Page 1

magazine

numărul / 2013

02 30 octombrie

B oris F oca PROIECTUL PAY&SAVE ÎNREGISTREAZĂ

SUCCESE Events Cele mai HOT

evenimente

Noii parteneri

o nouă destinatie , de shopping pentru fashioniste

Pay&Save

PRIMA CONFERINTĂ , DE PRESĂ ORGANIZATĂ DE ECHIPA PAY&SAVE


01


Reduceţi costurile pentru deplasările externe prin rambursarea TVA! Agenţii economici care practică activităţi comerciale externe, posesori de carduri business, au obţinut o modalitate simplă de restituire a TVA - serviciul “Taxback” Moldova Agroindbank şi Taxback.com au pus la dispoziţia posesorilor de carduri Business MAIB un serviciu complet, rapid şi eficient de rambursare a TVA achitat în străinătate “Taxback”. Acesta poate fi accesat la distanţă, făcând doar trei paşi simpli:

Noul serviciu oferit de Moldova Agroindbank şi Taxback.com reprezintă o soluție foarte utilă pentru reducerea costurilor la deplăsările în străinătate.

Comentând lansarea noului serviciu, Preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, Serghei CEBOTARI a remarcat:

Serviciul propus cuprinde o gamă vastă de beneficii pentru posesorii de carduri Business (Visa şi MasterCard) de debit şi credit şi anume: maximizarea potenţialului de rambursare şi minimizarea pierderilor generate de nerecuperarea TVA; garanţia eligibilităţii fiscale; securizarea fluxului de numerar; analiză de date performantă şi corectarea documentelor neeligibile; consultanţă în domeniul legislației fiscale europene, monitorizare, raportare şi asistenţă în regim on-line 24 din 24 ore. Suplimentar la avantajele enumerate “Taxback” aplică comisioane preferenţiate la tranzacţiile efectuate cu carduri Visa Business. În cadrul serviciului „Taxback” se efectuează rambursări din 36 de state. De restituirea taxei pot beneficia societăţile care practică cele mai diverse activităţi internaţionale şi anume: •Participarea la târguri şi evenimente internaţionale; •Hotel/Restaurant; •Combustibil/Transport; •Telecomunicaţii; •Sesiuni de training; •Cheltuieli intercompany; •Publicitate/Taxe profesionale; •Cheltuieli de protocol şi multe altele.

Moldova Agroindbabnk este o umbrelă care cuprinde toate serviciile şi produsele necesare clienţilor corporativi şi retail, fiecare dintre aceste două segmente bucurându-se de un tratament special, individualizat. În acest sens lansarea serviciului “Taxback” este o continuare logică a procesului de perfecţionare a serviciilor pentru clienţi. Ştiu toţi că societăţile cu activitate externă au dreptul, în conformitate cu legislaţia europeană, să îşi revendice TVA pentru o gamă largă de cheltuieli înregistrate în străinătate, în interes de afaceri. Iar proiectul realizat de MAIB în parteneriat exclusiv cu Taxback.com vine să faciliteze activitatea agenţilor economici care practică activităţi externe, inclusiv să le reducă cheltuielile, oferindu-le suport pentru dezvoltarea afacerilor lor. Profesionalismul şi dedicarea specialiştilor MAIB stau la baza identificării de soluţii perfect adaptate la nevoile businessului, indiferent de particularităţile şi complexitatea afacerilor sprijinite. Silvana Doboş, Business Development Manager Taxback.com:

Statisticile arată că peste 70% dintre companiile din întreaga lume înregistrează cheltuieli externe în interes de afaceri, însa nu înaintează cereri pentru rambursarea de TVA din ţările vizitate, motivele fiind lipsa de expertiză în legislaţia fiscală internaţională şi regulamentele fiecărei ţări, piedicile birocratice, barierele linvistice, lipsa de timp şi resurse etc. Rezultatul este că peste 5 miliarde de euro rămân nerecuperate în fiecare an. Moldova Angroindbank şi taxback.com şiau propus să îşi unească resursele pentru a asista clienţii business ai MAIB în recuperarea TVA-ului plătit în străinătate, încurajând astfel cooperarea economică internaţională şi contribuind la dezvoltarea societăţilor şi implicit a mediului de afaceri în care acestea activează. Considerăm că serviciile de consultanţă financiară oferite în cadrul parteneriatului (rambursare TVA, eligibilitate fiscală ş.a.m.d) vor aduce un beneficiu real tuturor firmelor interesate, atât prin rambursarea unui cuantum important din cheltuielile externe, cât şi prin garantarea eligibilităţii fiscale transfrontaliere. Mai multe detalii despre serviciul de rambursare a TVA achitat în străinătate “Taxback” pot fi obţinute la Serviciul InfoTel al Moldova Agroindbank: 022/ 85 65 55 sau la numărul de telefon al Companiei Taxback.com: +40 264 591297, precum şi la email vat-maib@taxback.com. 02


În acest număr:

INTERVIU

pag.

5

Boris Foca: Proiectul Pay&Save înregistrează succese

EVENTS

Prima conferință de presă organizată de Pay&Save

07.......Events: Cele mai HOT evenimente 17.......Pay&Save îți întoarce banii! 19.......Noii parteneri Pay&Save 03

11

pag.


Revista Pay&Save este concepută special pentru membrii proiectului Pay&Save, precum și pentru clienții partenerilor noștri. Revista noastră vine ca o platformă de promovare pentru companiile partenere care oferă reducere pentru clienții săi, odată ce aceștia achită cu card-urile de la Moldova Agroindbank. Pe paginile revistei, companiile își pot promova exclusiv produsele sau serviciile sale persoanelor cointeresate direct în ale achiziționa.

Pay&Save Magazine Director Boris Foca Redactor Ecaterina Gaiber Design și machetare Nicolae Cantaragiu Tipar: ”Bons Offices” Srl Tiraj – 1000

SHOPPING

23

Lashez – o nouă destinație de shopping pentru fashioniste

Adresa: R. Moldova, Chișinău, Str. Academ. S. Rădăuțanu 3, of. 42; Tel. (+373 22) 78 10 46 Call Center: 0 e-mail: redactor@paysave.md www.paysave.md Publicația periodică ”Pay&Save Magazine” a fost înregistrată la Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Camera Națională a Cărții la 10 iulie 2013 cu nr. 1068

04


INTERVIU Au trecut deja 6 luni de când a fost lansat proiectul Pay&Save. Care au fost cele mai mari realizări de până acum? Cele mai mari realizări la moment sunt, în primul rând, cele peste 1000 de persoane care au achitat cu cardul de la Moldova Agroindbank, astfel, au fost returnați peste 40 de mii de bani cash Clienților Pay&Save, avem peste 150 de puncte de vânzări în Chișinău și în țară, unde poți să achiți cu cardul și să primești și o parte din banii cheltuiți înapoi. Astea, consider la moment, că sunt cele mai mari reușite.

Pay&Save a fost înființat cu un an în urmă. În timp ce puneați în aplicare viziunea dumneavoastră, cu ce fel de obstacole v-ați confruntat în acel moment? Obstacole care sunt, cred că, valabile pentru orice țară în curs de dezvoltare. În primul rând ar fi birocrația, urmat apoi de scepticismul partenerilor noștri de la începutul proiectului. Deși rezultatele proiectului care le-am preconizat atunci se adeveresc (a moment toată lumea are de câștigat din acest proiect), frica pentru acceptul la ceva nou, ceva care nu s-a mai întâlnit, a fost unul din obstacole. Pay&Save fiind primul proiect de cashback, prin care noi returnăm și fidelizăm clientela, proiect ce nu a mai fost făcut aici în Moldova și de asta pentru mulți a constituit un pas foarte greu de făcut.

Pe perioada următorilor ani, care considerați că vor fi cele mai importante evoluții prin care va trece Pay&Save? În prezent, proiectul înregistrează succese, cu pași mici, dar siguri. Care sunt planurile dumneavoastră pentru perioada 2013-2014? În primul rând –mediatizarea, în care se investește foarte mult. Apariția a primului spot publicitar, lansat la conferința de presă din 24 septembrie în toamnă, și care urmează să fie difuzat la TV. Apoi sperăm să cuprindem acel punct critic de aproximativ 300 parteneri din Chișinău și nu în ultimul rând evoluția și dezvoltarea sistemului și în celelalte regiuni ale Moldovei. În același timp noi propunem, prin prisma activităților desfășurate de compania noastră ca Marketing Info Day și Maib Info Day, de a găsi un consens, acel punct de intersecție prin care sunt satisfăcuți cumpărătorii și prestatorii de servicii.

05

Marketing Info Day și Maib Info Day sunt două evenimente ce au scopul de edifica „fundamentul” unei colaborări eficiente atât cu partenerii Pay&Save cât și cu clienții proiectului. Care au fost reușitele de după? Am acordat o mare importanță creării unui mecanism de colaborare cu partenerii comerciali pentru că atunci când îți dorești să produci schimbări pozitive în jurul tău trebuie să acorzi o importantă potrivit dezvolătrii și abilităților necesare, atât în rândul membrilor tăi- ca organizație- cât și în rândul partenerilor care te pot ajuta în implementarea noilor idei. Așa a apărut Marketing Info Day- sesiunile organizate de câteva minute, ținute de departamentele de conducere, traineri experimentați, antreprenori de success și manageri de proiect atât din partea comapiei International Loyal Group cât și din partea bancii Moldova Agroindbank. În urma acestor întâlniri, s-a ajuns la concluzia că informațiile, referitor la serviciile lor prestate, noutățile partnerilor noștri vor fi publicate, lunar în revista Pay&Save Magazine. O dată la două săptămâni se vor trimite newsletter cu tot ce ține de ultimele branduri alăturate în proiectul Pay&Save precum și situația vânzărilor de top. Revista va fi ditribuită gratuit la toate proiectele salariale din țară deținătorii de carduri MAIB, precum și în incinta filialelor băncii Moldova Agroindbank. Newsletter se vor trimite on-line, atât pentru Parteneri comerciali cât și pentru potențiali Clienți. Au fost tipărite deasemenea pliante cu informații despre proiectul Pay&Save, care vor fi ditribuite la toți deținători de carduri MAIB. Nu uităm și de rețelele de socializare care le folosim la maxim dând un “like” sau “share” la membrii proiectului nostru. Totodată am realizat primul nostru spot de promovare a proiectului Pay&Save care va rula în prime- time la Televiziune, dar și pe ledurile din Centrele Comerciale din Chișinău.

”Un pas împreună” a colaborat cu un alt ONG din Moldova pentru a aduce zâmbetul copiilor de la două orfelinate din Cahul. Ce acțiuni își mai propune să întreprindă pe viitor Asociația? Asociația "Un Pas Împreună", își propune pe viitor să acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilități, săraci, precum și oricărui copil aflat în dificultate, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale și spirituale. Ne vom axa pe cazuri individuale, mai speciale și mai


concrete, și ne vom strădui să oferim copiilor neajutorați cât de cât o speranță pentru ziua de mâine. Referitor la această problemă, analizăm posibilitatea unei colaborari cu Direcția Generală Pentru Protecția Drepturilor Copilului, deoarece cu ajutorul și sprijinul lor o să avem acces la toate informațiile despre cazurile grave unde este cu adevărat nevoie de ajutor. Totodată, ne propunem ca proiectele noastre să fie complexe, iar numărul voluntarilor să atingă o cifră mult mai mare. Noi suntem gata să ne oferim dăruirea, priceperea și interesul pentru toți acești copii și asteptăm și alte persoane dedicate pentru a se alătura inițiativei noastre de a ajuta copii aflați în dificultate.

06


EVENTS

Marketing Info Day Pe 20 iunie s-a dat startul primei sesiuni a Marketing Info Day, ce a avut loc în incinta filialei Moldova Agroindbank ”Miron Costin”. Evenimentul a avut drept scop identificarea instrumentelor de eficientizare a Proiectului Pay&Save, îmbunătățirea relațiilor și stimularea creșterii vânzărilor la Partenerii Pay&Save. De asemenea, în cadrul evenimentului a fost prezentată prima ediție a Revistei Pay&Save. Marketing Info Day a reunit reprezentanții echipei Pay&Save și a Partenerilor Pay&Save, iar un astfel de eveniment se preconizează să fie organizat trimestrial. Sesiunea din luna iunie a continuat și în zilele de 26 și 28 iunie, astfel partenerii proiectului au putut alege ziua în care vor putea să participe. Prezentările au atins şi subiecte legate de distribuirea informațiilor/ofertelor de către parteneri, acestea urmând să fie expediate echipei Pay&Save în zilele de 1 și 16 ale fiecărei luni. La fel s-a pus în discuție colaborarea prin strategia de marketing ”co-brading”, pentru a se crea o conexiune mai bună între Pay&Save și brandurile Partenerilor Pay&Save. ”Evenimente de genul Marketing Info Day vor deveni tradiţionale în cadrul proiectului Pay&Save atât pentru parteneri cât și pentru deținătorii de carduri MAIB. Acestea vor avea drept scop bun valorificarea tehnologiei de comunicare „Client-Bancă-Partener Pay&Save”, spune Boris Foca, CEO&Fondator International Loyal Group. “Sper că în urma orgănizarii Marketing Info Day, partenerii să fie mai cooperativi, să dea mesajele promoționale la timp, să se asigure ca posterminalele să fie funcționale, iar personalul trebuie să cunoască cum să le utilizeze.”, - precizează Radu Pascaru, șef adjunct al departamentului Carduri Moldova Agroidbank. Notă: Proiectul numit „Pay&Save” este o premieră pentru Republica Moldova şi reprezintă unul din cele mai inteligente şi avantajoase programe de reduceri aplicate la nivel internaţional. Caracterul inovator al proiectului rezidă în conceptul de „cashback”, în traducere din engleză - „bani înapoi”, concept care va permite deţinătorilor de carduri bancare să-şi suplinească conturile de card, obţinând înapoi o parte din banii cheltuiţi la cumpărături.rezidă în conceptul de „cashback”, în traducere din engleză - „bani înapoi”, concept care va permite deţinătorilor de carduri bancare să-şi suplinească conturile de card, obţinând înapoi o parte din banii cheltuiţi la cumpărături.

07


CONCLUZII ÎN URMA SESIUNILOR DE MARKETING INFO DAY De unde am pornit? Ca prim proiect de cashback din

Urmează campania de promovare

Republica Moldova ne-am propus dinamizarea mediului de afaceri după ce am constatat că piața economică din

Lunar vor apărea în revista Pay&Save atât partenerii

Republica Moldova nu a beneficiat de asemenea idei de

comerciali cât și ultimele informații referitor la serviciile lor

business, oamenii de afacere nu aveau posibilitatea de a

prestate. O dată la două săptămâni se vor trimite newsletter-

interacționa și de a schimba idei, de a stârni interesul mediului

uri cu tot ce ține de ultimele branduri alăturate în proiectul

de afacere într-un cadru organizat.

Pay&Save precum și situația vânzărilor de top. Revista va fi ditribuită gratuit la toate proiectele salariale din țară - deținătorii

Atunci am început…Să organizăm Marketing Info Day. Am organizat prima sesiune în 20 iunie 2013 și a fost un success. După ce am aplicat ceea ce am învățat de la prima, a urmat și a doua sesiune în 26 iunie 2013. Și pentru că cererea de participare era în creștere a urmat și cea de-a treia sesiune a Marketing Info Day în 28 iunie 2013.

de carduri MAIB, precum și în incinta filialelor băncii Moldova Agroindbank. Newsletter-urile se vor trimite online, atât pentru Parteneri comerciali cât și pentru potențiali Clienți. Vor fi tipărite de asemenea pliante cu informații despre proiectul Pay&Save, care vor fi ditribuite la toți deținători de carduri MAIB. Nu uităm și de rețelele de socializare care le folosim la maxim distribuind noutățile membrilor proiectului nostru. Am

Marketing Info Day

realizat și un spot de promovare a proiectului Pay&Save, care a fost prezentat la prima conferință de presă din data

Am acordat o mare importanță creării unui mecanism de colaborare cu partenerii comerciali pentru că atunci când îți dorești să produci schimbări pozitive în jurul tău trebuie să

24.09.2013, și urmează să fie prezentat în prime-time la Televiziune și pe ledurile din Centrele Comerciale din Chișinău.

acorzi o importanță potrivit dezvoltării și abilităților necesare, atât în rândul membrilor tăi - ca organizație - cât și în rândul partenerilor care te pot ajuta în implementarea noilor idei. Așa a apărut Marketing Info Day- sesiunile organizate de câteva minute, ținute de departamentele de conducere, traineri experimentați, antreprenori de success și manageri de proiect atât din partea companiei International Loyal Group cât și din partea băncii Moldova Agroindbank.

Dorim să mulțumim partenerilor comerciali care ne-au onorat cu prezența lor pe parcursul sesiunilor organizate de echipa Pay&Save. Împreună cu partenerii Pay&Save s-a creat un mecanism de colaborare binestabilit pentru îmbunătațirea relațiilor și stimularea creșterii vânzărilor

la membrii

Pay&Save. Așteptam feedback de la dumneavoastră ce ține de sugestii sau cerințe, pentru o mai bună colaborare.

Seriile de dezvoltare Am făcut schimb de cunoștințe…Deoarece când dorești performanță este vital: să împărtașești din cunoștințele tale și celor din jurul tău și să dispui de feedback și sfaturi de la experți din alte domenii. Am organizat o platformă pentru primire și oferire de informații de la partenerii Pay&Save care se vor distribui potențialilor clienți prin newsletter, revista Pay&Save și site-ul nostru www.paysave.md. 08


MAIB INFO DAY

EVENTS Echipa Pay&Save - proiect realizat în parteneriat de către Moldova Agroindbank şi International Loyal Group, săptămânal,

organizează

“MAIB Info Day” - primul

eveniment destinat Comunității de Cumpărători Pay&Save. “MAIB Info Day” se desfășoară în incinta celor mai mari companii şi instituţii care au proiecte salariale la Moldova

Primul eveniment destinat Comunității de Cumpărători Pay&Save

Agroindbank. Iar Colegiul de Informatică a fost primul pe lista noastră. Astfel, luni, 25 iunie 2013, peste 50 de angajații ai instituţiei au fost informați despre avantajele de a fi client Pay&Save. În cadrul evenimentului deținătorilor de card MAIB le-a fost prezentată o informare exhaustivă despre proiectul Pay&Save și beneficiile acestuia pentru deţinătorii de carduri bancare de la Moldova Agroindbank. Prin inițierea acestei prezentări se doreşte informarea populației asupra unuia dintre cele mai avantajoase programe de reduceri aplicate la nivel internațional, care, de altfel, a devenit premieră pentru Moldova.

Toţi deţinătorii cardurilor emise de BC „Moldova Agroindbank” SA, dar şi deţinătorii fiecărui nou card eliberat de către MAIB – devin în mod automat participanţi în proiect şi membri ai unei Comunităţi de Cumpărători, care beneficiază de reduceri sub formă de bani returnaţi pe card, de fiecare dată când achită produse sau servicii în reţeaua Partenerilor Pay&Save. Lansarea acestui proiect determină trecerea la o nouă etapă în evoluţia achitărilor fără numerar, a sistemelor de fidelizare, şi cel mai important - a soluţiilor de economisire a banilor. Echipa Pay&Save își propune să organizeze “MAIB Info Day” la majoritatea Companiilor ce au proiecte salariale la Moldova Agroindbank. Astfel pe parcursul verii a reușit să informeze personalul următoarelor instituții: ” Ionel”, Supraten, Colegiul 09

de Transport și Protecția Civilă.


EVENTS

Moldova Agroindbank și International LoyalGroup au prezentat primul proiect de cashback BC „Moldova Agroindbank” SA, liderul pieţei bancare din Republica Moldova, în parteneriat cu „International LoyalGroup” SRL, au lansat proiectul comun decashback. Acesta prevede fidelizarea tuturor deţinătorilor de carduri bancare emise de către Moldova Agroindbank. Proiectul a fost prezentat la Chişinău pe 24 septembrie, în prezenţa partenerior proiectului şi reprezentanţilor mass-media. Proiectul lansat a fost numit „Pay&Save” și este unul din cele mai inteligente şi avantajoase programe de reduceri aplicate la nivel internaţional, fiind o premieră pentru Republica Moldova. Caracterul inovator al proiectului rezidă în conceptul de „cashback”, care în traducere din engleză înseamnă „bani înapoi”. Acest concept permite deţinătorilor de carduri bancare să-şi suplinească conturile de card, obţinând înapoi o parte din banii cheltuiţi la cumpărături sau la achitarea

serviciilor. Datorită programului, toate cardurile emise de Moldova Agroindbank au devenit în mod automat carduri de reduceri. Astfel acestea garantează discounturi importante la cele mai diverse mărfuri şi servicii, oferite de către partenerii comerciali ai proiectului. Acest tip de program a fost implementat și în România, unde se bucură de un succes deosebit în rândul populației, dar și în rândul companiilor care doresc să fie parteneri. În Republica Moldova proiectul este testat din luna aprilie curent și deja mulți oameni au reușit să profite de opțiunile oferite. De acestea pot beneficia toți cei care dețin orice card la Moldova Agroindbank. La achitarea serviciilor cu cardul MAIB membrii proiectului primesc cashback în mărime de până la 19%.Banii sunt transferați pe cont când se acumulează suma de 100 de lei.

Serghei CEBOTARI, Vice-Președintele BC „Moldova Agroindbank” SA Pay&Save” reprezintă un sistem eficient şi competitiv de plăţi fără numerar care oferă avantaje pentru întreprinderile comerciale sau prestatoare de servicii, pentru comunitatea bancară, dar, în primul rând, pentru consumatori. Prin participarea la proiectul „Pay&Save”,aceştia obţin o soluţie inteligentă, profitabilă şi plăcută de a acumula bani. Chiar din primele zile programul Pay&Save a devenit foarte solicitat şi popular printre membrii marii comunităţi de cumpărători, adică pentru cei peste 250 mii deținători de carduri de la Moldova Agroindbank. Automat, atât ei, cât şi deţinătorii fiecărui nou card eliberat de către MAIB – au devenit participanţi la programul de loialitate. O bună parte din ei s-au convins deja de atractivitatea sistemului de „cashback” când o parte din banii cheltuiţi la cumpărături le-au fost restituiţi pe cardurile lor bancare. Pe termen lung, asemenea proiecte contribuie la creşterea eficienţei pieţei financiare, la dezvoltarea stabilă şi dinamică a economiei naţionale şi la integrarea acesteia în sistemul financiar global. În acest sens contribuţia MAIB este una firească, deoarece, în calitate de lider al pieţei bancare din ţară, Moldova Agroindbank are rolul de locomotivă în dezvoltarea şi perfecţionarea continuă a acesteia 11


Boris FOCA, director „International Loyal Group” SRL

În ultimii ani s-a remarcat un interes sporit pentru simplificarea existenţei prin aplicarea tehnicilor inovatoare în viaţa cetăţeanului de zi cu zi. Urmând această tendinţă, International Loyal Group, fiind o companie nouă pe piaţa din Republica Moldova, a căutat un partener de încredere pentru colaborare, care să aibă o reputaţie excelentă printre clienţi şi parteneri şi cu un management eficient. Astfel am ales anume Moldova Agroinbank, bancă comercială, care are experienţă vastă pe piaţa financiar-bancară din ţară, în special în ce priveşte aplicarea de tehnologii avansate, şi care şi-a construit un nume peste hotarele Republicii Moldova. Concomitent, proiectul „Pay&Save” a reuşit să întrunească cele mai titulare companii din Moldova ce prestează diverse servicii şi comercializează cele mai variate mărfuri, companii ce merită încredere având un înalt nivel de deservire. Astfel, proiectul „Pay&Save”, a îmbinat tehnologia şi experienţa cu talentul şi creativitatea companiilor profesioniste din domeniile lor.

Programul „Pay&Save” este aplicat în cele mai de succes companii de comerţ şi de servicii din Republica Moldova. El include fiecare a doua întreprindere din toate domeniile aferente precum: produse alimentare, servicii, stații de alimentare cu petrol și multe altele.

În cadrul proiectului au fost atrase companii cu un grad înalt al încrederii şi al deservirii, cu atitudine ireproşabilă faţă de client şi calitate superioară a mărfurilor şi serviciilor. Partenerii proiectului sunt peste 80 de companii din Republica Moldova, iar lista acestora se extinde în continuare.

12


EVENTS

Radu STĂVILĂ, Director Executiv ÎCS „Petrom Moldova”

Noi considerăm un avantaj competitiv să beneficiem de portofoliu de clienți ai MAIB. Cred că resursele care sunt implicate pentru a menține clienții Moldova Agroindbank putem să-i folosim și noi în favoarea noastră, dar, în primul rând, pentru a fideliza clienţii

Lista completă a partenerilor participanţi la programul de loialitate şi valoarea cashback-ului oferit de fiecare partener al proiectului este prezentată în întregime pe pagina web destinată proiectului www.paysave.md. La fel pe pagina web a proiectului fiecare deţinător de card MAIB poate să se înregistreze şi să urmărească valoarea bonusurilor acumulate în contul său personal.

13


EVENTS

Client-Bancă La Moldova Agroindbank, tinerii au prioritate!

Moldova Agroindbank a susţinut participanţii Concursului de Business-planuri pentru Tineri, ediţia a IX-a, organizat de Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri din Moldova. Banca a fost alături de tinerii businessmani în calitate nu doar de partener fidel al proiectului, ci şi de mentor care i-a încurajat şi ajutat să-şi creeze planuri de afaceri cu sorţ de izbândă. În cadrul evenimentului de totalizare au fost premiați 21 de tineri antreprenori, din 1355 înregistrați în total. Printre criteriile care au stat la baza selectării celor mai bune bisiness-planuri au fost caracterul inovator şi creativitatea afacerii.

AURELIA BRAGUȚA, președintele Asociației Naționale a Tinerilor Manageri din Moldova:

A fost o competiţie destul de complicată, care a constat din mai multe etape: interviul, preselecția, instruirea, crearea business-planului şi, într-un final, aprecierea juriului. Toţi tinerii au dat dovadă de ingeniozitate, creativitate şi sârguinţă. Felicit câştigătorii şi mulţumesc partenerului nostru fidel Moldova Agroindbank pentru că le-a fost alături. Banca de nouă ani sprijină competiţia business-planurilor tinerilor, stimulând astfel proiecte economice viabile, cu impact pentru economia ţării.

15


Trei dintre câştigătorii Concursului au fost instruiţi de mentorul de la Moldova Agroindbank - de către Igor Carauş, Managerul regional pentru proiectele Întreprinderilor Mici şi Mijlocii. Graţie sprijinului său, un tânăr antreprenor, Eugen Popa, a câştigat proiectul de creare a unui tipografii digitale, domeniu destul de promiţător. Un alt businessman începător - Nicolae Untilă - a obţinut premiu pentru realizarea proiectului de producere a nutreţului furajer prin utilizare irigaţiei. Iar Ghiorghii Nabiev, obţinând locul 3 în cadrul Concursului, intenţionează să creeze o fermă de vaci.

Câştigătorii Concursului de Business-planuri au primit finanțare pentru dezvoltarea afacerilor lor, premiile variind între 50.000 și 100.000 de lei. Toţi participanţii au adresat cuvinte de recunoştinţă organizatorilor, partenerilor pentru că îi ajută să-şi realizeze visele.

Suportul acordat de către MAIB Asociaţiei Tinerilor Manageri în eforturile sale de identificare şi susţinere a businessmanilor talentaţi se înscrie armonios în strategia de dezvoltare a băncii, care este unul din cei mai activi jucători pe piaţa serviciilor şi produselor bancare destinate tinerilor.

EUGEN JOSAN, șef Departament Resurse Umane Moldova Agroindbank: MAIB participă la acest proiect nu doar în calitate de sponsor, ci şi de mentor, acordând tot suportul necesar în elaborarea şi implementarea planurilor de afaceri. Le oferim tinerilor întreprinzători oportunitatea de instruire în domenii, precum marketing, etica în afaceri, banking, aspecte legale de derulare a afacerilor, etc. Prin susţinerea şi implicarea în proiecte dedicate tinerilor cu aptitudini antreprenoriale, Moldova Agroindbank le încurajează spiritul de businessman, le oferă suport pentru realizarea ideilor de afaceri. Scopul nostru este de a contribui la crearea de noi locuri de muncă pentru ca tinerii să-şi găsească rostul în ţară, să-şi creeze familii, să-şi crească bunăstarea, să contribuie la dezvoltarea social-economică a Republicii Moldova Cei mai buni specialişti Moldova Agroindbank lucrează zilnic asupra perfecţionării continue a produselor şi serviciilor bancare pentru tineri, asupra elaborării soluţiilor performante noi, şi mereu stau la dispoziţia tinerilor pentru a le călăuzi în divesritatea ofertelor menite să le ajute să se realizeze în viaţă. Concursul de Business-planuri pentru Tineri organizat de ANTIM şi susţinut de MAIB este o dovadă concludentă că la Moldova Agroindbank, tinerii au prioritate, iar împreună avem puterea pentru a construi un viitor decent şi sigur - pentru noi şi pentru ţară. 16


ECONOMIC

Pay&Save îți întoarce banii!

Toți facem cumpărături! Însă cine dintre noi a primit și bani înapoi? Cashback este mai mult decât o reducere, este un concept Fie că vrei să-ţi faci provizii, să-ţi reînnoieşti garderoba sau sărevoluţionar şi una una din cele mai eficiente metode de a ţi procuri un gadget de ultima generaţie, acum nu mai ai nevoie economisi bani cumpărând, căci de fiecare dată când achiţi un de zeci de carduri de fidelitate, de puncte, steluțe sau bonusuri produs sau un serviciu, primeşti bani înapoi pe card. pentru a obţine o reducere mult-aşteptată. Până în prezent Clienților Pay&Save le-au fost returnați Graţie primului proiect de cashback din Moldova „Pay&Save”, aproximativ 40 000 de lei, iar în așteptarea cashback-ului mai orice card de la Moldova Agroindbank devine un card de sunt încă peste 1700 de persoane. reducere, care îţi permite să economiseşti cumpărând ceea ce

îţi place. Prea frumos pentru a fi adevărat? Ei s-au convins, convinge-te și tu! Mihai Popșoi, 26 de ani (bani returnați 480 de lei): “Pentru mine e un obicei să achit cu cardul, așa că nici nu am știut că am beneficiat de cashback, până în momentul când am fost contactat de cineva de la Pay&Save. Cu toate că auzisem de proiectul de cashback, nu intrasem în detalii. Odată ce am aflat de suma venită în contul meu în urma cumpărăturilor făcute de mine, am hotarât sa fiu un client fidel Pay&Save, așa că m-am înregistrat pe site-ul www.paysave.md, ca să pot dispune de toate informațiile privind tranzacțiile mele şi astfel să mă bucur de fiecare leu returnat. Nu e complicat!” Stepan Curchi, directorul companiei Vivantis Plus SRL, 44 de ani (bani returnați 668,69 lei): ”Am aflat de proiectul Dumneavoastră de la Partenerul Pay&Save de unde am și făcut cumpărăturile. Consultantul de acolo mi-a spus că dacă achit cu cardul mi se vor întoarce bani înapoi pe cont. Nu am ezitat și am profitat de lucrul acesta. Și chiar mă aranjează facilitățile pe care mi le oferă Pay&Save.” Sergiu Gangan, inginer, 30 de ani (bani returnați 516 lei): ”Proiectul acesta este unul foarte interesant și cred că va avea popularitate. Înțeleg că aici vom avea beneficii atât noi, clienții Pay&Save, cît și Partenerii Pay&Save și Moldova Agroindbank, pentru că li se va mări numărul de clienți. Despre Pay&Save am aflat de la un magazin - partener al proiectului, în timp ce făceam cumpărături. Acolo, vânzătorul mi-a explicat ce facilități voi avea achitând cu cardul de la MAIB, voi dispune de ceva bani returnați și că voi avea doar de câștigat, nu a fost o problemă să achit cu cardul.” Profită din plin de fiecare cumpărătură!

Pentru că avem grijă de clienţii noştri, am creat o comunitate a comercianţilor din diferite domenii: Comunitatea Partenerilor „Pay&Save”, care-ţi vor permite să faci cumpărături avantajoase de fiecare dată când plăteşti cu un card de la Moldova Agroinbank. Numărul Partenerilor Pay&Save a atins cifra de 70, dar la finele anului planificăm cel puțin să dublăm acest număr.

Cum ai avea o "parolă" la reduceri… Orice card emis de Moldova Agroindbank devine “permisul” tău de shopping, prin intermediul căruia primeşti automat reduceri din preţul produsului sau serviciului oferit de partenerii proiectului nostru, lista deplină a cărora poate fi accesată pe site-ul www.paysave.md.

Dorești să beneficiezi și tu de cashback?

Dacă nu ai un card de la Moldova Agroindbank, vino în oricare filială, completează o cerere, alege un card care ţi se potriveşte şi vei putea beneficia de avantajele unuia din cele mai grandioase proiecte de reduceri din Moldova. Mai mult, obţinând un card de la Moldova Agroindbank vei fi înscris automat în Comunitatea Cumpărătorilor Pay&Save, comunitate ce numără astăzi peste 250.000 de membri care ştiu să economisească cumpărând ceea ce le place! Cum poţi beneficia de avantajele proiectului „Pay & Save” ? Mai simplu decât îţi imaginezi! 1. Fii posesorul unui card de la Moldova Agroindbank, indiferent că este de credit sau debit, Visa sau Mastercard. 2. Foloseşte-l de fiecare dată pentru a-ţi achita cumpărăturile sau serviciile oferite de partenerii proiectului. 3. Bucură-te de banii pe care ţi-i întoarcem din fiecare cumpărătură! Mai multe cumpărături – mai multe reduceri și, respective, mai mulți bani returnați pe card.

Achitînd fiecare cumpărătura sau serviciu cu un card de la Moldova Agroindbank, vei primi înapoi pe card valoarea în bani a reducerii oferite de către partenerul Pay&Save. De fiecare dată când vei face cumpărături, reducerile formate vor fi transferate pe contul tău virtual, pe care-l poţi vizualiza în deplină siguranţă, iar pentru aceasta trebuie să te înregistrezi pe site-ul www.paysave.md. Odată ce suma reducerilor acumulate va atinge 100 de lei, banii vor fi transferaţi în mod automat pe contul de card, iar tu îi vei putea utiliza aşa cum îţi doreşti. 17


SOCIAL

Un pas împreună este o asociație de caritate, de utilitate publică, non-profit care, și-a propus drept scop, militarea activă pentru drepturile copilului si protectia copilului în Moldova. Asociația "Un Pas Împreună", își propune și pe viitor să acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilități, săraci, precum și oricărui copil aflat în dificultate, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale și spirituale. Responsabilitatea față de cei de lângă tine tinde să devină o marcă a bunului simț și acest lucru ne face să credem că încă mai sunt șanse ca lumea să devină mai bună. Suntem mândri că putem aduce zâmbete chiar și dacă pentru câteva fețisoare ale copiilor noștri, cu multe momente plăcute și mărunte se poate face cu adevărat sărbătoare în viața familiilor greu încercate din Moldova! Noi suntem gata să ne oferim dăruirea, priceperea și interesul pentru toți acești copii și asteptăm și alte persoane dedicate pentru a se alătura inițiativei noastre de a ajuta copii aflați în dificultate.

Misiunea noastră este aceea de a crea o punte de legătură între cei care sunt în nevoi, care trec prin situații dificile, și cei care doresc să ajute, să se implice atît prin voluntariat cît și financiar. În același timp, atragem atenția opiniei publice, asupra nevoilor existente în aceste categorii sociale. Credem în potentialul uman, în educație și excelență. Și mai credem în implicarea comunității și în putera pe care fiecare dintre noi o are pentru a schimba propria viață și a-i inspira pe cei din jur.

Suntem un grup de tineri care dorim să îi ajutăm pe cei în nevoi, cu timpul nostru și cu talentele noastre. Desfășurăm proiecte caritabile din 2012, am început recent practic și timid, cu bani puțini și cu 4 voluntari. Astăzi ne propunem ca proiectele noastre să fie complexe, iar numărul voluntarilor este în creștere. Credem că proiectele noastre vorbesc cel mai bine despre noi, de aceea vă invităm să vizitati regulat site-ul nostru www.unpas.md pentru a fi la curent cu tot ceea ce facem. Proiectele pe care dorim să le realizăm până la finele anului, începând de la cazuri concrete până la cazuri mai speciale. De aceea, în ultima perioada echipa noastră analizează posibilitatea unei colaborari cu Directia Generala Pentru Protectia Drepturilor Copilului, deoarece cu ajutorul și sprijinul lor o să avem acces la toate informațiile despre cazurile grave unde este cu adevărat nevoie de ajutor.

18


NEWS PRIMIȚI 4% CASHBACK ÎN URMA FIECĂREI CUMPĂRĂTURI LA ARTIZANA !

Artizana este reţeaua cu cele mai stilate saloane de gresie şi tehnică sanitară din Moldova. A apărut pe piaţă din anul 1999.

Compania reprezintă în Chişinău, Bălţi și Cahul, producţia celor mai buni producători din Spania, Italia, Germania, Polonia, Turcia şi alte ţări. Oferă servicii de tăiere a teracotei şi faianţei, atât dreaptă cât şi ondulată, de producerea mozaicii şi etapele acestora. Produce adeziv pentru gresie, faianţă şi gresie din porţelan.

În colaborare cu cei mai importanţi arhitecţi şi designeri din Moldova, efectuează finisarea spațiilor de orice complexitate

PROFESIONALISM, ATITUDINE ETICĂ ȘI CALITATE VĂ AȘTEAPTĂ LA CENTRUL MEDICAL "GALAXIA"!

CENTRUL MEDICAL "GALAXIA", fondat în 1998, este unul dintre primele centre medicale private din Moldova, cu sediul în Chişinău şi filială în or. Rezina, care oferă pacienţilor o gamă largă de servicii medicale în segmentele diagnostic şi consultativ-curative, cât în ambulatoriu atât şi în staţionar, organizate la un nivel modern de performanţă cu activităţi concrete orientate la continuă dezvoltare.

Principalul nostru scop este de a contribui esenţial la ameliorarea nivelului sănătăţii populaţiei, prin servicii medicale corelate cu normele europene şi mondiale având drept punct de reper aşteptările pacienţilor şi satisfacţia de la asistenţa medicală prestată.

În Centru este implementat „Quality management system (QMS), conform standardelor ISO 9001:2008. C.M. Galaxia prin ordinul Ministerului Sănătăţii este bază clinică pentru stagiul practic al studenţilor şi rezidenţilor ai USMF „Nicolae Testemiţanu” şi asistenţilor medicali pentru Colegiul Naţional de Medicină. Centrul este laureat al anului 2011 a titlului „European Quality" - „Calitate Europeană", oferit de către EBA, Oxford, Marea Britanie.

Suntem capabili de a ne ajusta necesităţilor pacienţilor asigurând un nivel înalt de profesionalism, atitudine etică şi calitate.

TU ZBORI ÎN ORICE COLȚ A LUMII, IAR NOI TE PREMIEM CU CASHBACK !

www.zbor.md este un portal unde puteţi face rezervarea biletelor de avion ON-LINE din orice colţ a lumii în orice direcţie. zbor.md vă oferă bilete de avion la preţuri ieftine oferite de orice companie aeriană cu zboruri regulate precum şi low cost. 19


MAGAZINUL ON-LINE CE ÎNTRUNEȘTE CALITATE ÎNALTĂ ȘI PREȚURI AVANTAJOASE!

Compania www.HAMSTER.md oferă o gamă largă de produse pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase dorinţe. În acest sens, HAMSTER Vă pune la dispoziţie un spectru amplu de servicii. Vă plac alegerile corecte? Alegeţi www.HAMSTER.md – magazin online de produse electrocasnice şi electronice! Vă garantăm PREŢ! CALITATE! SERVICE! TIMP! Dacă găsiţi în altă parte mai ieftin, veţi primi reduceri! Vă mai oferim: sfaturi de la profesionişti,

livrarea are loc în ziua efectuării comenzii,

transport gratuit,

accesând site-ul www.HAMSTER.md puteţi afla mai multe detalii

garanție pentru toate produsele oferite,

despre produsele noastre.

Mai multe companii, cum ar fi: BANCA NAŢIONALĂ A MOLDOVEI,

CONTACTE:

GRAFIC DE LUCRU:

Moldasig, Creator Iurie Borş S.R.L, S.C. Fulger, SRL "Starnet" SC,

Tel: (022) 92-75-75

Luni - Vineri 09.00 - 19.00

DAAC-Hermes, PAN-COM, Aeroportul Internaţional Chişinău, Pandatur,

Fax: (022) 50-91-85

Sâmbătă

CSS UPS "I. Creangă", AMBER-TERM SC, C.T.C. ALFA, Hotel Dacia,

Mob: 068 954-888

Duminică zi de odihnă

USMF "Nicolae Testemiţanu" și multe altele, deja au reuşit să se

Mob: 079 997-444

09.00 - 14.00

convingă de calitatea serviciilor oferite de „HAMSTER” S.R.L., de preţul avantajos şi desigur, de operativitatea şi responsabilitatea companiei.

UN NOU RĂSFĂȚ PENTRU SIMȚURILE TALE!

Marca Yves Rocher însoțește fiecare femeie în fiecare moment al vieții ei, în fiecare dorință de frumusete. Frumusetea este vie, schimbătoare, individuală. Departe de stereotipuri, fără a aduce prejudicii, Marca Yves Rocher refuză divele pentru publicitate, ea vrea să fie un aliat real al tuturor femeilor din toate colțurile lumii. Să fii frumoasă pentru tine însuți, ca să te simți fericită!

TOAMNĂ INCENDIARĂ ALĂTURI DE POSH !

Localurile cu un format extins cuceresc tot mai multe inimi ale publicului metropolitan. În curând cei care preferă diversitatea în timpul liber şi luxul în fiecare detaliu, vor fi surpinși de apariția unui nou local, care va ocupa un loc destoinic în viața orașului nostru. Posh Club, Café & Terrace - este o cafenea, un karaoke - club, un club de noapte, și o terasă, totul într-un singur loc. Toată săptămâna, zi de zi, aici vă va aștepta o ceașcă de cafea sau un business-lunch, iar noaptea, când luminile strălucitoare sunt aprinse, pe scena din karaoke Posh vor răsări noi staruri, iar în week-end va fi pregătit un program divers de agrement. În ciuda timpului, veți întâlni o terasă elegantă, care vă va ajuta să scăpaţi de agitația orașului. Toate acestea vă așteaptă într-o zonă frumoasă a Chișinăului!

20


NEWS O NOUĂ DESTINAȚIE DE SHOPPING PENTRU FASHIONISTE !

Cu respectarea principiului de a îți satisface gusturile și a te deservi la cel mai înalt nivel, branduul Lashez este unul "up to date", respectând calitatea care corespunde prețurilor și dorințelor! Lashez a luat ființă în anul 2001, când a fost deschis primul boutique situat în centrul istoric al Bucureștiului, în scurt timp devenind un punct de reper recunoscut pe piața locală și internațională a confecțiilor de damă, devenind astfel un brand de talie europeană. Designerii Lashez propun o linie vestimentară ce combină mai multe stiluri încât personalitatea fiecărei femei să-și regăsească ținuta perfectă. Calitatea producției, materialele europene, modelele noi create săptămânal, seriile mici, vă vor transforma în femeia Lashez, femeia trendy și unică! Accesoriile, încălțămintea și gențile din piele îți vor completa cu succes orice ținută. Brand-ul Lashez a lansat de curând o nouă destinație trendy de shopping. Buticul este amplasat în Shopping Malldova, la etajul 1, astfel încât acum fiecare fashionistă poate să se apropie de flerul romantic al micului Paris.

ASISTENTUL TĂU ÎN CONSTRUCȚII !

Zi de zi Stroybat Market îţi pune la dispoziţie sute de articole la preţuri avantajoase încât să beneficiezi de ele pe tot parcursul anului. Fii mereu practic alegând produsele de la Stroybat Market !

UNICUL LABORATOR DIN REPUBLICA MOLDOVA RECUNOSCUT LA NIVEL EUROPEAN !

Laboratorul medical SYNEVO este parte a grupului internaţional MEDICOVER, unul dintre liderii in domeniul serviciilor medicale din Europa Centrală şi de Sud-Est, ce promovează standarde înalte în domeniul testelor medicale de laborator, precum şi susţine iniţiativele de prevenire şi diagnosticare precoce a bolilor, programele şi acţiunile de îmbunătăţire a serviciilor de ocrotire a sănătăţii. Laboratorul Medical SYNEVO oferă pacientilor, instituţiilor medicale private şi de stat circa 1400 tipuri de analize din domeniile: alergologie, biologie moleculară, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, osoşi, tumorali, serologie, microbiologie şi toxicologie. Laboratorul medical SYNEVO pune la dispoziţia DVS cele mai calitative şi obiective analize de laborator. SIMTE-TE STAR DOAR LA GODZILLA KARAOKE BAR !

Atmosfera plăcută şi dinamică vă aşteaptă. Aveţi la dispoziţie peste 35.000 de minusuri cu muzică rusă, moldovenească, străină, şi cântece pentru copii – pentru orice gust şi dispoziţie. Aici oricine poate obţine faima mult visată şi să se simtă un adevărat star.

21


DEFINEȘTE-ȚI PERSONALITATEA LA CRISTINA STIL !AVANTAJOASE!

Cristina Stil a apărut pe piaţă în anul 2010 având drept scop dorinţa de a oferi potenţialilor clienţi, o experienţă specială prin prezentarea unor brand-uri vestimentare de excepţie, produse de înaltă calitate, confortabile şi elegante, menite să încurajeze gustul pentru frumos. În prezent compania noastră este reprezentant oficial în Republica Moldova a unor mărci precum: Catalin Botezatu, David Corral şi Piera. În afară de aceste brand-uri, compania mai comercializează şi alte produse, unele din ele fiind executate exclusiv handmade şi în ediţii limitate. Produsele companiei pot fi procurate din magazinul oficial ,,Catalin Botezatu' din Chişinău, str. V.Alecsandri 14, precum şi în regim on-line de pe site-urile www.cristinastil.com (pentru femei) şi www.fashionlime.com (pentru bărbaţi).

NOPȚI POZITIVE ȘI SUNET DE ÎNALTĂ CALITATE LA PINK MARTINI !

Restaurant-Karaoke Pink Martini vă invită la petreceri de neuitat. Local nou, emoţii, noi, întâlniri interesante – toate acestea în fiece noapte, aici veți găsi o mulțime de emoții pozitive. Când ați cântat ultima oara melodiile d-stră preferate pe scena? Pink Martini vă va oferi posibilitatea de a scoate în evidență talentul d-stră și să primiţi aplauzele bine-meritate. "Pretty in Pink" începe la Pink Martini !

NE PASĂ DE MAȘINA TA !

Compania «NATVEX-COM»S.R.L., cunoscută sub numele comercial "AUTOPLANET" vă oferă o gamă variată de anvelope pentru vară, iarnă sau all seasons la cele mai competitive prețuri și calitate garantată. Ne va face plăcere să vă consultăm în privința anvelopelor de care aveți nevoie. Termenul de garanție pe care îl oferim este de 12 de luni. Pentru anvelopele achiziționate se oferă gratuit montarea.

FII ÎN PAS CU MODA, ECONOMISIND 9% DOAR LA MAGAZINUL VALENTINA !

În Showroom-ul "Valentina", puteți alege cu ușurință haine adecvate pentru orice ocazie din viața dumneavoastră. Vă așteaptă o gamă largă de rochii de seară,rochii de zi și rochii de cocktail. Peste 400 de fashioniste din capitală, precum și oaspeții Chișinăului sunt deținătorii cardului de reduceri, care le permite să beneficieze la maxim de privilegiile showroom-ului nostru.

22


O nouă destinaČ›ie de shopping pentru fashioniste!


Stilul vestimentar poate fi considerat un alt fel de personalitate a fiecăruia, o carte de vizită nonverbală care de multe ori te descrie mai bine decât toate tipurile de caracterizări posibile. Iar brandul Lashez vine pe piața Moldovei cu menirea de a vă oferi haine stilate pentru dame, la un preț accesibil. Lashez creează, produce si comercializează propriile colecții la cel mai bun raport calitate/preț, produsele fiind fabricate în România. Designerii nostri propun o linie vestimentară ce combină mai multe stiluri încât personalitatea fiecărei femei să-și

Calitatea producției, materialele europene, modelele noi create săptămânal, seriile mici, vă vor transforma în femeia Lashez, femeia “unică”! Accesoriile noastre și gențile de piele vă vor completa orice ținută cu succes. Astfel, cu respectarea principiului de a îți satisface gusturile și a te deservi la cel mai înalt nivel, brandu-ul Lashez este unul "up to date", respectând calitatea care corespunde prețurilor și dorințelor! Lashez a luat ființă în anul 2001, cand a fost deschis primul boutique situat în centrul istoric al Bucureștiului, în scurt timp devenind un punct de reper recunoscut pe piața locală și internațională a confecțiilor de damă, devenind astfel un brand de talie europeană. Designerii Lashez propun o linie vestimentară ce combină mai multe stiluri încât personalitatea fiecărei femei să-și regăsească ținuta perfectă. Calitatea producției, materialele europene, modelele noi create săptămânal, seriile mici, vă vor transforma în femeia trendy și unică! Brand-ul Lashez a lansat de curând o nouă destinație trendy de shopping. Buticul este amplasat în Shopping Malldova, la etajul 1, astfel încât acum fiecare fashionistă poate să se apropie de flerul romantic al micului Paris.


NEWS ATMOSFERĂ ELEGANTĂ, OSPITALIERĂ, ÎN STIL ENGLEZESC!

Restaurant Pub în stil englezesc, ne ocupăm de organizarea banchetelor, meselor fourchette. Robin Pub reprezintă un concept unical ce combină o bucătărie rafinată, o deservire impecabilă şi design original şi stilat al interiorului.

BUONO MARKET - MAGAZINUL FAMILIEI TALE!

Dispunem de o largă varietate de produse. Profesionalismul şi amabilitatea angajaţilor, permite o deservire rapidă.

SEJUR DE VIS ÎN CHIȘINĂU

Administraţia complexului hotelier 4 stele "Manhattan Hotel & Restaurant"4* Vă invită să descoperiţi localul, unde profesionalismul, flexibilitatea, abordarea individuală şi ospitalitatea sunt stele pentru a ne ghida. Lansat de curînd, situat in centrul orasului, în imediata apropiere a zonei business-ului, complexul hotelier este locul ideal pentru călătorii de afaceri, serate corporative, banchete.

ECONOMISEȘTE ZILNIC ÎMPREUNĂ CU TIREX PETROL!

La 23 februarie 1944 a fost fondată Întreprinderea de Stat a Combustibilului a RSS Moldoveneşti, care în anul 1995 a fost reorganizată în „Tirex Petrol” S.A. În anul 2000 82% din acţiunile Statului au fost cumpărate de către compania elveţiană Mabanaft Moldova GmbH, membră a holding-ului petrolier german Marquard & Bahls AG. Actualmente ÎM „Tirex Petrol” S.A. este o companie modernă, avănd o dezvoltare dinamică pe piaţa produselor petroliere din Moldova, principalele domenii de activitate fiind: importul, vânzarea en-gross si en-detail a produselor petroliere, prestarea serviciilor de depozitare a acestora. 101 de staţii PECO amplasate in diferite localitaţi şi pe traseele Republicii Moldova, prestează un nivel de deservire exemplar. Calitatea de lider in domeniul serviciilor de depozitare a produselor petroliere şi de vânzare en-gross a acestora este data de cea mai vastă reţea de depozite din Moldova. Supravegherea calităţii produselor petroliere este efectuată de propriul laborator atestat.

25


PETROM- ESENȚA MIȘCĂRII, ACUM ÎN COMUNITATEA PAY&SAVE

Compania ICS "Petrom-Moldova” S.A. a intrat pe piața moldovenească acum 13 ani, fiind în creștere cu fiecare an de activitate. Astăzi, Petrom Moldova operează în întreaga țară, cu peste 80 de stații de distribuție, fiind una dintre cele mai mari rețele de distribuție carburanți din Republica Moldova. Petrom este cel mai mare grup petrolier din Europa de Sud-Est, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze şi Energie, Rafinare şi Marketing. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România, Republica Moldova, Bulgaria şi Serbia, prin intermediul unei reţele de circa 800 staţii, operate sub două branduri, Petrom şi OMV. În Moldova, SNP "Petrom" SA a fost înregistrată la 16 octombrie 1998, prin deschiderea unei reprezentanțe la Chișinău. În urma reorganizării acesteia la 18 mai 2000, ICS "Petrom-Moldova" SA a fost oficial creata și înregistrată la Camera Înregistrării de Stat a Republicii Moldova. Astfel, "Petrom-Moldova" a devenit o societate pe acițuni cu capital străin. În 2008, OMV Petrom SA a preluat 100% din pachetul actionar.

Produse: Portofoliul de produse petroliere Petrom este conceput pentru a mări gradul de satisfacție a clienților, preocupându-se în special de mediul înconjurător. Petrom Card - Petrom Moldova are cel mai bun sistem de carduri pentru combustibil din Moldova. Cardul Petrom pentru combustibil este asigurat cu CIP și PIN, este personalizat cu numărul de mașină, ceea ce înseamnă că va alimenta numai mașina clientului iar în caz de furt sau pierdere, riscul de pierdere a banilor este nesemnificativ. Carburant - combustibilul Petrom ajută la îmbunătățirea protecției motorului, stimulând puterea maximă de funcționare printr-un consum redus de carburant. Mai mult decât atât, tot combustibilul oferit este conform cu standardele EURO 5, cu un conținut de sulf foarte scăzut pentru reducerea poluării, contribuind la protecția mediului și a sănătății oamenilor. Magazine - Petrom Moldova oferă un loc de liniște și relaxare, iar pentru cei care se grăbesc, produsele lor preferate sunt disponibile "to go" (la pachet). Ele pot fi găsite în 35 stații Petrom-Moldova, deschise 24/7. Car Wash - În spălătoriile Petrom Moldova sunt folosite echipamente și tehnologii avansate de ultimă generatie, produse de curățare, care oferă un tratament calitativ, cu ceară, care protejează mașina, indiferent de vreme. Securitate și responsabilitate - urmând modelul marilor companii europene, Petrom-Moldova este conștientă de importanța responsabilității sociale și implicarea sa activă în viața comunității și în societate. Compania își propune să devină un lider, nu numai în respectarea și aplicarea standardelor de afaceri, dar si celor sociale și de mediu.

26


NEWS COPILAȘUL TĂU MERITĂ CE E MAI BUN!

Ruminata este un magazin de îmbrăcăminte și jucării pentru copii. Avem în asortiment haine atât pentru nou născuţi cât și pentru copii cu până la vârsta de 14 ani. Regimul de lucru este de la ora 09:00 până la 21:00. Vom fi bucuroși mereu să vă deservim în magazinul Ruminata.

MAȘINI DE CUSUT PENTRU FIECARE CASĂ!

«Universul mașinilor de cusut» SRL este companie importatoare de utilaje cu destinație diverselor ramuri ale pieții industriei ușoare din Republica Moldova. În prezent, domeniile principale sunt furnizările utilajelor profesioniste de cusut, a mașinilor si aparatelor de călcat, a generatoarelor de abur, precum și a ațelor pentru cusut și brodat de cea mai înaltă calitate și mercerie de la producătorii lideri europeni. Gama de servicii include suportul informaţional în formă de instruire și consultații, pregătirea utilajului pentru procesul de vânzare, livrarea și prestarea serviciilor pe perioada termenului de garanție și după termenul de garanție, precum și efectuarea lucrărilor de profilaxie în termen scurt.

SĂNĂTATE ȘI STIL – LE GĂSEȘTI PE AMBELE LA GRAND OPTICA!

Compania "GRANDOPTICA" este unul dintre liderii în calitatea şi gama de branduri de optica şi nivelul de servicii în Moldova. Oferim o gamă largă de rame corective pentru ochelari şi ochelari de soare din peste 50 de branduri, lentile optice şi lentile de contact, dar şi produse de ingrijire pentru lentile şi alte accesorii optice.

EuAsig - SIGURANȚA FAMILIEI DUMNEAVOASTRA !

Broker de asigurare «EuAsig» - compania care oferă servicii profesionale persoanelor fizice și juridice în domeniul asigurări. Odată cu necesitatea procurării poliței de asigurare, clienții se confruntă cu problema neînțelegerii varietății tipurilor de asigurare și cu lista numeroaselor companii de asigurări. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți cel mai potrivit serviciu la cele mai avantajoase condiții, la un preț rezonabil. Tendința companiei – crearea brokerului de asigurare care oferă clienților noștri servicii la un nivel european, în condițiile specifice ale pieței asigurărilor din Republica Moldova.

27


GARANȚIE

5ANI 2999 MDL

L D M 0 0 DE LA 35

GARANȚIE

7ANI

MAI MICI LA NEURON! ȘI I UR EȚ PR DE IȚI OF PR VE SA Y& CU PA


ACCESORII & JUCARII

-2,4%

ALBERTO GOZZI

Noua colecție de Brand fascinează cu modele incredibil de frumoase şi confortabile din piele şi blană. Croiul neobişnuit şi gama de culori, de asemenea, nu dau un aspect atragător imaginii tale. Colecțiile noastre pot mulțumi și cei mai pretențioși clienți. Puteți fi siguri că aici veți găsi cea mai buna încălțămine şi accesorii care corespund cele mai recente tendinţe de modă. De asemenea, în magazin sunt prezentate și alte mărci din Italia și Brazilia: "ALTO GRADIMENTO", "PROGETTO" şi "WERNER". Răsfață-ți picioarele tale în magazinul Alberto Gozzi! Adresa: Or. Chișinău, str. A. Pușkin 32, CC "Sun City" magazinul Nr.2209; Tel.: (+373 78) 00-22-09;

-9%

ART VISION LUX

Ochelarii de soare sunt protecția ochilor tăi. Cât de des simţim iritaţie, ardere şi mâncărime la ochi? Ochii devin roşii şi în rezultat treptat ne pierdem vederea! Aproximativ 80% din toate informațiile, noi le primim prin intermediul vederii. Cumpăraţi ochelari de soare și aveți grijă de ochii d-voastră! Adresa: Or. Chișinău, bd.Negruzzi 4/2, CC Grand Hall, gallerea; bd.Decebal 23, CC Jumbo, but.255

bd.Decebal 99, CC Elat, but.72

-9%

GRAND OPTICA

Compania "GRANDOPTICA" - unul din liderii în domeniul opticii din Republica Moldova, recunoscut prin calitatea și nivelul deservirii, dar și prin gama de branduri mondiale. Oferim o varietate de rame stilate, corective și ochelari din peste 50 de branduri, lentile de contact și produse pentru întreținerea acestora, dar și accesorii optice. GRANDOPTICA nu este numai o gamă largă de produse, dar, de asemenea, reprezintă tehnologiile moderne și avansate a industriei mari a opticii, reprezentate de designeri prestigioși ce aduc tendințele modei în viața de zi cu zi. Adresa: Or. Chișinău; Bd. Dacia 12; Tel./fax: (022 )56-89-82; Tel.: (022) 77-87-11

-4%

LULU

Compania SRL „ Lulu” a fost infiinţată în anul 1995. Noi suntem unii dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de jucării pentru copii de pe piaţa Republicii Moldova . Produsele firmei noastre sunt de o înaltă calitate şi la cele mai accesibile preţuri . Toată gama de jucării poate fi vizualizată în reţeaua de magazine „LuLu” (din centrele comerciale Elat, Jumbo, Baby- Hall, MallDova, Atrium , Piaţa Centrală) sau pe pagina web www.lulu.md . Lucrăm pentru a aduce copiilor zâmbetul pe buze zi de zi !!! Adresa: Or. Chișinău; www.lulu.md bd.Decebal 99, CC Elat bd. C. Negruzzi 2/4, CC Baby Hall

29

str.Albișoara 4, CC Atrium


-4%

MALENA

“Malena” oferă încălțăminte din piele și genți de la producătorii din Italia, Turcia, Ucraina și Polonia. Pier Lucci, Mario Muzzi, Donna Riko, Georgio Fabiani, Alba Moda și sunt doar câțiva dintre producătorii ce oferă calitate europeană articolelor noastre. Adresa: Or. Chișinău, Str.Albişoara 4, CC Atrium, et.2, but.2029

Str.Albişoara 4, CC Atrium, et.2, but.2015

Str.Puşkin 32, CC Sun City, et.3, but.3303

bd.Negruzzi 2/4, CC Grand Hall, et.1, but.OP115

-4%

OTTER

Compania OTTER a fost fondată în 1997 în București, fiind marca înregistrată a OTTER SCHUTZ Gmbh. Cu o rețea de peste 50 de magazine, OTTER oferă clientilor săi o gamă variată de produse de încălțăminte și accesorii pentru cele mai rafinate gusturi. Descoperi la OTTER eleganță, stilul, confortul sau echilibrul oferite de brănduri ca EPICA, Clarks, Mario Fellini, Stonefly, Carmens, The FLEXX, CONVERSE, le coq sportif, ara, OTTER si multe altele, mărci cu renume internațional distincte ca stil și imagine. Le oferim clienților noștri o varietate de produse pentru întreaga familie, având la alegere peste 1000 de modele de încălțăminte pe sezon, articole de marochinărie și produse de întreținere a încălțămintei. Adresa: Or. Chișinău, str. Arborilor 21, CC MallDova, et. 2; Tel: (+373 22) 62-32-77

-9%

RUMINATA

Ruminata este un magazin de îmbrăcăminte și jucării pentru copii. Avem în asortiment haine atât pentru nou născuti cât și pentru copii cu vârsta de până la 14 ani. Regimul de lucru este de la ora 09:00 până la 21:00. Vom fi bucuroși mereu să vă deservim în magazinul Ruminata. Adresa: Or. Chișinău. Bd. Mircea cel Batrin 4 / 6, tel. 022 42 61 40 mob. 079446365

PARADIS

-2,4%

Salonul de bijuterii ”Paradis” dispune de o colecție impresionantă de articole din aur și argint cu diamante și pietre naturale prețioase. Fiind reprezentantul oficial al celor mai renumite branduri din Rusia, Germania și Italia, fapt ce demonstrează profesionalismul și calitatea indiscutabilă a bijuteriilor. Firma ”Paradis” este formată din două saloane în care sunt prezentate colecții diferite de bijuterii și verighete. Adresa: Or. Chișinău; www.paradis.md bd. Ștefan cel Mare 83, tel. (+373 22) 22-12-32

bd. Ștefan cel Mare126, tel. (+373 22) 21-04-21

30


Ochelari de soare Bikkembergs doar în magazinele Sundays.

Ne găsiți în Centrele Comerciale: bd.Negruzzi 4/2, CC Grand Hall, galeria bd.Decebal 23, CC Jumbo, but.235


În magazinele Art Vision Lux găsiți o gamă largă de ochelari de soare și optică pentru toate gusturile și bineînțeles la un preț accesibil. Ne găsiți în Centrele Comerciale: bd.Negruzzi 4/2, CC Grand Hall, galeria bd.Decebal 23, CC Jumbo, but.255 bd.Decebal 99, CC Elat, but.72


ACCESORII & JUCARII

-9%

SUN DAYS

În magazinele noastre gasiţi o gamă largă de ochelari de soare şi optică pentru toate gusturile şi bineînțeles preț accesibil! Cele mai accesibile preţuri din oraşul nostru însorit! Vânzători-consultanţi amabili, sistem de reduceri flexibil, amintiri de neuitat în urma efectuării cumpărăturilor în magazinele noastre!!! Mereu sunteţi Bineveniţi!!! Adresa: Or. Chișinău bd.Negruzzi 4/2, CC Grand Hall, gallerea

bd.Decebal 23, CC Jumbo, but.235

-4%

VALENTINA

În Showroom-ul "Valentina", puteți alege cu ușurință haine adecvate pentru orice ocazie din viața dumneavoastră. Vă așteaptă o gamă largă de rochii de seară,rochii de zi și rochii de cocktail. Peste 400 de fashioniste din capitală, precum și oaspeții Chișinăului sunt deținătorii cardului de reduceri, care le permite să beneficieze la maxim de privilegiile showroom-ului nostru. Adresa: Or. Chișinău, bd.Decebal 23, CC Jumbo, but.377

AGRICULTURA

ATC-AGROTEHCOMERT S.A.

-1,6%

Comercializăm mașini agricole: combaine, tractoare pentru prelucrarea solului, mașini agricole pentru semănat, cultivat, strâns roada. Deasemenea, la noi puteți găsi piese de schimb, articole de cauciuc, asbest, rulmenți, feronerie, carbură, electrozi. Adresa: Tel.: (+373 269) 2-27-79; Fax: (+373 269) 2-47-11; Or. Hâncești. str. Spătarul Milescu N. 33; Or. Chișinău, str. Uzinelor, 12 Cantemir, sat. Cania Drochia, str. Prieteniei, 14. Orhei, str. Vasile Mahu, 87. Șoldănești, str. Feroviarilor, 77.

Tel / fax:. (+373 273) 41 - 571 Tel / fax:. (+373 252) 22 - 976 Tel / fax:. (+373 235) 21 - 750 Tel / fax:. (+373 272) 24 - 456

Cahul, str. Strada Veche, 121. Cimișlia, str. Ștefan cel Mare, 19. Edineț, sat. Cupcini Florești, sat. Gura Camencii

Tel / fax:. (+373 299) 34 - 935 Tel / fax:. (+373 241) 25 - 822 Tel / fax:. (+373 246) 72 - 303 Tel / fax:. (+373 250) 43 - 572

AUTOMOBILE & MIJLOACE DE TRANSPORT

AUTOPLANET

-5%

Compania «NATVEX-COM»S.R.L., cunoscută sub numele comercial "AUTOPLANET" vă oferă o gamă variată de anvelope pentru vară, iarnă sau all seasons la cele mai competitive prețuri și calitate garantată. Ne va face plăcere să vă consultăm în privința anvelopelor de care aveți nevoie. Termenul de garanție pe care îl oferim este de 12 de luni. Pentru anvelopele achiziționate se oferă gratuit montarea. Adresa: Or. Chișinău, Str.Mesager 11; www.autoplanet.md; Tel: (0373 22) 87 65 55; Fax: (0373 22) 87 65 54

33


DAAC-VELO-SPORT S.R.L.

-8%

DAAC-Velo-Sport SRL este distribuitorul oficial pe teritoriul R.Moldova al următoarelor brand-uri: GIANT - biciclete si accesorii Scott - biciclete Cube - biciclete Shimano - piese de schimb biciclete Powerslide - role, skate, trotinete. Adresa: Or. Chişinău, bd. Moscova, 9/1; Tel.: (+373 22) 43-07-02; Fax: (+373 22) 43-07-02; www.daac-velo.md

-4%

ELITA MOTORS

Structura centrului auto include showroom, service, depozitare de piese de schimb și accesorii, depozitarea autoturismelor noi. Atenția principală a centrului auto s-a concentrat pe furnizarea unei game vaste de servicii legate de achiziționarea și întreținerea automobilelor Honda. Personalul calificat și tehnologia avansată oferă servicii calitative de vânzare și întreținere. Adresa: or. Chișinău, Bd. Dacia 55; Tel : (+373 22) 89-87-87; Fax:(+373 22) 56-76-66; www.elita5.md

-1,2%

EUROPCAR

Brand-ul EUROPCAR se plasează pe locul doi pe plan mondial în rândul companiilor de rent-a-car. În cadrul strategiei noastre de extindere pe pieţele emergente, cu un mare potenţial de creştere, a venit rândul Republicii Moldova să fie inclusă în planurile de consolidare a reţelei noastre. În momentul de faţă, pe plan european, se poate spune că EUROPCAR este în prezent absolut în toate ţările. EUROPCAR – Moldova vă propune serviciile de închiriere a automobilelor cu /fără şofer. Rezervările automobilelor în orice ţară. Preţurile sunt discutabile. Pentru clienţii permanenţi există reduceri. Adresa: or. Chișinău, Bul. Dacia 80/3; Tel./ fax (+373 22) 52-50-83; GSM (+373 69) 18-70-10; E-mail: europcarmoldova@gmail.com; pairale@yahoo.com; www.europcar.com

BENZINARII

-2,4%

PETROM

Compania ICS "Petrom-Moldova” S.A. a intrat pe piața moldovenească acum 13 ani, fiind în creștere cu fiecare an de activitate. Astăzi, Petrom Moldova operează în întreaga țară, cu peste 80 de stații de distribuție, fiind una dintre cele mai mari rețele de distribuție carburanți din Republica Moldova. Petrom este cel mai mare grup petrolier din Europa de Sud-Est, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze şi Energie, Rafinare şi Marketing. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România, Republica Moldova, Bulgaria şi Serbia, prin intermediul unei reţele de circa 800 staţii, operate sub două branduri, Petrom şi OMV. mun. Chisinau, str. Milescu Spătaru 11/1 mun. Chisinau, str.Calea Orheiului 112/1 mun. Chişinău, str. Calea Orheiului 109 mun. Chişinău, str. Alba Iulia 117

35

mun. Chișinău, sos.Muncesti 269 mun. Chișinău, str.Decebal 99/1 mun. Chișinău, str. Izmail 114/1


Structura centrului auto include showroom-ul, service-ul auto, depozitul de piese de schimb și accesorii și depozitul de autoturisme noi. Atenția principală a centrului auto s-a concentrat pe furnizarea unei game vaste de servicii legate de achiziționarea și întreținerea automobilelor Honda. Personalul calificat, tehnologia avansată și echipamentele calitative le permit să ofere servicii de vânzare, întreținere și reparare a automobilelor Honda la cel mai înalt nivel . Or. Chișinău. Bd. Dacia 55 Tel : (+373 22) 89-87-87


BENZINARII

-1,6%

TIREX PETROL

Actualmente ÎM „Tirex Petrol” S.A. este o companie modernă, avănd o dezvoltare dinamică pe piaţa produselor petroliere din Moldova, principalele domenii de activitate fiind: importul, vânzarea en-gross si en-detail a produselor petroliere, prestarea serviciilor de depozitare a acestora. 101 de staţii PECO amplasate in diferite localitaţi şi pe traseele Republicii Moldova, prestează un nivel de deservire exemplar. Calitatea de lider in domeniul serviciilor de depozitare a produselor petroliere şi de vânzare en-gross a acestora este data de cea mai vastă reţea de depozite din Moldova. Supravegherea calităţii produselor petroliere este efectuată de propriul laborator atestat. Adresa: În Proiectul Pay&Save participă toate cele 101 de stații Peco

BIJUTERII SI METALE PRETIOASE

-1,6%

AMANET.MD

Dacă sunteţi în căutarea unor surse financiare rapide pentru a vă satisface nevoile, fiţi sigur că aţi găsit soluţia garantată. Reţeaua caselor de amanet îmbină în sine 3 întreprinderi financiare ca: Lombardul ''Fiodorov & CO'' SRL , Lombardul ''Tornea Grup ''SRL şi Lombardul ''Tornea & CO ''SRL, cu o autoritate de peste 10 ani. În cadrul acestor activităţi s-a format o strategie ce reprezintă păstrarea în siguranţă a articolelor depuse în amanet. Legea este un cuvânt autoritar în întreprinderea noastră unde clienţii se simt protejaţi. www.amanet.md Mun. Chişinău, Bd.Mircea cel Batrân 3A, tel: 022 93 15 85 Mun. Chişinău, Str.Armenească 48, C/C “Floare” tel: 022 26 00 11 Mun. Chişinău, Str.Ion Creangă 49/5, C/C “Ius-Com” tel: 022 92 54 92 Mun. Chişinău, Bd.Moscova 2, C/C “Art-Vest” tel: 022 44 83 82 Mun. Chişinău, Str.Mitropolit Varlaam 48, tel: 022 93 04 90

Mun. Chişinău, str.Armenească 51A, C/C “Atlantic” tel: 022 54 49 19 Mun. Chişinău, Bd.Dacia 16/1, C/C “Budapesta” tel: 022 92 66 91 Mun. Chişinău, Str. Mircea cel Bătrân 2, tel:022 93 12 89 Mun. Chişinău, Bd. Ştefan cel Mare 8, Magazinul "UNIC", tel:022 54 05 07 Administrator 068 530 999 sau 069 105 396.

-9%

AURARIE VS

Reţeaua de magazine ''Aurarie VS'' SRL , mereu este într-un pas cu preferinţele clienţilor. Aici sunteţi cuprins de o gamă largă de articole din aur şi argint, confecţionate manual. Întreprinderea ''Aurărie VS '' SRL este unicul distribuitor din Moldova la astfel de branduri renumite ca: ''GANEZZI'' , ''MARCO GIOVANNI'' , ''ITALGOLD'' , ''ITALDIAMOND'' , ''ITALSILVER'' , ceea ce arată înregistrarea întreprinderii noastre la Agenţia de stat pentru proprietatea intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI). Colecţia este îmbinată cu rafinament italian,oferind exclusivitate garantată. Fii fidel alegerii tale şi primeşte graţie în ochii celor din jur. C/C "UNIC", Bd. Ştefan cel Mare 8, et.1, secţia 1 şi secţia 2, tel. (022) 26 03 09

C/C "IUS-Com" Str. I. Creanga 49/5, et. 1, tel. (022) 92 54 92. Administrator 068 530 999 sau 069 105 396.

C/C "Grand Hall", Bd. C.Negruzzi 2/4, et. 1 tel. (022) 811 095

CADOURI & FLORI

ZATEREANII MIR

-19%

Compania "Moltircom SRL" reprezintă o vastă rețea de magazine de specialitate cu numele de ,,Zatereanii Mir'' în Republicii Moldova. În magazinele noastre veți găsi diverse statui din piatră și metal, vazoane din ceramic și sticlă, coșuri împletite, ceasuri, etc. Produsele noastre sunt importate de la marii producători din Polonia fapt ce vă garantează o calitate superioară. Adresa: Or. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 111/7; Tel.: (+373 22) 26-09-65; (+373 22) 31-74-28;

37


CASA & GRADINA

-2%

HAMSTER.MD

Compania www.HAMSTER.md oferă o gamă largă de produse pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase dorinţe. În acest sens, HAMSTER Vă pune la dispoziţie un spectru amplu de servicii. Vă plac alegerile corecte? Alegeţi www.HAMSTER.md – magazin online de produse electrocasnice şi electronice! Vă garantăm PREŢ! CALITATE! SERVICE! TIMP! Dacă găsiţi în altă parte mai ieftin, veţi primi reduceri! Contacte:

Graficul de lucru:

Tel: (022) 92-75-75

Luni - Vineri 09.00 - 19.00

Fax: (022) 50-91-85

Sâmbătă

09.00 - 14.00

Mob: 068954888

Duminică

zi de odihnă

Mob: 079997444

-4%

SINGER

«Universul mașinilor de cusut» SRL este companie importatoare de utilaje cu destinație diverselor ramuri ale pieții industriei ușoare din Republica Moldova. În prezent, domeniile principale sunt furnizările utilajelor profesioniste de cusut, mașinilor și aparatelor de călcat, generatoarelor de abur, precum și ațelor pentru cusut și brodat de cea mai înaltă calitate și mercerie de la producătorii lideri europeni. Contacte:

Centrul comercial "Decor"

Magazinul Universal Central - UNIC S.A.

Salon SINGER

or. Ungheni, str. Romana 83

mun.Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 8

mun. Chişinău, bd.Decebal 23/2 bloc B

Tel./ fax 0 236 24623, tel. 0 236 27349

Etajul 1, Secţiunea maşini de cusut

Tel. (022)-636-999

mob. 0 691 63304

Tel./ fax (022) 860383, tel. (022) 331227, mob. 0 795 11937

COMPANII DE ASIGURARI

-4%

EuAsig

Broker de asigurare «EuAsig» - compania care oferă servicii profesionale persoanelor fizice și juridice în domeniul asigurări. Odată cu necesitatea procurării poliței de asigurare, clienții se confruntă cu problema neînțelegerii varietății tipurilor de asigurare și cu lista numeroaselor companii de asigurări. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți cel mai potrivit serviciu la cele mai avantajoase condiții, la un preț rezonabil. Tendința companiei – crearea brokerului de asigurare care oferă clienților noștri servicii la un nivel european, în condițiile specifice ale pieței asigurărilor din Republica Moldova. Adresa: Or. Chișinău, str. Bănulescu Bodoni 4, of.10; tel. (022) 853-702, (022) 853-703; mob. (373) 68088331, (373) 68088332 e-mail: euasig@yandex.ru; www.euasig.md

CONSTRUCTII & RENOVARI

-4%

ARTIZANA

Artizana - reţeaua cu cele mai stilate saloane de gresie si tehnică sanitară din Moldova. Reprezintă productia celor mai buni producători din Spania, Italia, Germania, Polonia, Turcia şi alte ţări în Chişinău, Bălţi, Cahul. Oferă servicii de tăiere a teracotei și faianței, atit dreapta cit și ondulată, de producerea mozaicii şi etapele acestora. Produce adeziv pentru gresie, faiantă și gresie din porțelan. Adresa: Or. Chișinău. str.Academiei 13/1; tel. (+373 22) 22-23-64 www.artizana.md Str.Petricani 84;

(+373 22) 29-12-12

Bălţi, Str. Independenţei, 57

(+373 231) 22-4-76

Or. Cahul, Str. Ștefan cel Mare, 102

(+373 299) 33-3-88

38


CONSTRUCTII & RENOVARI

-19%

CAP CAP

Cap Cap este un magazin calificat ce oferă o gamă largă de produse: cabine de duş, căzi de baie, bideuri, vase de closet. O gamă completă de echipament încălzire auto - de la radiatoare la cazane, încălzitoare de apă şi colectoare solare şi climatizoare. Toate produsele noastre sunt atestate. Adresa: Or. Chișinău, str.Uzinelor 142/1; Tel.: (+373 22) 42-23-48, fax: (+373 22) 42-23-47; www.cap-cap.md; climatec@mail.ru or. Orhei, str. Vasile Lupu 48

-4%

STROYBAT MARKET

Zi de zi Stroybat Market îţi pune la dispoziţie sute de articole la preţuri avantajoase încât să beneficiezi de ele pe tot parcursul anului. Fii mereu practic alegând produsele de la Stroybat Market ! Contacte : Or. Chișinău, Str.Sarmizegetusa 12, Tel. 66 45 87

-2%

HAMSTER.MD

Compania www.HAMSTER.md oferă o gamă largă de produse pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase dorinţe. În acest sens, HAMSTER Vă pune la dispoziţie un spectru amplu de servicii. Vă plac alegerile corecte? Alegeţi www.HAMSTER.md – magazin online de produse electrocasnice şi electronice! Vă garantăm PREŢ! CALITATE! SERVICE! TIMP! Dacă găsiţi în altă parte mai ieftin, veţi primi reduceri! Contacte:

Graficul de lucru:

Tel: (022) 92-75-75

Luni - Vineri 09.00 - 19.00

Fax: (022) 50-91-85

Sâmbătă

09.00 - 14.00

Mob: 068954888

Duminică

zi de odihnă

Mob: 079997444

ELECTRONICA & CALCULATOARE

BUMERANG (Magazinul Orange)

-9%

Compania Pro -Tomval, sub numele comercial de "BUMERANG", o companie acreditată în vânzarea terminalelor mobile, cu standardul GSM, este capabilă de a promova și a vinde o gamă largă de produse și servicii de cea mai înaltă calitate din Republica Moldova. Compania "BUMERANG" déjà de o perioadă de timp este un dealer autorizat și lucrează în strânsă colaborare cu operatorul de telefonie mobila ORANGE. Suntem întotdeauna fericiți să vă vedem în magazinele noastre! Adresa: Or. Chișinău, str.S. Lunchevici 1, Tel.: (+373 22) 76-42-64 bd. Decebal, 23, CC "Jumbo", et. 1, Tel: (+373 22 )637 - 414 bd. Decebal, 23, CC "Jumbo", et. 2 Tel: (+373 22 )505 - 704 bd. Dacia, 44, CC "Palmira", Tel: (+373 22 ) 568 - 310 bd. Dacia, 16/1 cc "Budapest", Tel: (+373 22 ) 561 - 337

39

Str. Negruzzi, 2/4, CC "Grand Hall", Str. Puschin 32 , Next 1,Sun City, Str. Albisoara 4, Next 3, Atrium

Tel: (+373 22 )840 - 550 Tel: (+373 22 )884 - 555


-4%

LUMEA LAPTOPURILOR Lumea Laptopurilor în Moldova. Vânzarea online şi offline a notebook-urilor şi tehniciilor pentru calculatoare. Adresa: Or. Chișinău, bd. Ştefan cel Mare, 148; Tel.: (+373 22) 83-88-24 www.redpoint.md Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 148 Chişinău, bd. Moscova, 2

Tel.: (+373 22 ) 83-88-24 Tel.: (+373 22 ) 83-83-00 (+373 22 ) 31-09-48

Chişinău, bd. Dacia, 35

Tel.: (+373 22 ) 83-86-88 (+373 22 ) 83-86-96 (+373 22 ) 83-86-97 (+373 22 ) 83-86-98

-4%

NEURON

Compania „Neuron” activează pe piaţa Republicii Moldova din 2001, fiind cunoscută drept un partener de încredere şi un furnizor de tehnică de calcul performantă şi a diferitor servicii. În prim planul valorilor companiei noastre este satisfacerea necesităţilor clientului care are nevoie de tehnică de încedere. Adresa: Or. Chișinău, bd. Ştefan cel Mare, 148; Tel.: (+373 22) 83-88-24 www.redpoint.md Chisinau, str. București, 23a Chisinau, bd. Ștefan cel Mare 3 Chisinau, str. I. Creangă, 49 Telefon:(+373 22 )837-837 Cahul, str. Republicii, 12/1 Telefon: (+373 299) 33-300, (+373 299) 32-505 E-mail: cahul@neuron.md

Soroca, str. Ștefan cel Mare, 12 Telefon: (+373 230)33-510 E-mail: soroca@neuron.md Balţi, bd. Stefan cel Mare, 72 Telefon: (+373 231) 28-1-28 E-mail: balti@neuron.md Edineţ, str. Independenței, 76 Telefon: (+373 246) 2-11-77 E-mail: edinet@neuron.md

-2%

HAMSTER.MD

Compania www.HAMSTER.md oferă o gamă largă de produse pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase dorinţe. În acest sens, HAMSTER Vă pune la dispoziţie un spectru amplu de servicii. Vă plac alegerile corecte? Alegeţi www.HAMSTER.md – magazin online de produse electrocasnice şi electronice! Vă garantăm PREŢ! CALITATE! SERVICE! TIMP! Dacă găsiţi în altă parte mai ieftin, veţi primi reduceri! Contacte:

Graficul de lucru:

Tel: (022) 92-75-75

Luni - Vineri 09.00 - 19.00

Fax: (022) 50-91-85

Sâmbătă

09.00 - 14.00

Mob: 068954888

Duminică

zi de odihnă

Mob: 079997444

FRUMUSETE

BRILIANT STIL

-9%

Salonul de frumusețe Briliant Stil oferă servicii de frizură şi coafură pentru orice ocazie, machiaj profesional, alungirea genelor, manichiură, pedichiură, alungirea unghiilor. Specialiștii noștri vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele de a vă face să străluciţi, să fiţi speciali, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă. Apelaţi la noi pentru a vă regăsi magia unei imagini perfecte. Suntem o echipă tânără de profesionişti, specilizată în servicii de înfrumuseţare: frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, vizaj şi cosmetologie. Lucrăm cu cosmetică profisională şi vă vom pregăti perfect pentru evenimentul aşteptat creând o armonie între machiaj, coafură, manichiură şi frumuseţea individuală a fiecărui client. Adresa: mun. Chişinau, sect. Buiucani, str. I. L. Caragiale 3; tel. 022-999-878, 069522398.

40


ARTIZANA – дуэт качества и дизайна! Недавно слышал разговор двух знакомых. Один аргументировал свое решение по обустройству ванной комнаты и очень радовался тому, что избавился от ванны и приобрел душкабину... Второй с оч у в с т в е н н о п р о г н о з и р о в а л оч е н ь с к о р о е разочарование от такого решения и рассказывал о том что уже дважды менял кабины купленные в Молдове и те очень скоро выходили из строя. То дверцы переставали нормально открываться, то поддон начинал скрипеть и шататься так что пришлось вызвать специалиста и переустанавливать кабину заново. В общем чувствовалось что наша весьма удаленная от англичан ментальность не находит нужного комфорта во время мытья... Пришлось вмешаться в разговор и разяснить то с чем хочу поделиться и с тобой уважаемый читатель. Душевая кабина не была предметом интерьера ванных комнат в нашем комунально-советском прошлом и заменялась чугунной ванной в которой счастливчики с горячей водой принимали очень непродолжительно душ. Но прошло время и мы стали жить лучше работать больше и мыться чаще - тут и наступила эра душкабин с различными формами, поддонами, внутренним оснащением, стеклянные, пластмассовые и снова стеклянные, прозрачные, матовые и т.д. Потреблялось все и в огромном количестве, спасибо китайским коллегам, которые не отк азывали зак азчик ам ни в к аких к апризах ум е н ь ш а ю щ и х с то и м о с т ь и и зо б р етател ь н о подходили к качеству которое не меняло идей дизайна но при этом значительно уменьшались сроки службы и безопасность изделий. Конечно первый опыт "саморемонта" производимого по схеме "выбрал сам" - "купил сам" - "установил сам" очень скоро подтверждал пословицу что "не все то золото что блестит". Ошибк а учитывалась и следующий выбор делался в пользу не столь насыщенного функциями прибора но хотя бы от " е в р о пе йс к о го " пр о изводителя... н а деле оказывающимся тем же самым но чуть чуть лучше за гораздо более дорогие деньги. Третья попытка была уже следствием мысли "Что угодно, но только не к абину! Согласен на ванну с дорогой и труднодоступной шторкой!" Мы попытались разорвать этот порочный круг присущий начинающим и развивающимся странам и заказать у очень надежного и технологически развитого производителя продукт - конкретно для нашего рынка. По качеству - элитный, а по цене доступный нам. "Не бывает!" скажете вы и будете правы, но не в отношении душкабин "АРТИЗАНА". Это на самом деле уникальные изделия. Описываю потребитель:

как

требовательный

- поддон идеальной формы, точно повторяющей форму стеклянного ограждения. Изготовлены из композитного камня с надежным и инертным к царапинам и грязи покрытием. Наступаешь как на бетонный пол не зависимо какой у тебя вес. Встроеный трап-слив. Есть опция просто

бортика- порога из того же материала. - уплотнители на стеклах выше всяких похвал, со встроенными магнитами, на сгибах имеют форму неразрывной гармошки, эластичные и прочные одновременно. Не темнеют со временем из за правильной химформулы селикона из которого изготовлены. - стекло! Без восторга не рассказать! 8 мм толщина, каленое по спец технологии. Ударопрочность проверяется на "зверском" испытательном стенде. Легко моется, сертифицировано. - а л ю м и н е в ы й п р о ф и л ь и м е ет н е в и д и м ы е преимущества. Дополнительные ребра жесткости в сочетании с набегающей толщиной стенок делает дуги и пристенные направляющие очень прочными. Декоративное покрытие на алюминии высокого класса гораздо более износостойкое и позволяет дизайнеру утончать линии формы. - ролики для дверей, запатентованой формы, на вид напоминают деталь дорогого автомобиля. В сочетании со спецальным направляющим жолобом в п р о ф и л е д о к о н ц а с во е й ж и з н и и с к л юч а ют разбалтывание и подклинивание в движении дверей. Одна модель даже не нуждается в профиле и использует в качестве направляющего, верхний край стационарного радиусного стекла. Подобного нет ни у одного производителя в мире. - крепления стекол, ролики, петли дверей и даже шурупы изготовлены из нержавеющей стали, форма и качество обработки напоминает укрупненные детали современных швейцарских часов. - ручки на дверях из того же материала идеального стиля-эксклюзивного дизайна и имеют двойную функцию + держатель полотенца. - конструкция некоторых моделей хранит приятные функцианальные сюрпризы. Наружние полочки для косметики, поставляемые в комплекте, доступны через секретную дверцу не видимую до момента ее использования. Хочешь шампунь? Не надо выходить и тянуться а просто открываешь маленькую часть корпуса кабины и не сходя с места берешь что нужно. - предлагаемые размеры душкабин и для бюджетных квартир и для шикарных ванных в особняках. Модельный ряд и для любителей классики и для минималистических ванных. Когда мои знакомые, о которых я рассказывал в начале, зашли в наш салон и проверили мои слова, их диспут закончился обоюдными восторгами - все дело в тех ценах что они увидили... Реально элитный продукт за весьма доступную цену. Приглашаю вас проверить все вышесказанное и посетить наши салоны в Кишиневе и Бельцах.

Serghei Marinov


FRUMUSETE

-6%

CRISTIS

Salonul "Cristis" vă propune să intraţi în atmosfera farmecului Perfecţiunii. Individualitatea Dumneavoastră şi profesionalismul nostru - este calea cea mai scurtă către crearea şi întruchiparea unei Imagini rafinate, elegante şi unice. Salonul "Cristis" se află de 15 ani pe piață și reprezintă o combinație unică de expertiză și de calitate a serviciilor, o profunda înțelegere a frumuseții, o notă personală și un stil impecabil. Adresa: or. Chișinău, str. Cosmonauților 9; Tel: (+373 22) 23-50-23, 23-72-27; Mob.: (+373) 79-237-227; www.cristis.md; e-mail: info@cristis.md

-6%

GOSH COSMETICS

GOSH Cosmetics este o marcă daneză care oferă o gamă largă de produse de îngrijire personală: cosmetică decorativă, accesorii, parfumuri, îngrijirea părului, îngrijirea tenului şi a corpului. Datorită gamei largi de produse, fiecare consumator poate să-şi aleagă produsul perfect adaptat stilului şi dorinţelor sale. Produsele cosmetice GOSH surprind rapid cu noile idei, necesităţi şi tendinţe, convertind toate aceste aspecte în noi produse tentante. La nivel global, Gosh Cosmetics este una din companiile cu cea mai rapidă dezvoltare din industria cosmeticelor. Shopping MallDova”, str. Arborilor 21, zona shopping Paris C/C “Grand Hall”, bl. Negruzzi 2/4, et. 1

C/C “Soiuz”, str. A. Russo1, but.132

SALON STUDIO DARIA HOMUTOVA

-10%

Salonul de frumusețe ”Salon Studio Daria Homutova” oferă clienților posibilitatea de a deveni mai frumoși. Serviciile de înaltă calitate și profesionalismul maeștrilor au câștigat încrederea clienților noștri. Noi creem atmosfera în care procesul de transformare este nu numai distractiv, dar și plăcut. Adresa: Or. Chișinău, str. Cuza-Vodă, 30/; Tel.: (+373 22) 66-51-09; Mob: (+373) 69-982-300; www.hd-studio.md

SALONUL VIVI SPA

-9%

Salonul Vivi Spa vă oferă o gamă de servicii care se mulează perfect gusturilor și necesităților Dvs. Pentru că știm că timpul Dvs. este prețios, fiecare ședință petrecută este concepută în vederea maximizării satisfacției și benificiului sănătății Dvs; Clipe de neuitat pe care vi le puteți asigura doar cu Vivi Spa. Adresa: Or. Chișinău, Socoleni, 17/1; Tel.: (+373 22) 85-84-87,

43

(+373 22) 85-84-86; Mob.: (+373) 69-254-119; www.vivispa.md


)

GOSH Cosmetics - este marca daneza care ofera o gama larga de produse de îngrijire personala cum ar fi: cosmetica decorativa, parfumerie, îngrijirea parului, îngrijirea tenului, îngrijirea corpului si , accesorii. )

)

)

)

)

)

)

)

)

Va asteptam în magazinele noastre: , cc Shopping Malldova, zona Paris cc Grand Hall, but 8 cc Soiuz, but 132 cc SunCity but 1106 cc Gemenii but 48/1

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.gosh.md

GOSH - un nume, pe care tot mai multe femei din întreaga lume îl recunosc si , au încredere în el!


-4%

VIZAJE-NICA

Reţeaua de magazine Vizaje-Nica este o reţea de magazine de cosmetice şi parfumuri și se află într-o creştere rapidă şi sigură. Suntem distribuitorii principali în Moldova și oferim cumpărătorilor produse cosmetic a peste 35 de brănd-uri mondiale. Punem la dispoziție servicii de calitate superioară, consultaţii de la artişti makeup, cosmetologi şi stilişti. Deservirea noastră e la cel mai înalt nivel cu o atenţie excepţională pentru fiecare. Pentru mai multe detalii accesați www.vizaje-nica.com. GEMENI, butic 34, B-dul. Ștefan cel Mare, 136 GEMENI, butic 18, B-dul. Ștefan cel Mare, 136 UNIC, de tip boutique 3, B-dul. Stefan cel Mare, 8 UNIC, butik16, B-dul. Stefan cel Mare 8 SUN CITY, butic 1101, Str. Pușkin 32 SUN CITY, butic 121/1, Str. Pușkin 32

ELAT, butic 4, B-dul. Decebal 99 JUMBO, butic 304, B-dul. Decebal 23 Green Hills, Str. Alec Russo 28 PAN-COM, Str. Kiev, 16/1 Shopping Malldova, zona "Paris" et.2, Str.Arborilor 21 ATRIUM, butic 1027, Str. Albisoara 4

YVES ROCHER

-4%

Marca Yves Rocher însoțește fiecare femeie în fiecare moment al vieții ei, în fiecare dorință de frumusete. Frumusetea este vie, schimbătoare, individuală. Departe de stereotipuri, fără a aduce prejudicii, Marca Yves Rocher refuză starurile pentru publicitate, ea vrea să fie un aliat real al tuturor femeilor din toate colțurile lumii. Să fii frumoasă pentru tine însuți, ca să te simți fericită! Adresa: Or. Chișinău, str. Arborilor 21, MallDova, zona Parisului

HOTELURI

EUROPA HOTEL

-14%

Hotelul "Europa" 3* este amplasat în centrul capitalei în imediata apropiere de Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo" și doar la 20 de minute distanță de Aeroport. Cu ajutorul excelentei rețele de transport public se poate ajunge rapid în cele mai importante puncte ale orașului. Comod pentru turiști și oameni de afaceri, Hotelul "Europa" 3* propune o ambianță plăcută, cazare confortabilă, facilități și servicii la un nivel corespunzător.

Adresa: Or. Chișinău, str. Vasile Lupu, 16; Tel: (+373 22) 80-40-40, (+373 22) 80-40-41; Fax: + (373 22) 80-40-43; E-mail: info@europahotel.md; www.europahotel.md

HOTEL “VILA MUNTENIA”

-9%

Hotelul „Vila Muntenia” este situat în cea mai noua zonă a oraşului Chişinău – Ciocana. Este locul perfect pentru cei care vor să scape de zgomotul obositor al oraşului şi oferă şi o atmosferă relaxantă. Confortul şi deservirea individuală vor face ca sejurul Dumneavoastră să devină excepțional. Adresa: Or. Chişinău str. Gh. Ghimpu, Nr. 9/1; Tel.: (+373 22) 41-19-00; Mob.:(+373) 68-228-816; Fax: (+373 22) 42-55-95; www.vilamuntenia.md

45


HOTELURI

HOTELUL VILA VERDE

-4%

Vila Verde ca și structură turistică reprezintă un ansamblu din 3 blocuri cu arhitectură modernă, terase şi galerii. Avem un meniu complet şi variat specializat în bucătăria naţională şi europeană. Hotelul este amplasat într-o zonă liniştită, într-un cartier de elită nou construit, la numai 10 minute deplasare cu maşina spre centrul capitalei, aeroportul internaţional, gările feroviare şi auto în nemijlocita apropiere de centrele principale de sănătate din ţară. Adresa: or. Chişinău, Str.Grenoble, 110; Tel: (+373 22) 28-80-03, Tel/fax: (+373 22) 28-04-79; www.vila-verde.md

BEST WESTERN PLUS FLOWER HOTEL

-4%

BEST WESTERN PLUS Flowers Hotel este primul hotel de reţea din Moldova. Hotelul este o combinaţie perfectă a eleganţei şi a confortului modern. Dimensiunile moderate vor crea o imagine memorabilă a unui hotel-club şi senzaţia unică de seninătate şi intimitate. Hotelul a fost reconstruit în conformitate cu standartele internaţionale Best Western. În prezent, hotelul dispune de 40 de camere de nivel înalt, cu echipament modern. Adresa: Or. Chişinău, Str. Anestiade 7; Tel.: (+373 22) 20-02-02; Fax: (+373 22) 27-72-44; www.hotelflowers.md

MANHATTAN

-9%

"Manhattan Hotel & Restaurant" 4 * este situat în centrul orașului Chișinău, cu o splendidă imagine de ansamblu spre Catedrala Sfântului Teodor (Biserică Ciuflea). Locul de amplasare a hotelului este favorabil strategic deoarece este situat în imediata vecinătate a clădirilor guvernamentale și a birouri lorde afaceri, a ministerelor, a reprezentanțelor internaționale și a centrelor de divertisment etc Mun. Chișinău, Strada Ciuflea 1; www.manhattan-hotel.md; Tel: (+373 22 260-888; Fax: (+373 22) 260-886; Mob: (+373) 6 8330080.

SKY LAND CAMPING & RESORT

-4%

Locul perfect pentru vacanța familiei dumneavoastră. "Sky Land" Camping & Resort este un complex hotelier turistic de talie european ce oferă o gamă largă de servicii, fiind situat în imediata apropiere a capitalei. Complexul nostru dispune de oportunități ideale pentru odihnă activă, singurătate și relaxare, precum și pentru organizarea vacanțelor în familie, a sărbătorilor copiilor, sau a evenimentelor și întâlnirilor de afaceri. Adresa: R. Criuleni, s. Gruşevo; Tel.: (+373 22) 92-68-08; GSM:(+373) 68-500-808; www.skyland.md

46


Noi lucr m pentru Dumneavoastr ! BRANDURILE fabricii “Ionel”:

Principalele activități ale fabricii S.A.”IONEL” – producerea hainelor, vânzarea en-gros și cu amănuntul, producerea articolelor pentru export. Acest lucru contribuie la parteneriatul de lungă durată cu firmele din Italia, Germania, Franţa, România, Austria și Polonia. Specialiștii noștri selectează cele mai calitative țesături ținându-se cont de ultimile tendințe ale modei. Întreprinderea este echipată cu un echipament al celor mai mari producători europeni ca Pfaff, Durkopp, Juky, Rimoldi.


MD - 2001 str. mun. Chișinău, str. Bulgară, 47 tel. 022-85-88-11; e-mail: partners@ionel.moldnet.md; site: www.ionel.md


WEEKEND BOUTIQUE HOTEL

-14%

WEEKEND BOUTIQUE HOTEL este primul hotel de design din Moldova care are o arhitectură diferită și design unic. Este situat în inima orașului, aproape de principalele atracții turistice și centrele de afaceri majore și de divertisment.Veți fi uimiți de designul unical interior al hotelului. Adresa: Or. Chișinău, str. Arborilor 7; Tel.: (+373 22) 84-04-84; Fax: (+373 22) 84-04-85; www.weekend-boutique-hotel.com

INCALTAMINTE & IMBRACAMINTE

-2,4%

ALBERTO GOZZI

Noua colecție de Brand fascinează cu modele incredibil de frumoase şi confortabile din piele şi blană. Croiul neobişnuit şi gama de culori, de asemenea, nu dau un aspect plictisitor, chiar şi cele mai exigente gusturi vor fi mulţumite aici! Cumpărătorii pot fi siguri ca aici vor găsi cea mai bună încălțămine şi accesorii care îndeplinesc cele mai recente tendinţe de modă. De asemenea, în magazin sunt prezentate și alte mărci din Italia și Brazilia: "ALTO GRADIMENTO", "PROGETTO" şi "WERNER". Răsfață-ți picioarele tale în magazinul Alberto Gozzi! Adresa: Or. Chișinău, Pușkin 32, CC "Sun City" magazinul Nr.2209; Tel.: (+373 78) 00-22-09;

-4%

CRISTINA STIL

Cristina Stil a apărut pe piaţă în anul 2010 având drept scop dorinţa de a oferi potenţialilor clienţi, o experienţă specială prin prezentarea unor brand-uri vestimentare de excepţie, produse de înaltă calitate, confortabile şi elegante, menite să încurajeze gustul pentru frumos. În prezent compania noastră este reprezentant oficial în Republica Moldova a unor mărci precum: Catalin Botezatu, David Corral şi Piera. În afară de aceste brand-uri, compania mai comercializează şi alte produse, unele din ele fiind executate exclusiv handmade şi în ediţii limitate. Adresa: Or. Chişinău, str. V. Alecsandri 14; www.cristinastil.com (pentru femei) şi www.fashionlime.com (pentru bărbaţi).

ECCO

-4%

Doar în magazinele ECCO poți găsi colecții fabuloase de încălțăminte de calitate, atât pentru bărbați și femei cât și pentru copii. Tot aici veți descoperi o gamă largă de genți, disponibile într-o gamă largă de culori și dimensiuni. Pe lângă faptul că la noi puteți achiziționa încălțăminte și genți, vă oferim și o gamă atractivă de accesorii. Adresa: Or. Chișinău. str. Pușkin 28 Magazin Salon ECCO, str.Pușkin 28, Tel.: (+373 22) 22-99-39 Magazin Salon ECCO CC, bd. Decebal 23, Jumbo et.3, Tel.: (+373 22) 50-55-75

49

Magazin Salon ECCO CC, str.Arborilor 21, MallDova, Tel.: (+373 22) 83-69-55


С туфельками от

МАЛЕНЫ

любое платье смотрится на

миллион!

МАГАЗИНЫ: CC Atrium, et.2, but.2015, but.2029 CC Sun City, et.3, but.3303 CC Grand Hall, et.1, but.OP115


INCALTAMINTE & IMBRACAMINTE

-3,2%

LASHEZ

Cu respectarea principiului de a îți satisface gusturile și a te deservi la cel mai înalt nivel, brandu-ul Lashez este unul "up to date", respectând calitatea care corespunde prețurilor și dorințelor! Lashez a luat ființă în anul 2001, când a fost deschis primul boutique situat în centrul istoric al Bucureștiului, în scurt timp devenind un punct de reper recunoscut pe piața locală și internațională a confecțiilor de damă, devenind astfel un brand de talie europeană. Designerii Lashez propun o linie vestimentară ce combină mai multe stiluri încât personalitatea fiecărei femei să-și regăsească ținuta perfectă. Calitatea producției, materialele europene, modelele noi create săptămânal, seriile mici, vă vor transforma în femeia Lashez, femeia trendy și unică! Accesoriile, încălțămintea și gențile din piele îți vor completa cu succes orice ținută. Adresa: Or. Chișinău, str.Arborilor 21, C/C MallDova, et.1

-4%

MALENA

“Malena” oferă încălțăminte din piele și genți de la producătorii din Italia, Turcia, Ucraina și Polonia. Pier Lucci, Mario Muzzi, Donna Riko, Georgio Fabiani, Alba Moda sunt doar câțiva dintre producătorii ce oferă calitate europeană articolelor noastre. Adresa: Or. Chișinău, Str. Albişoara 4, CC Atrium, et.2, but.2029

-4%

OTTER

Compania OTTER a fost fondată în 1997 în București, fiind marca înregistrată a OTTER SCHUTZ Gmbh. Cu o rețea de peste 50 de magazine, OTTER oferă clientilor săi o gamă variată de produse de încălțăminte și accesorii pentru cele mai rafinate gusturi. Descoperi la OTTER eleganță, stilul, confortul sau echilibrul oferite de brănduri ca EPICA, Clarks, Mario Fellini, Stonefly, Carmens, The FLEXX, CONVERSE, le coq sportif, ara, OTTER si multe altele, mărci cu renume internațional distincte ca stil și imagine. Le oferim clienților noștri o varietate de produse pentru întreaga familie, având la alegere peste 1000 de modele de încălțăminte pe sezon, articole de marochinărie și produse de întreținere a încălțămintei. Adresa: Or. Chișinău, str. Arborilor 21, CC MallDova, et. 2; Tel: (+373 22) 89-78-97

-4%

PUMA

Compania a fost fondată în 1948 şi are puncte de distribuţie în peste 120 de ţări. Puma are 9000 de angajaţi şi are sedii în Herzogenaurach/Germania, Boston, Londra şi Hong Kong. Puma ocupă o poziţie de leader pe piaţa de producere a încălţămintei , hainelor şi accesorilor sportive și pune accent pe sport şi modă.. E o companie care aplică onestitatea, echivalentă, pozitismul şi creativitatea în luarea deciziilor. Compartimentul Performanţe Sportive şi Stil de Viaţă include categorii ca : Fotbalul, Runningul, Motosports, Golful şi Navigaţie. Linia “Black Label” este cunoscută prin colaborări cu renumiţii designeri : Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro şi Sergio Rossi. Puma Group este deţinătoare a brandurilor Puma şi Treton. Adresa: Or. Chişinău, Shopping MallDova et. 3, str. Arborilor 21; Tel.: (+373 22) 86-02-52; Bd. D.Cantemir 6,

51

Tel.:(+373 22) 86-05-18

Bd. Decebal 139B,

Tel.:(+373 22) 86-05-19


-4%

TAGAER

TAGAER este cea mai mare companie din Moldova în vânzarea cu amănuntul a lenjeriei intime pentru femei. Ca și comercianți, suntem cea mai mare rețea de magazine și dispunem de un asortiment mare de lenjerie, neglijeuri, colanți, pijamale și alte produse de la branduri renumite. Misiunea noastră este de a face orice femeie să se simtă cea mai frumoasă, totodată ne conducem după motto-ul: în magazinele noastre trebuie să fie totul! Astfel, firma Tagaer colaborează cu mulți producători importanți de lenjerie intimă, ciorapi, pijamale și alte produse pentru femei. În magazinul nostru veți avea întotdeauna o gamă largă de produse ale unor branduri precum Milavitsa, Conte, Balaloum, Acousma, Hays, Miduo și multe altele. Adresa: www.tagaer.md Nicolae Zelinski 7/1 Ștefan cel Mare 8 (la subsol)

TED LAPIDUS

Ion Creangă 66 Mircea cel Bătrân, 11

-4%

Ted Lapidus – un stil de lux şi sortiment bogat de costume pentru barbaţi şi femei, pantaloni, jachete, sacouri confecţionate din material de la una din cele mai renumite branduri din Paris. În show-roomul Ted Lapidus, D-voastră veţi găsi o selecţie de haine clasice, cât şi moderne, de cea mai înaltă calitate. Ted Lapidus un nume ce cu mult timp în urmă a devenit o legendă în lumea modei și eticheta îmbrăcămintei, acesta este unul dintre cel mai vechi membru a sindicatelor a la Paris Haute Couture. Direcţia şi noua colecţie trand de la Ted Lapidus combină în sine agitaţia stilului de viaţă din oraş,neglijenţa plimbărilor de seară, cotidianul mediului de afaceri şi strălucirea mozaică. În această colecție puteți găsi o opțiune pentru orice eveniment, modele de afaceri pentru bărbați, modele romantice pentru doamne, și opțiunea de "casual" pentru o plimbare. Ted Lapidus nu atrage doar prin stilul său, liniilor noi, originalitatea croiului, dar şi printr-o uşoară neglijenţă, dar în acelaşi timp eleganţă, rafinament şi stil. Adresa: Or. Chișinău, str.Arborilor 21, CC MallDova, et.2

UNIQUE

-9%

Magazinul Unique vinde îmbrăcăminte și accesorii pentru copii de la 0 la 16 ani. În magazin veți găsi vestimentație ce poartă sigla producătorilor greci New Kind, Evita, Sam 0-13. Noi îți propunem haine pentru bebeluși și copii de toate vârstele și pentru toate ocaziile, de calitate și design irepetabil și la preț accesibil pentru toți, ele sunt tot ce își doresc copiii noștri pentru a fi admirați și invidiați pe terenul de joacă, la școală sau la o festivitate. Adresa: Or. Chișinău. str. Lev Tolstoi 24/1; Tel.: (+373 22) 60-84-20

VALENTINA

-4%

În Showroom-ul "Valentina" puteți alege cu ușurință haine adecvate pentru orice ocazie din viața dumneavoastră. Vă așteaptă o gamă largă de rochii de seară, rochii de zi și rochii de cocktail, pe care le puteți achiziționa la prețuri accesibile, deținînd cardul nostru de reduceri. Vă așteptăm! Adresa: Or. Chișinău, bd.Decebal 23, CC Jumbo, but.377

52


Te așteptăm cu cele mai noi colecții la

Mun. Chișinău, str. Lev Tolstoi 24/1, Tel: 022 60 84 20 C/C Baby Hall, et. 2 www.sam013.gr și www.newkind.gr


MARKET

-2,4%

BUONO MARKET Dispunem de o largă varietate de produse. Profesionalismul şi amabilitatea angajaţilor permite o deservire rapidă. Adresa: Or. Chișinău, Str. Mircea cel Bătrân, 42

GOLDEN MARKET VICTORIA

-2,4%

Supermarketul nostru are o varietate mare de bucate proprii.Mulțumirea clienților noștri reprezintă obiectivul nostru principal de aceea oferim produse de calitate la cel mai bun preţ. Adresa: Or. Chișinău, Str. Miorița, 11; Tel: (+373 22 )73-11-91

MOBILA & INTERIOR

-9%

ART OFICIU

ART OFICIU este o companie tânără specializată în comercializarea mobilei, fotoliilor și scaunelor de birou, care și-a pus ca scop să devină o companie apreciată pentru profesionalismul serviciilor și calitatea produselor oferite clienților noștri. Adresa: Or. Chișinău, str. Bucuriei 1; Tel.: ( +373 22) 59-52-16; Mob.: (+373 69) 36-44-13; www.artoficiu.md

-2%

HAMSTER.MD

Compania www.HAMSTER.md oferă o gamă largă de produse pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase dorinţe. În acest sens, HAMSTER Vă pune la dispoziţie un spectru amplu de servicii. Vă plac alegerile corecte? Alegeţi www.HAMSTER.md – magazin online de produse electrocasnice şi electronice! Vă garantăm PREŢ! CALITATE! SERVICE! TIMP! Dacă găsiţi în altă parte mai ieftin, veţi primi reduceri! Contacte:

Graficul de lucru:

Tel: (022) 92-75-75

Luni - Vineri 09.00 - 19.00

Fax: (022) 50-91-85

Sâmbătă

09.00 - 14.00

Mob: 068954888

Duminică

zi de odihnă

Mob: 079997444

54


KUCHEN LAND

-2,4%

Showroom KuchenLand - magazin specializat în mobilier de bucătărie, electrocasnice, veselă și decorații, precum mese și mobilă moale. Conceptul de bază al magazinului – bucătărie sub cheie. Clientul showroom KuchenLand primeşte servicii complete de: proiectare, fabricare, instalarea bucătăriilor, aparate de uz casnic (mari și mici), mese de bucătărie şi scaune, veselă şi decoraţii. Adresa: Or. Chişinău, str.Petricani 84; Telefon: (+373 22 ) 838-655, (+373 60)112-112; www.kuchenkand.md;

RESTAURANTE & DIVERTISMENT

BEST WESTERN PLUS FLOWER HOTEL

-9%

BEST WESTERN PLUS Flowers Hotel Hotelul BEST WESTERN PLUS Flowers are şi un restaurant frumos. Chelnerii amabili vă vor oferi micul dejun – masă suedeză(inclus în preţul camerei), sau prânz. Lumină şi muzica fermecătoare vă vor ajuta să creaţi o atmosferă romantică şi dispoziţie bună pentru o cină sau orice eveniment. Barul în foaier e o continuare rafinată a restaurantului, unde puteţi petrece timp liber: să beţi cafea sau un cocktail, să savuraţi muzica sau puteţi să aveţi o întîlnire neformală întro atmosferă plăcută. BEST WESTERN PLUS Flowers Hotel este o combinaţie perfectă a eleganţei şi confortului modern. Adresa: Or. Chişinău, Str. Anestiade 7; Tel.: (+373 22) 20-02-02; Fax: (+373 22) 27-72-44; www.hotelflowers.md

COCOS PRIVE

-4%

Cocos Privé - un restaurant de primă clasă, unde puteți gusta feluri de mâncare uimitoare din bucătăria europeană și orientală. Odată cu venirea week-end-ului Cocos Prive se transformă: vineri, sâmbătă și duminică de la orele 22:00 și până dimineața are loc programul de club cu spectacolele exclusive a unora dintre cele mai eminente persoane din industria de club din lume. Adresa: Or. Chișinău, str. Tricolorului, 34; Mob: (+373) 79-722-221.

GODZILLA KARAOKE BAR

-9%

Atmosfera plăcută şi dinamică vă aşteaptă. Aveţi la dispoziţie peste 35.000 de minusuri cu muzică rusă, moldovenească, străină, şi cântece pentru copii – pentru orice gust şi dispoziţie. Aici oricine poate obţine faima mult visată şi să se simtă un adevărat star. Adresa: Or. Chișinău, Str.Dacia 18/1

55


RESTAURANTE & DIVERTISMENT

GOLDEN MARKET VICTORIA

-2%

Restaurant de rang înalt. Despunde de o sala VIP. Deservire excelentă şi muzică vie. Veţi fi plăcut surprinşi de bucate din bucatariile europene, moldovenească, găgăuză, rusă şi alte bucătării, gătite de cei mai buni bucătari. Organizăm banchete, nunţi, prezentări, zile de naşteri. Suntem bucuroşi să vă primim în vizită. Supermarketul are o varietate mare de bucate proprii. Adresa: Or. Chișinău, Str. Miorița, 11; Tel: (+373 22 ) 73-11-91

LA SARKIS

-9%

La Sarkis este locul ideal pentru a rămâne în centrul orașului. Restaurantul este un loc pitoresc pentru retrageri, întâlniri cu prietenii sau întâlniri de afaceri. La Sarkis oferă cele mai bune preparate din carne la grătar, precum și preparate din bucătăria națională armeană. Restaurantul vă așteptă acum cu un nou interior non-stop. Adresa: Or. Chișinău, str. A.Mateevici 113A; Tel.: ( +373 22) 23-45-34; ( +373 22) 23-20-20; www.lasarkis.com

MANHATTAN

-9%

Restaurantul "Manhattan", combină cele mai bune preparate din bucătăria americană, europeană și națională. Iar Barul "Manhattan" este decorat în stilul barurilor'' Little Italy'' ale Manhattan-ului. Totodată vă punem la dispoziție terasa noastră, aflată pe acoperișul hotelului nostru, special dedicată petrecerilor la aer liber. Mun. Chișinău, Strada Ciuflea 1; www.manhattan-hotel.md; Tel: (+373 22 260-888; Fax: (+373 22) 260-886; Mob: (+373) 6 8330080.

MOJITO

-9%

Ținem mult la clienții noștri, de aceea întotdeauna oferim ceea ce-i mai bun. Restaurantul nostru este confortabil și are o atmosferă relaxantă. Deținem un bar ecologic, natural şi proaspăt și o terasă pentru fumători și nefumători. Vă punem la dispoziție un program de lucru 24/24, o bucătărie europeană și japoneză, cea mai mare alegere de cocktailuri MOJITO alcoolice sau nealcoolice și o selecție largă de narghilea; Deservire este rapidă și calitativă. Vino să te relaxezi pe fotoliile moi cu o ceașcă de cafea sau ceai la micul dejun, un Miso soup sau Steak pentru prînz sau un cocktail la cină. Adresa: Or. Chișinău, Bd.Ştefan cel Mare 152; www.mojito.md; Tel. (+373 60) 19-11-11

56


Păstrează cu grijă tradițiile și merge în pas cu inovațiile! Secretul succesului Rețelei de restaurante Pizza

Pentru a fi mai aproape de clienții săi, Pizza Mania

Mania îl reprezintă păstrarea vechilor tradiții

este primul restaurant din Republica Moldova, care

italienești de preparare a celor mai alese bucate,

a devenit disponibil și în versiunea mobilă,

vedeta bucătăriei fiind pizza italiană, pregătită în

modernizănd complet sistemul de loialitate a

cuptorul pe petre speciale, care are același gust ca

Republicii Moldova. Acum, doar prin telefon clienții

și în secolul XIX-lea, când marinarii italieni au

au posibilitatea să acceseze cartela personală de

descoperit adevăratul meșteșug de pregătire a

loialitate, să adune bonusuri și să primească cadouri

acestei bucate fine.

bine-meritate.

Instalați aplicația cu cartela de fidelitate "Pizza Mania" pe aparatul Dvs telefonic și primiți chiar de la prima vizită compliment din partea localului - o cana de cafea naturală! Mai multe vizite - mai multe bonusuri, mai multe bonusuri - mai multe cadouri!


Cu Pizza Mania gustul italian devine tot mai aproape și tot mai accesibil ! Adevărata pizza italiană și cele mai fine bucate au devenit și mai disponibile pentru Dvs! Chiar în inima frumosului oraș Chișinău, noul Restaurant Pizza Mania de pe str. Bănulescu-Bodoni 45 vă așteaptă în ospeție 24/24! Fiecare iubitor de pizza și bucate pregătite conform tradițiilor adevărate italienești va putea savura gustul acestora deja 24 de ore pe zi! Maeștrii bucătăriei italiene - bucătarii iscusiți vă așteaptă cu mare dragoste în fiecare zi și în fiecare oră, pentru a vă uimi cu noi și noi bucate, cu o deservire excelentă și o atmosferă plăcută !

LIVRARE LA DOMICILIU

0 2 2 9 9 9 111

www.pizzamania.md

e-mail: office@pizzamania.md

Bănulescu-Bodoni 45, 24/24, 022 999111, 060988866 Calea Ieşilor, 8 079939939 Ismail 88, 022 985005; 069506045 Sciusev 62, 022 229552; 060655880

Tudor- Vladimirescu 7/1, Cosmonauţilor 9, Megapolis Mall, etajul 3

022 862201; 060651000 022 999058; 068605564 022 602616


-4%

PINK MARTINI

Restaurant-Karaoke Pink Martini vă invită la petreceri de neuitat. Local nou, emoţii noi, întâlniri interesante – toate acestea în fiecare noapte, aici veți găsi o mulțime de emoții pozitive. Când ați cântat ultima oară melodiile d-stră preferate pe scena? Pink Martini vă va oferi posibilitatea de a scoate în evidență talentul dstră și să primiţi aplauzele bine-meritate. "Pretty in Pink" începe la Pink Martini ! Adresa: Or. Chișinău, Bd.C.Negruzzi 3

-9%

PIZZA MANIA

Pizza Mania a fost fondată în anul 2009, la data de 1 februarie, activând deja de 4 ani pe piața Republicii Moldova. Suntem o rețea de restaurante care are la bază pregatirea bucatelor dupa recete speciale italienești. În fiecare an, aniversarea companiei a devenit o tradiție, care bucură atât clienții cât și personalul acesteia, prin organizarea unor evenimente deosebite. Adresa: e-mail: office@pizzamania.md; www.pizzamania.md Cosmonauților Sciusev 62 Bănulescu-Bodoni, 45 Calea Ieșilor, 8

(+373 22) 99 90 58 (+373 22) 22 95 52 (+373 60) 98 88 66 (+979 79) 39 99 39

POSH

Megapolis, etajul 3 Ismail 88 Mircea cel Bătrân, 30

(+373 22) 60 26 16 (+373 22) 98 50 05

-4%

Localurile cu un format extins cuceresc tot mai multe inimi ale publicului metropolitan. În curând cei care preferă diversitatea în timpul liber şi luxul în fiecare detaliu, vor fi surpinși de apariția unui nou local, care va ocupa un loc destoinic în viața orașului nostru. Posh Club, Café & Terrace - este o cafenea, un karaoke club, un club de noapte, și o terasă, totul într-un singur loc. Toată săptămâna, zi de zi, aici vă va aștepta o ceașcă de cafea sau un business-lunch, iar noaptea, când luminile strălucitoare sunt aprinse, pe scena din karaoke Posh vor răsări noi stele, iar în week-end va fi pregătit un program divers de agrement. În ciuda timpului, veți întâlni o terasă elegantă, care vă va ajuta să scăpaţi de agitația orașului. Toate acestea vă așteaptă într-o zonă frumoasă a Chișinăului! Adresa: Or. Chișinău, str. Calea Ieşilor 11/3

ROBIN PUB

-4%

Restaurant Pub în stil englezesc, ne ocupăm de organizarea banchetelor, meselor fourchette. Robin Pub reprezintă un concept unical ce combină o bucătărie rafinată, o deservire impecabilă şi design original şi stilat al interiorului. Adresa: Or. Chișinău, Str. Alexandru cel Bun 83

59


RESTAURANTE & DIVERTISMENT

-9%

SENSI

Sensi – simbioza dintre bar și cafenea. Cu bucataria ce anticipează preferințele d-voastră culinare; cu barul nostru, care însoțește starea d-voastră de spirit; cu un interior fermecător și o atmosferă ce defineşte culoarea nopții și gustul zilei. Sensi bar & café deschide orizonturi noi pentru a vă petrece timpul. Iar, în primul rând, aceasta se referă la gusturile dvs. Cele mai savuroase și cele mai variate preparate din bucătăria europeană și asiatică – sunt la alegerea d-voastră. Iar, referitor, la executarea acestor capodopere culinare nu trebuie să vă faceți griji. Prepararea la cel mai înalt nivel a mâncărurilor d-voastră preferate, va fi unul din motivele de a reveni. Iar dacă nu sunteți indiferenți față de bucătăria japoneză, mizează pe măiestria bucătarului-șef, Tkaciuk Alexandru – maestrul nr.1 în bucătăria japoneză din Moldova. Adresa: Or. Chișinău, Bd. Dmitrie Cantemir 3/2

TIRAMISU & SAKURA

-19%

Weekend Boutique Hotel dispune de 2 restaurante comfortabile, fiecare din ele având propriile caracteristici. Ele sunt specializate în europeană şi japoneză. Tiramisu European Restaurant invită oaspeţii de a evalua gustul, calitatea şi asortimentul de bucate preparate din produse de calitate superioară. Sakura Japanese Restaurant oferă tuturor fanilor bucătăriei japoneze ocazia de a savura din bucatele acesteia. Adresa: Or. Chișinău, str. Arborilor 7; Tel.: (+373 22) 84-04-84; Fax: (+373 22) 84-04-85; e-mail:admin@wbh.md; www.weekend-boutique-hotel.com

SANATATE

CENTRUL MEDICAL "GALAXIA"

-4,3%

CENTRUL MEDICAL "GALAXIA", este unul dintre primele centre medicale private din Moldova, cu sediu în Chişinău şi filială în or. Rezina, care oferă pacienţilor o gamă largă de servicii medicale în segmentele diagnostic şi consultativ-curative, cât în ambulatoriu atât şi în staţionar, organizate la un nivel modern de performanţă cu activităţi concrete orientate la continuă dezvoltare. Principalul nostru scop este de a contribui esenţial la ameliorarea nivelului sănătăţii populaţiei, prin servicii medicale corelate cu normele europene şi mondiale având drept punct de reper aşteptările pacienţilor şi satisfacţia de la asistenţa medicală prestată. Adresa: Or. Chișinău, Str. Alexandru cel Bun 54, Tel.: 858-400; 858-500, 858-411, 858-412, 858-511, 858-512.

Site: www.galaxia.md, E-mail: info@galaxia.md info@galaxia.mednet.md

MEDPARK

-3,2%

Spitalul Internaţional Medpark este cel mai mare spital privat din Republica Moldova ce oferă populaţiei ţării, precum şi cetăţenilor străini, servicii medicale specializate la cel mai înalt nivel şi include unitatea de primiri urgenţe, policlinica, staţionarul, maternitatea şi farmacia.Staţionarul include: 4 săli de operaţii, 1 sală de cardiologie intervenţională, 12 paturi în secţiile de terapie intensivă, 57 saloane standarde cu un pat şi 6 saloane VIP, dotate cu sisteme avansate de monitorizare a funcţiilor vitale. Medpark oferă bani înapoi la toate serviciile medicale. Adresa: Or. Chișinău, str. Andrei Doga 24; Tel.: ( +373 22) 40-00-40; www.medpark.md

60


SMILE DENT

-5%

Clinica stomatologică ”Smile-Dent”, dotată cu utilaj de ultimă generație (produs în Germania, Japonia, Sua, Finlanda), tehnologii și materiale performante, mijloace sigure de dezinfecție și sterilizare. Personalul medical este alcătuit din medici profesioniști care dețin specializări și perfecționări în diferite tări. Pentru clinica ”Smile- Dent” tratamentul de calitate și corect reprezintă o prioritate. Clinica stomatologică ”Smile- Dent” Vă aduce zâmbetul sănătos în familiile Dumneavoastră. Zâmbește din plin!!! Adresa: Or. Chișinău, Str. Izmail 88

Tel: (+373 22 ) 924-924

SYNEVO

-4%

Laboratorul medical SYNEVO este parte a grupului internaţional MEDICOVER, unul dintre liderii in domeniul serviciilor medicale din Europa Centrala si de SudEst, ce promovează standarde înalte în domeniul testelor medicale de laborator, precum şi susţine iniţiativele de prevenire şi diagnosticare precoce a bolilor, programele şi acţiunile de îmbunătăţire a serviciilor de ocrotire a sănătăţii. Laboratorul Medical SYNEVO ofera pacientilor, instituțiilor medicale private și de stat circa 1400 tipuri de analize din domeniile: alergologie, biologie moleculară, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, osoşi, tumorali, serologie, microbiologie şi toxicologie. Adresa: Or. Chișinău, Str.N.Testemiţanu 37; Bd.Grigore Vieru 24; Str.N.Zelinski 31; Str.Alba Iulia 5/1; Str.N.Testemiţanu 29

VIVODENT

-4%

VIVODENT reprezintă o echipă de profesionişti care caută în permanenţă să fie la curent cu ultimele cercetări şi metode de tratament, participând la cursuri şi congrese internaţionale. Ne specializăm încontinuu pentru a oferi servicii stomatologice de calitate pacienţilor noştri. Credem în utilizarea tehnologiilor moderne care permit obţinerea rezultatelor de excepţie în domeniul stomatologic. “Centrul stomatologic Vivodent prestează toate serviciile stomatologice performante de ultimă generaţie la cea mai înaltă calitate.” Adresa: Or. Chișinău, str. Bucureşti, 13/1; Tel: (+373 69) 606577; e-mail: travel@vivodent.md; www.vivodent.md;

SPORT

DAAC-VELO-SPORT S.R.L. DAAC-Velo-Sport SRL este distribuitorul oficial pe teritoriul R.Moldova al următoarelor brand-uri: GIANT - biciclete și accesorii Scott - biciclete Cube - biciclete Shimano - piese de schimb biciclete Powerslide - role, skate, trotinete. Adresa: Or. Chişinău, bd. Moscova, 9/1; Tel.: (+373 22) 43-07-02; Fax: (+373 22) 43-07-02; www.daac-velo.md

61

-8%


TURISM & CONCEDIU

AVIA TUR

-4%

AviaTur este aripa ta de zbor oriunde-n lume..!!! AviaTur oferă un larg spectru de servicii turistice: - Tururi in toate direcțiile lumii (individuale și corporative); - Bilete de avion; - Rezervări hoteliere; - Asigurări; Oferim aventură, relaxare si plăcere la maxim! Adresa: Mun. Chişinău, str. Ştefan cel Mare 73; Tel.: (+373 22) 27-22-22; Fax: (+373 22) 27-12-12; Mob.: (+373) 60-272-222; office@aviatur.md; www.aviatur.md

ZBOR.MD

-0,8%

www.zbor.md este un portal unde puteţi face rezervarea biletelor de avion ON-LINE din orice colţ al lumii în orice direcţie. zbor.md vă oferă bilete de avion la preţuri ieftine oferite de orice companie aeriană cu zboruri regulate precum şi low cost. Tel: 022 844 112

Mecanism sigur pentru un VENIT SUPLIMENTAR! www.forex4you.md Chișinău, «Atrium» Business Center Str. Albișoara 4, etaj. 10 Tel.: 022 88 47 42

62


Salon - Studio Daria Homutova un salon de frumuseţe unical, ce utilizează în activitatea sa, cele mai moderne şi avansate tehnologii din industria de modă şi frumuseţe.


Salon - Studio oferă servicii cosmetologice şi o gamă completă de proceduri pentru îngrijirea părului. De asemenea, în salon funcţionează cabinetul de manichiură şi pedichiură, unde puteţi, în afara procedurile clasice, să aveţi grijă nu doar de frumuseţea, ci şi de starea de sănătate a unghiilor, aplicând măşti hrănitoare şi regeneratoare unicale. Stiliştii salonului HD regulat participă la competiţii naţionale şi internaţionale, seminare şi training-uri de specialitate, ridicând calificarea profesională.

Cele mai recente studii ale celor mai importanţi producători stau în atenţia continuă a profesioniştilor de la “Studio HD”. Specialiştii noştri folosesc doar produse cosmetice de înaltă calitate şi echipamente moderne, pentru efectuarea procedurile necesare.

Salon - Studio HD - locul, unde frumuseţea devine apropiată, reală, accesibilă, şi cel mai important lucru - naturală. Deoarece numai un profesionist adevărat este capabil să Vă sublinieze frumusețea naturală.

Tel: 022 665109 069982300 079586873

Chisinau, Cuza-Voda 30/1 email: dasha_ro@mail.ru


VIZAJE-NICA SFATUL PROFESIONISTULUI

Acoperirea imperfectiunilor: Imperfecțiunile pielii, ridurile și cercurile întunecate de sub ochi dispar datorită magicului corector Perfect Concealer. Alege o nuanță cu un ton mai deschis la culoare decât cel al pielii tale și aplică o cantitate mică pe secțiunile corespunzătoare cu mișcări circulare. De asemenea, pentru a ilumina fața și ai reda strălucire, aplică corectorul după cum se arată în foto 2, și distribuie-l uniform cu o pensulă.

Ultima aplicare: Baza:

Pentru pielea matură – Corectorul Concealer AntiAging cu Vitamina E este ideal pentru corectarea ridurilor și cercurilor întunecate de sub ochi. Aplică așa cum este arătat în foto 3, din partea interioara spre exterior, cu ajutorul unei pensule pentru machiaj.

Aplică pe fată crema Anti-Aging BB Cream și distribuie uniform. Sfatul profesionistului: Alege corect nuanța potrivită tenului tău, combinând cele două tonuri (№ 2 și № 7) pe partea inferioară a feței. Nuanța care ți se potrivește cel mai bine este și cea perfectă pentru tine.

3 pa i spre tenul perfect Recomand m: Pentru rezultate perfecte, de la început aplică baza pentru machiaj Makeup Base ( 180MDL ). Aceasta face ca aplicarea machiajului să fie mai confortabilă, iar machiajul în sine, mai rezistent.

Distribuitor oficial al brandului ARTDECO în Republica Moldova este rețeaua de magazine de parfumuri și produse cosmetice " Vizaje - Nica " SRL .

Crema Anti îmbătrânire Anti-Aging BB Cream cu SPF 15 ( 310MDL ) protejează pielea de razele UV și uniformizează culoarea tenului.

Produse profesionale: Corector Perfect Teint Concealer ( 155MDL ) ascunde ridurile și cercurile întunecate datorită pigmenților ce reflectă lumina. Corectorul Anti - Aging Concealer (175MDL) cu efect de lifting, maschează superb defectele pielii mature, făcând-o să arate perfectă și radiantă.


VIZAJE-NICA

ARTDECO este marca de cosmetice, care permite fiecărei femei săși sublinieze individualitatea, frumusețea naturală și perfecțiunea. ARTDECO a apărut în Germania, iar de-a lungul celor 25 ani de istorie a reușit să cucerească lumea! Astăzi ARTDECO este un expert în crearea unei imagini fără cusur, în același timp, strălucitoare și sofisticată, inovatoare și clasică. Inițial, cosmetică profesională pentru saloanele de înfrumusețare, dar acum ARTDECO oferă și soluții personalizate pentru fiecare clientă, și acordă o atenție deosebită rezistenței machiajului. Inima brandului ARTDECO reprezintă sistemul unităților înlocuibile "Mozaic". Astfel, poți, la alegere să combini culorile și texturile fardurilor corespunzătoare. Folosind casete speciale pentru fardurile de ochi și cele de obraz în cinci dimensiuni diferite, încât îți poți construi mozaicul unei truse cosmetice individuale. Paletă luxoasă de culori , produsele inovatoare și profesionale - toate astea te așteaptă la un preț atractiv - în lumea frumuseții ARTDECO cu siguranță vei găsi ce ți se potrivește! Experimentează arta frumuseții tale!

GEMENI, butic 34, B-dul. Ștefan cel Mare, 136 GEMENI, butic 18, B-dul. Ștefan cel Mare, 136 UNIC, butic 3, B-dul. Ștefan cel Mare, 8 UNIC, butic 16, B-dul. Ștefan cel Mare 8 SUN CITY, butic 1101, Str. Pușkin 32 SUN CITY, butic 121/1, Str. Pușkin 32

ELAT, butic 4, B-dul. Decebal 99 JUMBO, butic 304, B-dul. Decebal 23 Green Hills, Str. Aleco Russo 28 PAN-COM, Str. Kiev, 16/1 Shopping Malldova, zona "Paris" et.2, Str.Arborilor 21 ATRIUM, butic 1027, Str. Albișoara 4

www.vizaje-nica.com


Pay&Save Magazine  

Pay&Save Magazine este o editie periodica a Proiectului Pay&Save, destinata partenerilor si clientilor proiectului.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you