Page 1

ANEM !

5ª temporada

Nº 18 Especial COPA

Butlletí informatiu del CB PRAT

6-2-2014

La Junta Directiva presidida per l’Arseni Conde i formada per Julio González, Xavi Pascual, Joan Centelles, Angel “Luiggi” Garcia, Carles Deixens, Alfred Garriga, Magda Simon, Aleix Vila i Pedro Villaescusa agraeix el recolzament rebut tant de Entitats esportives locals i nacionals, patrocinadors, socis, aficionats, simpatitzants, familiars, ex-jugadors, ..., però en especial vol fer-ho a,

Segueix-nos a …

http://www.cbprat.cat/

Per confiar en el nostre projecte de Club i col·laborar mitjançant el Conveni que any darrere any ens ajuda a mantenir el CB PRAT en l’elit del bàsquet estatal. El diumenge tres Tinents d’Alcalde, Jose Luis Olivera (d’Esports i Salut Pública), Juan Pedro Muñoz (d’Espai Públic i Projectes Urbans) i Joaquim Bartolomé (Seguretat Ciutadana) van estar presents en aquest històric esdeveniment gaudint, després de haver patit en últim quart, de la Copa que ja tenim al Prat.

I també al Club Joventut de Badalona, presidit pel Jordi Villacampa que aquest any es complirà el desè any de col·laboració i que sense l’aportació de les seves joves promeses seria impossible aconseguir aquests èxits.

Fita històrica del bàsquet al Prat. Campions Copa LEB PLATA 2014


CAMPIONS DE LA COPA ADECCO PLATA 2014 !!!

Victor Serrano

Agustí Sans

Gerard Gomila Zoran Nikolic

Alberto Abalde

Ike Guallar

David Iriarte

Emotives declaracions de l’entrenador “miracle” Carles Duran

Sey Aboubacar Roger Vilanova Joonas Caven Josep I. Nogués

Toni Baena

Roberto Sánchez Carles Duran

Oriol Méndez

Alex Ros

Xavi Giménez

El passat diumenge dia 2 de febrer de 2014 quedarà com una data històrica pel CLUB BÀSQUET PRAT al haver aconseguit per primera vegada la Copa Adecco Plata després de vèncer al Fuenlabrada en seu Pavelló Fernando Martín per 79-83. Aquest son els herois que avui ofereixen el títol a l´Ajuntament de la Ciutat.

Que vas sentir en acabar el partit? Molta felicitat pel títol aconseguit i per l’equip que va fer una gran esforç i molta tranquil·litat personal perquè estem fent be les coses. A qui li dediques aquest triomf ¿ A molta gent ! A la meva família que pateix la meva feina, a la gent que m’estima i em segueix sempre, i sobretot al Club i a la gent del Club que fa tot això possible i tenen una part de culpa d’aquest petit gran èxit .

ANEM 18  

Butlletí Informatiu del C.B. Prat Especial - COPA Adecco Plata 6 - febrer - 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you