndagen og mandagen for at tømme vandmasserne. I viadukter ved S-tog stationerne lå vandet højt, mens vanddæksler sprang i vejret og rotter druknede. Flere steder blandede kloakvandet sig med regnvandet og folk blev rådet fra at begynde at bade i vandet . På bare to timer fik Storkøbenhavn lige så meget som man plejer at få på to måneder. I Vanløse var den, man havde nær sagt, som sædvanlig gal ved viadukten ved Flintholm station. Det var nok værre end nogensinde og mindst to biler, bl.a. en lastbil, sad fast i det meterhøje vand. Flere motorveje var lukket i flere dage, DSB havde problemer, bl.a. var der vand på selve sporarealet på Flintholm og politiet telefoner var ude af drift. Dog ikke alarm-telefonen 112.

Ødelagt for millioner Når disse linjer skrives er følgerne af det største skybrud i mands minde næppe udbedrede. Dertil kommer, at der sikkert er ødelagt for millioner af kroner af diverse materiel. Søndag stod det atter ned i

UGE 27 - 2011

Nyheder. Fra Ib Helges baghave til global lokal-tv på bare fem år. Sådan startede det hele for fem år siden.

Vandet væltede også gennem Jernbane Allé, hvor en af kælderbutikkerne have op til en meter vand i lokalet.

I det tidlige forår 2006 sad Lokalavisernes direktør Ib Helge og journalist Louis Clément i haven bag direktørens hus på Randbølvej. Snakken over kaffen gik om løst og fast i Vanløse og Brønshøj, da Ib Helge pludselig planter en idé hos journalisten fra Brønshøj. Ib Helge begynder nemlig at fortælle om en lokal-tv station i Rødovre, som har stor succés i Vanløses nabobydel. -Og den lille idé forvandles i løbet af ganske kort tid til projektet ”Lokal-tv for Vanløse og Brønshøj”. Grejet var i starten et par ferie-videokameraer samt et redigeringsprogram, som fulgte gratis med et lille hæfte med titlen ”Video for dummies” til 48 kroner købt på Vanløse Station, fortæller Louis Clément.

Navnet var svært

Den var selvfølgelig igen gal i viadukten ved Flintholm Station hvor mindst to biler sad fast. tove fra himlen, men slet ikke tilnærmelsesvis af samme voldsomme karakter som om lørdagen. En af dem der er hårdest ramt er Den gyldne Okse på Dronninglundvej. Stedet åbner med lidt held 4. august men ellers bliver det nok først til september. Alt skal bl.a. desinficeres.

Flere forsikringsselskaber har tilbudt at yde en økonomisk støtte på fem mia. kr, til nye kloakker i København. Et lån byen så senere skal betale tilbage. Teknik- og miljøborgmesteren er dig ikke med på den idé. Men noget skal der til for der vil sikkert komme flere af den skal syndfloder i fremtiden. JD

-Og så fulgte en masse timer hen over sommeren 2006 med at finde hoved og hale i praktisk tv-produktion, som viste sig at være en del nemmere at tænke på end udføre i virkeligheden. -Navnet til den lille ny var også vanskelig. Efterhånden blev en større kreds af venner, kolleger og alle andre inddraget i opgaven med at finde et navn, og det blev Jan Diament fra Lokalaviserne, som henkastet sagde, at det var da helt klart, at navnet skulle være TV-Bella. -Og mandag den 21. august 2006, kl. 18.30 blev det allerførste program fra TV-Bella sendt ud til seerne fra afviklingsstationen i Kulturhuset på Dortheavej. -I starten var det vanskeligt for TV-Bella at finde et sted som kunne anvendes til studie, så de første optagelser foregik i private stuer rundt omkring i Vanløse og Brønshøj. Men heldigvis trådte Café Staalvand på Brønshøj Torv ind i billedet og tilbød et flot lokale til studie under caféen. Lokalaviserne trådte ind som leverandør af friske nyheder fra bydelene. Her til kom mange frivillige aktører, der hjalp med alt fra teknik over indretning samt anskaffelse af forskelligt udstyr. Og dermed var TV-Bella kommet godt i gang.

International ros -Siden da er det blevet til

næsten 1.300 udsendelser af en halv time, nyt studie i Kulturhuset Pilegården og lokal-tv, som hører til eliten blandt de mange lokal-tv stationer i Danmark. Programmerne er meget varierede. Der er regulære nyhedsprogrammer, kulturprogrammer, sportsudsendelser og politiske udsendelser. Og TV-Bella holder sig heller ikke tilbage for selv at arrangere høringer, debataftener, digtoplæsninger og ikke mindst koncerter med både lokale og internationale kunstnere. -I forbindelse med koncerterne er TV-Bella mest stolte af produktionen med selveste Fairport Convention, som en international fan-webside beskrev således: ”Amazing isn't it, that SKY TV coverage of Croppers, managed to make Fairport Convention sound fairly dire, and yet little old BELLA TV manage to produce something as marvellous as this!”.

Manchester United, Yildiz og Bjarne P. Der har også været andre berømtheder inde over TVBella. Blandt andre den britiske storklub Manchester United har sendt en bestilling til TV-Bella, og to TV-Bellamedarbejdere er endt på fremtrædende politiske poster. Det er Yildiz Akdogan, som var speaker for TV-Bella i en

Global lokal-tv I dag sender TV-Bella ikke alene via Kanal Hovedstaden, men også via Kanal Nordvest, som er en tv-station på internettet, hvor samtlige udsendelser kører parallelt med udsendelserne i Kanal Hovedstaden. Endelig kan mange af TV-Bellas indslag ses på Youtube. Senest er TV-Bella gået i gang med at eksperimentere med større produktioner. Det er blandt andet en film om indvandrerne i historien om Danmark, som også er klar i august måned.

Åben reception med musik TV-Bella afholder i øvrigt en åben reception, hvor alle er velkomne. Den afholdes fra klokken 15 til 18 fredag den 19. august i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, hvor TV-Bella i dag har sit berømte Studie Bella. Dagen bliver markeret med lagkage, boller, sodavand og ikke mindst musik i god stil med Leif Monnerup, som mange sikkert kender fra den nu nedlagte Kvartérhus Grøndal. Og det hele startede over en kop kaffe i Ib Helges baghave.

TV-Bella her midt i en optagelse med Kultur- og Fritidsborgmester Pia Allerslev

Solgte sin sidste skjorte Godthåbstandlægerne - holder åbent hele sommeren Vi tager gerne imod nye og akutte patienter. God sommer til alle n

Godthåbstandlægerne Godthåbsvej 183, 2720 Vanløse Tlf. 38330133 for tidsbestilling. www.godthaabstandlaegerne.dk

længere periode frem til november 2007, hvor hun blev valgt til Folketinget for Socialdemokraterne, og fodboldkommentatoren Bjarne P. Nielsen sidder i dag som repræsentant for SF i Borgerrepræsentationen i København, så vejen omkring TVBella kan føre til meget.

Claus Rask får sig en hygge-snak med nogle af de trofaste gamle kunder, der selvfølgelig følger med over i butikken i Hvidovre.

Tøjet blev rent ud sagt revet væk fra hylderne da Henry holdt sin sidste udsalgsdage, fredag-lørdag i sidste uge. Det var samtidigt et farvel til Claus Rask, der har været med hele vejen. Kunder kom fra nær og fjern for at hilse og sige farvel. Men det bliver nok et på gensyn, for Henry har også butik i Hvidovre Stationscenter, hvor Claus nu og da skal afløse. Henry har mange gamle og trofaste kunder og en hel del af dem følger sikkert med til Hvidovre. Vi snakkede med nogle af dem og de var sikre på at de også ville tage turen til Hvidovre. JD


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

Damhussøen er i rimelig sund tilstand Lokalt. Hvordan har Damhussøen det egentlig? Er søen sund og er der fisk i den ? Vi kontaktede bl.a. de ansvarlige myndigheder for at få et svar på det, og det viser sig, at søen er i en udmærket stand. Der føres hvert år tilsyn med søer og åer i Københavns Kommune og det seneste tilsyn fra 2010 viser at søen er i fin og klarvandet tilstand, og med god vækst af kransnålalger, som åbenbart er godt for søen. Det oplyser Helle Bjerg Sørensen, Vandteamet i Center for Park og Natur. Det hedder i tilsynet fra

Teknik- og Miljøforvaltningen, at søen er klarvandet, næringsfattig og at der er gode iltforhold ved bunden. Dog kneb det noget i december 2010 med det sidste.

af indsatsen mellem byens forholdsvis mange søer og vandløb: Vandområderne fordeler sig over hele København - fra Amager, hen over de indre dele af byen, til de vestlige vandområder som Utterslev Mose m.fl., oplyser Helle Bjerg Sørensen, Vandteamet i Center for Park og Natur, Københavns Kommune.

En del aborrer -Københavns Kommune fører løbende tilsyn med byens vandområder, idet der fra år til år foretages en prioritering

Fra lystfiskerklubben Strandkarpen, har vi fået følgende melding: (klubben fisker og har fiskeretten bla. i Dam-

hussøen og i Utterslev mose, red.) -Damhussøen er, eller har været, en af de reneste søer i Københavnsområdet. Søen har desværre i de seneste år været plaget lidt af algeopblomstring i løbet af sommeren. -Mht. bestanden af fisk har der været rigtigt mange store aborrer og gedder. Som følge af bl.a. de sidste to isvintre og problemer med ”tyvfiskeri” har vores medlemmers fangster ikke været så gode som tidligere. På vores sidste tur (i begyndelsen af juni) fik vi en del aborrer, men fælles for dem var at de ikke var særligt store, fortæller Lars Enkelund fra klubben, der holder til på Bogholder Alle i Vanløse. Utterslev mose, som jo i virkeligheden er flere moser, er knapt så sund som Damhussøen. Her er der også mange fisk, men iltforholdene på bunden er ikke så gode og vandet er noget uklart. For at få lov til at fiske i Damhussøen og Utterslev mose skal du have et fiskekort fra ovenstående fiskeklub. , og du må kun fiske i de dertil indrettede fiskepladser. JD Damhussøen – den er i en udmærket tilstand og der er mange aborrer. Men der ”tyvfiskes”, fortæller den lokale lystfiskerklub.

Sjov sommer med FDF K 19 Vanløse Masser af sjov, ballade og alvor på FDF K 19 sommerlejren. Læs beretningen.

Lokalt. Tanteberetning fra sol og sommer på Klinteborg med FDF K19-Vanløse. Beretning fra FDF K 19´s sommerlejr. Anne-Lise fra FDF K 19, der holder til i Vanløse, beretter: -Atter i år er vi 170 børn, unge og voksne i alle aldre, der sammen er draget til det skønne Klinteborg, beliggende lige ned til Sejerøbugten. -Vi er på lejren 2 madtantehold bestående af i alt 11 frivillige forældre til FDF-børn fra Vanløse. Vi laver mad i store portioner til de 19 bordhold – sund og energidækkende mad, vel tilrettelagt af vores lejr-økonoma. -Herudover er der andre tanter, som dagligt fejer vores fællesområder samt sørger for ordentlig hygiejne på alle lejrens toiletter. Et arbejdshold reparerer og vedligeholder lejren ude såvel som inde. Og en lejrlæge plejer skrammer og vabler samt fjerner tæger og hjemve. Det hele bindes sammen af lejrchefen, som tager sig af alt stort som småt.

En helt igennem aktiv dag -De frivillige ledere i alderen 16-66 år sørger for, at børnene har nogle skønne og

spændende dage, startende kl. 8.30 med vækning, morgenbadning på stranden og værelsesorden, inden dannebrogsflaget hejses til fællessangen ”I østen stiger solen op”. I forlængelse heraf spises morgenmad, bl.a. med hjemmebagt brød. Som en af børnene forundret spurgte ”Bager I selv alt vores brød?”. -Når morgenmaden er spist, starter første aktivitetsperiode, hvor børnene fx har mulighed for at klatre på klatrevæg, spille diverse holdspil, blive ansigtsmalet eller bygge en hule. -Kl.13.00 serveres varm frokost – eksempelvis boller i karry, hjemmelavede fiskefrikadeller og madpandekager – børnevenlig kvalitetsmad. -Så er der Siesta med fri leg, og her er ”Tutten” – lejrens slikbod – det store trækplaster.

Lagkage -Kl. 15.30 er der Sjade. Her samles hele lejren til et lille eftermiddagsmåltid bestående af jordbærkoldskål, rugbrødsstænger eller (på temadagen) spøgelsesrand. Hvis

der er fødselarer bland lejrdeltagerne, spiller kredsens tambourkorps op til fest, og hele lejren forkæles med lagkage. -Eftermiddagen byder på endnu en aktivitetsperiode samt badning, inden det kolde aftensmåltid kl. 18.45. Herefter kan man lige nå at lege en lille smule, inden flagparaden i borggården, hvor det rød-hvide flag tages ned til fællessangen ”Der er et yndigt land”. Aftenen sluttes for børnenes vedkommende af med lejrbål - sjov underholdning og sang. På vej i seng kan dem, der føler sig sultne efter en lang, aktiv dag, slå et smut forbi køkkenet og få en klap-sammen-mad, inden der truttes til retræte. Lejrens yngste får læst godnathistorie, mens de ældste hygger sig i væbnerlejren.

Voksentid -Så er det voksentid med fællesmøde, kaffe, sang og lidt

natmad, inden aftengåturen til vandet. Her sluttes døgnet af med en godnatsang med tak for en dejlig dag. Til slut kan de voksne, som stadig har energi, mødes i ”Tutten” til fælleshygge – og SÅ er det sengetid, inden næste dag starter kl. 8.00 med ledermøde. Hvorfor tager du med, og hvad er dejligt på Klinteborg?, spørger Anne-Lise. Tanterne siger: fællesskabet, flere generationer er sammen, stemningen, tryghed og ansvar. Arbejdsholdet siger: dejlige mennesker, sammenholdet, biksemaden, tradition gennem mere end 30 år. Én udtaler: -Jeg pakker næsten allerede til næste års lejr, når jeg kommer hjem. Lederne siger: Masser af dejlig mad, godt lejrbål, fælles hygge, man får lov til at være barnlig igen, få timers søvn! Kom og vær med næste år. Læs mere om hvordan du bliver medlem på vores hjemmeside: www,fdf.dk/vanlose eller kom på vore første møde efter sommerferien torsdag d.25.august i lokalerne ved Vanløse Kirke. (red af JD)

5

Alt på et bræt Al begyndelse er svær og som kineserne siger: enhver rejse begynder med det første skridt. Således også med en ung skater, der her får lidt hjælp på skaterbanen på Jyllingevej. Hver dag, hvis vejret ellers tillader det - det må

nemlig ikke regne når man skal stå på skateboard - flokkes børn og teenagere på banen, der må siges at være en af solstråle- og succeshistorierne i Vanløse. JD

Nu er der en rabarbervej Torsdag den 30. juni holdt Vejnavnenævnet for København møde, og her blev der truffet beslutning om, hvad tre nye veje i Grøndal skal hedde. Vanløse bydel vil fremover

rumme: Mandelvej, Jordbærvej og Rabarbervej – velkommen til de nye veje. Vanløse Lokaludvalg siger endnu en gang tak for de mange gode forslag.

Læger flytttet ind Bare lige for at præcisere: lægerne Ulla Marslew og Morten Randløv-Andersen er flyttet ind i det nye Sundhedshus på Indertoften. De to har fået dispensation til "midlertidigt ophold" i Sundhedshus Vanløse på Indertoften i 12 måneder. De er glade for at være flyttet ind på

3. sal og er i gang med deres arbejde. Det vides endnu ikke om der flytter flere læger ind i sundhedshuset. På samme etage som lægerne er fysioterapeuterne netop flyttet ind. JD

Savner du fire autoradioer? -En morgen i sidste uge på vej til bageren (Godthåbs konditoriet, verdens bedste ), går jeg forbi Blockbuster og ved deres indlevering af film, ligger der en pose på jorden, fortæller C.L fra Grøndal. -Jeg kan umiddelbart se der ligger nogle auto radioer i den, så jeg tager den. Da jeg

efter arbejde er hjemme ser jeg lige på indholdet, der viser sig at være fire autoradioer, den ene med et mobilkort i de andre ser heller ikke helt billige ud. Så hvis nogen savner deres radioer kan avisen formidle kontakt mellem finder og ejer.


www.dinlokalavis.dk

6

Elev søges til byggemarked Vi kan tilbyde dig en alsidig hverdag, hvor to dage ikke er ens og hvor du har gode kollegaer der vil hjælpe dig hele vejen. Det er et udfordrende, varieret job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor arbejdstiden er god. Du er en udadvendt, smilende person der besidder en høj arbejdsmoral og kan arbejde selvstændigt. Du har taget handelsskolen med EDB på brugerniveau og gerne mere. Kørekort til personbil er at foretrække. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning vedlagt dit CV. Du må meget gerne vedhæfte en kopi af relevante karakterer, eksamensbeviser og eventuelle udtalelser. Ansøgningen mrk. lærling sendes til: mailto:info@bebyg.dk eller med post til: Bjørn E Byggemarked - Vigerslevvej 111, 2500 Valby - Mrk. Lærling Bjørn E Byggemarked er et af de få byggemarkeder, der stadig benytter den gode gamle ekspeditionsmetode overfor kunderne, hvor en fyldestgørende/rådgivende information om den enkelte vare står i højsæde.

Last Minute Rabat op til

20%

Tag på Sommerferie

2440,4 pers. feriehus i uge 27 fra

Hvad med kulturen? Borgerrepræsentant Bjarne P. Nielsen fra SF mener i et kort indlæg i uge 25, at kunstprojektet på Ålekistevej fornylig var at sammenligne med Kejserens nye klæder. Uden at gå nærmere ind på selve projektet, som jeg også selv havde problemer med at finde i gadebilledet, mener jeg dog at sagen burde rejse en bredere debat om kulturpolitikken i København. For i en længere årrække har vi været vidne til at de velfungerende borgere nærmest kvæles i strømmen af udstillinger, events, festivaler, store flotte kulturhuse, mens tilbud til de udsatte beskæres eller lukkes helt. På den kulturelle ”dødsliste” kan i flæng nævnes Byggeren, Legetøjsmuseet, Kommunehospitalet, Ungdomshuset og Badet i Sjællandsgade. Jeg måtte desuden selv være med

Debat

Stort udvalg af feriehuse!

Feriepartner tilbyder feriehuse på Fyn og Øer, I Sydøstjylland og ved det smukke Limfjorden. Vi har 800 feriehuse i udvalg til priser, hvor alle kan være med.

til at lukke Nørrebro Erindringscenter – Dansk Center for Reminiscens på det gamle Sankt Joseph Hospital, hvor tusindvis af demensramte har haft nogle gode oplevelser, sammen med personale, frivillige og pårørende. Heldigvis bliver vores arbejde fortsat landet over på lokale plejehjem og aktivitetscentre, foruden et nyindrettet erindringscenter er på vej i Den Gamle By i Århus! Men jeg husker endnu skuffelsen og vreden over, at se ufattelig mange penge gå til det ene prestigeprojekt efter det andet inden for den københavnske kulturpolitik. Og på landsplan er der nu blevet rejst kulturelle arkitektoniske monumenter for milliarder af kroner alt i mens mange menige billedkunstnere, forfattere og skuespillere må hutle sig økonomisk gennem

hverdagen. Ønsker københavnerne flere madhuse, dansehuse – og et kommende stort sundhedshus til et par hundrede millioner kroner – mens de daglige kulturtilbud drosles ned, teatre og lokale biblioteksfilialer lukkes? Man kunne jo passende starte med at spørge pensionisterne, der går forbi det nu lukkede aktivitetscenter på Godshåbsvej. Kontrasten mellem de nye ”Til leje”-skilte i centerets vinduer og de kostbare reklamer bag på de forbi kørende busser med kraftige opfordringer til at søge midler hos Vanløse Lokaludvalg, viser at der er penge nok til kultur i hovedstaden. Men måske er det prioriteringen, der er forkert? Hvad siger du til den førte politik? Mvh. Ove Dahl Tryggevældevej 100 2700 Brønshøj

Jeg er kommet i besidelse af en bog Jeg er kommet i besidelse af en bog om Valby skrevet af Steffen Linvald i 1961VALBY BØNDERNES, HØNSEKRÆMMERNES OG SLAGTERNES BY- Der står bla: at Valby nævnes i 1193 under navnet WALBI, der egentlig betyder (Gården på græsmarken). Medens Dragør var kendt som lodsernes by og Skovshoved som et hyggeligt fiskerleje, var Valby hønsekræmmernes og slagternes by, og trods sin nære beliggenhed ved København

Debat

var den helt op i det 19 århundrede en udpræget bondeby. Måske skyldes det, at afstanden ind til byen føltes længere, end den i virkeligheden var, på grund af Søndermarken og Valby Bakke, der isolerede den fra omverdenen, måske skyldes det også, at vejene herud langt op i tiden var berygtet for deres slette tilstand. Forholdene bedredes først, efter at byen i 1901 var blevet indlemmet i København, og dens gradvise udvikling til en Københavnsk forstad be-

gyndte. Enkelte minder om dens fortid er dog stadig bevaret - ikke blot erindrer talrige gadenavne om den tidligere landsby, men, hvad vigtigere er, Tingstedet har endnu sin oprindeligeplads i bydelens centrum, hvor det ligger som et talende vidnesbyrd om livet gennem de mange århundreder i (byen bag bakken) WALBI, Bøndernes, Hønsekræmmernes og Slagternes By. Poul L. Hansen 2000 Frb.

Husk!! - vi holder åbent hele juli

Tilmeld dig vores SMS-TILBUD r Send windso til 1272

Book din sommerferie nu!

Har du endnu ikke bestilt sommerferie? Kik forbi og book din sommerferie nu. Hos Feriepartner finder du altid et godt tilbud.

UGE 27 - 2011

Windsor Fisk & Vildt

MOB Sommerhusudlejning

Peter Bangs Vej 87 • tlf: 38 87 60 65 Mandag Lukket • Hverdage kl. 10.00 - 18.00 • Lørdag kl. 09.00 - 14.00

www.feriepartner-limfjorden.dk www.feriepartner-fyn.dk Telefon: 64 41 23 22

så Vi leverer og r til institutione

www.windsorfisk.dk

Hos os har du go´ tid...


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

7

-Vi tænker os grundigt om ved udrykningskørsel Lokalt. -Indledningsvis vil jeg nævne, at jeg kun forholder mig til den del, der omhandler politiets indsats, ligesom jeg vil beklage, at vi ved vores udrykningskørsel støjer, siger Tommy Laursen, Vicepolitiinspektør på Station Bellahøj, efter kritik af at politiet f.eks. kører gennem Frederikssundsvej med høj fart. -Når det så er sagt, er der fastsat nogle ganske klare regler for, hvornår man må køre udrykningskørsel. Af disse regler fremgår det, at det skal skønnes nødvendigt af hensyn til politimæssige opgaver, personredning, brand, forureningsuheld, færdselsuheld eller afværgelse af omfattende skader, siger han videre. -Begrundelsen for at tillade udrykningskørsel, som altid indebærer en betydelig risiko for fare m.v., er, at den tilsidesættelse af færdselslovens regler, som bekendtgørelsen giver mulighed for, opvejes af de fordele, som man skulle opnå ved selve udrykningskørslen, nemlig samfundsvigtige interesser.

Skal nøje overvejes Han fortsætter: -Nu er politimæssige opgaver rigtig mange ting, derfor kræver det hver gang, at man som politimand og chauffør tænker sig grundigt om, idet nødvendigheden og udrykningskørslens farlighed altid nøje skal overvejes med sagens vigtighed. Færdselsuheld er dog særligt nævnt, og alle vigtige assistanceydelser hertil vil således være omfattet, såfremt det er nødvendigt at komme hurtigt frem. Endvidere kan nævnes at alle brande, selv ganske små, altid er alvorlige – også for politiet. Afværgelse af omfattende skader defineres som hvor materielle værdier udsættes for fare ved oversvømmelser, vandskader, stormskader m.v. -Som man kan se ud fra ovennævnte, er der relateret til det at man bor i en storby som København, ganske stor mulighed for, at man kan se og høre et udrykningskøretøj. Ud fra den noget maleriske beskrivelse af udryknings-

kørslen på Frederikssundsvej vil jeg blot nævne, at føreren af et udrykningskøretøj har skærpede pligter relateret til fx fremkørsel mod rødt lys og vigepligter i øvrigt. Det betyder altså, at føreren af udrykningskøretøjet straffes for uheld også under udrykning. -Station Bellahøj dækker et område, der går fra Søerne i indre by til Hellerup, Tingbjerg, Husum, Vanløse, Frederiksberg med i alt ca. 390.000 mennesker og mange forskellige nationaliteter. Det er derfor noget af en påstand, at over 80 procent af alle udrykninger fra Bellahøj ender i Tingbjerg eller Husum. -En ting er dog sikkert og det er, at vi fra politiets side hver gang vi kører udrykning, nøje vurderer, hvordan vi skal køre frem til de respektive opgaver. Disse overvejelser betyder også, at vi nogle gange skal køre frem mod et sted fra flere forskellige retninger, for dermed at indkredse eventuelle gerningsmænd, og jeg kan betro læserbrevsskribenten, at vi er bekendt med infrastrukturen i København.

Kan virke voldsomt Fra Københavns Brandvæsen meddeler distriktschef Jan Kirk-Iversen: - I Københavns Brandvæsen er vi meget optaget af en god dialog med vores naboer. Vi er helt opmærksomme på, at fuld udrykning kan virke meget voldsomt. Derfor evaluerer vi løbende på udrykningssammensætning og de ruter vi kører af. -Når det er sagt, så er det også væsentligt at gøre opmærksom på, at vores opgave er at redde liv og ejendom. Vi kører ikke med udrykning for sjov (jf.

Lopper hele juli Der bliver alligevel loppemarked på Vanløse Torv i hele juli måned, d.v.s. hver lørdag. Det arrangement der skulle have fundet sted på torvet er nemlig aflyst. Susan Højager, der står for lopperne, oplyser til Lokalavisen, at stader i juli kun vil

koste 150 kr. , hvor den normale pris er 250. Så kom og kig lørdag den 9. juli. Da der er cirkus på pladsen lørdag den 6. august er der aflyst den dag. Lopperne er tilbage lørdag den 13. august.

FERIELUKKET Kontor & Redaktion er lukket fra 7/7 til 28/7

Ingen lokalaviser i UGE 28/29/30

UDKOMMER IGEN 31 Deadline mandag 1. august kl. 10

Alle ønskes en god sommer! Brønshøj

Bekendtgørelse om Udrykningskørsel). Når vi vælger at køre ad bestemte ruter, så handler det udelukkende om at komme frem så hurtigt som muligt. Der er en klar sammenhæng mellem den tid vi er om at komme frem, og muligheden for at begrænse skaderne som følge af brand, eller sygdom og tilskadekomst hvis det handler om ambulancekørsel, sådan som loven foreskriver. Det betyder, at vi for brandvæsenets vedkommende oftest kører ad Hillerød motorvejen, når vi skal til Tingbjerg. -Vi kan ikke genkende billedet af fartdjævle. Gennem-

-En ting er sikkert, siger vicepolitinspektør Tommy Laursen, og det er, at vi fra politiets side hver gang vi kører udrykning, nøje vurderer, hvordan vi skal køre frem til de respektive opgaver. Disse overvejelser betyder også, at vi nogle gange skal køre frem mod et sted fra flere forskellige retninger. snitshastigheden for en brandbil i udrykning er 64 km/t, hvilket er langt fra de 150 km/t som nævnes i læserbrevet. Vores chauffører er generelt professionelle og agtpågivende, og vi arbejder hele tiden aktivt for at nedbringe antallet af materielskader - også under udrykning.

-Københavns Brandvæsen er til for borgernes skyld. Derfor vil vi meget gerne i dialog med borgerne – også de anonyme. Det er altid muligt at få et møde med distriktschefen på brandstationen, og vi slår gerne dørene op for rundvisninger eller andet. JD

Annoncer 3879 3400


8

www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

Vælg Nybolig Vanløse og Frederiksberg Vores 2 stærke teams i Vanløse og på Frederiksberg arbejder hårdt og målrettet på, at du skal have en super oplevelse med salget af din bolig. Opfølgning på alle køberemner samt løbende statusmøder med vores sælgere er med til at få solgt din bolig bedst muligt. Vores mål er, at du som sælger skal have en så god salgsoplevelse, at du automatisk anbefaler os til andre. DET KALDER VI ET EFFEKTIVT OG STÆRKT SALG!

Nybolig Esbensen & Hufeldt Vanløse Jernbane Allé 35 Tlf. 3877 7800 Frederiksberg Godthåbsvej 19 Tlf. 3811 1010

Åbningstider: Man-torsdag ........ Fredag ................ Søndag ...............

9-17 9-15 10-15


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

9

Nybolig Esbensen & Hufeldt - Vanløse og Frederiksberg

Nyhed

Nyhed

Nyhed

Valby - Sæbyholmsvej 44

Vanløse - Nedertoften 7, 2.th.

Vanløse - Egelykkevej 17

Charm. og lys bolig - perfekt for en lille fam. med 2 børn. Køkkenalrum i åben forb. til spisestue, vestv. oph.stue på 36 kvm., 3 gode vær. og badevær. med gulvvarme. Tør og god kælder. Nyere tag. Sag JE168. Udb/knt... 200.000/3.995.000 Bolig/kld. Grund Stuer/ Opført m² m² vær. Brt/nt............ 25.867/21.911

Flot og moderniseret 5 værelses andel i hjertet af Vanløse. 3 gode vær.. 2 store stuer, en med altan alle med god udsigt til store grønne arealer. 2 pæne badevær., nyere køkken og bryggers Sag BS158. Udb/knt...... 150.000/150.000 Bolig m² Etage vær. Opført Brt/nt................ 9.144/9.144

Super velindrettet 1-plansvilla for børnefamilien. Huset indeholder foruden meget stor oph.afdeling med lækkert nyere køkken, oph.stue og spisestue ud i ét - 4 gode værelser. Skøn have og terrasse. Sag JE177. Udb/knt... 200.000/3.995.000 Bolig m² Grund Stuer/ Opført m² vær. Brt/nt............ 25.151/21.183

Alternativ finansiering: Pauselån® F1........ 14.819/12.810

128/84

700

2/3

1936

123

2

5

1936

Alternativ finansiering: Pauselån® F1........ 14.131/12.097

134

679

1/4

1967

Ring for boligvurdering på NYBOLIG HOTLINE 28401555 Murermestervilla

Ejerlejlighed

150 kvm. villalejlighed

Nyhed

Vanløse - Katholmvej 16

Vanløse - Bobakken 2, 1. th.

Vanløse - Herlufsholmvej 12, 1+2. sal

Skøn murermestervilla med helt unik beliggenhed i Katrinedalskvt. Roligt men tæt på alt. Skøn solrig baghave med blomster og plads til leg. Perfekt indretning for børnefam. Sag JE153. Udb/knt... 265.000/5.295.000 Bolig/kld. Grund Stuer/ Opført m² m² vær. Brt/nt............ 34.081/29.296

God begynderlejl. Entré, sydv. stue, sovevær. med lille altan, pænt hvidt køkken med lille altan og hvidt flisebadevær.. Pæn stand med termoruder og plankegulve. Tæt på Bymidten og Metro. Sag JE179. Udb/knt........ 45.000/875.000 Bolig m² Etage vær. Opført Brt/nt................ 7.167/6.291

Katrinedalskvt. - villalejl. på 150 kvm. Smuk ejd. fra 1918. Nyere køkken, brusebadevær., stor stue (opr. 2) - med sydv. altan og 3 gode vær.. Loftsetagen har 2 gode vær. (ikke godkendt til natoph.) Sag JE064. Udb/knt... 190.000/3.750.000 Bolig/kld. Grund vær. Opført m² m² Brt/nt............ 24.206/19.506

Alternativ finansiering: Pauselån® F1........ 18.500/17.087

Alternativ finansiering: Pauselån® F1............ 4.619/4.292

Alternativ finansiering: Pauselån® F1........ 13.088/10.799

187/80

608

3/3

1907

48

1

2

1940

Nybolig Esbensen & Hufeldt Vanløse Jernbane Allé 35 Tlf. 3877 7800 Frederiksberg Godthåbsvej 19 Tlf. 3811 1010

Åbningstider: Man-torsdag ........ Fredag ................ Søndag ...............

9-17 9-15 10-15

112/24

864

7

1918


www.dinlokalavis.dk

10

UGE 27 - 2011

Ser Du dårligt i mørke og ved svagt lys?

Nyt Syn Øjenlægens Optik

har løsningen

ZEIIS I.SCRIPTION Med ZEISS i.Scription præcisionsglas opnås et klarere og mere afslappet syn. Indtil 13. juli kan du hos os, Nyt Syn Øjenlægens Optik, få foretaget en undersøgelse, som vil få dig til at se verden i et bedre og Nyt Syn.

med i.Scription®

uden i.Scription®

Bedre nattesyn, selv i mørke og dårligt lys forbedres synet i.Scription® teknologien fra ZEISS reducerer de uønskede generende stråler, som opstår rundt om blændende lyskilder, som f.eks. gadelys eller lygter fra modkørende biler.

med i.Scription®

uden i.Scription®

Klarere, skarpere og mere afslappet syn. i.Scription® teknologien fra ZEISS forøger synskomforten. Synet bliver klarere, skarpere og mere afslappet. Resultat: Reduceret træthed..

med i.Scription®

Bedre farvegengivelse i.Scription® teknologien fra ZEISS giver livet mere kulør, og farver gengives som de virkelig er: Klare og brillante..

Bjørn Hoel Chefoptiker

Dit syn betyder alt for os

uden i.Scription®

Inger Holmelund Optiker

Martin Ebert Optiker

Tove Sjö Optikersekretær


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

12 siders stort indstik – tag ud og gem

11

Bülow & Gram · Brønshøj Juli 2011

Gratis salgsvurdering – koster kun en kop kaffe!

Vi står på spring for at yde dig en service i topklasse! Ring i dag på 38 809 810 for en gratis og uforpligtende vurdering – det koster kun en kop kaffe

Lone Bülow Indehaver

Morten Gram Indehaver

Jens Zeuthen Salg og vurdering

Daniel Flørning Daglig leder

Michael Mårtensen Lars Hornstrøm Salg og vurdering Salgschef

Jacob Lauridsen Salg og vurdering

Birgit Blicher Larsen Sagsbehandler

Brønshøj/Vanløse/Herlev Frederikssundsvej 185 Tlf 38 809 810


www.dinlokalavis.dk

12

UGE 27 - 2011

Studiestart - Se Her

Indskud:............ 295.000 Boligafgift:............ 4.220 Anvendelsesudg.:...... 350

Indskud:............ 325.000 Boligafgift:............ 3.978 Anvendelsesudg.:...... 850

Indskud:............ 395.000 Boligafgift:............ 2.927 Anvendelsesudg.:.......456

Bolig:..................... 61 m² vær.:............................. 1 Opført:.................... 1957

Bolig:.................... 68 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1932

Bolig:.................... 55 m² Altan:.......................... Ja Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1943

Eskjærvej 5, 2. dør 2, Vanløse

Frederikssundsvej 163, 3. tv,

Toggangen 28, st. tv, Herlev

Nyistandsat 61 m2 stor andel med super attraktiv beliggende Ejendommen er beliggende super centralt tæt ved Vanløse Bytorv. Vanløse har gennem de seneste 10 år gennemgået en enorm udvikling med de mange specialforretninger, biograf, cafeer og Metroen.

68 kvm stor 2'v andel med en super central beliggenhed! Beliggenhenden kan næsten ikke blive bedre. Den er helt centralt, tæt på Brønshøj Torv og Utterslev Mose og alligevel er du helt ugeneret og kan nyde roen og stilheden som Brønshøj tilbyder.

God andelsforening tæt på Herlev bymidte Her er kort afstand til S-togsstation, hvor Københavns centrum kan nås på ca. 20 min. Der er dørtelefon, fælles vaskeri, et dejligt grønt fællesområde samt brugsret til kælderrum.

Sag: 2366-17

Energimærke:

Fjenneslevvej 15, st. tv, Brønshøj

Sag: 2363-17

Energimærke:

Energimærke:

Sag: 2315-17

Indskud:............ 355.000 Boligafgift:.............. 3.316 Anvendelsesudg.:....... 529

Indskud:............ 379.000 Boligafgift:............ 3.535 Anvendelsesudg.:...... 483

Indskud:............ 395.000 Boligafgift:............ 2.528 Anvendelsesudg.:....... 359

Bolig:.................... 45 m² Altan:.......................... Ja Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1936

Bolig:.................... 49 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1936

Bolig:.................... 49 m² Altan:.......................... Ja Stue.............................. 1 Opført:.................... 1935

Højt hævet over jordniveau med en helt fantastisk altan En lejlighed der helt sikkert henvender sig til køberen med sans for de små hyggelige detaljer - Oplagt til en 1. gangs køber eller senioren, der ønsker et nyt og mindre hjem. Sag: 2361-17

Energimærke:

Havdrupvej 19, st. tv, Brønshøj

Nordfeldvej 19, 1. tv, 2700

Utrolig lys og højt hævet hjørnelejlighed Her er charmen ved den "gamle" stil velbevaret bl.a. med flotte originale plankegulve og et ældre snedkereret køkken, der med tiden er blevet moderniseret men stilen velbevaret.

Stor og rummelig andel med en god altan Såfremt du ønsker 2 rum, kan du lukke alkoven af med en væg og sætte en dør i ude fra entreen og på den måde opnå et separat soveværelse.

Sag: 2294-17

Energimærke:

Energimærke:

Sag: 2368-17

Indskud:............ 550.000 Boligafgift:............ 2.453 Anvendelsesudg.:........ 431

Indskud:............ 399.000 Boligafgift:............ 2.659 Anvendelsesudg.:...... 446

Indskud:............ 650.000 Boligafgift:............ 2.573 Anvendelsesudg.:...... 340

Bolig:.................... 50 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1939

Bolig:.................... 52 m² Altan:.......................... Ja Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1940

Bolig:.................... 50 m² Altan:.......................... Ja Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1940

Frederikssundsvej 180C, 4. th,

Ålekistevej 240, 1. tv, Vanløse

Indflytningsklar og utrolig lys lejlighed Lejligheden har 2 altaner, en utrolig smuk udsigt, et nyere køkken og bad, nymalede vægge, nybehandlede gulve, nyere el i hele lejligheden og en virkelig lav boligafgift.

Rigtig god andelsbolig beliggende i en velordnet forening Lejligheden er med en dejlig stor og solrig altan, en god fordeling af kvadratmeterne og en beliggenhed tæt på S-tog og overkommelig cykelafstand til City.

Sag: 2313-17

Energimærke:

Energimærke:

LokalBolig Bülow & Gram

LokalBolig Bülow & Gram

Frederikssundsvej 185 2700 Brønshøj • Tlf 38 809 810

Søborg Hovedgade 14 2870 Dyssegård • Tlf 39 309 310

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Sag: 2342-17

Bobakken 5, 3. th, 2720 Vanløse

2 fantastiske altaner & central beliggenhed Stor solrig altan, central og ugeneret beliggenhed, nyere køkken og bad. Fremstår indflytningsklar og ligger i veldrevet forening. Energimærke:

Åbningstider: Mandag – torsdag 10.00 – 18.00 Fredag 10.00 – 17.00 Søndag 10.00 – 16.00

Sag: 2351-17


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

13

Studiestart - Se Her

Knt.:................ 675.000 Udb.:................ 35.000 B/N:............ 4.719/4.053 Alternativ finansiering 2.954/2.647

Knt.:................ 955.000 Udb.:................ 50.000 B/N:............ 7.305/6.332 Alternativ finansiering 4.853/4.376

Knt.:................ 995.000 Udb.:................ 50.000 B/N:............ 7.523/6.536 Alternativ finansiering 1.747/2.272

Bolig:.................... 39 m² vær.:............................. 1 Opført:.................... 1962

Bolig:.................... 49 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1936

Bolig:.................... 55 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1937

Frederikssundsvej 194, 3. dør 4,

Slotsherrensvej 17 st. th, Vanløse

Åløkkevej 34, st. th, Vanløse

Præstekærhaven tilbyder rummelig 1 værelses lejlighed Lejligheden fremstår indflytningsklar, nymalet, har et badeværelse i den rigtig gode størrelse og en dejlig stor stue med masser af indretningsmuligheder - en perfekt begynderlejlighed!

Flot to værelses lejlighed, med nye lavenergi termovinduer Der er kort afstand til Metroen samt Jernbane Alle. Der er ComX bredbånd og kabel-tv. Lejligheden er med pæne plankegulve og stuklofter.

Veldisponerede lejlighed med brugsret til egen have Lejligheden er nem at indrette pga. rummenes gode, regulære størrelser og virker indbydende, lys og venlig. Beliggenheden er god i Vanløse, hvor du er tæt på det grønne og gode indkøbsmuligheder.

Sag: 2327-17

Energimærke:

Frederikssundsvej 191A, 1. tv,

Energimærke:

Sag: 2184-17

Sag: 2383-17

Energimærke:

Knt.:................ 995.000 Udb.:................ 50.000 B/N:............ 7.728/6.778 Alternativ finansiering 5.178/4.743

Knt.:................ 999.000 Udb.:................ 50.000 B/N:............ 7.496/6.530 Alternativ finansiering 4.821/4.406

Knt.:................ 999.000 Udb.:................ 50.000 B/N:............ 7.052/6.095 Alternativ finansiering 4.389/3.979

Bolig:.................... 57 m² Altan:.......................... Ja Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1935

Bolig:.................... 55 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1937

Bolig:.................... 58 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1933

Hyggelig lejlighed med nyere badeværelse og to altaner! Lejligheden er med et charmerende originalt snedkereret køkken, hvor den oprindelige stil er bevaret, men moderniseret. Beliggenheden kan næste ikke blive mere central. Sag: 2312-17

Energimærke:

Knabstrupvej 16, 1. tv, Brønshøj

Højenhald 7, 3. tv, Brønshøj

Særdeles veludnyttet ejerlejlighed Lejligheden er beliggende på en rolig og hyggelig villavej med kort gåafstand til det pulserende liv på Frederikssundsvej og Københavns største naturpark, Utterslev Mose.

Virkelig indbydende og charmerende lejlighed Lejligheden er velbevaret med flotte plankegulve, stuklofter, roset og afsyrede fyldningsdøre. Lejligheden er med et rigtig venligt og flot køkken i en god størrelse med god skabsplads.

Energimærke:

Sag: 2245-17

Sag: 2388-17

Energimærke:

Knt.:................ 1.195.000 Udb.:................ 60.000 B/N:........... 8.604/7.484 Alternativ finansiering 5.415/4.951

Knt.:............... 1.075.000 Udb.:................ 55.000 B/N:............ 8.152/7.043 Alternativ finansiering 5.370/4.825

Knt.:................ 1.195.000 Udb.:................ 60.000 B/N:............ 9.739/8.650 Alternativ finansiering 6.556/6.093

Bolig:.................... 72 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1933

Bolig:.................... 55 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1966

Bolig:..................... 71 m² Stue/vær.:................ 2/1 Opført:.................... 1952

Højenhald 14, 2. tv, Brønshøj

Pilegårdsvej 34, st. tv, Herlev

Husumvej 87, 1. tv, Brønshøj

Stor lys 2- værelses lejlighed i Degnemosekvartet Lejligheden er på hele 72 kvm. og ligger på Højenhald, som minder om en boulevard med dens store midterrabat, hvilket giver gaden et dejligt grønt og luftigt præg.

Super indbydende lejlighed med skøn beliggenhed Lys og luftig lejlighed i en uovertruffen god stand. Ejendommen er meget velholdt, den er veladministreret med mange gode fællesfaciliteter, herunder gode parkeringsforhold.

Veldisponeret og nydelig 3 værelses lejlighed med egen have Masser af indkøbsmuligheder for enden af Husumvej. Kort afstand til S-tog og busforbindelser på Husum Torv. Eget kælderrum og egen garage og fint vaskerum med egen vaskemaskine.

Sag: 2307-17

Energimærke:

Energimærke:

Sag: 2329-17

Sag: 2232-17

Energimærke:

LokalBolig Bülow & Gram

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Frederikssundsvej 185 2700 Brønshøj • Tlf 38 809 810 Morten Gram

Jacob Lauridsen

Birgit Blicher

Daniel Flørning

Jens Zeuthen

Søborg Hovedgade 14 2870 Dyssegård • Tlf 39 309 310

Nye sager hver dag på lokalbolig.dk


14

www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011


UGE 27 - 2011

www.dinlokalavis.dk

15


www.dinlokalavis.dk

16

UGE 27 - 2011

Vi sætter pris på din bolig

Slotsherrensvej 17, St. mf.

Sallingvej 13, 2. TH

Gudenåvej 33, 2. Th

2720 Vanløse

2720 Vanløse

2720 Vanløse

2 v med EGEN have - rigtig god stand!

Nyrenoveret 4'v med fantantisk udsigt

3 værelses med super beliggenhed

Super velholdt to værelses lejlighed med udgang ud til eget private

Lejligheden fremstår lys og venlig, har helt nye lavenergi og

Lejlighed med eftertragtet beliggenhed på grænsen til Frederiksberg og

havestykke, som vender ud mod fælleshaven og væk fra

støjdæmpende termoruder fra 2011, helt nyt køkken fra 2011 og en

med kort afstand til Metroen og masser af gode indkøbsmuligheder.

Slotherrensvej.

rigtig god planløsning med to soveværelser samt to stuer en suite.

Boligen er beliggende på helt stille vej med gode parkeringsforhold.

Kontant:.............. 1.299.000 Udbetaling:.............. 65.000

Brutto......................... 9.173 Netto......................... 7.729

Kontant:.............. 1.595.000 Udbetaling:............. 80.000

Brutto....................... 11.647 Netto....................... 10.036

Kontant:.............. 1.425.000 Udbetaling:.............. 75.000

Brutto...................... 10.038 Netto........................ 8.524

Alternativ finansering, Afdr.fri. Brutto.............................. 5.834

Netto.............................. 5.066

Alternativ finansering, Afdr.fri. Brutto.............................. 7.549

Netto.............................. 6.768

Alternativ finansering, Afdr.fri. Brutto.............................. 6.370

Netto.............................. 5.600

Stue/vær.:........................ 2/2 Opført:.......................... 1932

Bolig:.......................... 65 m² Altan:................................. Ja

Stue/vær.:......................... 1/2 Opført:.......................... 1979

Bolig:.......................... 55 m²

Stue/vær.:.......................... 1/1 Opført:.......................... 1936

Energimærke:

Sag: 2282-17

Bolig:.......................... 83 m²

Energimærke:

Sag: 2364-17

Energimærke:

Sag: 2360-17

Fuglagervej 25A

Egholmvej 26, 1. sal

Veras Allé 17B, 2. tv

2720 Vanløse

2720 Vanløse

2720 Vanløse

Dejlig aflukket og solrig have.

Fantastisk beliggenhed

Meget charmerende lejlighed - bør opleves!

Dejlig begynderbolig til familien der ønsker en rolig beliggenhed på

En flot og markant murermestervilla i to fulde plan huser denne 92

Øverst beliggende i mindre og social forening ligger den virkelig

attraktiv adresse i Vanløse. De lune sommeraftener kan grillen tændes

kvm skønne villalejlighed med balkon, hvorfra udsigten over

hyggelige lejlighed. Med kun en reel nabo hersker her en utrolig ro og

på den dejlige terrasse. Forhave med praktisk indkørsel til bilen.

nærområdet og haven kan nydes.

fra den sydvestvendte altan nydes en helt ugeneret udsigt.

Kontant:............. 2.475.000 Udbetaling:.............125.000

Brutto........................ 17.170 Netto....................... 14.063

Kontant:.............. 1.995.000 Udbetaling:.......... 100.000

Brutto...................... 13.078 Netto........................ 10.671

Kontant:.............. 1.199.000 Udbetaling:............. 60.000

Brutto....................... 9.495 Netto........................ 8.347

Alternativ finansering, Afdr.fri. Brutto........................... 10.652

Netto.............................. 8.857

Alternativ finansering, Afdr.fri. Brutto.............................. 8.473

Netto............................... 7.166

Alternativ finansering, Afdr.fri. Brutto............................. 6.399

Netto............................... 5.879

Bolig/kld.:............... 78/44 m² Grund:........................ 573 m²

Stue/vær.:......................... 1/2 Opført:.......................... 1929

Bolig/kld.:............... 92/92 m² Grund:...................... 483 m²

Stue/vær.:........................ 2/2 Opført:.......................... 1930

Energimærke:

Sag: 2144-17

Sag: 2264-17

LokalBolig Bülow & Gram

LokalBolig Bülow & Gram

Frederikssundsvej 185 2700 Brønshøj • Tlf 38 809 810

Søborg Hovedgade 14 2870 Dyssegård • Tlf 39 309 310

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Bolig:.......................... 58 m²

Energimærke:

Åbningstider: Mandag – torsdag 10.00 – 18.00 Fredag 10.00 – 17.00 Søndag 10.00 – 16.00

Stue/vær.:......................... 1/2 Opført:.......................... 1938

Sag: 2287-17


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

17

Vi sætter pris på Vanløse

Slotsherrensvej 4, 2720 Vanløse Meget charmerende halvt dobbelthus - bør opleves! Nylagt tag, tagrender og kviste fra 2009, udnyttet 2. sal, lyst og venligt åbent køkken i forbindelse med to utrolig lyse og charmerende stuer en suite er blot nogle af de mange kvaliteter dette halve dobbelthus tilbyder. Huset er beliggende på fin og overkommelig grund med plads til grill og børneleg. Der er stor praktisk garage og skur til bil og opbevaring. Fra boligen er der kort afstand til Flintholm St. med både metro, S-tog og flere busforbindelser. Boligen er indrettet således: Entre med videre adgang til kælder og 1. sal. To lyse stuer en suite med virkelig flotte stuklofter og roset. Den ene stue brændeovn og karnap

hvorfra lyset strømmer ind. Fra spisestuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, er der udgang til haven. Pænt nyere køkken fra Ikea, hvor stilen er romantisk og inspirationen hentet fra det franske landkøkken. På 1. salen er der to gode soveværelser, det ene med fransk altan. Ældre men fuldt funktionelt badeværelse. 2. salen blev i 2009 udnyttet i forbindelse med lægning af det nye tegltag og benyttes i dag som forældresoveværelse med eget toilet (2. salen er ikke en del af de 116 kvm beboelse og er ikke godkendt til beboelse). Kælderen er fin og klinkebelagt, har egen udgang til haven. Der er et stort vaskerum med fjernvarmeinstallation. Stort disponibelt rum. Toilet. Badeværelse.

LokalBolig Bülow & Gram

LokalBolig Bülow & Gram

Frederikssundsvej 185 2700 Brønshøj • Tlf 38 809 810

Søborg Hovedgade 14 2870 Dyssegård • Tlf 39 309 310

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Energimærke:

Sag: 2372-17

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Åbningstider: Mandag – torsdag 10.00 – 18.00 Fredag 10.00 – 17.00 Søndag 10.00 – 16.00

Knt.:.............. 2.995.000 Udb.:................ 150.000 B/N:........ 19.640/16.199 Alternativ finansiering 11.945/10.059 Bolig/kld.:........ 116/59 m² Grund:................ 291 m² Stue/vær.:................ 2/3 Opført:.................... 1932


www.dinlokalavis.dk

18

UGE 27 - 2011

Vi sætter pris på Vanløse

Ålekistevej 240, 1. tv., 2720 Vanløse God altan og nyt tag Rigtig god andelsbolig beliggende i en velordnet forening med mulighed for leje af egen parkeringsplads. Foreningen er pt. ved at få lagt et helt nyt tagltag. Lejligheden er med en dejlig stor og solrig altan, en god fordeling af kvadratmeterne og en beliggenhed tæt på S-tog og overkommelig cykelafstand til City. Lejligheden: Entre. Flisebadeværelse i en god størrelse med separat bruseplads. Ældre men fint køkken i en god størrelse. Dejlig rummelig og lys stue med udgang ud til altanen. Soveværelse i en god størrelse, der vender mod gårdhaven.

af ekstra kælderrum og egen parkeringsplads, begge dog med ventelister. Kabel-tv er en mulighed mod betaling og derudover er der fællesvaskeri, tørrerum og et hyggeligt gårdhavemiljø. Til lejligheden hører der brugsret til eget kælderrum (nr. 3). Området: Fordelene ved denne beliggenhed er den korte afstand til buslinjer og S-tog der tager dig ind og ud af byen. Du kan med en kort cykeltur nå Vanløse centrum med Metro, Biograf og nyt stort indkøbscenter under opførelse. Løbe eller gåturerne kan med rette nydes omkring Engen og Damhussøen, som begge er indenfor overkommelig gåafstand.

Foreningen: Andelsboligforeningen Angvilla strækker sig fra nr. 234 til244b og er en god og veldrevet forening. Der er både mulighed for leje

Energimærke:

Sag: 2342-17 Indskud:............ 399.000 Boligafgift:............ 2.659 Anvendelsesudg.:...... 446

Bolig/kld.:........... 52/0 m² Grund:.................... 0 m² Stue/vær.:................... 1/1 Opført:.................... 1940

LokalBolig Bülow & Gram

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Frederikssundsvej 185 2700 Brønshøj • Tlf 38 809 810 Morten Gram

Jacob Lauridsen

Birgit Blicher

Daniel Flørning

Jens Zeuthen

Søborg Hovedgade 14 2870 Dyssegård • Tlf 39 309 310

Nye sager hver dag på lokalbolig.dk


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

19

Vi sætter pris på din bolig

Ærtebjergvej 11, 2700 Brønshøj Virkelig veludnyttet rækkehus i to fulde plan Huset er siden 2004 blevet gennemgribende renoveret med bl.a. to istandsatte badeværelser, pænt Tvis køkken og udskiftning af elinstallationer. Huset rummer hele tre gode soveværelse samt badeværelse på 1. salen og kælderen er så god, at den rummer rigtig mange anvendelsesmuligheder!

Huset er med en hyggelig og overkommelig baghave perfekt til børneleg og en skøn terrasse til grillhyggen på de lune sommeraftener. Foran huset er der en lille forhave der byder dig og dine gæster velkommen. Fra huset er der kort gå afstand til flere indkøbsmuligheder, buslinjer og Utterslev mose. Sag: 2344-17

Energimærke:

Abildvang 102, 2700 Brønshøj Lækkert rækkehus i børnevenlige omgivelser Lækkert nyere rækkehus udbydes i det eftertragtede og børnevenlige Abildvang. Huset indeholder 4 værelser, stor vestvendt tagterrasse, have og stort køkken/alrum med flot designkøkken. Huset fremstår lyst og indflytningsklart. Området kendetegnes ved at være en børnerig bebyggelse med flere

legepladser samt flotte naturområder som nabo. Abildvang ligger op ad Vestvolden med løberuter, natur og Utterslev Mose inden for kort afstand. Rækkehuset er centralt beliggende i forhold til bus, tog, indfaldsveje, skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Køreturen til Københavns centrum klares på knap 15 min. Sag: 2308-17

Energimærke:

Knt.:............ 2.800.000 Udb.:................ 140.000 B/N:.......... 18.187/14.903 Alternativ finansiering 10.973/9.146 Bolig/kld.:........ 102/51 m² Grund:................ 220 m² Stue/vær.:................... 1/3 Opført:.................... 1952

Knt.:.............. 2.995.000 Udb.:................ 150.000 B/N:........ 19.608/16.291 Alternativ finansiering 11.604/9.930 Bolig:................... 118 m² Grund:................... 87 m² Stue/vær.:................ 2/3 Opført:................... 2007

LokalBolig Bülow & Gram

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Frederikssundsvej 185 2700 Brønshøj • Tlf 38 809 810 Morten Gram

Jacob Lauridsen

Birgit Blicher

Daniel Flørning

Jens Zeuthen

Søborg Hovedgade 14 2870 Dyssegård • Tlf 39 309 310

Nye sager hver dag på lokalbolig.dk


20

www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011


UGE 27 - 2011

www.dinlokalavis.dk

21


www.dinlokalavis.dk

22

UGE 27 - 2011

www.lokalbolig.dk

Følg boligmarkedet hos LokalBolig Bülow & Gram Siden sidst: 6 nyheder · 4 reserverede · 9 solgte Andelsbolig

S

S

S

S

S S

N N R R

Kontant

Udb.

Boligafg.

varme

Areal

Vær.

Kontant

Udb.

Brutto

Netto

Areal

Eskjærvej 5 2. Dør/lejl. 27a

Vanløse

295.000

295.000

4.570

4.570

61

1

Ejerlejlighed Storegårdsvej 4 1. - 16

Brønshøj

1.725.000

90.000

11.567

10.101

88

3

Frederikssundsvej 163 3. tv

Brønshøj

325.000

325.000

0

4.828

68

2

Fr.sundsvej 189A 4.

Brønshøj

1.875.000

95.000

14.057

12.145

94

4

Fjenneslevvej 15 st tv

Brønshøj

355.000

355.000

3.845

3.845

45

2

Brønshøjvej 12A 2. TH

Brønshøj

2.175.000

110.000

14.690

12.395

96

4

Havdrupvej 19 st tv

Brønshøj

379.000

379.000

4.018

4.018

49

0

Kabbelejevej 13 1. tv

Brønshøj

2.195.000

110.000

15.673

12.673

107

4

Toggangen 28 st tv

Herlev

395.000

395.000

3.383

3.383

55

2

Fr.sundsvej 133 2. - 1

Brønshøj

2.498.000

125.000

16.687

14.919

136

4

66

3

N

Vær.

Ågerupvej 33

Brønshøj

Nordfeldvej 19 1. tv

Brønshøj

395.000

395.000

0

2.887

49

1

Villalejlighed

Kontant

Udb.

Brutto

Netto

Areal

Grund

Ålekistevej 240 1. tv

Vanløse

399.000

399.000

3.105

3.105

52

2

Byvangen 5 1. + 2

Brønshøj

1.798.000

90.000

12.215

10.018

64

440

Eskjærvej 15, 1. sal

Vanløse

4.278

350

61

1

Egholmvej 26 1.

Vanløse

1.995.000

100.000

13.000

10.620

92

483

Kobbelvænget 27, 5. tv

Brønshøj

450.000

450.000

4.251

4.251

76

3

Broksøvej 12 1.

Brønshøj

1.995.000

100.000

13.591

11.123

80

474

Kobbelvænget 23, 5. th

Brønshøj

545.000

545.000

4.341

4.341

76

3

Annebergvej 15 1.

Brønshøj

2.350.000

120.000

15.564

12.929

143

381

Frederikssundsvej 180C 4. th

Brønshøj

550.000

550.000

2.885

2.885

50

2

Sonnerupvej 5 1. + 2

Brønshøj

2.395.000

120.000

16.770

13.728

74

700

125.000

16.937

14.659

S

Tersløsevej 29 st th

Brønshøj

554.400

554.400

3.967

3.967

66

3

Håbets Allé 28 stuen

Brønshøj

Tersløsevej 27, st. th.

Brønshøj

595.000

595.000

4.097

4.097

66

3

Gråbynkevej 1 st

Brønshøj

2.495.000

Tersløsevej 27, st. tv.

Brønshøj

4.097

4.097

66

3

Fuglsang Allé 106 1. + 2

Brønshøj

2.598.000

130.000

17.262

13.991

82

754

Frederikssundsvej 352, 3. tv

Brønshøj

650.000

650.000

3.617

3.617

75

3

Grøndals Parkvej 92 1.

Vanløse

3.175.000

160.000

19.607

15.685

123

827

Sandbygårdvej 15 1. TH

Brønshøj

650.000

650.000

2.947

2.947

55

2

Hyrdevangen 57 1. og 2

København NV

3.325.000

170.000

22.302

18.523

205

858

Morsøvej 21, 2. tv.

Vanløse

5.211

500

82

3

R

Bobakken 5 3. th

Vanløse

650.000

650.000

2.791

2.913

50

2

Villa/Rækkehus

Hyltebjerg Alle 64A, st tv

Vanløse

675.000

675.000

10.663

10.663

101

4

Augustvej 137

Herlev

Arildsgård 29, st. tv.

Brønshøj

4.403

650

86

3

Højstrupvej 183

Arildsgård 37 1. tv

Brønshøj

4.978

4.978

86

3

Ærtevej 13, 2. tv.

Brønshøj

7.067

1.331

118

695.000

695.000

106

596

95

1.700

Kontant

Udb.

Brutto

Netto

Areal

Grund

1.245.000

65.000

8.765

7.775

74

646

Brønshøj

2.200.000

110.000

16.105

13.673

80

564

Augustvej 58

Herlev

2.395.000

120.000

15.708

13.328

144

717

3

Hf. Birkevang 60

Brønshøj

2.395.000

120.000

16.356

13.107

70

385

Hyltebjerg Alle 72B, 2. tv

Vanløse

695.000

695.000

8.767

8.767

82

3

Fuglagervej 25A

Vanløse

2.475.000

125.000

17.092

14.013

78

573

Frederikssundsvej 350 3. tv

Brønshøj

699.000

699.000

3.964

3.964

77

3

Bjergstedvej 5A

Brønshøj

2.495.000

125.000

17.667

14.785

80

475

Ågerupvej 28 1. tv

Brønshøj

699.000

699.000

5.156

5.156

80

4

Mørkhøjvej 145

Herlev

2.595.000

130.000

16.918

13.938

118

783

Rosenlunds Allé 9 2. th

Vanløse

745.000

745.000

4.352

4.352

68

3

Klintekongevej 6

Herlev

2.795.000

140.000

18.094

15.065

131

1.044

Arildsgård 41 2. th

Brønshøj

799.000

799.000

4.929

4.929

86

3

Ærtebjergvej 11

Brønshøj

2.800.000

140.000

18.412

15.104

102

220

Kastanie Alle 13 2. tv

Vanløse

899.000

899.000

3.958

4.079

75

3

Næsbyholmvej 17

Brønshøj

156

502

Nordfeldvej 9 1. th

Brønshøj

995.000

995.000

5.402

5.402

97

3

Morsøvej 4

Vanløse

Annebergvej 9, 2 sal

Brønshøj

2.075.000

2.075.000

5.517

1.111

153

5

Sonnerupvej 6

Brønshøj

Hirsevej 12, 2. tv.

Brønshøj

550.000

550.000

2432

330

56

2

Vængeleddet 3

Brønshøj

2.875.000

145.000

19.461

16.120

96

550

Vinkelager 56, 2. th.

Vanløse

975.000

975.000

3.663

880

0

0

Sparresholmvej 5

Brønshøj

2.995.000

150.000

21.428

18.262

128

826

Abildvang 102

Brønshøj

2.995.000

150.000

19.418

16.727

118

87

Kontant

Udb.

Brutto

Netto

Areal

Vær.

Slotsherrensvej 4

Vanløse

2.995.000

150.000

19.477

16.088

116

291

S S

N Ejerlejlighed

2.845.000

145.000

19.207

15.827

84

423

134

469

Fr.sundsvej 194 3. - 4

Brønshøj

675.000

35.000

4.768

4.088

39

1

Hjortespringvej 81

Herlev

3.175.000

160.000

20.297

16.749

114

706

Slotsherrensvej 17 st th

Vanløse

955.000

50.000

7.370

6.379

49

2

Septembervej 195

Herlev

3.195.000

160.000

20.404

16.712

129

644

Brønshøjvej 15A st th

Brønshøj

995.000

50.000

7.334

6.348

56

2

Septembervej 104

Herlev

3.375.000

170.000

21.477

17.734

149

644

Fr.sundsvej 191A 1. tv

Brønshøj

995.000

50.000

7.794

6.826

57

2

Bækkeskovvej 93

Brønshøj

3.495.000

175.000

23.891

20.238

138

695

Åløkkevej 34 ST

Vanløse

995.000

50.000

7.577

6.576

55

2

Højstrupvej 148

Brønshøj

3.495.000

175.000

23.424

20.376

191

304

Islevhusvej 78

Brønshøj

3.575.000

180.000

572

Valløvej 27

Brønshøj

2.875.000

Brønshøj

3.675.000

Højenhald 7 3. tv

Brønshøj

999.000

50.000

7.153

6.167

58

2

Knabstrupvej 16 1. tv

Brønshøj

1.049.000

55.000

7.834

6.779

55

2

Pilegårdsvej 34 st tv

Herlev

1.075.000

55.000

8.147

7.043

55

2

Løvetandsvej 52

R

185.000

23.591

19.255

100

20.545

17.336

78

412

24.720

20.440

98

534 597

Højenhald 14 2. TV

Brønshøj

1.195.000

60.000

8.613

7.494

72

2

Skolevangen 23

Brønshøj

3.675.000

185.000

25.196

21.511

157

Husumvej 87, 1. tv

Brønshøj

1.195.000

60.000

9.800

8.696

71

3

Onsbjerg Allé 30

Herlev

3.675.000

185.000

23.234

18.850

154

591

Veras Allé 17B 2. TV

Vanløse

1.199.000

60.000

9.588

8.420

58

3

Basnæsvej 8

Brønshøj

4.175.000

210.000

28.042

23.274

110

682

Havdrupvej 17 1. TH

Brønshøj

1.245.000

65.000

10.665

8.855

60

3

Førslevvej 7

Brønshøj

4.475.000

225.000

29.183

24.095

198

618

Åfløjen 44 2. tv

Brønshøj

1.295.000

65.000

8.944

7.326

73

3

Højstrupvej 130

Brønshøj

4.675.000

235.000

30.455

24.925

147

734

Fr.sundsvej 412 1. TV

Brønshøj

1.295.000

65.000

9.765

8.418

69

3

Degnemose Allé 83B

Brønshøj

4.675.000

235.000

30.912

25.695

164

711

Åfløjen 40 1. tv

Brønshøj

1.295.000

65.000

9.004

7.394

76

3

Arnesvej 37

Brønshøj

4.975.000

250.000

32.780

26.915

171

493

Husumvej 99 st th

Brønshøj

1.298.000

65.000

9.583

8.214

60

2

Kongsdalvej 4

Vanløse

5.745.000

290.000

37.009

30.305

222

827

Slotsherrensvej 17 st mf

Vanløse

1.299.000

65.000

9.305

7.822

55

2

Næsbyholmvej 43

Brønshøj

5.745.000

290.000

37.314

30.183

159

550

3

Flakholmen 6 st tv

Vanløse

1.375.000

70.000

9.981

8.568

70

Gudenåvej 33 2. th

Vanløse

1.425.000

75.000

10.126

8.589

65

3

Åfløjen 12 st th

Brønshøj

1.575.000

80.000

10.730

8.751

87

4

Sallingvej 13 3. TH

Vanløse

1.595.000

80.000

11.739

10.106

83

4

Valbyvej 20B st th

Taastrup

1.645.000

85.000

10.879

9.060

80

3

Fr.sundsvej 193A 4.

Brønshøj

1.700.000

85.000

12.939

11.253

88

3

N N

Brønshøj/Vanløse/Herlev Frederikssundsvej 185 Tlf 38 809 810

N

NYHED

R

RESERVERET

S

SOLGT

Nye sager hver dag på lokalbolig.dk


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

Advokat

Klaverstemmer

Massør

Gulvservice

Maler

PREBENS K¯ KKENBORDE

Husum Hus Antik Alt indbo købes, nyt og gammelt Dødsboer ryddes og købes! Billig flytninger udføres!

Tlf. 3881 1702 - 4057 9155

El-Installatør

udf¿ res: Novillon • Formica • Linoleum • Nålefilt • Vinyl • Kork • Trapper samt Parketgulve

POLITI rapporten Dummere end politiet tillader? Det lykkedes mandag nat, lige over midnat, en mand at stikke ild til den varebil han havde leaset. Det skete på Skibelundvej, hvor han holdt med varebilen. Han observerede at en benzindunk var væltet inden i bilen og da han efterfølgende tog sig en smøg, antændte dampe fra benzinen åbenbart bilen. Manden selv kom ikke noget til, men bilen blev slemt beskadiget.

GULVBELÆGNING

Dødsbo

23

Skilte

PREBEN’s GULVE TLF. 3253 4605 MOBIL TLF. 4015 8061

Klassisk tricktyveri. Der er et udmærket signalement af to tricktyve, der torsdag i sidste uge var på spil på Katrinedalsvej. Kl. 14.53 lykkedes det de to at komme med ind i en opgang sammen

med en ældre kvinde. De sagde at de ville hjælpe kvinden med hendes poser fra Fakta. Så snart de var kommet ind i lejligheden tog de hendes pung op af en taske. Derefter kiggede de i et hjørneskab hvorefter de forlod lejligheden. Den ene, en mand, beskrives som kraffitg, ca. 165 cm. høj ca. 50 år og udlænding. Han bar gråt tøj, muligvis et jakkesæt. Den anden, en kvinde, var sigøjner-type, ca. 35 år, ca. 160 cm. høj mørk i huden og i øvrigt pæn i tøjet. Skulle nogen have set et sådant par kan de ringe til politiet på 33 14 14 48. Og husk så endnu engang: luk ikke nogen personer ind i din lejlighed, som du ikke har en aftale med i forvejen.

Frisør

Glarmester

Tandteknik

Annon4c0e0 r 38 79 3

AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

Dit bedste

el-ternativ

Vi udfører el-opgaver for små som store kunder.

Belysningsanlæg Intelligente installationer Svagstrømsanlæg Kameraovervågning Datanetværk Telefoncentraler Hurtig og omhyggelig service til private og erhverv.

Læskærme – markiser

Birgitte Holm

til altaner/terrasser Aluminiumsrammer med farvet glas

Sallingvej 79 - Vanløse

opsættes hurtigt og billigt

3871 3160

Billige Fortsatsvinduer

ÅBEN DAGLIG 9-16 ONSDAG 9-13

i plastrammer Alt glarmester og Forsikringsarbejde udføres

ANDEN TID EFTER AFTALE

Tilbud uden forpligtelse

Overenskomst med det offentlige og sygesikringen danmark

Glarmester

Transport

J. & S. Nilausen ApS Hylteberg Allé 8, Vanløse

38 74 42 08

DEN LOKALE TØMRER

Køkkenrenovering Døre og vinduer

KR Entreprise

Vedligehold af ejendomme

Frederiksgårds Allé 1 2720 Vanløse

Isolering Lofter og gulve

40 46 15 35

Reparation efter indbrud

KR-ENTREPRISE@COMXNET.DK

MALERFIRMAET Claus Bendix

Havearbejde

Tømrer

Uforpligtigende tilbud gives

Vinduespuds

* Alt malerarbejde udføres professionelt og til aftalt tid

Din lokale vinduespudser

B.B Polering Ring og få et tilbud Mobil: 20330474 Bjarne Bødker

* Ring for gratis og uforpligtende tilbud

TLF: 27 93 42 72

DE FLINKE VINDUESPOLERERE

35 26 04 18 mandag-fredag kl. 7.45-16.30

VVS Flytning ’

Annon4c0e0 r 38 79 3

s Eftf. A/S

VI UDFØRER ALT INDENFOR

Tømrer

VVS –og Blikkenslagerarbejde. + Gulvbelægning

FLYTTEFORRETNING

Tæbyvej 3-5 B -- 2610 Ålekistevej 144 2720Rødovre Vanløse

Tlf: 3672 TLF: 38717374 2077

www.gundermann-flyt.dk

Fax 3670 4050

Festsange

Træfældning samt græsslåning til private, ejendomme og erhverv tilbydes. Tlf. 38 88 76 33

Sønderskov

Festsange forfattes lynhurtigt.

Tlf. 4118 5777

Maler

Thorupgård Alle 57 2720 Vanløse

VVS FIRMAET K-E Toft Hansen Bellahøjvej 125, 2720 Vanløse

Tlf. 35 85 56 81 Rengøring RENGØRING I PRIVATE HJEM OG ERHVERV

GULVAFSLIBNING

15% RABAT JP Gulvservice Tlf. 3968 3398 Mobiltlf. 4057 3398

A/S Erik Schmidt VVS www.3blaa.dk

38 88 04 80 www.danskhjemmeservice.dk

Gulvservice gulvafh¿ vling, gulvafslibning ludbehandling, lakering, lak m.v. ludeffekt, oliebehandling. Gratis uforbindende tilbud.

Aut. VVS-Installatør Blikkenslager- og kloakmester

Annon4c0e0 r

VVS INSTALLATØR Christiansen og Andersen v/Steen Christiansen G A R A NT I

FLYTNING OG OPBEVARING

Tlf. 38887633

Murer

Arnesvej 1 ¥ 2700 Brønshøj 38889 9091 3889 9091 Speciale: fjernvarme

38 79 3

Nødhjælp: VVS-VAGTEN 3889 0889

Dansk VVS • Højtryksspuling • Varme • Ventilation • Sanitet • Naturgas • Blik • Fjernvarme

ARNESVEJ 5 • 2700 BRH.

38 28 00 28


www.dinlokalavis.dk

24

UGE 27 - 2011

www.danbolig.dk www.boligsiden.dk

SPÆNDENDE BOLIGER FRA DANBOLIG VANLØSE VANLØSE Morsøvej 25, st. th

VANLØSE Åbakkevej 58, st. tv SAG: CI110212

SAG: CI110445

NYHED

Købspris........................................ 599.000 Boligydelse........................................ 5.050 Anvendelsesudgifter........................... 400

Købspris........................................ 550.000 Boligydelse........................................ 2.931 Anvendelsesudgifter........................... 589

Bolig m²............ 81 Byggeår...........1931 Stuer/Vær.......... 1/2 Placering...... stuen Etager.................... 1

Bolig m²............ 57 Byggeår...........1940 Stuer/Vær.......... 1/1 Placering...... stuen Etager.................... 1

NYE VINDUER OG NYT TAG BELIGGENDE PÅ GRÆNSEN TIL FRB.

RUMMELIG ANDELSLEJLIGHED BELIGGENDE I VELDREVET FORENING.

ANDELSBOLIG Hyggelig andelsboligforening med skønne fællesarealer og i en ejendom som lige har fået skiftet vinduer og lagt nyt tag. Rummelig entré med mindre depotrum, fra entré'en er der adgang til separat badeværelse og separat toilet, rummeligt soveværelse, dejlig lys opholdsstue, - som også kan bruges som værelse i stedet for. Endvidere rigtig lækker spisestue i forbindelse med pænt åbent køkken i hvide elementer med opvaskemaskine, - et rigtig dejligt rum, som også godt kan bruges som både opholds- og spisestue. Lejligheden har en rigtig eftertragtet beliggenhed, - i et rigtig populært villakvarter. Her bor man i stille og Forældrekøb og husdyr tilladt!!

ANDELSBOLIG I den populære og veldrevet andelsboligforenng " Åvænget" tilbydes her dejlig to vær. lejlighed på hele 57 kvm og med vestvendt altan. Leligheden fremstår i utrolig velholdt og enkel stil. Er kun beboet af én person de sidste mange år, så derfor så velholdt. Selve planløsning er yderst optimal. Du bydes velkommen i god fordelingsentré med plads til sko og overtøj, herfra er der adgang til alle lejlighedens øvrige rum, som bl.a omfatter: Ældre køkken med masser af god skabsplads, dejlig lyst soveværelse med indbyggede skabe, pænt badeværelse med separat bruseplads, dejlig lys opholdsstue med udgang til vestvendt altan, hvor de dejlige sommeraftener kan nydes. Ejendommen er beliggende på den hyggelig Åbakkevej, som er en stille ensrettet vej.

VANLØSE Flakholmen 19, st. tv

VANLØSE Skjulhøj Allé 28, st. th. SAG: CA101044

KNT/UDB...................... 1.195.000/60.000 BRT/NT................................... 8.605/7.355 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT.... 4.753/4.386

Bolig m²............ 59 Byggeår...........1938 Stuer/Vær.......... 2/1 Placering...... stuen Etager.................... 1

SAG: CA110175

KNT/UDB...................... 1.395.000/70.000 BRT/NT................................... 9.202/7.668 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT.... 4.716/4.211

Bolig m²............ 64 Byggeår...........1933 Stuer/Vær.......... 2/1 Placering...... stuen Etager.................... 1

HER UDBYDES FLOT EJERLEJLIGHED MED ATTRAKTIV BELIGGENHED I VANLØSE

FLOT 3V MED BRUGSRET TIL EGET SOLRIGT HAVEAREAL.

EJERLEJLIGHED Her udbydes flot 3 værelses ejerlejlighed med attraktiv beliggenhed i Vanløse med alt, man kan tænke sig indenfor gåafstand. Bl.a. kan nævnes Vanløses Jernbane Allé, Vanløse Bio, Metro og S-togsstationen samt Flintholm Station. Yderst velholdt ejendom, med termovinduer, fjernvarme, og kabel-tv. Ejendom- men har netop fået renoveret facaderne og taget. Pænt lyst køkken med min- dre spiseplads. Badeværelse i god stand med separat bruseniche. Soveværelse vendt mod gårdmiljøet. Opholdsstue en suite til mindre spisestue eller værelse efter behov. Fra stuerne er der udgang til altan. Der er originale lyse plan- kegulve og pudsede lofter.

EJERLEJLIGHED Lejligheden er beliggende på et ugenert højt stueplan og har 2 indgange, fra opgangen og egen indgang via havedøren. Lejligheden byder på fordelingsentré, der gør den velegnet til deling af 2 personer. To meget lyse stuer en suite, begge sydvendte. Fra opholdsstuen har direkte udgang til havearealet. Pænt flisebadeværelse med mindre separat bruseafsnit samt gulvvarme. Nydeligt køkken fra 2008 med spiseplads, opvaskemaskine og vaskemaskine. Soveværelse med skabsvæg. Lejlighedens have er et kapitel for sig. Haven er sydvest vendt, hvilket gør at der er sol det meste af dagen. Her kan sommeren virkeligt nydes.


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

25

www.danbolig.dk www.boligsiden.dk FORSTAND PÅ BOLIGMARKEDET

FIND DIN NYE BOLIG HOS DANBOLIG VANLØSE VANLØSE Rosenlunds Allé 1, st. tv

VANLØSE Markskellet 13, 2. th. SAG: CI100980

NYHED

KNT/UDB........................ 895.000/45.000 BRT/NT................................... 6.750/5.838 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT.... 3.079/3.029

SAG: CH110513

NYHED

Bolig m²............ 49 Byggeår...........1939 Stuer/Vær.......... 1/1 Placering...... stuen Etager.................... 1

KNT/UDB...................... 1.145.000/60.000 BRT/NT................................... 8.337/7.163 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT.... 3.628/3.563

Bolig m²............ 59 Byggeår...........1936 Stuer/Vær.......... 1/1 Placering......... 2. sal Etager.................... 1

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED DEJLIGT GÅRDMILJØ.

TERMOVINDUER, NYERE TAG, SOLRIG ALTAN OG FLOT STAND!

EJERLEJLIGHED Du bydes velkommen i entré med skab, lyst og pænt køkken i hvide elementer, badeværelse fra 2002 i hvide og grå fliser med brus og gulvvarme, hyggelig opholdsstue, hvor der er god plads til spisebord og sofaarrangement, fra stuen er der adgang til dejlig lyst soveværelse. Hele lejligheden fremstår i en pæn og indflytningsklar stand. Ejerforeningen har netop fået renoveret en står del af ejendommen. Bl.a kan nævnes: Renovering af ejendommen vestlige facade, hulmursisoleret, helt nyt tag - med ekstra isolering og nye spær), isolering af kælderloft, nye kælderdøre samt nye sålbænke. Og så har sælger endda indfriet andelen af fælleslånet, som svarer til ca. kr. 100.000,00. Hertil kommer den utrolig hyggelige lille gårdhave, hvor sommeren kan nydes.

EJERLEJLIGHED Meget flot og indflytningsklar lejlighed med dejlig udsigt over villaområdet. Lejligheden har brugsret til kælderrum, fællesvaskeri, cykelkælder samt dejligt gårdmiljø. Ford. entré med indbygget skab. Nyere flot køkken fra 2007, med hvide elementer, mørk træbordplade og opvaskemaskine. Stort lyst soveværelse med god plads til både seng og klædeskab m.m.. Dejlig lys stue med udgang til solrig vestvendt altan. Stuen har god plads til såvel sofagruppe samt spisebord. Godt badeværelse med lyse fliser. Lejligheden er generelt med pæne plankegulve og stuk. Sælger har fået monteret ny el-tavle, samt fået udskiftet en del af de elektriske installationer i lejligheden. Husdyrhold tilladt.

BRØNSHØJ Brønshøjvej 57

VANLØSE Åløkkevej 24, st. SAG: CA110310

KNT/UDB.................... 2.895.000/145.000 BRT/NT............................... 19.483/16.426 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT... 10.269/9.257

Bolig m²............ 114 Byggeår...........1985 Stuer/Vær.......... 2/2 Grund m²........... 490 Etager.................... 2 Carport................ 28

SAG: CA110419

KNT/UDB.................... 2.950.000/150.000 BRT/NT............................... 18.844/16.190 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT.... 9.401/8.902

Bolig m²............ 151 Byggeår...........1932 Stuer/Vær.......... 2/3 Grund m²........... 781 Etager.................... 2 Kælder............ 151

BO CENTRALT I BRØNSHØJ MED ALT MAN KAN ØNSKE SIG I NABOLAGET.

HERSKABELIG VILLALEJLIGHED PÅ 151 M2 BOLIG PLUS KÆLDER.

VILLA Ejendommen fremstår i en god vedligeholdelsesstand med tegltag og termovinduer. Velkommen indenfor i rummelig entré med trappe til husets 1. sal der rummer 2 store værelser med flot kig til husets baghave. Stueplanet rummer badeværelse med separat bruseafsnit. Vinklet opholdsstue, der tidligere har været opdelt, i åben forbindelse til køkkenet. Fra spiseafdelingen er der direkte udgang til den dejlige terrasse og baghave. Derudover er der bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Husets have er hyggelig med bl.a. blommetræ og æbletræ, og ligger desuden ugenert i forholdt til naboerne. Der er carport med dertilhørende redskabsskur på 28 m2.

VILLALEJLIGHED Badeværelse i god størrelse med bruseniche og gulvvarme. Lækkert køkken/alrum med køkken elementer fra Larsen og Schiøtz. Køkkenet er fra 2003 og er virkelig indbydende og med god spiseplads til 14-16 personer. Stor opholdsstue med karnap og brændeovn. Opholdsstuen ligger en suite til endnu en stue (pt. soveværelse) med udgang til haven. Stuerne oser af atmosfære og er, med de flotte parketgulve og smukke stuklofter, et sted man får lyst til at opholde sig. Derudover er der 2 gode og rummelige værelser på denne etage. Højloftet kælder m. fælles vaskekælder og fyrrum. Derudover har denne lejlighed brugsret til 2 gode disponible rum. Dejlig ugenert have med gamle frugttræer i en god størrelse.

Caspar Alstrup Indehaver

Cathrine Ingemann Indehaver, statsaut. ejendomsmægler, MDE

Casper Holm Salg & Vurdering

Mia Guttmann Sagskoordinator

Vanløse Jernbane Allé 54 RING: 3879 1444

DanBolig Vanløse ApS STATSAUTORISEREDE EJENDOMSMÆGLER & VALUAR MAIL: VANLOESE@DANBOLIG.DK


www.dinlokalavis.dk

26

UGE 27 - 2011

til v e rd en. ! v e rd en e r klar ern is:

99,-

ier m æ r p 3

25 præmier

How the world gets ready

r e i m æ r P kr.

0 31.40SSMS og vind

BILMÆRKE

MESTERSKAB

DOPINGMIDDEL

W

B ON OOK W L IN TI D W. PL E PÅ US 1. DK

for

AFVISE

FORÆRINGEN

BAG

ROMERSK DIGTER

BIORD

EUROPAVEJRVEJ PERIODE

SPIDS

FORTÆREDE PLANTE NIELS STEENSEN

PLYNDRINGEN

PUSLE

FALSK FORKLARING NOPRET

BRÆNDT TAVST BYGNINGSVÆRK

GLEMTE

FORSTAVNE I TOPPEN

HYRET HALVERE GOLFSLAG

BILERNE

SALEN

OMSKIFTER UFORSONLIG

GLIDE VÅBENLAGER

FRYGTER

SVERIGE DRAMA

REGNING

JYSK BY

PLUDSELIGE

LATTERLIGGØRE

KVALITET SMAGSPRØVER

En plastfyldning, kun 20,- kr.*

FØRST I GANG FINGEREN

IAGTTOG

STINKE

FRUGT

ORD

* Din udgift hvis du er forsikret hos Sygesikringen ´danmark` og Dansk Tandforsikring.

SAMVITTIGHEDSNAG BØJE

UNDERTRYKKE

SENDE E-POST

MODSAT "OFF" BIL

3

VRED

REGION

FATTET

TAL

ENORMT

LEVEREN

FUREN

Et implantat, kun 0,- kr.*

SKUDRIGLER TIDSPUNKTET

STÆDIGE

TRÆET

En krone, kun 0,- kr.*

KORTSPILSUDTRYK LIDELSE

NY

RO

VOKAL

Anders Hasselbalch, tandlæge Speciale i parodontose

ROMERTAL 5

GLØDEDE

GRÆSK BOGSTAV

PATTEDYR

“Nu også lørdagsåbent kl. 9-14”

SCENE

HUSDYR

TV-PROGRAM PERSEREN

BIDE

BLOMST

SÆRDELES

EFTER M

KÆRTEGNEN

LUTTER SIDDET I SADLEN

SPOLERNE DU OG JEG

ÆRESORD

MIDT I KREML

NUMMER RANKE

UGIDELIG

FISK

FILMIDOL

DEL AF STUDIUM

RETNING

REGLER

BRANCHE

ARRIGT

NUMMER MØDE PÅ NY FEMTE BOGSTAV

RANGORDNER

RENT

BEDSTEMODER

Kodeordet er markeret med gråt og er svaret på krydsordsopgavens spørgsmål. Konkurrencen om de viste præmier løber i uge 26 og 27. Sidste frist for indsendelse af kodeordet er mandag den 11. juli 2011. Vinderne offentliggøres tirsdag den 19. juli 2011. Kodeordet uge 24: THISTED. Kodeordet uge 25: KRONBORG.

ind os på

acebook

Sådan deltager du: Send en SMS med teksten VBV kodeord til 1220 (f.eks. VBV lastbil til 1220). Det koster 7,00 kr. + trafiktakst at deltage. Du kan indsende dit svar flere gange, hvis du ønsker at øge dine vinderchancer. Præmierne omveksles ikke til kontanter. VinHer indsættes konkurrencebetingelser derne kontaktes direkte og offentliggøres i avisen. Samlet vinderliste og konkurrencebetingelser kan ses på www.danmarkskryds.dk.

(Er tilsendt separat)

Rødovre Lægecenteret Rødovre Centrum 193 Tel: 8880 2675 roedovre@plus1.dk

Ved deltagelse fraskrives din fortrydelsesret jf. forbrugeraftaleloven. Ved deltagelse giver du samtidig samtykke til, at Danmarkskryds må sende dig informationer og tilbud via SMS. Afmelding: Send DKXSTOP til 1220. Krydsordskonkurrencen udbydes af PIB Features A/S, Vimmelskaftet 41A, 1161 København K, tlf. 70 26 26 08. Alene personer med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Præmierne er skattefri for vinderne, PIB Features A/S svarer gevinstafgift til staten.

Vinder af Danmarkskrydsen Varta Batterier til en værdi af 1.000 kr. Lene Crossmann - København SV Lokalavisen Vanl¿ se-Brønshøj-ValbyHvidovre


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

Akutbetjening vedtaget Partierne Socialdemokraterne, SF, Venstre, Det Radikale Venstre, Enhedslisten og Andreas Røpke, at partierne vil arbejde for, at Hospitals- og psykiatriplan 2020, der erstatter Hospitalsplan 2007 og Psykiatriplan 2007, udfoldes i de kommende år i takt med de faglige og økonomiske muligheder. Partierne er enige om, at stille følgende forslag: • ”at borgere, der har behov for hjælp på grund af sygdom og skader skal have let adgang til kompetent døgndækket akutbetjening og øvrige relevante behandlingstilbud.

tidsrummet 7.00-22.00 og vil i dette tidsrum kunne be-handle den overvejende del af de patienter vi kender i dag. • At der pr. 1. marts 2012 oprettes en sundhedstelefon, der kan vejlede borgerne hele døgnet. • At alle husstande i Region Hovedstaden i 2012 får en vejledning, således at borgerne nemt kan finde ud af, hvor de skal henvende sig, hvis uheldet er ude, og hvordan de kan undgå unødig ventetid. Vejledningen skal ligeledes findes elektronisk. • At der gennemføres en analyse af henvendelser på akutmodtagelser med henblik på at kortlægge sammenhæng mellem behov og kapacitet. Der ses særligt på spidsbelastningstidspunkter. Even-tuelle tilpasninger besluttes, når analysen foreligger. • At der med Frederiksberg Kommune udvikles nye samarbejdsmodeller, der kan bære frem mod 2020. Sam-arbejdsmodeller der kan være til efterfølgelse i bymæssig bebyggelse i øvrigt.”

Derfor: • Skal de fælles akutmodtagelser på Hillerød Hospital, Hvidovre Hospital, Herlev Hospital og Bispebjerg Hospital og akutmodtagelsen på Bornholm Hospital have åbent døgnet rundt. • Akutmodtagelserne på Glostrup Hospital, Amager Hospital, Helsingør Hospital, Gentofte Hospital, Frederikssund Hospital og Frederiksberg Hospital vil have åbent i

Præstetanker... Af Stine Ravnborg Dehn, Sognepræst Timotheuskirken

Ferie, ferie, ferie Slap nu af, du har fri og syng en glad melodi. Sådan kan det sagtens tænkes, at det har lydt på flere af landets skoler den forgangne fredag. Små og store skolebørn har overstået endnu et skoleår og har nu en laaang, skøn ferie i vente. Et stort tidsrum af frihed. Egentlig er det vel ikke kun skolerne, der går på ferie. Det er nemlig som om, at Danmark gået lidt i dvale, sat lidt på stand-by så at sige. Vi har alle på en måde fået et lille tidsrum af frihed. Og det er sundt, tror jeg. Vi har brug for at ånde langt ud og tage en god stor vejrtrækning igen. Samle kræfter, huske at livet, trods alt, er andet end hverdag og pligt. I søndags hørte vi i evangelieteksten om en mand, der indbød til fest, men alle hans gæster afslog invitationen. Han havde de ædleste motiver for at holde denne fest, han ville minde sine gæster om livets skønhed, men de nægtede at deltage. Hvor fjollet er det ikke lige? At afvise en udstrakt hånd! Jeg har i hvert fald tænkt mig at nyde den udstrakte hånd som ferie-Danmark tilbyder mig. Rigtig rigtig god sommerferie.

Vanløse/Brønshøj Kirketider Adventskirken Søn 10.7 kl 10.30 E Meier Søn 17.7 kl 10.30 E Meier Frikirken Betlehem Søn 10.7 kl 19 R Andersen-Hoel Søn 17.7 kl 19 R Manstrup Grøndalskirken Søn 10.7 kl 10.30 T Jeppesen Søn 17.7 kl 10.30 T Jeppesen Hyltebjerg Kirke Søn 10.7 kl 10.30 F S Petersen

Søn 17.7 kl 10.30 F S Petersen Vanløse Kirke Søn 10.7 kl 10.30 P M Ran Poulsen Søn 17.7 kl 10.30 P M Ran Poulsen Ansgarkirken Søn 17.7 kl 10.30 B Knudsen og D Tundra Bellahøj Kirke Søn 17.7 kl 10 B Fabritius de Tengnagel Brønshøj Kirke Søn 10.7 kl 10 K A Woll

Ingeborg Juel Nørvig

27

Bedemandsforretning

f. 15. oktober 1908 – d. 28. juni 2011 Lisbet og Bodil Svigerbørn, børnebørn og oldebørn Bisættelsen finder sted fra Bispebjerg Kirkegård Søndre Kapel Fredag den 8. juli kl. 11.00 En stor og varm tak til hjemmeplejen i Vanløse for kærlig pleje og omsorg gennem mange år.

Hvidovre lokale Kirketider Avedøre Kirke Søndag d. 10. juli Kl. 10.00 Paul Kühle

Risbjerg Kirke Søndag d. 10. juli Kl. 10.00 Mai Britt Færk Justesen

Søndag d. 17. juli Kl. 10.00 Ida Kongsbak

Søndag d. 17. juli Kl. 10.00 Thomas Gylnæs Nielsen

Hvidovre Kirke Søndag d. 10. juli Kl. 10.00 Inge-Hanne Broström

Strandmarkskirken Søndag d. 10. juli Kl. 10.00 Bente Nyström

Søndag d. 17. juli Kl. 10.00 Runa Damsager

Søndag d. 17. juli Kl. 10.00 Jesper Kejlsø

Valby lokale Kirketider Enghave kirke Søndag 10/7 kl. 11 Hanne E Schmidt Jesuskirken Søndag 10/7 kl. 10.30 Frank B. Christensen Johannes Døbers Kirke Søndag 10/7 kl. 10 Malene Flensborg Fælles med Johannes Døbers kirke. Efter gudstjenesten tur til Maria Kirke og Kirkens korshær på Vesterbro. Fælles med Margrethe kirken Margrethe kirken Fælles med Johannes Døbers kirke, se herover.

Detlef von Holst Kl.14 Afrikansk gudstjeneste, Church on the Rock James Lubega Vigerslev Kirke Søndag 10/7 10.00 Forbøn 10.30 Højmesse, Henrik Laursen

Frederiksberg & Vanløse Ligkistemagasin

Aalholm Kirke Søndag 10/7 kl. 10.30 Ole Petersen

Jyllingevej 8 - 2720 Vanløse

38 71 75 01

Frederiksholm Kirke Søndag 10/7 kl. 11.00 Christer Damm Onsdag 13/7 9.30 Morgensang, Sten WenzelPetersen

Timotheuskirken Søndag 10/7 kl. 10.30

Steen Jørgensen

Lokale Kirketider Søn 17.7 kl 8.30 R V Hansen Søn 17.7 kl 10 K A Woll Emdrup Kirke Søn 10.7 kl 10.30 J V Olsen Søn 17.7 kl 10.30 J V Olsen Grundtvigskirke Søn 10.7 kl 10 K Wellejus Søn 17.7 kl 10 P P Kongsgaard Husum Kirke Søn 10.7 kl 10.30 R R Christensen Tirs 12.7 kl 19 M Høgenhaven Søn 17.7 kl 10.30 M Høgenhaven

Husumvold Kirke Søn 10.7 kl 10 L B Hansen Søn 17.7 kl 10 L B Hansen Kapernaumskirken Mørkhøj Kirke Søn 10.7 kl 10 P Jacobsen Søn 17.7 kl 10 P Jacobsen Tagensbo Kirke Søn 10.7 kl 10 V Andersen Søn 17.7 kl 10 V Andersen Tingbjerg Kirke Ons 20.7 kl 13 U P G Vogel Utterslev Kirke Søn 10.7 kl 11 P M Jensen Tors 14.7 kl 18.30 B Fabritius de Tengnagel

Bedemanden ved Uglen -et nærliggende valg Frederiksborgvej 114 • 2400 København NV -genbo til Bispebjerg Kirkegård og krematorium

3582 1830 også efter lukketid.


www.dinlokalavis.dk

28

SPORT I DENNE UGE

Skal arbejde med miljø i lokaludvalget

Lokalavisen Vanløse optager gratis meddelelser om lokale sportsarrangementer. Indlæg til avisen sendes til sporten@youmail.dk senest mandag kl. 12.00. Send også meget gerne tips om en god sportshistorie.

Fodbold for firmaer Sport. Vanløse IF arrangerer fodboldstævne for alle butikker og virksomheder i Vanløse Af Finn Edvard - Tag dine medarbejdere, kunder eller leverandører med til en hyggelig virksomhedsdag i Vanløse Idrætspark lørdag den 3. september. Her vil du møde andre lokale butikker og virksomheder til et fodboldstævne med efterfølgende spisning, hygge og godt fællesskab. Prisen for hele arrangementet er 350 kr. pr. person. Sådan lyder opfordringen fra Vanløse IF og fra sponsorchef Tom Jensen, der har fået en god idé til at komme i kontakt med det lokale erhvervsliv. Nu skal firmaerne og deres medarbejdere ud og spille fodbold, og det er en idé, der har flere perspektiver. For det første får medarbejderne en festlig dag med masser af

sport og god motion, for det andet kan VIF få kontakt til erhvervslivet på en helt anden måde. Tidligere var firmafodbold en meget stor sportsgren i København med sin egen turnering. Hold som Posten, Tjenerne og Politiet spillede med en lang tække andre firmahold, og kampene fandt meget ofte sted på Kløvermarken. Det var også dengang, at DBU forsøgte at spænde ben for firmafodbolden ved at forbyde spillere, der var med i en DBU-klub, at deltage i DAI-turneringen, men mange spillede alligevel – under andre navne, naturligvis. men af og til kunne en divisionsspiller ikke skjule sig under andet navn – f. eks. ved at score otte mål for firmaholdet, men det var ikke smart, for det kostede bøde og

UGE 27 - 2011

karantæne, hvis man blev pågrebet i en firmakamp. Hvem vinder? Men nu kan de lokale firmaer i Vanløse altså deltage i den lokale VIF-turnering, og det skal blive spændende at se, hvilket kompagni, der løber med førstepladsen. - Vi spiller i to rækker Superligarækken og Hyggerækken, og hvert hold besta?r af fem spillere på banen, og maksimalt tre udskiftningsspillere, fortæller Tom Jensen. - Udover det rent sportslige er der god mulighed for en hyggelig firmaudflugt i forbindelse med dette arrangement, siger Tom Jensen. Der er tilmeldingsfrist senest 1. august, og tilmelding skal foregå til Tom Jensen på vifsponsor@gmail.dk. man skal huske at skrive, hvilken række, man vil deltage i, og hvor mange spillere, der møder op.

Nyheder. Som led i budgetforliget for 2011 er miljøarbejdet nu overdraget fra Miljøpunkt Vanløse til Vanløse Lokaludvalg. Det betyder, at tidligere projektleder i Miljøpunkt Vanløse Dorte Grastrup-Hansen er begyndt som miljømedarbejder i lokaludvalget fredag den 1. juli. Lokaludvalget siger velkommen til Dorte, og ser frem til, at miljøarbejdet kommer til at være en naturlig del af det lokale arbejde med netværk og dialog. Er du borger i Vanløse og har du lyst til at være med til miljøarbejdet i bydelen, så kan du kontakte tovholder for Natur- og Miljøgruppen i lokaludvalget Per Stengade på mail ps@perstengade.dk eller telefon 2711 8140. Arbejdsgruppen holder løbende møder om aktuelle og kommende projekter, og nye ideer er altid velkomne.

Cykelfestival i Vanløse Et af de første store miljøpro-

jekter efter den nye organisering af miljøarbejdet i Vanløse bliver, at Vanløse Lokaludvalg deltager i Københavns Kommunes Miljøfestival til september. I år er der fokus på cykling, og lokaludvalget laver i den forbindelse flere cykelaktiviteter i bydelen. Lokaludvalget vil blandt andet udgive et cykelkort med forskellige ruter i Van-løse. Har du et forslag til en cykelrute i Vanløse eller et favoritsted, som du gerne vil dele med vanløseborgerne? Så er det måske din rute, der kan blive ”borgernes favoritrute”. Send dit forslag til miljømedarbejder Dorte GrastrupHansen i lokaludvalget

på mail Dorte.GrastrupHansen@okf.kk.dk senest onsdag den 3. august, så samler lokaludvalget alle ideerne og arbejder videre med dem. Cykelkortet bliver lanceret lørdag den 17. september. Så sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu. Du kan kontakte Dorte på mail Dorte.GrastrupHansen@okf.kk.dk, på telefon 3819 0860 eller mobil 2382 6480. (Red af JD)

Dorte Grastrup-Hansen er startet som miljømedarbejder i lokaludvalget.

Vanløses egen rockfestival tager form Kultur. Arrangørerne bag Stairway Festival er i fuld gang med at planlægge årets festival, som foregår på Vanløse Torv i et cirkustelt den 10. september. Festivalen præsenterer et mix af spændende upcoming-navne, lokale og etablerede bands indenfor rock og pop.

Nu skal firmaerne i Vanløse også på fodboldbanen. Foto: PhotoNews

Mere guld til VIF Fodbold. De dygtige U12-drenge fra Vanløse, der vandt guld i Husum

For et par uger siden vandt et drengehold fra Vanløse guld ved Pinse Cup i Herlufsholm, og nu har også Vanløses U12drenge sørget for guld til Vanløse. Det skete ved Bydels-Cup, der blev spillet i Husum.

Turneringen i Husum er et fantastisk hyggeligt arrangement, men det blev desværre et lidt tyndt besat stævne, da der var kommet et afbud og turneringen blev derfor holdt som en dobbelt-turnering, hvor drengene i deres pulje

mødte Husum og Brønshøj hele to gange i den indledende pulje. Vanløse-drengene gjorde imidlertid deres arbejde perfekt og vandt de fire kampe i flot stil og skulle så i finalen møde nummet et fra den anden pulje, der var Husums førstehold. Husum havde flere U13-drenge med på holdet, så kampen var lidt af en udfordring for VIF. Vanløse-drengene kom da også bagud 0-1, og blev i denn e periode faktisk presset godt over hele banen, men Vanløses vilje og gejst kunne man ikke sætte en finger på, og VIF-drengene kunne forlade banen som vindere af Bydels-Cup med en velfortjent 3-1 sejr. En flot præstation af VIF, der til næste sæson møder op som Vanløses nye U13-hold. - Her venter mange nye og spændende modstandere i Mesterrækken, som vi ser frem til at møde, siger Kim Lyche fra VIF.

De første navne er fundet. Nemlig Kira & the Ghostwriters og Alcoholic Faith Mission. Kira & the Ghostwriters er blues-rock fra en intens performer med en stor stemme. Alcoholic Faith Mission er indie-folk rock midt mellem Broken Social Scene, Arcade Fire og Bon Iver. I øjeblikket et af de mest efterspurgte danske bands i udlandet. I overensstemmelse med konceptet bag festivalen, som går ud på at give gode upcoming kunstnere et skub videre, bakkes de etablerede navne op af seriøse upcomingbands som fx Capouches og Machine Gun Monkey, der begge er talentfulde bands med lokale rødder. Aftalerne er ved at være på plads og der vil være 12-14 bands præsenteret over hele dagen. Stairway Festival sidste år havde i alt 450 besøgende, og derfor er der grund til at tro, at konceptet er bæredygtigt for fremtiden. Her kan sønnike på 14 år optræde, mens far kan høre rock’n roll til sent ud på natten under

Kira Skov på stairway festivalen til september i Vanløse. Som sidste år bliver det et mix af nye upcoming navne og garvede. samme tag. Festivalen finder sted i et cirkustelt med to scener i hver ende.

Se det fulde program på: koncertstationen.dk (red af JD)


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

Stærke navne på efterårets program i Kulturstationen

Med litteraturen i fokus Kultur. Man kan allerede nu sætte kryds i kalenderen og glæde sig til efterårets forfatterarrangementer,hvor der præsenteres en debutant,en kandidat til Nordisk råds Litteraturpris og en vinder af samme pris. Den 13. september lægger vi ud med den unge forfatter, Josefine Klougart, der debuterede med ”Stigninger og fald” i 2011. Romanen er en skildring af en barndom på Mols i 1980`erne. En lyrisk bevægelse gennem de landskaber, der både er naturens og sindets. Torsdag den 13. oktober vil Frederik Roed fortælle sin meget personlige, bevægende beretning om forførelse og misbrug i den katolske kirke. Om det og omkostninger ved

at stå frem og føle sig svigtet, beskriver han i bogen ”Messedreng”. Række af foredrag sluttes af med foredrag tirsdag den 15. november med besøg af den store islandske forfatter Einar Mar Gudmundsson. Han blev for alvor kendt, da han i 1995 modtog Nordisk Råds Litteraturpris for romanen ”Universets engle”.

Kultur/Nyheder. Kulturstationen Vanløses koncertprogram til efteråret ligger klar. En stærk profil med virkelig gode navne som Jens Unmack, Marie Carmen Koppel, Kira & the Ghostwriters og Trine Lise Væring.

Einar Mar gudmundsson. Islandsk forfatter besøger Vanløse senere på året. Han modtog Nordisk Råds pris i 1995. heldig at finde dem på hylden. Ellers reserveres gerne.

Biblioteket har indkøbt ekstra eksemplarer af de omtalte romaner, så man kan være

(red af JD)

Jagt skatten i Grøndals Parken Lokalt. Nu kan du hente et skattekort i børnebiblioteket på Kulturstationen Vanløse og deltage i sommerens skattejagt i Grøndalsparken. Kan du lide at løse gåder og være udenfor i naturen, så gå på sommerskattejagt i Grøndalsparken i Vanløse. Du deltager i skattejagten ved at hente et skattekort på Kulturstationen Vanløse i børnebiblioteket. Med kortet som

guide skal du rundt til forskellige poster, hvor du skal se dig godt for og hente informationer om forskellige steder i parken. Du kan med fordel tage nogle venner eller dine forældre med på turen. Når I har løst opgaverne afle-

29

verer du kortet på Kulturstationen Vanløse. Hvis du afleverer skattekortet inden fredag den 5. august, så er du med i lodtrækningen om en tur i biografen. Vinderen trækkes af Københavns Kulturborgmester Pia Allerslev lørdag den 6. august kl. 12 i børnebiblioteket på Kulturstationen Vanløse.

Annoncer 3879 3400

Koncertsæconen starter med en gratis åbningskoncert i september med Il Tempo Gigante, som med en forfriskende fri lyd laver singersongwriter-folk og kaberet pop. Af de mere veletablerede navne byder efteråret bl.a. på Jens Unmack, Marie Carmen Koppel, Hush og Marie Key. Musikere og sangere med store personligheder og noget på hjerte, som på hver deres facon har masser at byde publikum. Størstedelen af koncerterne er siddende cafékoncerter, men Kulturstationen har også festlige ståkoncerter, bl.a. rockkoncerter med fx Kill Screen Music og Scarlet Chives. For første gang præsenterer Kulturstationen også et rockabilly-party med bands og DJs. Kulturstationen dækker over en musikscene med optimale lydforhold og en intim scene, hvor man kan komme helt tæt på kunstnerne. Indenfor jazz og world præsenteres navne som Carsten Dahl og Kynnes Kabale, som består af nogle af de ypperste musikere fra den arabiske, tyrkiske og balkan-musikken i Danmark. Der er også masser af plads

Trine Lise Væring. Kan opleves til efteråret i Kulturstationen

Our broken garde. Blandt de mange navne i Kulturstationens program efter sommeren

Tre varme vintertilbud fra Hjerting Rejser t. ok 02 .

• Fly Kastrup - Malaga direkte t/r • 28 nætter Aguamarina Aparthotel*** - 1 x 2 værelses lejlighed • 28 x morgenmad • 28 x aftensmad inkl. vand og vin • Transport til hotellet t/r

Bestil vores nye Malta katalog

Albufeira, Algarve kysten sp ris lis te

n io in kl. ha lvp en s

Afrejse 13. september og 03. oktober

Oplys koden “BRØNSHØJ” ved bestilling og få “Turen går til...”

Ny lan gt id

St. Pauls Bay, Malta fra Ka str up

Torremolinos, Costa del Sol

til iværksætterånd og unge talentfulde bands, blandt andet i klubberne: Culture Clubbing, Bands of Tomorrow og Klub Upcome, som blandt andet præsenterer smørlækker sort soul med det unge talent Billow. Billetter og mere info: kulturstationen.kk.dk (red af JD)

Afrejse hver tirsdag hele vinteren

• Fly Kastrup - Malta direkte t/r

Afgang f.eks. 01. november

• 14 nætter Hotel Bella Vista*** - 1 x dbl. værelse

• Fly Kastrup - Faro direkte t/r

• 14 x morgenmad

• 28 nætter Aqua-Mar aparthotel*** 1 x 2 værelses lejlighed

• 14 x aftensmad

• Transport til hotellet t/r

• Transport til hotellet t/r

Pris pr. person ved 2 personer

13. sept.: Pris p.p. kr.

Afrejse 02. oktober

28 nætter: kr.

03. okt.: Pris p.p. kr.

Pris pr. person kr.

56 nætter: kr.

Enkeltværelsestillæg kr. 3500,-

Enkeltværelsestillæg kr. 1500,-

100 nætter: kr.

www.hjertingrejser.dk - tlf. 70 22 67 10

TEKST TV SIDE 506


www.dinlokalavis.dk

30

RESTAURANT MEI HUA Kinesisk luksus buffet Hver dag kl. 17-21 - Spis så meget du kan man-tors

99,-

fre-søn + helligdage

Take away Vælg fra a la carte kortet

pr. kuvert kun

118,-

69,-

Selskabslokale til 40 personer - seperat rygelokale

Åben alle dage fra kl. 12.00 - 23.00

Sallingvej 29 - Vanløse - tlf. 38 10 34 75

CAFE - BRYG - RESTAURANT

Brunch buffe t Lørdag-sønda g kl. 11 - 14 med kaffe, th e og juice

119,-

Det sker lokalt Torsdag den 7. juli. Kl. 14.00. Herrehjørnet. Adventskirken, Sallingvej 90. Kl. 17.00 – 19.00. Feriecamp. Freestyle frisbee. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej. Fredag den 8. juli. Kl. 14.00 – 17.00. Maleværksted. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej.

FIND DINE KULTURELLE AKTIVITETER

Kokken anbefaler i juli

248,-

298,-

i din Lokalavis

Jernbane Allé 42-44 • 2720 Vanløse • Tlf. 38 71 78 00 info@cafe-basement.dk • www.cafe-basement.dk

Kl. 17.00 – 19.00. Feriecamp. Freestyle frisbee. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej. Kl. 20.30. Klub Upcome Copenhagen Jazzfestival med Cecilie Svendsen og Nór. Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal. Lørdag den 9. juli. Kl. 11.00 – 14.00. Lynkursus i asiatisk madlavning ved Tue Pedersen. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej. Kl. 20.30. Murder. Jacob Bellen byder på folkemusik med mørk melankoli. Kulturstationen Vanløse. Mandag den 11. juli. Kl. 13.00 – 15.00. Strikkeklubben. Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A. Kl. 17.00 – 19.00. Feriecamp. Hip Hop dans. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej.

UGE 27 - 2011

Tirsdag den 12. juli. Kl. 10.00 – 13.00. Strikkecafé. Adventskirken.

Kl. 17.00. Grill-aften på torvet. Utterslev Kirke, Rentemestervej 109.

Kl. 17.00 – 19.00. Feriecamp. Hip Hop dans. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej.

Fredag den 15. juli. Kl. 14.00 – 16.00. Sommerfredagscafé. Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A.

Kl. 20.00 – 21.00. Om stort og småt i fortid, nutid og fremtid. Ved Lis Hermansen fra Brønshøj. Nørrebro Radio: 106,3 MHz.

Kl. 14.00 – 16.00. Minicafé. Grøndalskirken, Hulgårdsvej 2.

Kl. 21.00. Black Country Communion. KB Hallen, Peter Bangs Vej 147. Onsdag den 13. juli. Kl. 17.00 – 19.00. Feriecamp. Hip Hop dans. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej. Kl. 23.00 – 24.00. Om stort og småt i fortid, nutid og fremtid. Ved Lis Hermansen fra Brønshøj. Nørrebro Radio: 106,3 MHz. Torsdag den 14. juli. Kl. 17.00 – 19.00. Feriecamp. Hip Hop dans. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej.

kulturstationen vanløse ADVOKATVAGT V/ ULRIK NØRREGAARD

Copenhagen Jazzfestival: Cecilie Svendsen + Nór Fr 8 juli 20.30 // Entré 60/40 kr (stud.)

Lørdag den 16. juli. Kl. 14.00 – 19.00. Lørdagscafé. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej. Mandag den 18. juli. Kl. 13.00 – 15.00. Strikkeklubben. Bellahøj Kirke. Kl. 17.00 – 19.00. Feriecamp. Cheerleading. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej. Tirsdag den 19. juli. Kl. 10.00 – 13.00. Strikkecafé. Adventskirken. Kl. 17.00 – 19.00. Feriecamp. Cheerleading. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej. Kl. 20.00 – 21.00. Om stort og småt i fortid, nutid og fremtid. Ved Lis Hermansen fra Brønshøj. Nørrebro Radio: 106,3 MHz. Onsdag den 20. juli. Kl. 17.00 – 19.00. Feriecamp. Cheerleading. Pladsen ved Frederikssundsvej/Husu mvej.

Copenhagen Jazzfestival: Murder Lø 9 juli 20.30 // Entré 110/80 kr (stud.)

Tigertræning på tagterrassen - GRATIS JURIDISK FØRSTEHJÆLP 1. ONSDAG HVER MÅNED HUSUM BIBLIOTEK & MEDBORGERCENTER NÆSTE GANG: ONSDAG. D. 6. JULI KL. 16.30 (TILMELDING FRA KL 16) GRATIS

JULI 2011 KUNG FU PANDA 2

TEGNEVÆRKSTED FOR STORE OG SMÅ V/ SUSSE VOLANDER HUSUM BIBLIOTEK & MEDBORGERCENTER / PLADSEN OVERFOR BIBLIOTEKET FREDAG D. 8. JULI KL. 14-17 GRATIS

GRATIS STYRKETRÆNING!

Fr 29 juli 14-15.30 / Alder 3-6 år // Fri entré

Sommer for Børn: Kunstprojekt på tagterrassen On 10 - fr 19 aug / Alder 6+ // Fri entré

Kl. 23.00 – 24.00. Om stort og småt i fortid, nutid og fremtid. Ved Lis Hermansen fra Brønshøj. Nørrebro Radio: 106,3 MHz.

Parkour Lø 13 aug 11-13.00 / Alder 8-12 år // Fri entré

Cirkusuge med Cirkus Panik Ma 15 - sø 21 aug // Se info på hjemmesiden

Madklubben Frikadellen To 18 aug 18.00 // Entré 60/30 kr (børn op til 12 år)

Børnejazzklubben: Store Cirkusdag Sø 21 aug 15.00 // Entré 80/40 kr medl.

Åbne workshops med Den Lille Musikskole

MELANCHOLIA

Lø 27 aug 10-15.00 // Fri entré

Queer Tango Festival Fr 2 - sø 4 sep // Info: gunner@tangodelnorte.dk

ORLA FRØSNAPPER

Vanløse Bio - Jernbane Allé 44 2720 Vanløse - Tlf. 38 74 74 50 Telefonbestilling - Biografen åbner kl. 11 hver dag

- FOR BYDELENS 13-16 ÅRIGE MAN. D. 11. - FRE. D. 22. JULI HVERDAGE KL. 17-19 TRÆNINGSCENTERET FIT-IN KULTURHUSET PILEGÅRDEN EN DEL AF FERIECAMP 2011 Kulturhuset Pilegården Tlf. 38 60 28 60 www.pilegaarden.kk.dk Husum Bibliotek Tlf. 38 28 14 76 Brønshøj Bibliotek Tlf. 38 28 07 97 Tingbjerg Bibliotek Tlf: 38 60 78 00

Nycirkus forestilling af TinCanCompany Sø 4 sep 14.00 v. Grøndal Centret // Fri entré

Festlokaler i Kulturstationen Vanløse - book lokaler på kulturstationen.kk.dk

JERNBANE ALLÉ 38 & FRODE JAKOBSENS PLADS 4, 1 / 38773300

WWW.KULTURSTATIONEN.KK.DK

Annoncer 3879 3400


www.dinlokalavis.dk

UGE 27 - 2011

31

DR1 - DR2 - TV 2 - TV 2 ZULU Onsdag 06. juli - tirsdag 12. juli

22.25 Regionale nyheder 22.40 Krop umulig! 23.30 Huse for millioner 00.20 Sky Cops 00.55 Criminal Intent (122) 01.40 Kongen af Queens (42) 02.10 Kongen af Queens (43) 02.40 ((S)) Medium (7) 03.25 Grænsepatruljen 04.10-05.00 Lov og uorden (2189)

19.20 (TTV) Geniale dyr (13) 19.45 Aftentour 2011 8. etape: Aigurande - Super-Besse Sancy, 189 km. 20.10 Merlin (33) 20.55 Sherlock Holmes: Den adelige ungkarl Engelsk krimi fra 1992. 22.40 Erin Brockovich Amerikansk drama fra 2000. 00.45-02.25 High Roller

TV 2 ZULU 18.10 Kongen af Queens (35). 18.35 Kongen af Queens (36). 19.05 Venner (126:236) (G). 19.35 Venner (127:236). 20.00 Castle (21). 20.45 Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!. 21.20 zHit-paraden - De Største Lovestories. 21.50 ((S)) Shooter. Amerikansk actionthriller fra 2007. 23.55 Zulu Late Night, Live!. 00.25-05.15 Nat-tv.

FREDAG Torsdag den 7. juli kl. 20.35 på TV 2: »Undercover Boss«. Colin Drummond er til daglig chef for Viridor, der er et af Englands største renovationsfirmaer med en årlig omsætning på 600 millioner pund, 3000 ansatte og 240 genbrugsstationer på landsplan. På trods af teknologiske hjælpemidler er renovationsbranchen stadig hård og opslidende for de ansatte med mange daglige, tunge løft og håndtering af farligt affald.

ONSDAG DR1 18.30 TV Avisen med Sporten 19.05 Aftenshowet Sommer 19.45 Sommervejret 20.00 (TTV) Søren Ryge præsenterer 20.30 (TTV) Det Søde Sommerliv (4:6) 21.00 TV Avisen 21.25 Sommervejret 21.35 Aftentour 2011 5. etape: Carhaix-Cap Fréhel, 164,5 km. 22.00 Vi mødes i retten (5:6) 22.50 Ved du hvem du er? - Spike Lee 23.30 Onsdags Lotto 23.35-00.35 (TTV) Kyst til kyst - Sydsjællands kyster (4:8) (G) DR2 18.30 Columbo: En fugl i hånden. Amerikansk krimi fra 1992. 20.00 Mitchell & Webb. 20.30 Farvel Bafana. Autentisk fransk-tysk-sydafrikansk drama fra 2007. 22.20 (TTV) Steno og Stilling. 22.30 Deadline. 22.50 DR2 Global: Verden ifølge Gazprom. 23.45 (TTV) Bonderøven retro (4:10) (G). 00.15-00.45 Niklas’ mad (2:8).

TV 2 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Tour de France: Studiet 18.50 Vejret 19.00 (TTV) Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Liebhaverne (42:42) 20.35 (TTV) Sæt skønheden fri 21.25 Dagens mand - Special (11:12) 22.00 Nyhederne og Sporten 22.25 Regionale nyheder 22.40 Party i provinsen 23.10 Huse for millioner 00.00 Sky Cops 00.35 Criminal Intent (121) 01.25 Kongen af Queens (40) 01.50 Kongen af Queens (41) 02.20 Medium (6) 03.05 First 48 03.55-05.00 Lov og uorden (2188)

TV 2 ZULU 18.10 Kongen af Queens (34) (G). 18.35 Kongen af Queens (35). 19.05 Venner (125:236) (G). 19.35 Venner (126:236). 20.00 Castle (20). 20.50 (TTV) Brian Mørk Show 2 - med mere løg på! (1:12). 21.20 zHit-paraden - Tåbelige Men Fantastiske Ting. 21.50 ((S)) Prinsesse eller ej 2. Amerikansk romantisk komedie fra 2004. 23.40 Zulu Late Night, Live!. 00.15-04.30 Nat-tv.

TORSDAG DR1 18.30 TV Avisen med Sporten 19.05 Aftenshowet Sommer 19.45 Sommervejret 20.00 (TTV) Spise med Price 20.30 (TTV) 90’erne tur retur: 1993 21.00 TV Avisen 21.25 Sommervejret 21.35 Aftentour 2011 6. etape: Dinan-Lisieux, 226,5 km. 22.00 Vores Venners Liv (2:10) 23.00 Blod, sved og T-shirts (2:4) 23.55 Trekant (2:8) 00.25-01.25 (TTV) Min italienske drøm (5:10) DR2 18.30 Columbo: Dræbende afsløringer. Amerikansk krimi fra 1994. 20.00 (TTV) Monopolets Helte - Preben Heide (6:12). 20.50 Taggart: Privatdetektiven. Skotsk krimi fra 2007. 21.35 Hurtig opklaring. 22.20 (TTV) Steno og Stilling. 22.30 Deadline. 22.50 Ross Kemp tilbage i Afghanistan (1:5). 23.35 (TTV) Danskernes vin (G). 00.15-00.45 (TTV) Kriseknuserne.

TV 2 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Tour de France: Studiet 18.50 Vejret 19.00 (TTV) Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Helt ærligt, mor og far! (2:4) 20.35 Undercover Boss 21.25 CPH - lufthavnen (3:12) 22.00 Nyhederne og Sporten

DR1 18.30 TV Avisen med sport og vejret 19.00 (TTV) Disney Sjov 20.00 (TTV) Quiz og Kærlighed 21.00 TV Avisen 21.25 Sommervejret weekend 21.35 Aftentour 2011 7. etape: Le Mans-Châteauroux, 218 km. 22.00 Et spørgsmål om ære Amerikansk thriller fra 1992. 00.10-02.30 Nat-tv DR2 18.30 Columbo: Den forsvundne formue. Amerikansk krimi fra 1994. 20.00 Glemte film fra Anden Verdenskrig (1:10). 20.40 (TTV) Historien om telefonen. 21.00 Raseri i blodet. 22.30 Deadline. 22.50 Forbrydelsens ansigt (9:10). 23.40-01.30 Returner. Japansk science fiction-film fra 2002.

TV 2 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Tour de France: Studiet 18.50 Vejret 19.00 (TTV) Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Hvem vil være millionær? 20.50 Live fra Bremen 21.35 XXx2: The Next Level Amerikansk actionfilm fra 2005. 23.20 Borat Amerikansk komedie fra 2006. 00.45 Le Mans - Imola 01.45 ((S)) Sælger til salg Amerikansk drama fra 1992. 03.25-05.30 Get Rich or Die Tryin’ Amr. hiphop-drama fra 2005. TV 2 ZULU 18.10 Kongen af Queens (36). 18.35 Kongen af Queens (37). 19.05 Venner (127:236) (G). 19.35 Venner (128:236). 20.00 Castle (22). 20.45 Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!. 21.20 zHit-paraden - De Kedeligste Kedeligheder. 21.50 ((S)) Han er bare ikke vild med dig. Amerikansk romantisk komedie fra 2009. 23.55 Dodgeball. Amerikansk komedie fra 2004. 01.30-05.30 Nat-tv.

LØRDAG DR1 14.20 Grænsekontrollen (7:8) (G) 15.05 Quiz og Kærlighed (G) 16.05 Mord på hjernen (15:21) 17.40 (TTV) Før søndagen 17.50 (TTV) Mission: Baby (5:11) 18.20 Held og Lotto 18.30 TV Avisen med Vejret 18.55 Sporten 19.05 Bag om Menneskets planet (3)

DR2 14.35 Så er det sommer i Grønland. 14.55 Haven i Hune (4:10). 15.25 De omvendte (7:9). 15.55 Dokumania: Besat af de store floder (G). 17.30 Når Vinden Vender (3:10). 18.00 Camilla Plum - Krudt og Krydderier (4:10). 18.30 Hjælp, min kone er stadig skidesur (G). 18.55 Danskernes vin (G). 19.30 Bonderøven retro (4:10) (G). 20.00 DR2 Tema: Roskilde Festival 2011. 22.30 Deadline. 22.50 Punch-Drunk Love. Amerikansk komediedrama fra 2002. 00.20-01.05 Brændemærket (1:13).

TV 2 14.15 Tour de France: 8. etape - Massif Central, direkte Aigurande - Super-Besse Sancy, 189 km. 17.30 Tour de France: Studiet 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Tour de France: Studiet 18.50 Vejret 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Lærkevej (3) 20.50 Lærkevej (4) 21.40 ((S)) Life as a House Amerikansk drama fra 2001. 23.45 ((S)) Dear Frankie Engelsk romantisk drama fra 2004. 01.35 The Night We Called a Day Australsk-amerikansk komediedrama fra 2003. 03.10-05.30 ((S)) Sideways Amerikansk komedie fra 2004. TV 2 ZULU 15.20 Tool Academy. 16.05 Fra dulle til dame USA. 16.50 Streets of Hollywood. 17.45 Reba (6). 18.10 Kongen af Queens (37). 18.35 Kongen af Queens (38). 19.05 Venner (128:236) (G). 19.35 Venner (129:236). 20.00 Castle (23). 20.45 Brian Mørk Show 2 - med mere løg på! (4:12). 21.20 zHit-paraden - Det Burde Forbydes!. 21.50 ((S)) Appaloosa. Amerikansk western fra 2008. 23.45 Zulu Late Night, Live!. 00.15-05.30 Nat-tv.

SØNDAG DR1 14.00 Kyst til kyst - Sydsjællands kyster (4:8) (G) 15.00 90’erne tur retur: 1993 (G) 15.30 Vilde roser (3:13) 16.15 Tæt på en dronning (3:6) 17.05 McBride (5:10) 18.30 TV Avisen med sport og vejret 19.00 (TTV) Egyptens gåder - Kongernes dal (4:8) 20.00 (TTV) Menneskets planet (4:8) 20.50 Bag om Menneskets planet (4) 21.00 TV Avisen 21.15 Aftentour 2011 9. etape: Issoire - Saint-Flour, 208 km. 21.40 Kammerater i krig (10:10) 22.40 (TTV) Natascha Kampusch 23.35 (TTV) Verdens skrappeste forældre (2:6) 00.30-01.30 (TTV) Quiz og Kærlighed (G)

DR2 14.00 DR Klassisk: Dausgaard og Tjajkovskij. 15.00 (TTV) Modige kvinder: Amira Hass. 15.30 (TTV) Magtens Mennesker: Ellen Margrethe Løj. 16.00 Naturtid (10:20). 17.00 (TTV) Danske Vidundere: Alheden. 17.30-20.00 DR2 Tema: Kødland (G). 17.31 (TTV) Kødland (G). 18.25 Grisejagten. Svensk drama fra 1970. 20.00 (TTV) Bonderøven retro (5:10). 20.30 (TTV) Danskernes vin. 21.00 Hughs kamp for kyllingen (2:3). 21.50 (TTV) Heksejagt (1:3). 22.30 Deadline. 22.50 Mit liv som dyr (4:5). 23.45 (TTV) De omvendte (6:9) (G). 00.15-00.45 International forfatterscene: Salman Rushdie i Diamanten (3:6).

20.00 Han, hun og haven (12:16) 20.40 Station 2 Special: Lufthavns-strømer 21.25 Station 2 Politirapporten 22.00 Nyhederne og Sporten 22.25 Regionale nyheder 22.40 Best of Bremen 23.10 Best of Bremen 23.45 Huse for millioner 00.30 Sky Cops 01.00 Criminal Intent (123) 01.50 Kongen af Queens (44) 02.20 Kongen af Queens (45) 02.45 ((S)) Medium (125) 03.35-05.00 Grænsepatruljen TV 2 ZULU

TV 2 14.15 Tour de France: 9. etape Massif Central, direkte Issoire - Saint-Flour, 208 km. 17.30 Tour de France: Studiet 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Tour de France: Studiet 18.50 Vejret 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 ((S)) Lie to Me (23) 20.55 ((S)) After the Sunset Amerikansk eventyrkomedie fra 2004. 22.30 ((S)) The Darjeeling Limited Amerikansk komedie-drama fra 2007 00.05 Live fra Bremen (G) 00.50 Station 2 Special: Tæt på overvågnings-tv (G) 01.35 Station 2 Politirapporten (G) 02.10 ((S)) Lie to Me (23) (G) 02.55 60 Minutes 03.45 En mors afsked (1:3) 04.35 Livredderne på Bondi Beach

18.10 Kongen af Queens (38). 18.35 Kongen af Queens (39). 19.05 Venner (129:236) (G). 19.35 Venner (130:236). 20.00 Castle (24). 20.45 Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!. 21.20 zHit-paraden - De Sejeste Mandfolk. 21.50 ((S)) The Recruit. Amerikansk actionthriller fra 2003. 23.45 Zulu Late Night, Live!. 00.15-05.00 Nat-tv.

TIRSDAG DR1 18.30 TV Avisen med Sporten 19.05 Aftenshowet Sommer 19.45 Sommervejret 20.00 Hammerslag Sommermix (5:8) 20.30 (TTV) Kender du typen? 21.00 TV Avisen 21.25 Sommervejret 21.35 Aftentour 2011 22.00 Miss Marple: Spil med spejle Engelsk krimi fra 2009. 23.35 (TTV) Verdens værste naturkatastrofer (6:13) 00.20-01.20 Blod, sved og T-shirts (2:4)

TV 2 ZULU 14.20 Weeds (37). 14.50 Weeds (38). 15.20 Weeds (39). 15.50 Weeds (40). 16.25 Weeds (41). 16.55 Weeds (42). 17.25 Weeds (43). 17.55 Weeds (44). 18.30 Weeds (45). 19.00 Weeds (46). 19.35 Weeds (47). 20.10 Weeds (48). 20.40 Weeds (49). 21.15 Weeds (50). 21.50 ((S)) The Sum of all Fears. Amerikansk actionthriller fra 2002. 23.50 Zulu Late Night, Live!. 00.20-06.20 Nat-tv.

MANDAG DR1 18.30 TV Avisen med Sporten 19.05 Aftenshowet Sommer 19.45 Sommervejret 20.00 (TTV) Kyst til kyst - Thy og Han Herred (5:8) 21.00 TV Avisen 21.25 Sommervejret 21.30 Sporten 21.40 Horisont special 22.35 Inspector Rebus (2) Skotsk krimi fra 2006. 23.45-00.45 Vores Venners Liv (2:10) (G) DR2 18.30 Columbo: Et umage par. Amerikansk krimi fra 1995. 20.00 (TTV) Kongen, dronningen og hendes elsker (3:3). 20.40 The Tudors. 21.35 The Tudors. 22.30 Deadline. 22.50 Dokumania After Dark: Aristokraterne. 00.15-00.45 Hvad med sovsen? (G).

TV 2 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Tour de France: Studiet 18.50 Vejret 19.00 (TTV) Nyhederne 19.30 Regionalprogram

DR2 18.30 Columbo: Et spor af mord. Amerikansk krimi fra 1997. 20.00 (TTV) Hjælp, min kone er stadig skidesur (4:6). 20.30 (TTV) Krysters Kartel Bonus (G). 21.00 Dokumania: At klage i Kina. 22.30 Deadline. 22.50 Dokumania: Cities On Speed Shanghai på speed. 23.50 The Daily Show. 00.10 Mitchell & Webb. 00.35-01.35 En bombe under systemet (3:6).

TV 2 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Tour de France: Studiet 18.50 Vejret 19.00 (TTV) Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Hva’ bruden ikke ved 20.50 BS og basserne (1) 21.25 Kaos i Skagen 22.00 Nyhederne og Sporten 22.25 Regionale nyheder 22.40 Slemme Slemme Piger 2 (14:16) 23.10 Helt sygt! (1:8) 23.45 Huse for millioner 00.35 Sky Cops 01.05 Criminal Intent (124) 01.55 Kongen af Queens (46) 02.20 Kongen af Queens (47) 02.50 ((S)) Medium (126) 03.35-05.00 Grænsepatruljen TV 2 ZULU 18.10 Kongen af Queens (39). 18.35 Kongen af Queens (40). 19.05 Venner (130:236) (G). 19.35 Venner (131:236). 20.00 Castle (25). 20.45 Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!. 21.20 zHit-paraden - Ting Som Trænger Til Fornyelse. 21.50 ((S)) Blinkende lygter. Dansk actionkomedie fra 2000. 23.40 Zulu Late Night, Live!. 00.1505.30 Nat-tv.

TV3 - TV3+ ONSDAG TV3 08.40 Ekstrem hjemmeservice 4. 09.25 Fra skrot til slot (G). 10.20 NCIS 6 (G). 11.20 Bones 5 (G). 12.15 Fra skrot til slot. 13.15 Til middag hos ... Nikolaj Steen. 14.05 Extreme: Skinny Celebrities. 15.10 Kokkekampen. 16.05 Luksusfælden 3 (G). 17.00 NCIS 6. 18.00 Bones 5. 19.00 Luksusfælden. 20.00 For lækker til love. 21.00 Ramsay’s Best Restaurant 1. 22.00 Verdens strengeste forældre US 1. 23.00 Bones 6 (G). 00.00 Sex & the City. 00.35-05.25 Nat-tv.

TV3+ 09.00 Alle elsker Raymond 7. 09.30 Alle elsker Raymond 7. 10.00 Scrubs 8 (G). 10.30 Scrubs 8 (G). 11.00 According to Jim 7 (G). 11.55 Politistationen (G). 13.00 NCIS 3. 14.00 Supernatural 3. 15.00 According to Jim 7. 15.30 According to Jim 7. 16.00 Scrubs 8. 16.30 Scrubs 8. 17.00 Simpsons 14. 18.00 Two and a Half Men 4 (G). 19.30 How I Met Your Mother 1. 20.00 Politistationen. 21.00 How I met Your Mother 6. 22.00 Life. Amr. komediedrama fra 1999. 00.10 Danmark om natten. 01.10-05.05 Nat-tv.

TORSDAG TV3 08.40 Ekstrem hjemmeservice 4. 09.25 Fra skrot til slot (G). 10.20 NCIS 6 (G). 11.20

Bones 5 (G). 12.20 Fra skrot til slot. 13.15 Til middag hos ... Andreas Bo. 14.15 Extreme: Skinny Celebrities. 15.10 Kokkekampen. 16.05 Luksusfælden 3 (G). 17.00 NCIS 6. 18.00 Bones 5. 19.00 Luksusfælden 3. 20.00 Ekstrem Hjemmeservice 8. 21.00 Ekstreme samlere 2. 22.00 Top Model 15. 23.00 The Vampire Diaries 2. 00.00 Sex & the City. 00.35-05.00 Nat-tv.

TV3+ 09.00 Alle elsker Raymond 7. 09.30 Alle elsker Raymond 7. 10.00 Scrubs 8 (G). 11.00 According to Jim 7 (G). 11.55 Politistationen (G). 13.00 NCIS 3. 14.00 Supernatural 3. 15.00 According to Jim 7. 16.00 Scrubs 8. 17.00 Simpsons 14. 18.00 Two and a Half Men 4 (G). 18.30 Two and a Half Men 4. 19.00 How I Met Your Mother 1 (G). 19.30 How I Met Your Mother 1. 20.00 Politistationen. 21.00 Simpsons 22. 22.00 Accepted. Amr. komedie fra 2006. 23.55 Danmark om natten. 00.55-04.55 Nat-tv.

FREDAG

dramakomedie fra 2005. 23.20 Bring it on again. Amr. komedie fra 2004. 01.10-06.10 Nat-tv.

TV3+ 08.55 Alle elsker Raymond 7. 09.30 Alle elsker Raymond 8. 10.00 Formel 1: Englands Grand Prix - træning, direkte. 11.35 According to Jim 7 (G). 12.00 Politistationen (G). 13.00 NCIS 3. 14.00 Formel 1: Englands Grand Prix - træning, direkte. 15.35 According to Jim 7. 16.05 Scrubs 8. 16.35 Scrubs 8. 17.05 Simpsons 14. 17.35 Simpsons 14. 18.00 Two and a Half Men 4 (G). 18.30 Two and a Half Men 4. 19.00 How I Met Your Mother 1 (G). 19.30 How I Met Your Mother 1. 20.00 How I met Your Mother 6 (G). 21.00 Mr. Sunshine 1. 21.30 Bleep My Dad Says 1. 22.00 Politiskolen 1. Amr. komedie fra 1984. 00.00 Politiskolen 2. Amr. komedie fra 1985. 01.50-05.20 Nat-tv.

LØRDAG

08.40 Ekstrem hjemmeservice 5. 09.25 Fra skrot til slot (G). 10.20 NCIS 6 (G). 11.20 Bones 5 (G). 12.20 Fra skrot til slot. 13.15 Til middag hos ... Emil Thorup. 14.10 Extreme: Skinny Celebrities. 15.10 Kokkekampen. 16.05 Luksusfælden 3 (G). 17.00 NCIS 6. 18.00 Bones 5. 19.00 Ramsay’s Kitchen Nightmares US 3. 19.55 NCIS 8. 21.00 Fire veninder - ét par jeans. Amr.

TV3+ 08.55 The Streets of San Francisco 4. 10.00 Criss Angel Mindfreak 4. 10.25 Tattoo Highway 1. 11.00 Formel 1: Englands Grand Prix - træning (G). 12.05 Bilfælden. 12.40 Top Gear Australien 2. 14.00 Formel 1: Englands Grand Prix - kvalifikation, direkte. 15.15 Miami Vice 5. 16.15 Tough Guy or Chicken. 17.15 Mr. Sunshine 1 (G). 17.40 Bleep My Dad Says 1 (G). 18.10 Simpsons 22. 18.30 Simpsons 22. 19.00 Speedway: Hold-VM, direkte. 22.00 Politiskolen 3. Amr. komedie fra 1986. 23.45 Enigma. Amr.-engelsk-tysk drama fra 2001. 02.05-05.15 Nat-tv.

SØNDAG TV3

TV3 TV3

forældre US 1 (G). 20.00 Fangerne på Fortet. 21.00 Fire veninder - ét par jeans 2. Amr. komedie fra 2008. 23.20 Bring It On: In it to Win It. Amr. komedie fra 2007. 01.1505.40 Nat-tv.

09.50 Love Inc. 10.20 The Middle 1. 10.50 100 Questions. 11.15 Med på moden 6. 11.40 Kath and Kim. 12.05 Fingrene væk fra min teenagedatter. 12.30 According to Jim 4 (G). 13.00 According to Jim 4 (G). 13.25 Paris Hiltons nye bedste ven. 14.25 Top Model 15. 15.20 Unnatural History 1. 16.15 Making Mr. Right. Amr. komediedrama fra 2008. 18.00 Ekstrem Hjemmeservice 8 (G). 19.00 Verdens strengeste

08.40 Alle tiders barnepige 5. 09.10 Nord og Syd. 11.00 According to Jim 4. 11.35 According to Jim 4. 12.05 How I Met Your Mother 3. 12.30 How I Met Your Mother 3. 13.00 Extreme Male Beauty. 14.00 One Tree Hill 8. 15.00 Oslobåden. 16.00 Ramsay’s Kitchen Nightmares US 3 (G). 17.00 Mesterkok USA. 18.00 Ramsay’s Best Restaurant 1 (G). 19.00 Supersize vs. Superskinny 4 (G). 20.00 Luksusfælden 6. 21.00 Spider-Man 3. Amr. actioneventyr fra 2007.

23.45 Spring Breakdown. Amr. komedie fra 2009. 01.35-05.15 Nat-tv.

TV3+ 08.55 Simpsons 1. 10.00 Simpsons 1. 10.35 Simpsons 1. 11.10 Formel 1: Englands Grand Prix - kvalifikation (G). 12.30 Formel 1: Englands Grand Prix, direkte. 16.30 Speedway: Hold-VM (G). 19.30 Harry Potter og fangen fra Azkaban. Amr.-engelsk eventyrfilm fra 2004. 22.15 Politiskolen 5. Amr. komedie fra 1988. 00.05 Kortspil: PartyPoker.com. 01.10-05.00 Nat-tv.

MANDAG TV3 08.40 Ekstrem hjemmeservice 5. 09.25 Fra skrot til slot (G). 10.25 NCIS 6 (G). 11.20 Bones 5 (G). 12.20 Fra skrot til slot. 13.15 Til middag hos ... Emil Thorup. 14.15 Extreme: Skinny Celebrities. 15.10 Med kniven for struben 1. 16.05 Luksusfælden 6 (G). 17.00 NCIS 6. 18.00 Bones 5. 19.00 Luksusfælden 3. 20.00 Supersize vs. Superskinny 4. 21.00 The Mentalist 3. 22.00 Hawaii Five-0 1. 23.00 Real Housewives of Beverly Hills 1. 00.00 Sex & the City. 00.35-05.15 Nat-tv.

TV3+ 09.00 Alle elsker Raymond 8. 10.00 Scrubs 8 (G).11.00 According to Jim 7 (G). 11.55 Top Gear Australien 2. 13.00 NCIS 3. 14.00 Supernatural 3. 15.00 According to Jim 7. 16.00 Scrubs 8. 17.00 Simpsons 14. 18.00

Two and a Half Men 4 (G). 18.30 Two and a Half Men 4. 19.00 How I Met Your Mother 1 (G). 19.30 How I Met Your Mother 1. 20.00 Politistationen. 21.00 Outsourced 1. 22.00 Zero Effect. Amr.komedie fra 1998. 00.15 Danmark om natten. 01.1505.20 Nat-tv.

TIRSDAG TV3 08.40 Ekstrem hjemmeservice 5. 09.25 Fra skrot til slot (G). 10.20 NCIS 6 (G). 11.20 Bones 5 (G). 12.20 Fra skrot til slot. 13.15 Til middag hos ... Oliver Bjerrehuus. 14.15 Extreme: Skinny Celebrities. 15.10 Med kniven for struben 1. 16.05 Luksusfælden 3 (G). 17.00 NCIS 6. 18.00 Bones 5. 19.00 Luksusfælden 3. 20.00 NCIS 8. 21.00 Bones 6. 22.00 Chase 1. 23.00 The Mentalist 3. 00.00 Sex & the City. 00.35-05.00 Nat-tv.

TV3+ 09.00 Alle elsker Raymond 8. 10.00 Scrubs 8 (G).11.00 According to Jim 7 (G). 11.55 Politistationen (G). 13.00 NCIS 3. 14.00 Supernatural 3. 15.00 According to Jim 7. 16.00 Scrubs 9. 16.30 Scrubs 9. 17.00 Simpsons 15. 17.30 Simpsons 15. 18.00 Two and a Half Men 4 (G). 18.30 Two and a Half Men 4. 19.00 How I Met Your Mother 1 (G). 19.30 How I Met Your Mother 1. 20.00 Politistationen. 21.00 Mad Love 1. 21.30 Mad Love 1. 22.00 American Pie 2. Amr. komedie fra 2001. 00.05 Danmark om natten. 01.05-05.00 Nat-tv.


www.dinlokalavis.dk

32

UGE 27 - 2011

www.danbolig.dk www.boligsiden.dk FORSTAND PÅ BOLIGMARKEDET

SKØNNE BOLIGER FRA DANBOLIG VANLØSE VANLØSE Bangsbo Plads 59 1. og 2. Sal.

VANLØSE Limfjordsvej 56B SAG: CA100468

SAG: CI110216

NYHED

KNT/UDB.................... 2.995.000/150.000 BRT/NT............................... 20.574/17.105 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT... 11.141/9.826

Bolig m²............ 93 Byggeår...........1939 Stuer/Vær.......... 2/3 Grund m²........... 626 Etager.................... 2

KNT/UDB.................... 3.700.000/185.000 BRT/NT............................... 24.084/19.685 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT.... 9.020/8.152

Bolig m²............ 108 Byggeår...........1943 Stuer/Vær.......... 1/3 Grund m²........... 369 Etager.................... 3 Kælder................. 69

FLOT LEJLIGHED PÅ 158 M2 BBR INKL. LEJLIGHEDENS 1. SAL.

DEJLIG EJENDOM, BELIGGENDE PÅ "BØRNEVENLIG" VEJ I KATRINEDALS KVT.

VILLALEJLIGHED Yderst attraktivt område med Metro og S-tog i nærområdet, ligesom Katrinedals Skolen ligger få hundrede meter fra Bangsbo Plads. Lys og indbydende bolig, med smukke stuklofter, originale plankegulve og fyldningsdøre. Lækkert badeværelse fra 2008 med gulvvarme, væghængt toilet og vaskesøjle. Stort soveværelse samt 2 fantastiske stuer en suite, der er adskilt af franske døre. Fra stuerne er der en flot ugenert udsigt til det omkringliggende villa kvarter og den smukke plads. Fra spisestuen er der adgang til husets 2. sal der rummer et meget stort rum med adskillige vinduer, og plankegulve under tæpperne. Arealet på denne etage er ikke godkendt til beboelse, men er godkendt til opholdsrum, og bruges pt. på denne måde.

VILLA Ejendommen fremstår i en god stand m. nyere termovinduer i det meste af ejendommen, ligesom hele ejendommen er blevet omfuget i ca. år 2000. Rummelig entre med trappe til 1.sal. I stueplan finder man et lækkert Svanekøkken med Smeg hårde hvidevarer og klinkegulv med gulvvarme, - et utrolig lyst og dejligt rum, der bare skal opleves. Køkkenet ligger i åbent forbindelse med hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til dejlig stor træ-terrasse. 1. sal rummer 3 værelser, 2 mindre og 1 stort med lækkert indbygget skab. Endvidere oprindeligt badeværelse (elementer til nyt badeværelse medfølger). Kælderen fremstår oprindelig og rummer et dejligt stort disponibelt rum, samt fyrrum med mulighed for at indrette kombineret vaske/fyrrum.

VANLØSE Tryggevældevej 31

VANLØSE Grøndals Parkvej 90 SAG: CA110168

ÅBENT HUS: SØNDAG 10/07 13:00 - 13:20 KNT/UDB.................... 4.295.000/215.000 BRT/NT............................... 27.936/23.360 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT. 14.407/12.915

SAG: CA110412

ÅBENT HUS: SØNDAG 10/07 12:30 - 12:50

Bolig m²............ 193 Byggeår...........1932 Stuer/Vær.......... 4/5 Grund m²........... 551 Etager.................... 3 Kælder............ 106

KNT/UDB.................... 4.495.000/225.000 BRT/NT............................... 29.438/24.342 ALTERNATIVT FINANSIERINGSFORSLAG: AFDRAGSFRI RTPL BRT/NT. 16.515/14.339

Bolig m²............ 146 Byggeår...........1952 Stuer/Vær.......... 3/3 Grund m²........... 964 Etager.................... 3 Kælder................. 75

RUMMELIG EJENDOM - TIL DEN PLADS-KRÆVENDE FAMILIE!

VELHOLDT EJENDOM, BELIGGENDE PÅ STOR GRUND - CENTRALT I VANLØSE.

VILLA Fra Tryggevældevej er der kort afstand til Kirkebjerg Skole der ligger få hundrede meter fra huset, ligesom Vanløse Metro og S-tog ligger indenfor gå afstand. "Herskabelig entré/hall med stort vinduesparti. Husets stueplan rummer 2 værelser, opholdsstue, spisestue en suite til endnu en stue med udgang til skøn syd - vestvendt terrasse. Derudover er der køkken og badeværelse på denne etage. 1. sal. rummer 3 værelser samt stue. Fra det ene af værelserne samt stuen er der udgang til dejlig altan på 18 kvm. På denne etage er der ligeledes køkken samt pænt badeværelse fra 2008. Husets kælder indeholder vaskekælder, fyrrum og 2 disponible rum.

VILLA Ejendommen er opført i 1952 med alt, hvad dertil hører af god byggeskik. Der er tegltag på ejendommen, ligesom der er indlagt fjernvarme. De nuværende ejere af huset har udskiftet alle vinduer og yderdøre, på nær kælderdøren, i 2000. Rummelig entré, med flot svungen trappe til husets 1. sal, der rummer stort soveværelse med altan, samt yderligere 2 værelser. Derudover er der badeværelse på denne etage med badekar. Stueplanet indeholder 2 dejlige stuer en suite, hvor der fra opholdsstuen er direkte udgang til skøn sydvendt terrasse, der er delvist overdækket. Køkkenet er velholdt og ligger i åben forbindelse til spisestuen. Derudover er der endnu en stue eller værelse efter behov i stueplan samt gæstetoilet.

Caspar Alstrup Indehaver

Cathrine Ingemann Indehaver, statsaut. ejendomsmægler, MDE

Casper Holm Salg & Vurdering

Mia Guttmann Sagskoordinator

Vanløse Jernbane Allé 54 RING: 3879 1444

DanBolig Vanløse ApS STATSAUTORISEREDE EJENDOMSMÆGLER & VALUAR MAIL: VANLOESE@DANBOLIG.DK

vanlose_07072010  

vanloese, nyheder, lokalt, avis, lokalavis