Page 1

B2B Christian Tour pentru

BILETE DE AVION Program dedicat agentiilor de turism non IATA


ACCES GRATUIT Poti accesa gratuit modulul de bilete de avion utilizand userul si parola aferenta intregului sistem b2b Christian Tour. In plus, nu ai nici un cost ulterior de utilizare sau mentenanta.


RAPID Č˜I FLEXIBIL Ai optiuni complexe de cautare astfel incat sa poti oferi clientilor tai cele mai bune optiuni de zbor. Pentru ca fiecare client este diferit, avem solutia pentru fiecare!


UČ˜OR DE UTILIZAT Am creat pentru tine un sistem extrem de complex, insa foarte usor de utilizat, chiar si pentru agentii cu mai putina experienta in domeniul ticketingului. Vrei sa rezervi un bilet pentru clientul tau? Esti la cateva clickuri distanta!


INFORMAČšII COMPLETE Ai acces la mii de oferte ale sutelor de companii prezente in sistem. In plus, pentru fiecare varianta poti vizualiza toate detaliile zborului precum si conditiile companiilor aeriene.


COMISIOANE ATRACTIVE Rezervarile efectuate online beneficiaza de comisioane atractive incluse in tarif. Optiunea MARKUP va permite sa va presetati un comisionul practicat astfel incat tarifele afisate sa contina toate costurile, inclusiv comisionul practicat de agentia dumneavoastra.


REZERVARI ĂŽN TIMP REAL Modulul de ticketing are la baza un sistem de rezervari international, asadar cautarea si rezervarea locurilor se face in timp real. In cat timp primesti confirmarea rezervarii? Instant!


FÄ‚RÄ‚ TARGET Nu ai target de vanzari, asadar poti vinde cat doresti in fiecare luna. Cu cat vinzi mai mult insa, cu atat avantajele tale cresc.


ASISTENȚĂ PROFESIONISTĂ Ai nevoie de ajutor? Agentii nostri sunt pregatiti sa te asiste atat pe parcursul rezervarii, dar si dupa emiterea biletului.


TIMPUL ĂŽNSEAMNÄ‚ BANI Rezervarile efectuate online economisesc timp si bani pentru afacerea ta. Rezervi cand vrei, de unde vrei, beneficiind de tarife exterm de competitive.


Datorita conditiilor speciale pe care le presupune vanzarea biletelor de avion, este necesara incheierea unui contract separat, pe care il poti solicita pe adresa ticketing@christiantour.ro. Impreuna cu contractul iti trimitem si manualul de utilizare al modulului. Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi. Agentii nostri iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie


LÂNGĂ TINE DE 15 ANI De 15 ani ne straduim sa iti aducem cele mai bune produse inglobate in cel mai performant sistem de pe piata. Acum ai un partener de incredere si pentru emiterea biletelor de avion !

De acum, B2B Christian Tour poate fi agentul tău acreditat IATA www.christiantour.ro

Christian Tour - prezentare Bilete de avion