__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Bestill en mĂĽltilpasset garderobe fra Amiga

Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er!


Har du et rom med skrütak eller en plass under trappen? Den utfordringen tar vi! De fleste ønsker seg mere plass, og en bedre utnyttelse av boligen. Vi hjelper deg gjerne med ü se mulighetene i din bolig. Vi tilbyr gratis* og uforpliktende hjemmebefaring og kvalitetssikrer hele leveransen for deg. * Gjelder i Aust- og Vest-Agder.

2


Vi produserer lokalt Hos oss er ingen ting standard, og hver leveranse gjøres etter oppmåling hos kunden. Fra lokalene våre på Hisøy (Arendal) produseres plasstilpassede garderober, skyvedører og romdelere. Det gjør at vi kan tilby prisgunstige kvalitetsprodukter tilpasset dine ønsker og behov innenfor korte tidsfrister. Panelene vi benytter leveres i glass, farget glass, speiler og melaminbelagt spon, og er fra verdens største systemutvikler av skyvedører Raumplus. Skinner og profiler leveres i ulike utførelser, alle i høy kvalitet. Den komplette garderoben leveres med kurvsystemer fra markedslederen Norscan Roller.

– Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring hvor vi måler opp og skisserer en løsning for deg. Deretter får du et tilbud av oss. Ønsker du å benytte deg av tilbudet, ordner vi resten – raskt levert! Daglig leder Kurt de Presno

3


Lek deg med farger og mønstre Velg blant vüre standard farger og strukturer, eller fortell oss hvilken farge eller tapet du ønsker pü panelene.

4


Effekter i glass Velg mellom klart-, frostet-, eller farget glass. 5


Lag et rom i rommet! Drømmer du om walk-in-closet bygger vi det pü 1-2-3.

6


Velg gjerne kombinasjoner Her har vi malt og tapetsert.

7


En vegg er ikke bare en vegg En vegg kan ogsü fremstü som et smykke i rommet. Delikat, stilig, uventet – og ikke minst praktisk!

8


Åpent – når du selv ønsker det! Noen ganger er det greit å kunne dele av rommet. Her har vi lekt oss med glass og folie. 9


Dører må ikke slå ut- eller inn Glasspaneler med folie er kanskje et utradisjonelt dørvalg, men praktisk og mindre plasskrevende. Skyvedøren kan skyves inn i veggen, eller henge langs veggen.

10


Speiler i flere fargetoninger Velg heldekkende speil eller speil med sprosser – gjerne i kombinasjon med paneler i andre materialer.

11


Innredninger fra norsk markedsleder Norscan Roller kurvsystem stĂĽr for stil, kvalitet og funksjonalitet.

12


Full utnyttelse av garderoben Norscan Roller kurvsystem er fri for plasstyver og gir maksimal utnyttelse i din nye garderobe. Kurvrekkene leveres i breddene 35, 45, 55 og 75 cm, og i dybdene 40 og 50 cm. Alle kurvmodulene fås i høydene 64, 84 og 104 cm. Disse kan bygges sammen til 125, 145, 165, 185 og 205 cm. Resten av plassen utnyttes med garderobestenger og hyller. For mer informasjon om våre garderobeinnredninger, se www.norscan.no.

< Pakkeløsning med 2 x roller­innredning, kurvbredde 45 cm

Standard løsning med hylle + stang

Pakkeløsning med roller, kurvbredde 45 cm

Pakkeløsning med 2 x XL rollerinnredning, kurvbredde 75 cm

13


Hos oss får du mange og varierte muligheter Velger du hele paneler kan disse leveres helt slette, eller med utenpåliggende sprosser. Velger du å sette sammen paneler i ulike materialer leveres disse med gjennomgående sprosser.

Velg din egen sprosse inndeling Du kan velge paneler i klart glass eller glass med folie, speiler i ulike fargetoner og melaminbelagt spon i standard utførelse eller med valgfri farge og/eller tapet. Rammeprofiler fås i Classic og Deluxe utførelse. Deluxe rammeprofiler kan også leveres med lås. Skyvedører monteres på 1, 2 eller 3 spors skinner.

14

D1: Slette paneler

D2: Paneler med to sprosser

D3: Paneler med tre sprosser


FARGET GLASS (4 mm) med sikkerhetsfolie

Hvit (RAL 9003)

Beige (RAL 1015)

X-hvit (RAL 9010)

Latte (RAL 1236)

MELAMINBELAGT SPON 10 mm

Hvit

Natur eik

Polar furu

RAMMEPROFILER Deluxe

Classic

Hvit

Hvit

Sølv

Sølv

Brun eik

Chrom

Rød (RAL 1586)

Metal grå (RAL 9006)

Urban struktur 007

Lys grå Chicago betong

Messing

Polert messing Sort blank (RAL 9005)

SPEIL

Urban struktur 010

Bronse

Velg mellom klart speil eller speil med fargetoning i sot eller bronse.

Sort Farger vist i katalogen kan avvike fra de faktiske fargene.

15


www.ccberli.no 02.2017

Amiga på arbeidsplassen

Et skap behøver ikke å se kjedelig ut!

Amiga System AS Vesterveien 193 4817 His Telefon 370 15 600

Avd. Sørlandsparken Barstølveien 28 B 4636 Kristiansand Telefon 900 99 736

www.amigagarderoben.no

Profile for Cathrine Coucheron Berli

Amiga Garderoben  

Katalog til inspirasjon.

Amiga Garderoben  

Katalog til inspirasjon.

Profile for ccberli