Page 1

i a b u D 4 1 0 2 2013


Să te bronzezi în plină iarnă nu mai este demult ceva ieşit din comun, vacanţele la plajă atunci când în România sunt multe grade cu minus în termometre au devenit tot mai căutate. Bora Bora, Jamaica, Punta Cana, Maldive, Seychelles, Thailanda sau Dubai … cu siguranţă că ai visat sa ajungi aici dintotdeanua. Acum e foarte uşor să te bucuri de minunatele destinaţii exo­tice de pe întreg mapamondul, pro­gramele WinterSun vin în întâmpinarea amatorilor de soare, nisip fin şi ape cristaline cu cele mai atrăgătoare oferte pentru o vacanţă fierbinte, în plină iarnă.


i a b u D 2014 Curse directe TAROM & FlyDUBAI, orare de zi Hoteluri de 4*-5* cu confirmare imediata Asistenta turistica in limba romana Plecări săptămânale în fiecare zi de Miercuri si Sambata, din 22.10.2013 pana in 23.04.2014

Sejur complet

619€

de la persoană/sejur

Pachetele includ:

• bilet de avion Compania Tarom sau Fly Dubai (Emirates), Bucuresti – Dubai – Bucuresti (zbor direct) • transfer aeroport – hotel – aeroport • 7 nopti cazare hotel 4* si 5* (confirmare pe loc) • Masa inclusa conform ofertei • Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului * Pe cursa Bucuresti-Dubai pasagerii au dreptul la 20 kg bagaj de cala, iar pe cursa Dubai-Bucuresti au dreptul la 30 kg bagaj de cala. Precizarea este valabila pentru ambele companii aeriene.

Pachetele nu includ:

• taxele de aeroport 145 euro/persoana (pot suferi modificari) • taxa de viza 80 euro/persoana (nereturnabila) • excursii optionale • asigurare medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii dar agentia va recomanda sa le incheiati) • serviciile de masa si bauturile care nu sunt incluse in program (suplimente HB) • pat suplimentar pentru copii (se va oferi la cerere, contra cost)

Orar de zbor:

Sambata: cursa TAROM RO067 Bucuresti (Otopeni) 08 :05 – 14 :00 Dubai RO068 Dubai 15 :45- 19:15 Bucuresti (Otopeni) Miercuri: cursa Fly DUBAI FZ 798 Bucuresti (Otopeni) 13:35 - 20:20 Dubai FZ 797 Dubai 09:20 - 12:50 Bucuresti (Otopeni) *Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei

e c e r t e P l u n o i l Reve ai! in Dub

Revelion 2013-2014

799€

de la persoană/sejur


i a b Du Plin de farmec, atrăgător, exagerat, supraexpus şi poate uneori perceput ca fiind superficial - Dubaiul trăieşte pentru a atrage atenţia. Aparent superficial, acesta răspunde celor mai îndrăzneţe visuri, tratându-şi fiecare vizitator ca pe un adevărat VIP. La prima vedere Dubaiul pare un oraş foarte uşor de definit. Metropola care se dezvoltă cel mai rapid din lume este renumită pentru centrele sale comerciale, soarele care străluceşte tot timpul anului şi ambiţioasele proiecte arhitectonice. Din exterior, Dubaiul lasă impresia că a ales să mizeze mai degrabă pe stil decât pe substanţă. Cu toate acestea, dacă vei căuta în profunzime, dincolo de multiculturalismul şi inovaţiile tipice secolului al XXI-lea vei descoperi filonul tradiţiilor străvechi. Cu nenumăratele sale mall-uri, sclipitoarele hoteluri de 5 stele plus, un număr impresionant de opţiuni în ceea ce priveşte servirea mesei şi desigur numeroase cluburi şi baruri de tot soiul… în Dubai totul pare atât de simplu… Vorbim doar despre oraşul care a inventat efectiv ideea de Festival al Shoppingului (Dubai Shopping Festival sau DSF prescurtat), premisa de bază de la care s-a pornit în atragerea călătorilor din lumea întreagă să vină în Dubai şi să-şi satisfacă chiar şi cele mai sofisticate dintre dorinţe. Definit de cultura arabă, scăldat de soare tot timpul anului şi vestit pentru nenumăratele şi excentricele sale restaurante, cluburi şi centre comerciale de top, Dubaiul este unul dintre cele mai animate oraşe din lume – astfel că o călătorie aici poate fi oricum, dar nu plictisitoare. Cu cât vei sta mai mult aici cu atât vei ajunge să îţi dai seama că, de fapt, Dubaiul este imposibil de definit. Oricare dintre imaginile Dubaiul ajungi să le îndrăgeşti – cea ostentativă sau cea plină de cultură - acesta va rămâne în memoria ta ca un fascinant experiment şi fără îndoială îţi vei reaminti că acest mic oraş-stat rămâne unic în lume.

4

Clima Dubaiul îmbie la cumpărături şi divertisment oferind nenumărate opţiuni în aceste sens, însă turiştii se înghesuie aici mai ales pentru soarele care străluceşte de-a lungul întregului an. În timpul lunilor de iarnă, vremea este caldă şi însorită (însă se răcoreşte pe timpul nopţii), iar in timpul verii devine incredibil de caldă şi umedă. Cea mai bună perioadă pentru o vizită în Dubai este între lunile noiembrie şi martie. Temperaturi medii: 24°C (ianuarie) / 41.5°C (august). Luni recomandate pentru călătorie: noiembrie-aprilie.

Bucătăria Unul dintre marile oraşe multiculturale ale lumii, Dubaiul se mândreşte cu o gamă largă de restaurante, pe măsura acestei diversităţi etnice. Oraşul se tot dezvoltă, numărul străinilor care se stabilesc aici creşte în mod constant, iar cererea la fel. Nu este de mirare aşadar că aproape la fiecare colţ de stradă a răsărit câte un restaurant, pentru ca toate gusturile să fie satisfăcute. Oferta este largă, de la shaormerile de pe marginea străzii până la restaurantele de 5 stele, cu preparate de înaltă clasă şi servicii impecabile. Dacă nu reuşeşti să găseşti in Dubai localul care ţi se potriveşte, înseamnă că nu ai căutat cu atenţie.

Shopping Dubai este sinonim cu shoppingul. Oraşul organizează anual două evenimente dedicate „terapiei prin cumpărături”: Dubai Shopping Festival (ianuarie - februarie) şi Dubai Summer Surprises (iunie-august”). De la mall-urile imense până la boutique-urile mici, larga diversitate de produse vestimentare la modă şi bunuri vândute în Dubai rivalizează cu cele comercializate în unele dintre marile oraşe occidentale.

Distracţie şi sport Dacă eşti în căutarea unui club de noapte elegant, a unui bar liniştit sau a unui local în care să savurezi o băutură sofisticată ori să petreci noaptea dansând, ai la dispoziţie sute de opţiuni. Deşi Emiratele Arabe Unite reprezintă o federaţie de state musulmane, hotelurile cu licenţă au dreptul să comercializeze alcool. Pentru amatorii de sport există şi foarte multe activităţi de acest gen. Evenimente precum Campionatul de Tenis de la Dubai, întrecerile de golf, concursurile de sailing sau cele mai scumpe curse hipice din lume (ex. Cupa Mondiala de la Dubai), atrag anual milioane de spectatori. De asemenea, te poţi bucura de o serie de activităţi aparte în Dubai sau în apropiere: zbor cu balonul cu aer cald deasupra întregii regiuni, jeep-safari în desert sau sandboarding pe dunele de nisip din deşert (un sport nou ce se aseamană foarte mult cu snowboardingul, doar că se desfăşoară pe nisip în loc de zăpadă).


Tips&Hints 

01 02 03 04 05

M  oneda oficială in EAU este dirhamul - AED (1 USD = 3.68 AED); moneda de schimb este dolarul; Pe plajele publice este total interzis toplessul (se pedepseşte cu închisoarea); Turistii pot cumpara alcool, dar acesta este în cele mai multe cazuri scump; Turiştii au dreptul de a deţine la intrarea în EAU maxim 2 litri de băuturi alcoolice, 10 cartuşe de tigari şi 100 de trabucuri; Există o serie de produse interziseprecum: ma­ teriale pornografice, jucării erotice, carne de porc, preparate de mare crude, materiale de pro­pa­ gandă religioasă, anumite tipuri de medicamente şi orice articol care ar putea aduce ofense islamului; Persoanele care transportă în bagaj materiale cu informaţii referitoare la Israel (cărţi, reviste, articole etc.) este posibil să fie reţinuţi în aeroport pentru analiza întregului bagaj; Taxa de viză în valoare de 80 euro/adult se poate obţine cu minim 7 zile lucrătoare înainte de data plecării; Persoanele de sex feminim care au sub 24 ani nu pot călători în Dubai singure, ci doar însoţite de tatăl sau soţul lor; În Dubai, vinerea este zi liberă, în plus faţă de sâmbătă şi duminică. Astfel, pentru obţinerea vizei trebuie calculate excluzând ziua de vineri.

06 07

08 09

Excursii opţionale Excursii optionale DUBAI CITY TOUR Full Day (9 ore)

Numar minim Tarif/adult de participanti (euro)

Tarif/copil (euro)

4

€ 55

€ 35

DUBAI CITY TOUR Full Day& Aquarium (9 ore)

4

€ 65

€ 47

Modern Dubai CITY TOUR (5 ore)

4

€ 35

€ 25

ABU DHABI City Tour Full Day + pranz

4

€ 75

€ 60

ABU DHABI City Tour

4

€ 55

€ 35

Dubai Aquarim – bilet de intrare

1

€ 14

-

Ferrari world GENERAL – bilet de intrare

1

€ 50

€ 37

Ferrari world PREMIUM – bilet de intrare

1

€ 73

€ 60

Burj Khalifa – bilet de intrare

1

€ 40

€ 30

Wild Wady WATER PARK + transfer

2

€ 82

€ 82 € 50

Wild Wady WATER PARK – bilet de intrare

1

€ 50

Atlantis Aqua ventures WATER PARK + transfer

2

€ 80

-

Atlantis Aqua ventures WATER PARK – bilet de intrare

1

€ 50

-

Aqua ventures COMPO pachet + transfer (Aquaventure&Camerele Secrete)

2

€ 91

-

Aqua ventures COMPO pachet - – bilet de intrare (Aquaventure&Camerele Secrete)

1

€ 61

-

Dubai Delfinariu – show standard + transfer

2

€ 50

€ 35

Dubai Delfinariu – show VIP + transfer

2

€ 55

€ 40

Desert Safari + BBQ dinner & belly dancer show

2

€ 55

€ 41

Safari in Muntii Hatta + pranz la Hatta Fort

3

€ 75

€ 55 € 30

Dhow Cruise + cina pe Dubai Creek

2

€ 35

Palm Cruise (2 ore)

2

€ 85

€ 77

Catamaran Cruise + pranz BBQ (4 ore)

2

€ 155

€ 120

Mussandam Dibba

2

€ 85

€ 70

Cina/pranz la Burj Al Arab Buffet (Restaurant Al Iwan)

4

€ 147

€ 117

Pranz la Burj Al Arab – meniu fix (Restaurant Al Mahara) – 3 feluri de mancare

4

€ 147

€ 117

Ceaiul de la ora 5 la Burj Al Arab (Sky view bar)

4

€ 147

-

Burj Al Arab Coktail (Sky view)

4

€ 97

-

Pranz la Burj Al Arab Culinary (Restaurante: Mahara-Junsui-Al Muntaha-Sahn Adar)

4

€ 210

€ 210

Atmoshpere high lunch in Burj Khalifa

4

€ 90

€ 90

Pranz la Burj Al Arab Al Muntaha – meniu fix (3 feluri de mancare)

4

€ 155

€ 155

Tur cu elicopterul + transfer (15 minute)

2

€ 185

€ 185

Tur cu elicopterul + transfer (25 minute)

2

€ 290

€ 290

Sfaturi de cãlãtorie 

• Zborul Bucureşti-Dubai durează cca. 5 ore; • Ora oficială în Dubai este GMT+3 (adica cu o ora in plus faţă de Bucureşti); • Moneda oficială in EAU este dirhamul - AED (1 USD = 3.68 AED); moneda de schimb este dolarul; • Plajele din Dubai sunt de 2 tipuri: publice şi private (ale hotelurilor). Pe plajele publice este total interzis toplessul (se pedepseşte cu închisoarea); • Poliţia religioasă este o forţă importantă în EAU şi cu toate că emiratele Dubai şi Abu Dhabi sunt mai deschise către occident, se păstrează cutumele religioase; • Cele mai scumpe hoteluri se găsesc pe plajă, în zona insulei artificiale în formă de palmier; • Turistii pot consuma si cumpara alcool, dar acesta este în cele mai multe cazuri scump; • Turiştii au dreptul de a deţine la intrarea în EAU , asupra lor, maxim 2 litri de băuturi spirtoase sau vin, 10 cartuşe de tigari şi 100 de trabucuri; • Există o serie de produse interzise, pe lângă cele valabile în orice altă ţară (droguri, arme de foc, etc.) se mai adaugă şi: materiale pornografice, jucării erotice, carne de porc, preparate de mare crude, materiale de propagandă religioasă, anumite tipuri de medicamente şi orice articol care ar putea aduce ofense islamului; • Persoanele care transportă în bagajul de mână/ cală materiale conţinând informaţii referitoare la Israel (cărţi, reviste, articole, etc.) este posibil să fie reţinuţi în aeroportul din Dubai pentru analiza întregului bagaj (pot avea deci probleme la vamă); • Taxa de viză în valoare de 80euro/adult se poate obţine cu minim 7 zile lucrătoare înainte de data plecării; • În Dubai, vinerea este considerată zi liberă, în plus faţă de sâmbătă şi duminică. Din acest motiv zilele lucrătoare pentru obţinerea vizei trebuie calculate excluzând ziua de vineri.


Nou

Dubai All Inclusive Curse directe TAROM & FlyDUBAI, orare de zi 2 zboruri saptamanale (octombrie ’13 – aprilie ’14) Tip masa Dry All Inclusive Asistenta turistica in limba romana

Sejur All Inclusive de la

699€ /persoană

• Plecări săptămânale în fiecare zi de Miercuri si Sambata, in perioada 22.10.2013-23.04.2014. • Pachetul este disponibil si in cadrul programului Senior Voyage 2013-2014

Pachetele includ:

• bilet de avion Compania Tarom sau Fly Dubai (Emirates), Bucuresti – DUBAI – Bucuresti (ZBOR DIRECT) • transfer aeroport – hotel – aeroport • 7 nopti cazare hotel Cassells Gahntoot 4* • Dry all inclusive • Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului

Pachetele nu includ: • taxele de aeroport 145 euro/ persoana (pot suferi modificari) • taxa de viza 80 euro/persoana (nereturnabila) • excursii optionale • asigurare medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii dar agentia va recomanda sa le incheiati)

Orar de zbor:

Sambata: cursa TAROM RO067 Bucuresti (Otopeni) 08 :05 – 14 :00 Dubai RO068 Dubai 15 :45- 19:15 Bucuresti (Otopeni) Miercuri: cursa Fly DUBAI FZ 798 Bucuresti (Otopeni) 13:35 - 20:20 Dubai FZ 797 Dubai 09:20 - 12:50 Bucuresti (Otopeni)

EMIRATELE ARABE UNITE

Hotelul este situat pe plaja

PREMIUM

Five Continents Cassells Ghantoot

wintersun

Highlights Sistem de masa Dry All Inclusive Spa si piscina in interiorul complexului

Ganthoot

Shuttle gratuit la Mall-urile din Dubai Hotelul a fost amenajat in interiorul unui fost palat

Superior Beach Chalets

Descrierea/localizarea hotelului

Hotelul este situat in Ghantoot, la 15-20 minute de Dubai, pe plaja. Are 88 camere beneficiind de apa imbuteliata gratuita, birou, internet (contra cost). Facilitatile de recreere includ piscina, camera de jocuri, spa, masaj si terenuri tenis. Oaspeții pot lua masa la restaurant şi pot juca tenis, minigolf sau biliard la sala de sport. Dupa o sesiune de antrenament, se pot relaxa la spa sau in piscina. Hipodromul si clubul de polo Ghantoot se afla la 5 minute de mers cu masina.

Data plecare

Sejur complet de la

6

699€ /persoană

Tip masa: Dry All Inclusive

Tarif/pers Tarif/pers in DBL TRPL

30.10, 06.11, 09.11, 13.11, 16.11

699

20.11, 23.11, 27.11, 30.11, 04.12, 07.12, 11.12; 14.12, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 22.04, 23.04

749

699 749

04.01, 08.01, 11.01, 15.01, 18.01, 22.01, 25.01, 29.01, 01.02, 05.02, 08.02, 12.02, 15.02, 19.02, 22.02, 26.02, 01.03, 05.03, 08.03, 12.03, 15.03, 19.03, 22.03, 26.03

799

799

15.04, 16.04 (Paste 2104)

799

799

Craciun 22.12

799

799

Revelion 29.12*

849

849

Informatii suplimentare: **Cina de Revelion (obligatorie): 80 euro/adult; 40 euro/copil (5-13.99 ani) *Tarife in euro/persoana/sejur Supliment pentru camera SGL: 249 euro/sejur Copil 0-1.99 ani plateste 49 euro (fara a beneficia de loc in avion); Copil 2-13.99 ani plateste 375 euro (la care se adauga taxa de aeroport si taxa de viza) . Se accepta 2 copii, cazati in camera cu 2 adulti. (ambii copii beneficiaza de tarful de 315 euro); Copiii nu vor beneficia de pat suplimentar.


Cassells al Barsha EMIRATELE ARABE UNITE

wintersun

Highlights PREMIUM

Hotelul se afla in vecinatatea Mall of Emirates Ideal pentru cei ce doresc sa mearga la shopping

Dubai

Camere amenajate in stil modern.

Superior Room

Descrierea/localizarea hotelului

Hotelul Cassells Al Barsha se află la o plimbare de 10 minute de Mall of the Emirates şi oferă un acces uşor la principalele zone comerciale din Dubai. Camerele de la Cassells Al Barsha combina televizoare cu ecran plat de 32 inch şi internet de mare viteză cu un mobilier elegant, fotografii alb-negru şi o atmosferă ca acasă.

Tarif/pers in DBL

Tarif/pers SGL

Tarif/ a III-a pers

Tarif/copil 2-4.99 ani

Tarif/copil 5-11.99 ani

30.10, 05.11, 06.11, 09.11, 30.11, 04.12, 07.12,11.12, 14.12, 04.01, 08.01, 11.01, 15.01, 18.01, 01.02, 05.02, 08.02, 12.02, 15.02, 01.03, 05.03, 08.03, 15.03, 12.03, 19.03,22.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04

619

857

541

284

325

Data plecare

Sejur complet de la

619€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

22.01

630

880

541

284

325

22.12

634

872

556

299

340

20.11, 27.11, 26.02

642

903

541

284

325

13.11, 19.02

653

925

541

284

325

25.01

665

948

541

284

325

16.11, 22.02

676

971

541

284

325

23.11

688

994

541

284

325

Revelion: 29.12

799

1083

676

329

370

Informatii suplimentare: *Supliment de demipensiune (tarif/sejur): 140 euro/adult; 70 euro/copil **Tarif standard in euro/pers/sejur

AURIS FIRST CENTRAL HOTEL EMIRATELE ARABE UNITE

wintersun

Highlights PREMIUM

Deschis in noiembrie 2011 Ideal pentru familii cu copii Camere dotate cu chicineta complet utilata

Dubai

Piscina pe acoperis, la etajul 30 Aproape de Mall of Emirates si Dubai Marina Shuttle gratuit catre Jumeirah Beach

Clasic Studio Suites

Descrierea/localizarea hotelului

Localizat strategic in districtul Dubai Tecom, la doar cateva minute distanta de Mall of Emirates si la cativa pasi de zonele de afaceri cheie ale orasului, cum ar fi Internet City, Media City si districtul Jebel Ali, hotelul Auris First Central Suites ofera o gama larga de suite si apartamente aranjate intr-o nota exotica.

Tarif/pers in DBL

Tarif/pers SGL

Tarif/ a III-a pers

Tarif/copil 2-5.99 ani

Tarif/copil 6-11.99 ani

30.10, 05.11, 06.11, 09.11, 23.11, 27.11, 30.11, 04.12, 07.12, 11.12, 14.12, 04.01, 08.01, 11.01, 15.01, 01.02, 05.02, 08.02, 12.02; 15.02, 01.03, 05.03, 08.03, 12.03, 15.03, 19.03, 22.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04

641

901

624

284

317

Data plecare

Sejur complet de la

641€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

20.11, 22.01, 29.01, 26.02

676

971

624

284

317

22.12

691

986

639

299

332 317

13.11, 19.02

693

1005

624

284

25.01, 22.02

710

1040

624

284

317

16.11

750

1075

624

284

317

Revelion: 29.12

863

1210

759

329

362

Informatii suplimentare: **Supliment de demipensiune (tarif/sejur): 140 euro/adult; 70 euro/copil **Tarif standard in euro/pers/sejur

7


EMIRATELE ARABE UNITE

wintersun

Situat la 50 m de statia de metrou

PREMIUM

Auris Metro Central

Highlights Camerele cu un decor modern dispun de spatii generoase

Dubai

Piscina pe acoperis Centru fitness si Club sanatate Pure White

Director Suite

Descrierea/localizarea hotelului

Auris Metro Central Apartments este o proprietate eleganta care ofera studiouri si suite moderne cu acces Wi-Fi si TV cu ecran plat. Acesta este situat la 50 de metri de statia de metrou Dubai Internet City. Spatiile de cazare sunt decorate elegant si au living in plan deschis si zona de luat masa. Oaspetii se pot relaxa langa piscina de pe acoperis sau la centrul de fitness si la clubul de sanatate Pure White. Receptia cu program nonstop poate organiza transferuri la/de la aeroport sau inchiriere de masini.

Tarif/pers in DBL

Tarif/pers SGL

Tarif/ a III-a pers

Tarif/copil 2-11.99 ani

05.11, 06.11, 09.11, 13.11, 16.11, 20.11, 23.11, 27.11, 30.11, 04.12, 07.12, 11.12, 14.12, 04.01, 08.01, 11.01, 15.01; 18.01, 05.02, 08.02, 12.02, 15.02, 01.03, 05.03, 08.03, 12.03, 15.03, 19.03, 22.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04

657

934

630

312

22.12

672

949

645

312

22.01, 29.01, 26.02

703

1026

630

312

25.01

749

1118

630

312

22.02

772

1163

630

312

Revelion 29.12

792

1069

765

357

Data plecare

Sejur complet de la

657€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

**Tarif standard in euro/pers/sejur

Auris Plaza Hotel al Barsha EMIRATELE ARABE UNITE

wintersun

Highlights PREMIUM

La doar 5 minute distanta de Mall of Emirates Decor modern si cele mai noi facilitati

Dubai

Wi-Fi gratuit in camere Lounge-ul Hookah ideal pentru relaxare

Classic Room

Descrierea/localizarea hotelului

Acest hotel este situat în inima cartierului Al Barsha, la doar 5 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates. Hotelul Auris Plaza se află la 8 km de Insulele Palmier şi la 15 km de faimosul Dubai Mall. Camerele şi suitele spaţioase ale hotelului Auris Plaza au aer condiţionat şi o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Includ perne şi lenjerie de pat de lux, iar baia are halate şi uscător de păr. Data plecare

Sejur complet de la

8

834€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

Tarif/pers in DBL

Tarif/pers SGL

Tarif/ a III-a pers

Tarif/copil 2-5.99 ani

Tarif/copil 6-11.99 ani

04.12, 11.12

834

1155

718

284

356

27.11

863

1218

718

284

356

30.10, 05.11, 06.11, 09.11, 23.11, 30.11, 04.01, 08.01, 11.01, 15.01, 18.01, 01.02, 05.02, 08.02, 12.02, 15.02, 01.03, 05.03, 08.03, 12.03, 15.03 19.03, 22.03 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04

884

1266

718

284

356

22.12

895

1262

733

299

371

20.11, 22.01, 29.01, 26.02

953

1403

718

284

356

13.11, 29.01, 19.02,

976

1449

718

284

356

25.01

1022

1541

718

284

356

16.11, 22.02

1045

1587

718

284

356

Revelion 29.12

1107

1565

853

329

401

Informatii suplimentare: **Supliment de demipensiune (tarif/sejur): 182 euro/adult; 112 euro/copil **Tarif standard in euro/pers/sejur


Grand Migwest

wintersun

Highlights PREMIUM

Situat in districtul Tecom Apartamente cu decor modern Bucatarie complet echipata

EMIRATELE ARABE UNITE

Ideal pentru sejur dar si pentru business

Dubai

Piscina exterioara

Studio Apartment

Descrierea/localizarea hotelului

Hotelul Grand Midwest Reve- Tecom oferă 184 de apartamente mobilate: de la studiouri la apartamente cu 1 si 2 dormitoare într-un decor contemporan cu facilitaţi moderne. Toate apartamentele sunt elegant mobilate cu bucatarie complet echipată. Hotelul beneficiază de Restaurant care serveşte micul dejun şi pranzul stil bufet şi cina in sistem A La Carte, 24 de ore room service, cafenea, piscină exterioara şi sala de sport, parcare privata (gratuita), camere pentru fumători/nefumători, camere interconectate, Wifi (contra cost).

Tarif/pers Tarif/pers Tarif/copil Tarif/copil in DBL SGL 2-4.99 ani 5-11.99 ani

Data plecare 06.11, 09.11, 30.11, 04.12, 07.12, 11.12, 14.12, 04.01, 08.01, 11.01, 15.01, 18.01, 01.02, 05.02, 08.02, 12.02, 15.02, 22.02, 01.03, 05.03, 08.03, 22.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04

Sejur complet de la

644€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

644

857

284

317

22.12

676

906

284

317

27.11; 29.01; 26.02; 19.03; 13.11; 12.03

678

925

284

317

23.11; 20.11; 19.02

690

948

284

317

22.01

696

961

284

317

16.11; 15.03

701

971

284

317

25.01

731

1031

284

317

Revelion 29.12

841

1141

284

317

*Tarif standard in euro/pers/sejur

Marina View

wintersun

Highlights PREMIUM

Piscina tip „laguna” Facilitati wellness & spa Studiouri cu bucatarie utilata

EMIRATELE ARABE UNITE

Situat la doar 5 minute de plaja Jumeirah

Dubai

Panorama catre Dubai Marina

Deluxe

Descrierea/localizarea hotelului

Marina View este situate in portul de agrement din Dubai şi are vedere la zoya Dubai Marina şi la şoseaua Sheikh Zayed. Hotelul oferă o piscină în stil lagună şi facilităţi de spa. Studiourile sunt decorate în culori pastelate. Toate sunt dotate cu TV, bucătărie complet utilata si baie modernă. Marina View se află la 5 minute cu maşina de plaja publică din zona Jumeirah şi de staţia de metrou Dubai Marina. Data plecare

Sejur complet de la

763€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

Tarif/pers Tarif/pers Tarif/ a III-a Tarif/copil Tarif/copil in DBL SGL pers 2-4.99 ani 5-11.99 ani

06.11; 09.11; 13.11; 01.03; 05.03; 08.03; 12.03; 15.03; 19.03; 22.03; 26.03; 01.04; 02.04; 08.04; 09.04; 15.04; 16.04; 23.04; 07.12; 11.12; 14.12 04.01; 08.01; 11.01; 15.01; 18.01; 01.02; 05.02; 08.02; 12.02; 15.02; 19.02

763

04.12 20.11, 26.02, 29.01, 22.01 22.12

823

27.11

831

30.11

854

23.11; 25.01

1144

624

284

328

786

1190

624

284

328

815

1249

624

284

328

1251

624

284

328

1282

624

284

328

1328

624

284

328

867

1353

624

284

328

22.02

884

1388

624

284

328

Revelion 29.12

1010

1530

624

284

328

*Tarif standard in euro/pers/sejur

9


EMIRATELE ARABE UNITE

wintersun

Hotel de lux amenajat în stil clasic

PREMIUM

Movenpick Bur Dubai

Highlights Camere cu vedere panoramică spre oraş Shuttle gratuit către Jumerira Beach şi Dubai Mall

Dubai

6 restaurante şi baruri Ideal pentru nunţi şi evenimente Recomandat pentru luna de miere

Superior Room

Descrierea/localizarea hotelului

Hotelul si apartamentele de 5 stele Movenpick Bur Dubai se afla la 10 minute distanta de cele mai importane puncte ale orasului. Fiind perfect pozitionat in apropiere de Aeroportul International din Dubai si locatii cheie ale orasului cum ar fi Centrul de Sanatate din Dubai, Mall Wafi, World Trade Center sau Centrul International de Conferinte Dubai.

Tarif/pers in DBL

Tarif/pers SGL

Tarif/ a III-a pers

Tarif/copil 2-5.99 ani

Tarif/copil 6-11.99 ani

30.10, 05.11, 06.11; 09.11, 30.11, 04.12, 07.12, 11.12, 14.12, 04.01, 08.01, 11.01, 15.01; 18.01, 01.02, 05.02, 08.02, 12.02, 15.02, 01.03, 05.03, 08.03, 12.03, 15.03, 19.03, 22.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04

873

1310

679

284

284

22.12

888

1325

694

299

299

20.11, 27.11, 29.01, 26.02

896

1356

679

284

284

22.01,

919

1402

679

284

284

13.11, 23.11, 15.01, 19.02

965

1494

679

284

284

22.02

988

1539

679

284

284

Revelion 29.12

1164

1757

814

329

329

Data plecare

16.11,

Sejur complet de la

873€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

Informatii suplimentare: Supliment de demipensiune (tarif/sejur): 175 euro/adult; 87.5 euro/copil **Tarif standard in euro/pers/sejur

Situat in apropierea portului din Dubai

PREMIUM

Movenpick IBN Battuta

wintersun

Highlights Piscina pe acoperis EMIRATELE ARABE UNITE

Shuttle bus gratuit la plaja privata a hotelului

Dubai

hotelul detine 7 restaurante Shuttle gratuit la Plaja Jumeirah

Superior Room

Descrierea/localizarea hotelului

Centrul comercial Ibn Battuta este situat lângă hotel, iar Portul de agrement Dubai este la o călătorie de 10 minute cu maşina. Aeroportul Internaţional din Dubai este la 35 de minute de mers cu maşina de Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate. Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate beneficiază de piscină pe acoperiş şi oferă camere moderne. Sunt disponibile transferuri gratuite la plaja privată a hotelului, Palm Jumeirah. Hotelul are 7 restaurante, un club de noapte şi 2 baruri. Data plecare 05.11, 06.11, 09.11, 23.11, 27.11, 30.11, 10.12, 04.01, 08.01, 11.01, 15.01, 18.01, 01.02, 05.02, 08.02, 15.02, 12.02, 01.03, 05.03, 08.03, 12.03, 15.03, 19.03, 22.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04

Sejur complet de la

10

923€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

Tarif/pers Tarif/pers Tarif/ a III-a Tarif/copil Tarif/copil in DBL SGL pers 2-5.99 ani 6-11.99 ani

923

1410

834

284

367

22.01, 29.01, 26.02

992

1547

834

284

367

19.02,

1026

1616

834

284

367

25.01

1060

1685

834

284

367

22.02

1095

1754

834

284

367

22.12

1129

1562

849

299

382

Revelion 29.12

1230

1889

969

329

412

Informatii suplimentare: Supliment de demipensiune (tarif/sejur): 252 euro/adult; 126 euro/copil. Suplimente ALL INCLUSIVE: Standard ALL INCLUSIVE: Adult 130 euro/pers/noapte; Copil 6 - 11.99 ani/pers/noapte 65 euro; Infant: 0 - 5.99 ani gratuit | Premium ALL INCLUSIVE: Adult 187 euro/pers/noapte, Copil 6 - 11.99 ani/noapte 94 euro, Infant: 0 - 5.99 ani gratuit **Tarif standard in euro/pers/sejur


EMIRATELE ARABE UNITE

wintersun

Pe malul mării în apropiere de Jumeirah Beach Residence

PREMIUM

Ramada Plaza Jumeirah Beach

Highlights Restaurantul Shores oferă preparate delicioase

Dubai

Camere mari şi luminoase, având vedere spre mare Poţi savura un cocktail îmbietor la barul Beachcomers, pe plajă

Superior Plaza View Room

Descrierea/localizarea hotelului

Hotelul Ramada Plaza Jumeirah Beach se afla situat la malul mării pe celebra Jumeirah Beach Residence (JBR), hotelul este locul ideal evadarea din cotdian, fie ca sunteți în călătorie de afaceri sau de relaxare. Acesta se gaseste la 2 kilometri de Internet & Media City, Palm Jumeirah și terenul de golf Emirates. La numai 20 de kilometri de hotel vei găsi Dubai World Trade Center si multe sali de expozitii, iar la doar 45 kilometri distanță se afla Aeroportul Internațional Dubai. Tarif/pers Tarif/pers Tarif/ a III-a Tarif/copil Tarif/copil in DBL SGL pers 2-5.99 ani 6-11.99 ani

Data plecare

Sejur complet de la

972€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

04.12, 07.12, 11.12, 14.12

972

1528

659

284

30.11, 22.12

1027

1624

674

299

356 371

11.01, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04

1060

1705

659

284

356

27.11, 08.01

1073

1730

659

284

356

30.10, 05.11, 06.11, 09.11, 13.11, 16.11, 20.11, 23.11, 04.01

1113

1810

659

284

356

1952

659

284

356d

15.04

1184

01.02, 05.02, 08.02,12.02, 01.03, 05.03, 08.03, 12.03, 15.03, 22.03, 16.04, 23.04

1204

1993

659

284

356

15.02, 29.01, 26.02

1254

2092

659

284

356

15.01, 26.03

1333

2251

659

284

356

19.02, 19.03

1354

2292

659

284

356

18.01, 22.01, 25.01

1379

2342

659

284

356

Revelion 29.12

1228

1925

774

329

401

Informatii suplimentare: Supliment de demipensiune (tarif/sejur): 252 euro/adult; 126euro/copil **Tarif standard in euro/pers/sejur

EMIRATELE ARABE UNITE

Situat in inima cartierului Deira

PREMIUM

Al Ghurair Rayhaan by Rotana

wintersun

Highlights dry hotel Toate camerele sunt moderne si dotate cu AC

Dubai

Acces facil catre principalele zone ale orasului (plaja, mall, etc.)

Classic Room

Descrierea/localizarea hotelului

Situat în cartierul plin de viaţă Deira, Al Ghurair Rayhaan by Rotana este un hotel de 5 stele, unde nu se consumă alcool şi este amplasat la 10 minute de mers pe jos de staţia de metrou Union. Toate spaţiile de cazare de la Al Ghurair Rayhaan au aer condiţionat şi sunt mobilate elegant. Fiecare are TV prin satelit, minibar şi baie privată.

Data plecare

Sejur complet de la

814€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

Tarif/pers Tarif/pers Tarif/ a III-a Tarif/copil Tarif/copil in DBL SGL pers 2-5.99 ani 6-11.99 ani

30.10, 05.11, 06.11; 09.11, 30.11, 04.12, 07.12, 11.12, 14.12 04.01, 08.01, 11.01, 15.01; 18.01, 01.02, 05.02, 08.02, 12.02; 15.02, 01.03, 05.03, 08.03, 814 12.03, 15.03, 19.03,22.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04

1213

659

284

284

22.12

829

1228

659

299

299

20.11, 29.01

854

1292

659

284

284

27.11; 29.01; 19.02; 26.02

894

1372

659

284

284

13.11; 22.01;

936

1452

659

284

284

25.01, 23.11, 16.11

1014

1612

659

284

284

22.02

1054

1692

659

284

284

Revelion 29.12

969

1130

814

329

329

Informatii suplimentare: Supliment de demipensiune (tarif/sejur): 154 euro/adult; 77 euro/copil **Tarif standard in euro/pers/sejur

11


wintersun

Conectat direct la centrul comercial Dubai Mall

PREMIUM

The Address Dubai Mall

Highlights Camere cu dotari de lux

EMIRATELE ARABE UNITE

In apropiere se gasesc mai multe terenuri de golf

Dubai

Acces facil la Wild Wady Park

Superior Plaza View Room

Descrierea/localizarea hotelului

Conectat direct la centrul comercial Dubai Mall, acest hotel de 5 stele include un centru spa cu servicii complete, un centru de fitness ultramodern şi 5 restaurante. De asemenea, oferă camere de lux şi spaţii de cazare utilate complet. Hotelul Dubai Mall se află la 20 de minute de mers cu maşina de clubul de golf din zona Dubai Festival City şi de activităţile acvatice ale parcului Wild Wadi. Tarif/pers Tarif/pers Tarif/copil Tarif/copil in DBL SGL 2-3.99 ani 4-11.99 ani

Data plecare

Sejur complet de la

1551€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

05.11, 06.11, 09.11, 21.11, 23.11, 27.11, 30.11, 04.12, 07.12, 11.12, 14.12, 04.01;

1551

2430

284

08.01

1688

2702

284

528

13.11, 22.12

1771

2842

284

528

01.02, 05.02, 08.02, 12.02, 15.02, 01.03, 05.03, 08.03, 12.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04

1791

2906

299

543

16.11; 26.02

1808

2944

284

528 528

528

11.01, 15.03,

1905

3134

284

19.02

1962

3248

284

528

26.03

2019

3703

284

528

25.01

2076

3475

284

528

15.01, 22.02, 19.03,

2133

3589

284

528

18.01, 22.01, 22.03,

2190

3703

284

528

Revelion 29.12

1959

3112

329

573

Informatii suplimentare: Supliment de demipensiune (tarif/sejur): 343 euro/adult; 171.5 euro/copil **Tarif standard in euro/pers/sejur

Habtoor Grand EMIRATELE ARABE UNITE

wintersun

Highlights PREMIUM

Situat pe Plaja Jumeirah Camere decorate in stil oriental Diverse activitati de relaxare si distractie

Dubai

Centru spa si wellness Facilitati pentru practicarea sportului (tenis, squash, golf)

Resort Garden View

Descrierea/localizarea hotelului

Hotelul Habtoor Grand este situat pe plaja Jumeirah, fiind considerat un resort de lux. Camerele sunt decorate in stil oriental, iar cei care sunt cazaţi la acest hotel se pot bucura de 30 de tipuri diferite de proceduri de relaxare, 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de squash si 12 baruri şi restaurante. Mall of the Emirates se află la doar 10 minute distantă, iar Dubai Marina este chiar in vecinătate. Data plecare

Sejur complet de la

12

1248€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

Tarif/pers Tarif/pers Tarif/ a III-a Tarif/copil Tarif/copil in DBL SGL pers 2-4.99 ani 5-11.99 ani

07.12; 11.12; 14.12

1248

2006

971

288

449

15.01; 18.01; 25.01; 01.02; 08.02

1259

2006

971

288

449

04.12; 22.01

1298

2106

971

288

449

11.11; 16.11; 20.11, 23.11; 27.11; 30.11 29.01, 05.02, 12.02, 15.02; 19.02; 22.02; 16.04;

1328

2166

971

288

449 449

13.11; 26.02

1391

2293

971

288

01.03; 05.03, 08.03 12.03

1439

2388

971

288

449

22.12; 19.03

1470

2491

971

288

449

05.11, 06.11; 09.11; 08.01; 15.03; 22.03; 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04; 15.04

1511

2532

971

288

449

04.01

1732

2974

971

288

449

Revelion 29.12

1827

3069

1066

333

494

**Tarif standard in euro/pers/sejur


EMIRATELE ARABE UNITE

PREMIUM

wintersun

Highlights

Atlantis The Palm

O adevarată incursiune în lumea subacvatică

Dubai

Camere şi suite extra-luxoase şi opulente 19 restaurante şi baruri pe toate gusturile, având cei mai bun chefi din lume Facilităţi speciale pentru copii şi adolescenţi Te poţi desfăta înotând alături de delfini Camere de relaxare subacvatice impresionante

Sejur complet de la

2470€ /persoană

Descrierea/localizarea hotelului

Hotelul Atlantis The Plam Dubai este situat în inima frumoasei insule artificiale Palm Jumeirah pe o plajă privată de 800 m şi reprezintă unul dintre emblemele Dubaiul, alături de hotelul Burj al Arab. Acest resort impresionant oferă numeroase facilităţi pentru familii cu copii şi pentru cupluri deopotrivă, plaje albe strălucitoare, habitate marine unice, un parc acvatic impresionant, centre spa cu servicii de ultimă generaţie, o bucătărie de clasă mondială şi puzderie de buticuri cosmopolite.

Facilităţile hotelului

Atlantis The Palm îşi aşteaptă oaspeţii cu o ofertă de nerefuzat, dispunând de 1539 de camere spaţioase, din care 166 suite ultra-luxoase. Vei descoperi aici că fiecare cameră a fost atent şi cu mult bun gust decorată, completate de panorama spectaculoasă a Mării Arabiei cu ale sale ape azurii şi desigur de măreţia iconicei Insule Palmier.

Facilităţile camerelor

Camerele se bucură de un design cu influenţe arabe şi au vedere fie la mare, fie la plajă. 90% dintre acestea fiind interconectate cu zonele de relaxare sau servire a mesei, făcând din acest hotel o destinaţie ideală pentru familiile cu copii, şi nu numai. Camerele Deluxe oferă oaspeţilor

numeroase facilităţi, având vedere parţială către mare sau către Palm Jumeirah. Acestea au o suprafaţă cuprinsă între 45-47 mp şi sunt ideale pentru 4 persoane: 2 adulţi şi 2 copii cu vârste sub 12 ani sau 3 adulţi sau un copil sub 12 ani. Cei cazaţi în acest tip de cameră beneficiază de o după-amiază gratuită în Kids Club sau Club Rush pentru adolescenţi. Camerele au balcon sau French balcon şi paturi duble king sau queen size.

Restaurante& baruri:

Cu cele 19 restaurante, baruri, lounge-uri şi bucătari de renume mondial, Atlantis este cu adevărat o destinație culinară deosebită. Deşi fiecare restaurant este unic prin amenajările şi meniul său, indiferent de gust, acestea oferă o experienţă de neuitat.

Spa & Relaxare

O incursiune într-o altă lume – aceasta este deviza serviciilor spa oferite. ShuiQi Spa & Fitness este o experienţă de neuitat, care-ţi trezeşte toate simţurile. Este un loc extrem de relaxant, liniştit, opulent şi delicat în acelaşi timp. Amplasat pe suprafaţa a două etaje din Royal Towers, spa-ul oferă oaspeţilor săi numeroase tratamente, ritualuri de îmbăiere şi terapii tradiţionale şi moderne pentru relaxare totală. Data plecare

Deluxe Room Tip masa: Bed&Breakfast

Tarif/pers in DBL

Tarif/pers SGL

Tarif/ a III-a pers

Tarif/copil 2-11.99 ani

05.11, 06.11, 13.11, 20.11, 27.11, 04.12, 11.12

2470

4387

536

284

09.11, 16.11, 23.11, 30.11, 07.12

2495

4454

536

284 284

14.12

3209

5581

536

22.12

3185

5802

551

299

Revelion 29.12

3305

5922

671

329

**Tarif standard in euro/pers/sejur

13


EMIRATELE ARABE UNITE

wintersun

Vedere panoramica la Corniche

PREMIUM

Sejur Abu Dhabi 2013-2014

Highlights Conectat la centrul comercial Al Raha Centru spa si piscine

Abu Dhabi

Situat aproape de Ferrari Word

Superior Room

Al Raha Beach Descrierea/localizarea hotelului

Cu vedere panoramică la coasta Corniche, acest complex este conectat la centrul comercial Al Raha şi se află aproape de cartierul de afaceri. Acesta oferă piscine şi un centru spa de lux. Hotelul este amplasat la 10 minute cu maşina de centrul naţional de expoziţii din Abu Dhabi şi de aeroportul internaţional din Abu Dhabi. Ferrari World se află la 15 minute cu mașina. Al Raha oferă piscine interioare și în aer liber, loc de joacă pentru copii separat, în piscină, și o gamă de sporturi nautice. Centrul spa oferă o gamă de tratamente corporale, saună, baie de aburi și cadă cu hidromasaj.

Tarif/pers Tarif/pers Tarif/ a III-a Tarif/copil Tarif/copil in DBL SGL pers 2-5.99 ani 6-11.99 ani

Data plecare

Sejur complet de la

856€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

04.12, 07.12, 11.12, 14.12

856

1158

721

315

399

30.11, 22.12

888

1217

736

315

414

09.11, 13.11, 16.11, 20.11, 23.11, 27.11, 04.01, 08.01, 11.01, 15.01, 18.01, 22.01, 25.01, 29.01, 01.02, 05.02, 08.02, 12.02, 15.02, 19.02, 22.02, 26.02, 05.03, 12.03, 19.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 16.04, 23.04

915

1313

721

315

399

Revelion 29.12

1050

1030

856

360

444

Informatii suplimentare: Supliment demipensiune 210 euro/adult; 105 euro/copil (5-13.99) **Tarif standard in euro/pers/sejur

EMIRATELE ARABE UNITE

PREMIUM

wintersun

Combo Tour Dubai & Abu Dhabi Dubai

Superior Room

Combo Tour 2 nopti Dubai & 5 nopti Abu Dhabi • Hotel Cassels al Barsha • Hotel Al Raha Beach Data plecare

Sejur complet de la

14

828€ /persoană

Tip masa: Bed&Breakfast

2 nopti Dubai 5 nopti Abu Dhabi

Tarif/pers Tarif/pers Tarif/ a III-a Tarif/copil Tarif/copil in DBL SGL pers 2-4.99 ani 5-11.99 ani

04.12, 07.12, 11.12, 14.12

828

1111

828

268

395

05.11, 06.11, 09.11, 13.11, 23.11, 30.11; 04.01, 08.01, 11.01, 15.01, 18.01, 22.01, 25.01,01.03, 05.03, 08.03, 12.03, 15.03, 19.03, 22.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 15.04, 16.04, 23.04; 01.02, 05.02, 08.02, 12.02, 15.02, 19.02, 22.02

870

1222

870

268

395

16.11; 22.02

881

1245

881

268

395

22.12

885

1237

885

283

410

20.11, 27.11; 29.01, 26.02; 05.03, 12.03, 19.03, 26.03, 01.04, 02.04, 08.04, 09.04, 16.04, 23.04

892

1268

892

268

395

Revelion 29.12

1016

1380

1016

313

440

**Tarif standard in euro/pers/sejur


Condiţii de călătorie şi viză Condiţii de înscriere şi participare la programul WINTERSUN DUBAI 2013-2014 Programul Wintersun Dubai 2013-2014 se su­pune condiţiilor gene­rale stipulate în con­tractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice Pegas Holidays. Precizări: · Agenţia nu îşi asumă răspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei române sau străine, în pofida respectării condiţiilor de ieşire din România, respectiv intrare în alte state, prevăzute de legislaţia în vigoare; · Situaţii de forţă majoră şi neprevăzute, cum ar fi războaie, cutremure, greve, fe­no­mene naturale şi meteorologice deo­se­ bite etc., nu obligă agentia Pegas Holidays la despăgubiri sau compensaţii; · Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru EAU, acordată de Ministerul Turismului din EAU; · Hotelierii solicită plăţi suplimentare pentru utilizarea fa­ci­ lităţilor din cameră şi hotel (ex: minibar/frigider, seif, pro­ soape la piscină, etc). Turiştii au obligaţia de a se informa în momentul sosirii la hotel de exactitatea condiţiilor şi tarifelor perce­pute pentru aceste servicii opţionale; · Eventualele reclamaţii referitoare la ex­cur­siile opţionale se fac direct la locul des­ti­naţiei, agenţia Pegas Holidays ne­fiind implicată în organizarea sau buna desfăşurare a acestora; · Turiştii au obligaţia de a achita taxele su­plimentare anunţate inainte de înce­pe­rea programului turistic, în cazul în care acestea vor apărea ca urmare a ma­jorării taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anunţate de compania ae­ riană transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar. · Tarifele pentru copii sunt valabile numai dacă aceştia sunt cazaţi în cameră cu 2 adulţi; conform regle-mentărilor în vi­ goare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să deţină un certificat de cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră. Mai multe informaţii se găsesc accesând: www.politiadefrontiera.ro; · Pentru copii cu vârste cuprinse între 0-1.99 ani tariful biletului de avion - fără loc în avion şi catering - este de 39 eur/infant; · În situaţia de suprarezervare (over­booking) a unui hotel, determinată de ac­ti­vitatea hotelierilor (cărora le revine răs­ punderea pentru situaţia creată), înainte sau după începerea călătoriei, agenţia parteneră din Dubai este obligată să ofere o altă variantă de hotel în aceeaşi zonă sau într-o zonă cât mai apropiată, la aceeaşi categorie sau de o categorie superioară fără să modifice tariful pachetului;

· Tarifele din brosura sunt orientative si pot suferi modificari in functie de data de plecare · Polita valabilă de asigurare este afişată pe pagina web a agenţiei de turism: www.pegasholidays.ro” · Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia aces­ tuia. Orice problemă le­gată de amplasarea sau aspectul ca­ merei se rezolvă de către client direct la recepţie, asistat de reprezentantul agenţiei locale; · Compania aviatică fără a cere acordul agen­ţiei de turism care derulează pro­gra­mul turistic, are dreptul de a modifica orarele de zbor. Prin urmare, agenţia Pegas Holidays, nu este răspunzătoare pentru decolarea /aterizarea avioanelor la o alta oră decât cea înscrisă în programul excursiei. Pentru aceste întârzieri, com­pania aeriană este obligată să asiste turiştii conform regulamentului Parla­men­tului European nr. 261/04. Orice problemă privind operarea zborului şi actiunile adiacente acestuia intră sub competenţa transpor-tatorului, biletul de avion repre­zentând contractul între pasager şi com­ pania aviatică; · În cazul deteriorării sau pierderii ba­ga­jelor în timpul dinain­ tea zborului, zbo­rului efectiv sau după încheierea aces­tuia, compania aviatică este singura răspunzătoare şi răspunde în faţa pasa­gerilor conform reglementărilor EU 2027/97 şi amendamentului 889/02; · În situatia în care turistul părăseşte grupul, nu se întoarce la data stabilită în program şi îşi depăşeşte perioada de vala­ bi­litate a vizei conform prevederilor legale din UAE, fapta sa este considerată infracţiune, iar agenţia de la care turistul a achiziţionat pachetul de servicii are da­toria de achita o pena­ litate de 2000$ pentru fiecare persoană aflată în această situaţie; · Agenţia organizatoare poate anula ex­cursia în cazul nerea­ lizării numărului mi­nim de turişti şi are obligaţia de a înştiinţa turistul cu cel putin 10 zile înainte de data plecării. Turistul poate opta fie pentru acceptarea la ace-laşi preţ a unui alt pachet de servicii turistice de calitate echivalentă sau supe­ rioară, fie pentru acceptarea unui pachet de servicii de calitate inferioară, cu rambursarea diferenţei de preţ, ori pentru rambursarea integrală a sumelor achitate. Condiţii de intrare şi regim de şedere în Emiratele Arabe Unite Cetăţenii români care doresc să călăto­rească în Emiratele Arabe Unite au nevoie de viză de intrare, indiferent de scopul călătoriei şi de tipul paşaportului deţinut (paşaport simplu, electronic, diplomatic sau paşa­port de serviciu) Documente necesare pentru obţinerea vizei turistice: - Paşaport valabil minim 6 luni de la data începerii călătoriei (nu se acceptă paşa­port temporar); - Paşaport scanat color în format jpg. (doar prima şi a doua filă din paşaport); - Fotografie color tip paşaport scanată în format jpg. - Persoanele cu vârste sub 21 ani care călă­toresc neînsoţite de părinţi, dar însoţite de un adult, au nevoie de împuternicire notarială în limba engleză şi certificat de naştere.


54 Calea Dorobanţi Sector 1 • Bucureşti • RO Telefon (+4) 021.313.32.22 Fax (+4) 031.437.02.27 E-mail office@pegasholidays.ro www.pegasholidays.ro

Pegas Holidays - Catalog Dubai 2014  

by Catalin Constandache

Advertisement