Page 1

Det kan du forvente Hos iSpoc bliver du mødt med mange spændende udfordringer. Udover en løn som står mål med dine kvalifikationer, tilbydes du en række goder og et godt arbejdsmiljø i et inspirerende pakhus i hjertet af Christianshavn. Der er tale om en timelønnet ansættelse, som kan ændres til fuldtidsansættelse.

Vi er på vej med verdens bedste mobile serviceapp. Så nu mangler vi bare dig. iSpoc har en ambition om, at udvikle verdens bedste mobile serviceapp. Og vi er godt på vej ...

Vi glæder os til at høre fra dig Send din ansøgning og CV til mgr@ispoc.com. Spørgsmål? Så kan du kontakte os på telefon +45 33 27 95 03.

Vi har et godt design, en fantastisk motor i vores IHLP Service Management framework og en fleksibilitet i vores arkitektur, der rækker udover det sædvanlige. I starten af 2013 er vi klar til at lancere version 1.0 af IHLP Move til iOS og Android. Men her stopper det ikke. Og derfor har vi brug for flere dygtige app-udviklere, der vil deltage i vores mission.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse Ansøgningsfristen er 31/1-13. Tiltrædelse snarest.

Vi har store forventninger til dig Allerede inden vi lancerer IHLP Move, har vi en række forventningsfulde kunder, som glæder sig til at kunne optimere deres onsite serviceaktiviteter med IHLP Move. Vores kunder er ambitiøse og det er vi også. Derfor har vi store forvetninger til dig som ny kollega og bidragyder til IHLP Move missionen. Fagligt er du på hjemmebane i discipliner som: Programmering til iPhone og iPad og/eller Android: Herunder integration med JSON webservices. Du er kreativt anlagt, har sans for detaljen og du gør dig umage ved bl.a. at dokumentere dit arbejde. Menneskeligt forstår du at kommunikere med dine omgivelser. Du fungerer både godt selvstændigt og i teams. Og så trives du naturligvis i et uformelt miljø med masser af aktiviteter.

Support i lommeformat IHLP Move lanceres primo 2013, og er en udvidelse til vores udbredte IHLP Service Management suite. IHLP bygger på en .net-arkitektur og er baseret på en objektorienteret metadatamodel. Du kan læse mere om IHLP Move her. Om iSpoc iSpoc er en ambitiøs dansk softwareproducent. Vi stiller store krav til vores medarbejdere, og kvitterer med spændende udfordringer ud over det sædvanlige. Vores hjerter banker for udvikling af IT-løsninger, som giver vores kunder synlige forbedringer. Vil du arbejde hos iSpoc, stiller du dig ikke tilfreds med middelmådige løsninger, men tager naturligvis del i vores mantra Simply improve. Vi stiler højt og er først tilfredse når vores kunder er så tilfredse, at de vil anbefale os til andre. Blandt vores kunder finder du Flügger, Handelsbanken, Domstolsstyrelsen, Odense Kommune og mange andre.

Simply improve iSpoc a/s | Wildersgade 51 | DK-1408 København K | T +45 70 231 291 | www.ispoc.com

Developer til verdens bedste mobile serviceapp  

iSpoc søger Developer til verdens bedste mobile serviceapp

Developer til verdens bedste mobile serviceapp  

iSpoc søger Developer til verdens bedste mobile serviceapp