Page 1

FINALITAT DELS CONCURSOS.

L’institut Manuel Vázquez Montalbán, amb l´objectiu d’afavorir les diferents habilitats del nostre alumnat, ha organitzat diferents categories de concursos. COM ENTREGAR ELS DOCUMENTS. •

Català, Castellà, Dibuix, C. Socials i C. Naturals: al professorat de la matèria.

Informàtica: per correu electrònic a mbaeza2@institutmvm.cat

Tecnologia—invent: a tecno@institutmvm.cat DATES D’ENTREGA.

La data màxima d’entrega dels treballs és el divendres 19 d’abril a les 12.30h excepte castellà que és el 12 d’abril. PREMIS.

Vals de compra per botigues del municipi (més, en alguns casos, llibres ).

Festivitat de I a més a més… INTERCANVI DE LLIBRES. El mateix dia 23 d’abril i haurà una taula amb tots els llibres que ha portat l’alumnat del centre.

Sant Jordi 2013

Porta tu un, abans del dia 19 i el 23 podràs agafar-ne un altre!.

MÉS INFORMACIÓ A: Podreu trobar més información sobre les bases dels concursos, l’intercanvi de llibres i el programa d’actes entra a l’apartat de Links de la pàgina web del centre.

INS MVM Telèfon: 93.381.90.05 Correo electrònic: iesmvm@xtec.cat


CATALÀ

INFORMÀTICA I SANT JORDI.

DIBUIX I ELS POEMES VISUALS

Podrà participar-hi l'alumnat d'ESO, Batxillerat i CCFF que durant el curs 2012-2013 estigui matriculat en aquest centre. Els treballs hauran de ser originals. Categories:

Podrà participar-hi l’alumnat d’ESO, Batxillerat i CCFF presentant la seva visió personal de Sant Jordi. Pots fer un vídeo amb el teu mòbil, crear un powerpoint amb imatges, realitzar una animació en Flash...la teva imaginació no té limits!

Podrà participar-hi l’alumnat d’ESO en dos categories.

Narrativa 1r i 2n ESO

Formats d’entrega: ppt (power point), swf, mpg (imatge), avi (vídeo), flv. Categories:

Narrativa 3r i 4rt ESO

1r i 2n ESO.

Poesia 1r, 2n, 3r i 4rt ESO

3r i 4rt ESO

Narrativa Batx i Cicles

Batxi i CCFF

Poesia Batx i Cicles.

CASTELLÀ Podrà participar-hi l'alumnat d'ESO, Batxillerat i CCFF que durant el curs 2012-2013 estigui matriculat en aquest centre. Els treballs hauran de ser originals. Categories:

1r i 2n ESO: un cal·ligrama: poema, frase o paraula, que té com a propósito formar una figura segons el que tracta la poesia.

3r i 4rt ESO: fer una poesia visual sobre un DINA4. És una forma experimental on la imatge predomina sobre el text.

SOCIALS I PLANISFERI. Podrà participar l´alumnat de 1r i 2n d’ESO, individualmente, en parelles o en grup) construint un globus terraqui amb materials diversos (cartolina, paper maché…). Categories: •

1r i 2n ESO

000

Narrativa 1r i 2n ESO

Narrativa 3r i 4rt ESO

C. NATURALS I LES FOTOS.

Poesia 1r, 2n, 3r i 4rt ESO

Interpretar un conjunt de fotografies que trobaran al mural del departament. Les butlletes de participació s’han de demanar al professorat de ciències. Categories:

Narrativa Batx i Cicles

Poesia Batx i Cicles.

ESO

BATX

TECNOLOGIA I ELS INVENTS Cal inventar alguna cosa original i divertida que sigui capaç de satisfer alguna necessitat o de solucionar algun problema. El treball consisteix en la presentació d'un vídeo on s'expliqui l'invent. El jurat podrà seleccionar un dels treballs per presentar-lo al concurs Inventar és divertit del Museu d'idees i invents de Barcelona. Categories: •

1r, 2n i 3r ESO.

4rt ESO, Batx i CCFF

Tríptic Sant Jordi  

Tríptic Sant Jordi 2013 IES MVM

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you