Memoria 2009-2010

Page 61

ho vàrem poder aconseguir després de fallar vuit tirs lluires seguits. La manca d'actitud els darrers minuts va permetre al Manacor aconseguir l'avantatge més ample del partit, deixant el marcador amb desset punts d'avantatge per l'equip local. És una pena acabar d'aquesta manera una temporada que ha estat bastant bona, tenint en compte que el nostre objectiu era mantenir la categoria i que a més no hem jugat la lligueta de descens. Els parcials varen ser el primer quart: 25-18; el segon quart: 11-22 el tercer quart: 18-3; quart quart: 14-8 Punts: Salcedo: 7; Busquets: 0; Socias: 5; Gomila: 4; Pomar: 4; Parcero: 8; R.Ramis: 2 Fanals: 5; Juan: 9; J. Ramis: 7