Memoria 2009-2010

Page 239

Juràssic Corral: Dia 3 Divendres, 18 de juny de 2010

La tercera jornada del corral juràssic només es pot definir amb un adjectiu: ESGOTADORA, tots els equips es presentaren a l'hora prevista i per primera vegada varem gaudir del nostre esport al 100x100. També aquesta jornada serví per a que els participants al torneig es posin al dia en quant a la quota d'inscripció i paguessin els 5 euros. Malgrat tot encara falten. Amb l'objectiu de recuperar els partits de l'anterior jornada començaren la nostra marató particular, tres tandes de 4 partits consecutius amb 10 minuts per a recuperar forces entre i entre. Fou una experiència molt satisfactòria sobretot veure la cara d'extenuació i cansament que feien alguns jugadors que només miraven el rellotge per a poder canviar. Els resultats foren: DIPLODOCUS 39 TOROSAURES 45 Partit molt atractiu on s'enfrontava l'equip de n' Ivan contra l'equip d'en Pere Cladera, des del primer moment s'imposà la bona forma dels jugadors Torosaures que només trobaren resistència als darrers minuts amb una estiradeta liderada pel nostre veterà pivot Pere Cladera que demostrà la seva habilitat a sota els taulers. TRICERATOPS 49 VELOCIRAPTORS 39 Partit fàcil per l'equip dels Triceratops amb una parella demolidora on en Gregor i en Tofol s'imposaren a sota cistella a l'equip d'en Christian, en Joan I na Joana Cifre que malgrat el resultat final lluitaren la seva derrota. LAMBEOSAURES 44 TIRANOSAURES 44 (VICTORIA ALS TIRS LLIURES PELS LAMBEOSAURES) Partit molt igualat on s'enfrontaven dos rivals que lluitaran pel títol que finalitzà amb un empat molt "sui generis" i només es desnivellà a la línia de tirs lliures on l'equip dels lambeosaures estigué molt encertat. IGUANODONTS 93 LAMBEOSAURES 31 Partit on l'equip d'en Miquel Socies i en Jaume Alomar imposaren la seva autoritat i destrossaren l'equip d'en Sebas Parcero que no pogué fer res per aturar el recital ofensiu de l'equip que es presenta com a favorit pel torneig Iguanodonts. TIRANOSAURES 45 TRICERATOPS 37 Victòria aconseguida per l'equip d'en Toni Sureda davant un rival molt incòmode que en tot moment plantà cara i que només es desnivellà als minuts finals. QUETZALCOATLUS 31 TOROSAURES 33 Partit molt igualat que es decidí als minuts finals i on l'equip de n' Ivan Canals presentà les credencials per aconseguir el títol. L'equip de Pomar ho intentà però en Kobe Gomila aquesta vegada no aparegué es veu que encara celebrava l'anell.