Page 1

Simply improve Bliv inspireret til at gøre alting lidt bedre – den 1. november i Nordatlantens Brygge.


SYMPOSIUM ´12


SYMPOSIUM ´12

Kunsten at gøre alting lidt bedre. Hver gang. Kære kunde, Lad os slå det fast en gang for alle: Vi ser det som vores vigtigste opgave at optimere dine processer, så du kan optimere din forretning. Og derfor holder vi os ikke tilbage med at udfordre dig på jeres processer, metoder og vaner. Vi anerkender betydningen af kontinuitet, men ser det ikke som en modsætning til forandringsparathed. Faktisk ser vi, at det lange seje træk kombineret med evnen til at justere kurs giver iøjnefaldende gode resultater, når processer skal optimeres. Hos iSpoc sigter vi højere end status quo og har ambitioner, der rækker længere end ”Godt nok”. Derfor har vi opfundet begrebet Simply improve, som handler om løbende fokus på forbedringer. Gerne simple forbedringer, som i sidste ender resul­ terer i mere motiverede medarbejdere og tilfredse kunder. Noget som din organisation naturligvis kan aflæse på bundlinjen. Velkommen til IHLP® Symposium 2012, som har Simply improve som overordnet tema. Vi vil i år blandt andet løfte sløret for vores nye app IHLP® Move, den nye IHLP® 4.7 og diskutere udfordrin­ gerne i håndtering af mobile enheder og BYOD. Og så glæder vi os til dele erfarin­ger med dig og give nogle råd og tips til, hvordan IHLP® kan bruges til at gøre alting lidt bedre! Efter en dag fyldt med faglige forbedringer står aftenen på Nordisk grill hos iSpoc, hvor vi i år har fået selskab af kokkekometen Martin Bjørn Nielsen, som til daglig styrer begivenhederne på Brødrene Prices Restaurant i Tivoli. Velkommen til IHLP® Symposium 2012, 1. november! Bedste hilsener fra Alle hos iSpoc


SYMPOSIUM ´12

Dagens program 09.00 – 09.30

Morgenmad

09.30 – 09.45

Velkomst v. Casper B. Andersen, iSpoc

09.45 – 10.10

iSpoc løfter sløret for IHLP® 4.7 v. Casper B. Andersen, iSpoc

10.10 – 10.40

IHLP® Move, den nye app til IHLP® v. Line Blom og Michael G. K. Rasmussen, iSpoc

10.40 – 11.00

Besøg iSpoc’s infostande

11.00 – 12.00

Udfordringer og muligheder i MDM og BYOD v. Søren K. Lauritzen, IT2TRUST & Ejal Bracha, Mobile Advisor

12.00 – 13.00

Frokost

13.00 – 13.50

Servicekatalog & CMDB v. Mie H. Andersen, iSpoc

13.50 – 14.45

IHLP® på portalen Nyidanmark.dk – Kim Melkane fra Kriminalforsorgens IT kontor

14.45 – 15.15

Besøg iSpoc’s infostande

15.15 – 16.30

IHLP® Erfagruppemøder – Ordstyrer: Marianne Carlsson, Odense Kommune

16.30 – 16.45

Afslutning

17.30 – 00.00

Nordisk Grill og humle hos iSpoc

App’etit til at møde brugerne på farten Inden frokost giver vi smagsprøver på, hvor nemt det bliver at være på farten med iSpoc’s nye app IHLP® Move. Og mens du fordøjer indtrykket, giver vi dig også et godt tilbud at tykke på. I forbindelse med symposiet, tilbyder iSpoc en IHLP® Move løs­ ning for kr. 25.000 ekskl. moms. Prisen er for en server-licens til softwaren, mens app’en til iOS og Android klienterne kan hentes i Apples App Store og på Google Play uden beregning. Med IHLP® Move får du adgang til udvalgte funktio­ ner, som du allerede kender fra IHLP®. IHLP® Move er tiltænkt til situationer, hvor man ønsker at:

Det med småt: Installation af IHLP® Move er estimeret til ½ arbejdsdag og afregnes særskilt til iSpoc’s alm. timepriser. iSpoc’s symposiumtilbud på IHLP® Move gælder ved bestilling inden 6. november 2012. Herefter vil prisen være kr. 35.000 ekskl. moms. IHLP® Move udvikles inden for iSpoc’s CodoXokoncept, og det betyder, at IHLP® Move ikke leveres med en Service Maintenance aftale.

• Oprette nye sager • Indberette sager gennem foto • Håndtere eksisterende sager • Foretage automatiserede opslag i IHLP® ved at scanne QR-koder • Hente information fra CMDB’en Din personlige app til IHLP® Move kan du snart hente på:


SYMPOSIUM ´12

Symposium 2012


SYMPOSIUM ´12

Her serviceres borgere og erhvervslivet med IHLP®. En række af de mest besøgte portaler, som i dag binder myndighederne sammen med borgere og erhvervslivet i Danmark, benytter IHLP® som Service Management motor. Udover at håndtere supportak­ tiviteterne hos bl.a. Tinglysning.dk og Virk.dk, lance­ res IHLP® nu også på portalen Nyidanmark.dk. Nyidanmark.dk er det sted hvor borgere, virksom­ heder, myndigheder og andre kan henvende sig omkring alle de ting der vedrører at være udlænding i Danmark. Portalen har informationer om f.eks. adgang til myndigheder, indrejse og ophold, fami­ liesammenføring, statsborgerskab, arbejde, studier samt en lang række andre emner. Nyidanmark.dk ejes og drives af to styrelser i fællesskab: Udlændin­ gestyrelsen (under Justitsministeriet) og Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering (under Beskæftigelses­ ministeriet).

Bliv en erfaring rigere – og få de bedste ideer serveret på et sølvfad!

Opgraderingspakker som får dig godt i gang med IHLP® 4.7.

Under eftermiddagsprogrammets sidste punkt er det dig, der har ordet, når vi igen blænder op for IHLP® Erfagrupperne. IHLP® Erfagrupperne giver dig nemlig mulighed for at dele dine bedste erfaringer og ideer med andre, der arbejder med Service Management og IHLP® til hverdag. Møderne i IHLP® Erfagrupperne har tidligere budt på både diskussion af fælles ud­ fordringer, inspirerende ideer og sågar spændende udviklingsforslag. Og der er altid gode bud på enkle løsninger, som gør alting lidt bedre!

Når vi præsenterer den nye IHLP® 4.7, giver vi samti­ dig nogle opgraderingstilbud, som indeholder vores timer, til at hjælpe dig godt i gang. For at gøre det hele enkelt, har vi pakket vores ydelser ind i nogle overskuelige pakker, som du nemt kan pakke ud. Og vi er sikre på, at der er en af pakkerne, der pas­ ser til dine behov. Du kan vælge imellem Bronze, Sølv, Guld eller Platin.

Så uanset om du brænder for at dele dine bedste ideer med andre eller helst vil være med på en lytter, er der noget at hente i IHLP® Erfagrupperne. Marianne Carlsson fra Odense Kommune vil des­ uden give bud på, hvordan man kan få selvbetje­ ningskulturen til at blomstre i hverdagen.


SYMPOSIUM ´12

IHLP® 4.7 Opgraderingspakker Opgraderingsydelser

Bronze

Sølv

Guld

Platin

· · ·

· · ·

· · ·

· · · · · ·

·

· ·

· · ·

· · · · ·

15 t

25 t

35 t

55 t

kr. 17.500

kr. 27.900

kr. 35.000

kr. 46.500

15%

20%

30%

40%

Systemorienteret Opgradering af IHLP® produktionsmiljø Opgradering el. etablering af IHLP® testmiljø Test og kvalitetssikring af opgraderin­ ger, herunder af kundens konfigura­ tioner og integrationer Systemtjek ifm. opgradering af: Database, Windows server, IIS m.m. * Bistand til optimering af IHLP® driftsmiljø Etablering af IHLP® sandkasse Procesorienteret Koordinering af leverancen Basis workshop med introduktion til nye funktionaliteter Workshop ”Sådan henter du de umiddelbare gevinster med Enter­ prise Templates og Scheduling” Onsite sparring omkring forankring af IHLP® 4.7 Brush up workshop i IHLP® Maks. antal timer fra iSpoc ** Pris ekskl. moms Du sparer ift. vores vejl. timepriser ***

Det med småt: iSpoc’s tilbud på opgraderingspakkerne gælder ved bestilling inden 6. november 2012. Alle priser er oplyst i DKK ekskl. moms. iSpoc fakturerer pakkerne i deres helhed, når du bestiller. Øvrige forhold følger iSpoc’s handelsvilkår. * Leveres i samarbejde med en af vores tilknyttede infrastrukturspecialister. ** Timer leveres i tidsrummet mandag-fredag kl. 9-17. *** Pakkerne faktureres separat og kan ikke kombineres med andre af iSpoc’s prisprodukter som fx timepuljeaftaler.


SYMPOSIUM ´12

Talere og ordstyrere Søren K. Lauritzen, IT2TRUST & Ejal Bracha, Mobile Advisor Søren K. Lauritzen er Business Manager og Partner i IT2TRUST, og Ejal Bracha er Sales Director hos Mobile Advisor. IT2TRUST er en af Danmarks førende distributører af forretningskritiske IT-løsninger inden for IT-sikkerhed og netværk. I samarbejde med IT2TRUST tilbyder iSpoc Zenprises MDM-løsning. Marianne Carlsson, Odense Kommune Funktionsleder for Service Management og IT-infrastruktur hos Odense Kommune, hvor hun leder og bevarer det organisatoriske overblik over en kommune med mere end 190.000 indbyggere. Har stået for digitaliseringen af Odense Kommune og har desuden været Service Manager hos Borgmesterforvaltningen i Odense Kommune siden 2005. Kim Melkane, Kriminalforsorgens IT kontor Kim Melkane er IT koordinator hos Kriminalforsorgens IT kontor, som er Justitsministeriets IT leverandør. Kim styrer kommunikation mellem leverandører og forretningen samt aftaler på support og vedligehold. Kim har tidligere arbejdet som IT Teamleder og Projektleder på Lindø Værftet.

Line Blom, iSpoc Har arbejdet hos iSpoc siden 2010 med fokus på Marketing og som Key Account ansvarlig på stør­ stedelen af iSpoc´s eksisterende kunder. Line har studeret Filosofi, Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet og har desuden en bag­ grund inden for medier og marketing. Michael G. K. Rasmussen, iSpoc Har studeret datalogi og arbejder i dag som pro­ grammør og udvikler hos iSpoc. Har været en del af iSpoc lige fra begyndelsen og har været arkitekt og udvikler på IHLP®. Varetager i dag specialkon­ figurationer for iSpoc’s kunder og fungerer som sparringspartner for iSpoc’s udviklingsaktiviteter på IHLP®. Mie Andersen, iSpoc Consultant Manager i iSpoc med erfaring indenfor ledelse, koordinering, undervisning, facilitering af workshops, samt drift og support indenfor ITområdet. Har stor erfaring inden for den offentlige såvel som den private sektor med alt fra projektko­ ordination til drifts- og supportarbejde og daglig ledelse af en Service Desk. Casper Bøgeholdt Andersen, iSpoc Managing Director i iSpoc. Medstifter af iSpoc og er overordnet ansvarlig for virksomhedens aktiviteter. Har mere end 15 års erfaring med Service Management bl.a. fra iSpoc, Siemens Business Services, Egmont og fra Fischer & Kerrn.


SYMPOSIUM ´12


SYMPOSIUM ´12

Simply improve your grilling technique ... Vi har aldrig lagt skjul på, at vi er glade for god mad, og heller ikke på, at vi ikke er bange for at gå nye veje, når det handler om at finde inspiration til letfordøjelige forbedringer i hverdagen. Årets symposium bliver ingen undtagelse: Vi inviterer til en hyggelig afslutning i vores lokaler på Christianshavn med Nordisk Grill, humle og ikke mindst muligheden for at møde andre brugere af IHLP® og iSpoc’s team. Den Nordiske Grill leveres af Martin Bjørn Nielsen, som er udlært fra Søllerød Kro, har en fortid fra køkkenet hos Noma og som kok på Dragsholm Slot. I dag er Martin køkkenchef på Brdr. Prices Restaurant i Tivoli. Vi glæder os til at dele aftenens lækkerier med jer!

Aftenens Menu Manitobaboller og hjemmerørt smør med skyr Rimede kammuslinger Grillede porrer, knuste brændenælder, sprøde croutoner Bagt Torsk Æggecreme, agurk, radisser og rugbrød Grillede svinekøller, akvavit, mynte og ingefær Cremede hvedekerner, rygeost, rodfrugter og karse Bintjekartofler, kørvelcreme, maltjord Hvid chokolade, jernurt, urtesukker


SYMPOSIUM ´12


SYMPOSIUM ´12

Tid og sted

iSpoc Wildersgade 51, 3. sal Christianshavn DK-1408 København K

ild e

ga

W

en

Va n

de

W

de

t

rsg

ve

ed

To r

nn

bro

els

ipp

Kn

ad e

Str

an

dg

ad

e

ild

ers

Pla

ds

Nordatlantens Brygge

de

De fire lande, Grønland, Island, Færøerne og Danmark, er gået sammen om at istandsætte det markante pakhus fra 1767 som et forum for vest­ nordisk kultur, forskning og erhverv. Dette projekt på én gang viderefører og genskaber det historiske fællesskab, som eksisterer landene imellem. Viderefører, fordi landene har været en del af det danske rige og dermed kulturelt forbudent til Danmark, og genskaber, fordi betingelser og for­ mål har forandret sig væsentligt. I dag er udgangs­ punktet landenes kulturelle selvstændighed og egenart. Nordatlantens Brygge ønsker at være et vindue for denne nordatlantiske region og dermed vise den styrke og mangfoldighed, som indbyrdes karakteriserer de forskellige kulturer.

Adresser Nordatlantens Brygge Strandgade 91 Christianshavn DK-1401 København K

rga

Nordatlantens Brygge Som en stor, nysgerrig næsetip ligger Nordatlantens Brygge for enden af Strandgade og indsnuser lugten af det friske hav, som strømmer gennem Øresund. Meget vand er løbet forbi den grønlandske plads, og i tidens løb har pladsens udseende og funktioner ændret sig. En gang sejlede man hertil fra Nordatlanten eller lod sin rejse til Nordatlanten begynde her. Nu er det idéer, tanker og relationer mellem mennesker, som kryd­ ser grænserne i et regionalt samarbejde om nordatlantisk kultur.

Beliggenhed Nordatlanten ligger for enden af Strandgade på Christianshavn med direkte udsigt over havneløbet til Nyhavn.

Ov e

IHLP® Symposium 2012 finder sted den 1. novem­ ber på Nordatlantens Brygge på Christianshavn.

Christianshavns Torv


SYMPOSIUM ´12


SYMPOSIUM ´12

Pris og tilmelding For kunder med en IHLP® Service- og opgraderings­ aftale el. IHLP® Abonnementsaftale er deltagelse i arrangementet gratis. For øvrige gæster er prisen for deltagelse kr. 2.950 ekskl. moms pr. deltager. Der er tilmeldingsfrist torsdag den 18. oktober 2012. Du kan tilmelde dig gennem linket her: http://ispoc.dk/servicemind/ihlp_symposium_2012/tilmelding/? Vi glæder os til at se dig!

Om iSpoc

iSpoc a/s

iSpoc optimerer dine processer, så du kan optimere din forretning. iSpoc’s løsninger bygger på vores softwareprodukt IHLP®, som understøt­ ter og optimerer dine arbejdsgange inden for forskellige Service Management discipliner: Fra IT-afdelingens arbejdsprocesser, til aktiviteterne i kundecentreret, ejendomsfunktionen, HR-afdelingen og til organisatio­ nens logistik- og kvalitetsafdelinger.

Wildersgade 51, 3. sal DK-1408 København K T +45 70 231 291 www.ispoc.com info@ispoc.com

© Copyright 2006-2012 iSpoc a/s. All rights reserved. iSpoc®, IHLP® and the iSpoc® logo are registered trademarks of iSpoc a/s. ITIL® is a registered trademark and a registered community trademark of the Office of Government Commerce (OGC) and is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other brands or product names are trademarks of their respective holders.

Simply improve

IHLP SYMPOSIUM 12  
IHLP SYMPOSIUM 12  

Simply improve