Brosura Egipt 2019 - Cluj

Page 1

Egipt

Destinația anului 2018!

Plecări cu avionul din Cluj


Vacanță tropicală, în mijlocul deșertului Hurghada este un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii, din Egipt. Din anii 1980, zona a devenit un centru turistic important, datorită peisajelor spectaculoase și a faunei subacvatice. Situată la Marea Roșie, Hurghada oferă o varietate de plaje superbe, de-a lungul cărora se regăsesc aproape 100 de hoteluri luxoase și restaurante atractive, cu vedere la mare. Stațiunea este un paradis

al sporturilor pe apă, oferind turiștilor oportunități reale de a experimenta cele mai nebănuite senzații de scuba diving, printre recife subacvatice și sute de specii de pești tropicali. Este destinația perfectă pentru iubitorii sporturilor de adrenalină, a vacanțelor de familie și, nu în ultimul rând, a navigatorilor experimentați.

Geografia pe scurt

Hurghada este un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt, care a devenit un centru turistic important, din anii 1980. Astăzi, Hurghada se prezintă ca un șirag de hoteluri cu o arhitectonică orientală, înșirate de-a lungul litoralului Mării Roșii. În apropierea orașului se află un aeroport internațional. Așezarea El-Guna situată pe malul unei lagune a fost construită exclusiv în scop turistic. De asemenea, mai există lagune pe o lungime de 22 km. În fiecare an, populația Hurghadei se triplează în timpul sezonului turistic. Motivul: orașul este situat într-o regiune tropicală, el fiind vizitat chiar și după încheierea sezonului turistic. Regiunea înconjurătoare este deșertică, ideală pentru excursii safari cu vizitarea unor sate de beduini.

Mâncarea

Bucătăria egipteană este un amestec de influențe mediteraneene și din Orientul Mijlociu. Fast food-urile sunt la tot pasul, cele mai multe axându-se pe kebab,

Excursii opţionale

✔✔

Oraşul Cairo, Piramidele şi Sfinxul Intâlnire şi transport de la hotel cu autocarul pentru a vizita piramidele lui Kheops, Kephren şi Mykerinos, care au fost numite de greci una dintre cele şapte minuni ale lumii antice, Sfinxul şi Valea Templului, apoi vizita fabricii de papirus. Continuăm cu vizitarea Muzeului Egiptean din Cairo, care oferă artefacte din perioada fanariotă, inclusiv mumiile celebre ale vechilor regi ai Egiptului şi comorile Regelui Tutankamon (opţional). Prânz la un restaurant din apropiere de Piramide, apoi întoarcere la Hurghada.

✔✔

Piramidele lui Kheops, Kephren şi Mykerinos Impunătoarele construcţii impresionează prin valorea lor istorică şi meticulozitatea cu care au fost realizate. Situate lângă Cairo, pe malul fluviului Nil, cele trei piramide egiptene sunt singurele 2

dintre cele şapte minuni ale lumii antice care mai există în zilele noastre. Piramidele egiptene au o vechime de peste 4 milenii, fiind construite între anii 2700-2500 i.Hr., lângă vechea capitală egipteană Memphis, în cinstea celor trei faraoni egipteni cărora le poartă numele: Kheops, Kephren şi Mykerinos.

✔✔

Luxor şi Valea Regilor Plecare de la hotelul din Hurghada pentru un tur al Templului din Karnak, cel mai bun exemplu de sit arheologic din istoria Egiptului, care a fost dedicat zeului Amoun. Prânz pe drum, la un restaurant în Luxor. În continuare vom traversa râul Nil cu Felucca, o barcă de navigaţie tipic egipteană, pentru a explora „Oraşul Morţilor”, Coloşii lui Memnon, ultimele rămăşiţe ale templului lui Amenophis al III-lea, Valea Regilor, măreţia şi grandoarea arhitecturii şi Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie-faraon care a domnit Egiptul antic, şi apoi întoarcere la Hurghada. Itinerariul începe la 4.30-5.00 a.m şi se termină la 11.00 pm.

chiftele sau showorma preparată din carne tocată, cu sos de tahini, salată și lipie. Mâncarea națională se numește Medames ful (fasole bătută cu usturoi, ceapă, pătrunjel, ulei de măsline și suc de lămâie). De asemenea, veți întâlni frunze de viță de vie, umplute cu orez sau cărnuri tocate pe la mai toate restaurantele tradiționale. De-a lungul coastei, există o mulțime de restaurante, care oferă o varietate de preparate cu specific egiptean, indian, thailandez sau European, pentru fiecare turist în parte.

Shopping

Hurghada este, de asemenea, cunoscută sub numele de “Veneția din Egipt”, datorită numărul mare de turiști care vin în fiecare an. Iar printre atracțiile de top ale stațiunii se află și… shopping-ul. Marea majoritatate a produselor comercializate în magazinele din Hurghada sunt realizate manual. Piețele și magazinele sunt pline de produse de calitate, de la textile, bijuterii, vase și până la ambarcațiunii. Pe Hurghada Marine Boulevard veți găsi peste 100 de magazine, care comercializează produse de la branduri internaționale, precum Adidas, Nike, Levis, Timberland, Gucci, Armani și multe altele. Suvenirurile atractive se găsesc în magazinele de pe Sekalla High Street, iar cele mai interesante chilipiruri sunt în Sekalla High Street.

✔✔

Safari în deşertul Sahara O aventură pentru a descoperi frumuseţea răsăritului sau a apusului de soare în deşert. Veţi fi preluaţi de la hotel cu o maşină 4x4, apoi conduşi 35 km în deşert, într-un sat de beduini, pentru a vedea modul de viaţă şi tradiţiile lor, apoi veţi merge pe cămilă şi veţi fi martori ai apusului de soare, cu cină barbeque şi băuturi racoritoare incluse. Vă veţi bucura de spectacole şi cântece tradiţionale şi veţi putea admira stelele noaptea, în timp ce ne întoarcem la hotelul din Hurghada.

✔✔

Mănăstirile Sfinților Pavel și Anton O zi întreagă pentru a vizita unele dintre cele mai faimoase mănăstiri copte din Deșertul de Est. Începeți călătoria devreme și veti participa la slujba din mănăstirea Sfântului Anton sau pur și simplu puteți urca pe munte, pe cele 1.500 de trepte pentru a vă ruga în camera Sfântul Antonie din Egipt. Vizitați mănăstireă întreaga și apoi veți lua o pauză pentru masa de prânz și veti continua vizita la Mănăstirea Sfântul Pavel.

Prețurile sunt valabile la data plublicārii ofertei. Acestea pot suferi modificari. Prioritate vor avea informațiile primite în agenție.


EGIPT

începând de la

8

zile

345€

(cazare + transport) +95 € (taxe de aeroport)

SEJUR DINTR-O PRIVIRE /pers.

7 nopti cazare:

hotel de 3, 4, 5*

Mese incluse: All Inclusive

Egipt

Transport:

cu avionul

misterele piramidelor egiptene

FII PREGĂTIT DE... ATMOSFERĂ LOCALĂ Datorită frumuseții naturale și a diversității peisajelor, fiind una dintre destinațiile cu aer tropical și deșertic, Egiptul este considerat Mama Lumii turistice! Este colțul de rai al site-urilor grandioase, precum Piramidele din Giza, Abu Simbel sau malul de vest al Luxor. Iar acestea sunt doar câteva. O vizita în Egipt este implinirea unei dorinţe adânci şi misterioase. Este un tărâm ce te înfioară şi încântă în multe feluri. Fascinanta istorie antică asteaptă să fie descoperită (din Cairo în nord, până la Abu Simbel în sud). Bucurăte de spectacolul orbitor al lumii subacvatice din Marea Rosie, deşertul cu spaţii vaste presărat cu oaze prosapete şi rasfaţă-te în ademenitoarele staţiuni de la malul mării. Cât despre peisaje, ele îmbină cu finețe zonele deșertice cu apele turcoaz.

Din cele 7 Minuni ale lumii antice, doar Marile Piramide au câștigat lupta împotriva timpului. Ai ocazia să mergi și să atingi cu mâinile tale blocurile de piatră încărcate de mister și istorie.

Punct sosire

Punct plecare

Punct intermediar

3


ATRACȚII

Hurghada – Karnak – Valea Regilor – Luxor – Sahara – Cairo – Piramide – Sfinx – Marea Roșie Mituri şi istorie

2. Croazieră pe Marea Roşie

2. Luxor şi Valea Regilor

Istoria Egiptului este învăluită în mister şi legende. În pragul celui de-al treilea mileniu înaintea erei noastre, civilizaţia egipteană se face cunoscută semnalizânduse existenţa unui popor relativ omogen, constituirea unui stat, a unei limbi şi a unei economii agricole remarcabile. Scrierea neobişnuită, originală, exprimând legi, obiceiuri, o religie aparte, întregesc această civilizaţie, care va evolua destul de puţin, timp de trei milenii.

Excursie opţională inclusă pentru posesorii de Senior Voyage Club Card.

Plecare de la hotel pentru un tur al Templului din Karnak, cel mai bun exemplu de sit arheologic din istoria Egiptului, care a fost dedicat zeului Amun. Prânz pe drum, la un restaurant în Luxor. În continuare vom traversa râul Nil cu Felucca, o barcă tipic egipteană, pentru a explora „Orașul Morților”, Coloșii lui Memnon, ultimele rămășițe ale templului lui Amenophis al III-lea, Valea Regilor, măreția și grandoarea arhitecturii și Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie-faraon care a domnit Egiptul antic, iar apoi întoarcere în Hurghada.

Excursii gratuite 1. Tur de oraş - Hurghada Petreceți dimineața făcând un tur al orașului Hurghada pentru a admira Moscheea Mare și Biserica Sfânta Maria, precum și portul. Va fi o oprire la cel mai înalt punct din oraș pentru o vedere panoramică asupra orașului și împrejurimilor lui. Vizitarea unor bazaruri locale unde veți avea suficient timp liber pentru a vă pune în valoare abilitățile comerciale.

4

excursii opționale 1. Cairo – Piramidele şi Sfinxul Transport din Hurghada cu autocarul pentru a vizita cele mai importante obiective turistice din Cairo, piramidele lui Kheops, Kephren și Mykerinos, care au fost numite de greci una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, Sfinxul și Valea Templului, apoi vizita fabricii de papirus pentru a vedea cum locuitorii Egiptului scriau pe hârtie de papirus. Continuăm cu vizitarea Muzeului Egiptean din Cairo, care oferă artefacte din perioada fanariotă, inclusiv mumiile celebre ale vechilor regi ai Egiptului și comorile Regelui Tutankamon (opțional). Prânz pe drum în Cairo, la un restaurant în apropiere de Piramide, apoi întoarcere la Hurghada. Traseul începe la 01:30 - 2.00 și se termină în jur de 23:00.

DE REŢINUT! PREŢUL INCLUDE • Transport avion Cluj – Hurghada – Cluj; • 7 nopţi cazare cu All Inclusive; • Transfer aeroport-hotel-aeroport • 1/2 zi excursie (Tur de oraș Hurghada) inclusă; • 1 excursie opţională BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (Croazieră pe Marea Roșie) • Asistență turístică*

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ • Taxele de aeroport 95 euro/pers • Taxa de viză 25 €/pers • Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno • Intrările la obiectivele turistice, alte taxe și cheltuieli personale.

3. Safari în deșertul Sahara O aventură pe patru roţi pentru a descoperi frumuseţea răsăritului sau a apusului de soare în deşert. Veți putea vedea modul de viață și tradițiile localnicilor, apoi veţi merge pe cămilă şi veţi fi martori ai apusului de soare uimitor, cu cină barbeque şi băuturi racoritoare incluse.

DATE DE PLECARE 2018 26.08, 02.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10, 28.10, 04.11, 11.11

Hotel Three Corners Empire 3* (sau similar 3*) – All Inclusive

Hotel Three Corners Sunny Beach 4* (sau similar 4*) – All Inclusive

Hotel Serenity Makadi Beach 5* (sau similar 5*) – All Inclusive

Three Corners Empire este situat la 7 km de aeroportul din Hurghada, foarte aproape de centrul vechi al orașului. Hotelul dispune de 4 restaurante, 4 baruri, 2 piscine exterioare, internet cafe (contra cost), facilități de relaxare, precum: volei pe plajă, tenis de masă, darts, programe de divertisment și muzică live. Dotările principale ale camerelor sunt: baie privată cu duș, uscător de păr, TV prin satelit, mini-bar (contra cost), t elefon şi balcon/ terasă, seif (gratuit), aer condiționat individual. Accesul la internet este contra cost. Hotelul deține plajă proprie cu nisip, situată la 200 m de hotel. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Hotelul Three Corners Sunny Beach are o locaţie excelentă pe malul mării, la 25 km de aeroportul din Hurghada. În incinta hotelului există 3 restaurante, printre care restaurantul principal ce organizează seri tematice, 3 baruri, piscină exterioară, internet Wi-fi contra cost. Camerele sunt spaţioase si luminoase, dotate cu TV prin satelit, internet Wi-fi contra cost, balcon, aer condiţionat şi grup sanitar propriu dotat cu articole de toaletă şi uscător de păr. Hotelul deține plajă proprie cu nisip, iar umbrelele, șezlongurile și prosoapele de plajă sunt gratuite.

Serenity Makadi Beach se află la 38 km de orașul Hurghada și la 36 km de aeroportul din Hurghada. Hotelul dispune de 7 restaurante, 4 piscine cu umbrele și șezlonguri gratuite, un parc acvatic, sală de conferințe și schimb valutar. Hotelul dispune și de facilități de sport și agrement: aerobic, sală de fitness, darts, biliard, tenis de masă, programe de divertisment. Camerele au mobilier modern din lemn și sunt dotate cu baie proprie cu duș, TV prin satelit, telefon, aer condiționat, seif (gratuit), mini bar (contra cost), facilități pentru ceai și cafea. Hotelul deține plajă proprie, cu nisip.


ALL INCLUSIVE

€ confort

Puncte forte ✔✔Plajă privată cu nisip ✔✔Situat în centrul oraşului ✔✔Numeroase facilităţi pentru copii

Servicii incluse

Hotel Seagull bbbb Localizare: Hotelul este situat pe plajă cu nisip, în centrul oraşului Hurghada. Aeroportul se află la aproximativ 10 km. Facilităţi hotel: Hotelul dispune de 3 piscine, teren de tenis, 8 baruri şi 5 restaurante, 2 săli de conferinţe, Wi-Fi, animație cu program variat. Facilităţi camere: Camerele sunt spaţioase şi decorate în nuanţe de albastru. Acestea au balcon sau terasă, TV satelit, mini bar, aer condiţionat, telefon, baie cu articole de toaletă şi uscător de păr.

hurghada

380

de la

AVION

Sport şi agrement: Terenuri de tenis, teren de squash, volei pe plajă, tenis de masă, biliard, aerobic, gimnastică în apă, polo, centru de scufundări,

centru de windsurfing, club de noapte, squash, biliard şi tenis de masă, centru de fitness, parc acvatic cu piscine și 11 tobogane de apă.

Plecari din Cluj

Plecări 2.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10, 28.10, 04.11, 11.11 26.08

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate 470 €

380 €

430 €

502 €

412 €

462 €

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 12.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

365

de la ALL INCLUSIVE

€ CONFORT

Puncte forte ✔✔Situat într-o zonă cu palmieri ✔✔Piscină în aer liber cu umbrele și șezlonguri.

Servicii incluse

Hotel Long Beach (ex Hilton Long Beach) bbbb Localizare: Hotelul este situat într-o zonă cu palmieri, aproape de Sahl Hasheesh, la 22 km de Hurghada și la 14 minute cu mașină de aeroport. Facilități hotel: 3 restaurante, 5 baruri, Wi Fi gratuit în zonele publice, aer condiționat, seif, piscină, grădină, recepție non-stop, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă. Sport şi agrement: tenis, tenis de masă, mini golf, sporturi nautice: windsurfing, snorkeling, scuba diving, schi nautic, sală de fitness, centru de spa și wellness, masaj, plajă

privată, teren de joacă, de animație, babysitting, lift, lounge, fax etc. Facilități camere: Acces la internet, televizor de 25 inch, băi de marmură,

AVION

vederi la grădini, piscină sau la mare, iar suitele au lounge cu o canapea, băi spațioase de marmură, televizor, acces la internet etc.

Plecari din Cluj

Plecări

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate

2.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10

455 €

365 €

415 €

26.08

474 €

384 €

434 €

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 13.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

5


424

hurghada

de la

€ premier

Puncte forte ✔✔Situat în Golful Makadi ✔✔Transfer gratuit în centrul orașului ✔✔14 restaurante

Servicii incluse AVION

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

373

de la

ALL INCLUSIVE

Hotel Tia Makadi Heights bbbbb Localizare: Hotelul se află la 24 km de Aeroport și la 35 minute de centrul orașului Hurghada (hotelul oferă transfer gratuit cu autobuzul). Facilități hotel: 14 restaurante și baruri, 3 săli de conferință, spălătorie, curățătorie, coafor, internet cafe. Facilități pentru copii: piscină, teren de joacă, meniu pentru copii, scaune pentru copii în restaurant, mini club, animație, baby-sitter (contra cost), pătuț pentru copil (la cerere). Facilități camere: Camerele sunt dotate cu baie proprie (cadă sau dus,

uscător de păr, WC), aer condiționat, telefon, TV satelit, minibar, seif, balcon sau terasă, room - service (contra

cost). În cameră se face curățenie zilnic, iar așternuturile se schimbă zilnic.

Plecari din Cluj

Plecări 2.09, 09.09, 16.09, 23.09

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard Main cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate Main 424 € 474 € 514 €

26.08, 30.09

527 €

437 €

487 €

07.10, 14.10, 21.10, 28.10, 04.11, 11.11

530 €

440 €

490 €

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 13.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

ALL INCLUSIVE

CONFORT

Puncte forte ✔✔Programe zilnice de animaţie ✔✔Facilităţi de sporturi nautice ✔✔Numeroase facilităţi pentru copii

Servicii incluse AVION

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

6

Amwaj Blue Beach Resort & Spa bbbb Localizare: Hotelul este situat în Golful Soma la 48 km de aeroport și la 51 km de centrul orașului Hurghada. Facilităţi hotel: 3 restaurante, 4 baruri, snack bar, terasă, plajă privată, 2 piscine exterioare, săli de conferinţă, magazine, internet caffee (cotra cost). Facilităţi camere: Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, terasă/balcon, TV prin satelit, mini bar (contra cost), seif (gratuit), masă și fier de călcat, room service (contra cost), baie privată cu cadă sau duş şi uscător de păr.

Sport şi agrement: sală de fitness, aerobic, volei pe plajă, minigolf, darts, tenis de masă. Contra cost: saună, masaj, baie cu aburi, teren de tenis, hirobicicletă, centru diving și biliard.

Facilități copii: pentru cei mici hotelul oferă 2 piscine, scaune în restaurant, mini club (pentru copiii cu vârste cuprinse între 4-12 ani), pătuț (la cerere).

Plecari din Cluj

Plecări 26.08, 2.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10 Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate 463 €

373 €

423 €

Primul copil 2 - 13.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.


ALL INCLUSIVE

€ premier

Puncte forte ✔✔Aqua Park cu 6 tobogane ✔✔Plajă privată întinsă ✔✔Centru pentru sporturi acvatice

Servicii incluse

Hotel Desert Rose bbbbb Localizare: Hotelul este amplasat pe malul mării, la 12 km de aeroport și la 16 km de centrul oraşului. Facilităţi hotel: Plajă privată cu umbrele, şezlonguri, 3 piscine exterioare, aqua park, 3 restaurante și 8 baruri, sală de conferințe. Facilităţi camere: Camerele sunt dotate cu balcon, aer condiţionat, TV, mini bar, seif, telefon, baie cu duş, uscător de păr, accesorii pentru baie. Sport şi agrement: Volei pe plajă, sală de fitness, darts, teren de tenis, mini-fotbal, saună, masaj, biliard,

AVION

centru scuba diving. Facilități copii: Piscină, 2 tobogane, loc de joacă, scaune speciale în

restaurant, mini club (4-11 ani), baby cot (la cerere), baby sitter (contra cost).

Plecari din Cluj

Plecări

hurghada

432

de la

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate

07.10, 14.10, 21.10, 28.10, 04.11, 11.11

522 €

432 €

482 €

30.09

524 €

434 €

484 €

2.09, 09.09, 16.09, 23.09

537 €

447 €

497 €

26.08

581 €

491 €

541 €

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 12.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

521

de la ALL INCLUSIVE

€ premier

Puncte forte ✔✔4 restaurante a la carte ✔✔Aqua park ✔✔Camere luminoase şi spaţioase

Servicii incluse

Jaz Aquamarine Resort bbbbb Localizare: Situat în sudul oraşului Hurghada, la 12 km de aeroport și 15 km de centrul orașului Hurghada. Facilităţi hotel: 7 restaurante și 5 baruri, piscină, 11 bazine cu tobogane, grădină, plajă privată, aqua park, snack bar, baruri, salon de înfrumusețare (contra cost). Facilităţi camere: TV, mini bar (contra cost), telefon, seif (gratuit) și aer condiționat. Sport şi agrement: Volei pe plajă, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, Spa, saună, club pentru copii, sporturi

AVION

nautice, scufundări, tenis de masă, teren de tenis, teren de joacă pentru copii, club de noapte/DJ şi animatori.

Facilități copii: Piscină pentru copii cu 4 tobogane, mini club, pătuț (la cerere), scaune în restaurant.

Plecari din Cluj

Plecări

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate

2.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10

611 €

521 €

571 €

28.10

623 €

533 €

583 €

04.11, 11.11

640 €

550 €

600 €

26.08

718 €

628 €

678 €

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 12.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

7


380

hurghada

de la

€ CONFORT

Puncte forte ✔✔Aqua Park ✔✔4 piscine exterioare și 4 baruri ✔✔Facilități pentru copii

Servicii incluse AVION

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

461

de la

ALL INCLUSIVE

Titanic Resort & Aqua Park bbbb Localizare: Situat la 11 km de centrul orașului și la 8 km de aeroport, pe a doua linie față de mare. Facilitati hotel: Hotelul dispune de un restaurant, 4 baruri, 4 piscine exterioare, o piscină interioară, un Aqua Park, transfer până în oraș (contra cost), sală de conferințe, spălătorie, călcătorie (contra cost). De asemenea, pentru copii hotelul oferă 3 piscine exterioare, mini club, loc de joacă și pătuț (la cerere). Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș/cada,

foehn, mini bar, seif (gratuit), aer condiționat, TV, telefon, balcon/ terasă. Sport si agrement: Hotelul pune la dispoziția turiștilor servicii gratuite de

relaxare: sală de fitness, aerobic, tenis de masă, aqua aerobic, cât și contra cost, precum: saună, jacuzzi, masaj, baie cu aburi, biliard, darts.

Plecari din Cluj

Plecări 2.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate 470 €

380 €

430 €

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 12.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

ALL INCLUSIVE

PREMIER

Puncte forte ✔✔Hotel deschis în anul 2012 ✔✔Aqua park imens ✔✔5 restaurante a la carte și 6 baruri

Servicii incluse AVION

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

8

Hotel Serenity Fun City bbbbb Localizare: Situat în golful Makadi, la 33 km de aeroport și la 39 km de centrul orașului Hurghada. Facilitati hotel: Un restaurant principal şi 5 restaurante à la carte, 6 baruri, Luna Park (contra cost), transfer până în centrul orașului (contra cost, la cerere), magazine. Facilitati camere: TV satelit, mini bar, baie privată cu duş sau cadă, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Facilități copii: Hotelul are un parc acvatic ideal pentru familiile cu copii, loc de joacă, mini club (4-12 ani).

Sport si agrement: Piscine, sală de jocuri, snorkeling şi scufundări. Gratuit: darts, tenis de masă, aqua

aerobic, muzică live, discotecă și volei pe plajă si contra cost: diving, teren de tenis, biliard, mini golf.

Plecari din Cluj

Plecări

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate

26.08, 2.09, 09.09, 16.09, 23.09, 04.11, 11.11

551 €

461 €

511 €

28.10

560 €

470 €

520 €

30.09

564 €

474 €

524 €

07.10, 14.10, 21.10

566 €

476 €

526 €

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 12.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.


ALL INCLUSIVE

€ PREMIER

Puncte forte ✔✔Plajă cu nisip şi debarcader privat ✔✔Restaurante a la carte ✔✔Aqua Park; Facilităţi pentru copii

Servicii incluse

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh bbbbb Localizare: Hotelul este situat pe plajă, la 22 km de aeroport și la 27 de km de centrul vechi al orașului. Facilităţi hotel: 4 restaurante, Spa & Wellness, plajă privată, terasă, snack bar, piscină, aqua park, centru pentru snorkeling şi scufundări, animatori, club pentru copii, tenis de masă, teren de tenis, spălătorie, recepţie deschisă non-stop. Facilităţi camere: Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, balcon sau terasă, TV satelit, aer condiționat, baie este cu articole de toaletă şi uscător.

Facilități copii: Hotelul este ideal pentru familiile cu copii pentru ca ofera piscină, loc de joacă, scaune în

AVION

restaurant, mini club (pentru copiii cu vârste între 5-12 ani), baby sitter (contra cost), pătuț (la cerere).

Plecari din Cluj

Plecări

hurghada

535

de la

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Deluxe cu REDUCERE aplicată SPECIALĂ Deluxe la cazare până la 01.09 Locuri limitate

04.11, 11.11

625 €

535 €

585 €

28.10

634 €

544 €

594 €

2.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10

640 €

550 €

600 €

26.08

710 €

620 €

670 €

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 13.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

395

de la ALL INCLUSIVE

€ PREMIER

Puncte forte ✔✔Situat aproape de centrul orașului ✔✔Resturante cu meniu diversificat ✔✔Facilități pentru copii

Hotel Sea Star Beau Rivage bbbbb Localizare: Situat la 2 km de centrul orașului și la 10 km de Aeroportul Internațional din Hurghada. Facilitați hotel: 4 restaurante, 6 baruri, salon de înfrumusețare, schimb valutar, cameră de bagaje, discotecă și 2 piscine. Facilități camere: TV satelit, aer condiționat, telefon, mini bar, baie cu duș și articole de toaletă gratuite. Facilități copii: Piscină specială pentru copii cu tobogane, mini club, amfiteatru și baby-sitting (contra cost).

Sport si agrement: Centru Spa, tenis de masă, teren de volei, tenis,

polo în apă, baschet, darts, aerobic și sală de fitness.

Plecari din Cluj

Plecări

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate

395 € 445 € 2.09, 09.09, 16.09, 23.09 485 € 04.11, 11.11 492 € 402 € 452 € 28.10 496 € 406 € 456 € 30.09 498 € 408 € 458 € 07.10, 14.10, 21.10 500 € 410 € 460 € 26.08 530 € 440 € 490 € Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 11.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

Servicii incluse AVION

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

9


447

hurghada

de la

ALL INCLUSIVE

PREMIER

Puncte forte ✔✔Plajă privată cu nisip ✔✔Camere luxoase ✔✔Parc acvatic cu 4 piscine

Servicii incluse AVION

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

521

de la

Caribbean World Resort Soma Bay bbbbb Localizare: Situat pe plajă, în Golful Soma, la 7 km de centrul oraşului Safaga, 20 km de Golful Makadi şi la 45 km sud de aeroport. Facilităţi hotel: Un restaurant principal și 2 restaurante a la carte, 3 baruri, piscine, grădini, plajă privată, programe de animaţie. Facilităţi camere: Camerele poartă amprenta luxului şi opulenţei şi includ TV, mini bar, dulap (contra cost), baie cu uscător de păr, prosoape, articole de toaletă gratuite, duş/cadă şi balcon.

Sport şi agrement: Hotelul oferă teren de tenis, biliard, tenis de masă, darts, sală de fitness, SPA şi centru Wellness, masaj, cadă cu

hidromasaj, baie turcească, aqua park, windsurfing, snorkeling, scuba diving, teren de joacă pentru copii, club de noapte, mini club.

Plecari din Cluj

Plecări

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate

2.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10, 28.10, 04.11, 11.11 26.08

537 €

447 €

497 €

562 €

472 €

522 €

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 13.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

ALL INCLUSIVE

PREMIER

Puncte forte ✔✔Plajă privată cu nisip ✔✔Centru SPA ✔✔5 piscine

Servicii incluse AVION

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

10

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay bbbbb Localizare: Situat între Hurghada şi portul Safaga, iar aeroportul se află la 30 km. Facilităţi hotel: Hotelul dispune de 5 baruri, 3 restaurante, 6 săli de conferinţe, lobby bar, internet Wi-fi, 5 piscine, coafor, discotecă cu muzică live, magazine. Facilităţi camere: Toate camerele sunt dotate cu cadă/cabină de duş, balcon sau terasă, aer condiţionat, seif (gratuit), telefon, TV, uscător de păr, mini-bar, room service (contra cost).

Sport și agrement: Volei pe plajă, teren de baschet, mini fotbal, sală de fitness, kitesurfing, hidrobiciletă, tenis

de masă, biliard, discotecă, saună, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, centru diving, windsurfing (contra cost).

Plecari din Cluj

Plecări

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate

2.09, 09.09, 16.09, 23.09

611 €

521 €

571 €

26.08

649 €

559 €

609 €

30.09

674 €

584 €

634 €

07.10, 14.10, 21.10

685 €

595 €

645 €

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 13.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.


ALL INCLUSIVE

€ PREMIER

Puncte forte ✔✔Teren de golf ✔✔Restaurante a la carte ✔✔Aqua park; Facilităţi pentru copii

Servicii incluse

Sheraton Soma Bay Resort bbbbb Localizare: Hotelul este situat în Soma Bay, la 50 km de orașul Hurghada și la 48 km de aeroport. Facilităţi hotel: Hotelul dispune de restaurante à la carte şi bufet, baruri şi plajă privată, grădină, piscină în aer liber, centru Spa și Wellness, sală de fitness, săli de conferinţă şi petreceri, magazin de suveniruri/cadouri. Facilităţi camere: Camerele de la Sheraton Soma Bay Resort sunt mobilate modern și sunt dotate cu: TV prin satelit, baie proprie cu cadă sau duş, mini bar și telefon.

Sport şi agrement: Acest complex oferă facilităţi pentru sporturi nautice, piscină în aer liber, sală de fitness, snorkeling, squash, scufundări,

AVION bibliotecă, windsurfing, tenis de masă, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, teren de golf, teren de tenis şi divertisment de seară.

Plecari din Cluj

Plecări 2.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10, 28.10, 04.11, 11.11 26.08

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate 832 €

742 €

792 €

864 €

774 €

824 €

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

Primul copil 0 - 1.99 ani gratuit Primul copil 2 - 13.99 plateste 150 € transportul + 95 € taxa de aeroport Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

728

de la ULTRA ALLE INCLUSIV

ADULT ONLY

Hotel Premier Le Reve bbbbb Localizare: Hotelul se află în Golful Sahl Hasheesh, la scurtă distanţă de Acvariul şi Moscheea din Hurghada, la 22 km de aeroport şi la 25 km de centrul staţiunii Hurghada. Facilităţi hotel: 7 restaurante, 3 baruri, internet, piscină, grădină, terasă, zonă de plajă privată, piscină interioară și 5 piscine exterioare. Facilităţi camere: 337 de camere din categoria Superior Deluxe şi Jacuzzi Deluxe dotate cu baie, aer condiţionat, TV, mini bar (contra cost) și balcon/terasă, seif (gratuit).

hurghada

742

de la

Sport şi agrement: 5 piscine, centru Spa, sală de fitness, băi turceşti, cadă cu hidromasaj, saună, băi de aburi,

07.10, 14.10, 21.10

deluxe

Puncte forte ✔✔Servicii de înaltă calitate ✔✔Camere spaţioase și luxoase ✔✔4 piscine

Servicii incluse AVION

jacuzzi, talasoterapie, hammam, grădină, terase, biliard, tenis de masă, cameră de jocuri, bibliotecă.

Plecari din Cluj

Plecări

STANDARD EARLY BOOKING Loc în DBL OFERTĂ Loc în DBL Standard GV cu REDUCERE SPECIALĂ Standard aplicată la cazare până la 01.09 Locuri limitate GV 728 € 778 € 818 €

28.10

821 €

731 €

781 €

04.11, 11.11

825 €

735 €

785 €

30.09

827 €

737 €

787 €

26.08, 2.09, 09.09, 16.09, 23.09

884 €

794 €

844 €

Prețul nu include: taxele de aeroport (95 €/pers), taxa de viză (25 $/pers), asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, taxa de intrare la obiectivele turistice și programele opționale. Mai multe informaţii legate de supliment SGL, reduceri TPL le puteţi obţine în agenţie.

✔✔Bilet avion cursă charter ✔✔Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔✔Cazare 7 nopţi ✔✔Ultra All Inclusive ✔✔Asistenţă turistică pe perioada sejurului

11


Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 25, Sector 1, Bucureşti tel.: (+4) 021 312 01 66; (+4) 021 312 01 53 E-mail: magheru@christiantour.ro

Branch Office Timişoara Shopping City Str. Şagului, nr. 100, parter, Timişoara tel.: (+4) 0256 433 205; (+4) 0256 433 206 E-mail: timisoaramall@christiantour.ro

Branch Office - Ploieşti Bd. Republicii, nr.169, bl.26F, parter, Ploieşti Tel: (+4) 034 471 0305 E-mail: ploiesti@christiantour.ro

Branch Office - City Mall Şoseaua Olteniţei nr. 2, Sector 4, Bucureşti tel.: (+4) 021 317 04 35 E-mail: citymall@christiantour.ro

Branch Office Timişoara Iulius Mall Str. Aristide Demetriade nr.1 tel.: (+4) 0720 800 357; (+4) 356 267 504 E-mail: timisoaraiulius@christiantour.ro

Branch Office - Suceava Centrul Comercial Bucovina, Str. Ştefan cel Mare, nr. 56, Suceava Tel: (+4) 0720 800 026; 0330 710 844 / 845 E-mail: suceava@christiantour.ro

Branch Office - Magheru

Branch Office - Liberty Center Liberty Center, parter, Calea Progresului nr. 151-171, Sector 5, Bucureşti; tel.: (+4) 021 369 98 35 E-mail: libertycenter@christiantour.ro Branch Office - Plaza Mall Plaza Mall, Bd. Timisoara nr.26, Sector 6, Bucureşti tel.: (+4) 0374 913 442 E-mail: plaza@christiantour.ro Branch Office - Vitan Mall Vitan Mall, Calea Vitan nr.55-59, Sector 3, Bucureşti tel.: (+4) 0374 913 443 E-mail: vitan@christiantour.ro Branch Office - Galeriile Titan Str. Liviu Rebreanu nr.6A, Sector 3, Bucureşti tel.: (+4) 0314 282 238 E-mail: titan@christiantour.ro Branch Office - Mall Promenada Mall Promenada, Calea Floreasca nr. 246B, Sector 1, Bucureşti tel.: (+4) 0314 253 843 E-mail: promenada@christiantour.ro Branch Office - Băneasa Mall Băneasa Mall, parter, Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 44A, Sector 1, Bucureşti tel: (+4) 031 710 56 20 E-mail: baneasa@christiantour.ro Branch Office - MegaMall Mega Mall, nivel - 1; Bld. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Sector 2, Bucureşti tel: (+4) 031 710 55 22 E-mail: megamall@christiantour.ro Branch Office - Universitate Bld. Regina Elisabeta, nr. 29-31 Sector 5, Bucuresti tel: (+4) 021 314 14 92 E-mail: universitate@christiantour.ro Branch Office - Gara de Nord Piaţa Gării de Nord, nr. 3-5, Bucureşti (în incinta Gării de Nord) tel.: (+4) 021 211 11 39 E-mail: garadenord@christiantour.ro

Branch Office - Cluj-Napoca Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 10, Cluj-Napoca tel.: (+4) 0264 411 101 E-mail: cluj@christiantour.ro

Branch Office - Piatra Neamţ Bd.Traian, S3, parter, Piatra Neamţ Tel: (+4) 033 371 06 05 E-mail: pneamt@christiantour.ro

Branch Office - Bacău Strada Erou Gh. Rusu, Nr. 2 (lânga Casa de Cultură) tel.: (+4) 0234 525 298; fax: (+4) 0234 525 289; E-mail: bacau@christiantour.ro

Branch Office - Braşov Piata Sfatului, nr. 28, Braşov Tel: (+4) 0317 105 634 E-mail: brasov@christiantour.ro

Branch Office - Iaşi Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 1C, Iaşi tel.: (+4) 0232 267 261; fax: (+4) 0232 267 263 E-mail: iasi@christiantour.ro

Branch Office - Oradea Str. Iosif Vulcan, nr. 1, Oradea Tel: (+4) 0359 100 471 E-mail: oradea@christiantour.ro

Branch Office - Constanţa Bd. Tomis nr. 60, Constanţa tel: (+4) 0241 550 180; (+4) 0241 550 200 E-mail: constanta@christiantour.ro

NOU! Branch Office - Piteşti Str. Vasile Milea, nr. 2 (Complex Fortuna), Piteşti Tel: (+4) 0348 100 206 E-mail: pitesti@christiantour.ro

Branch Office - Constanţa City Park B-dul Alexandru Lăpuşneanu, nr. 116C, parter tel: (+4) 0241 550 200 E-mail: constantamall@christiantour.ro

NOU! Branch Office - Târgu Mureş Str. Gheorghe Doja, Nr 243, S46, Târgu Mureş Tel: (+4) 0365 100 102 E-mail: tgmures@christiantour.ro

Branch Office - Galaţi Str. Brăilei, nr. 4, Galaţi Tel: (+4) 0236 317 077; (+4) 0236 318 018 E-mail: galati@christiantour.ro

NOU! Branch - Iași Mall Strada Tudor Vladimirescu, nr. 113, in incinta Iulius Mall, parter, lângă Posta Romana Tel: (+4) 0232 267 262 (+4) 0720 800 261 E-mail: iasimall@christiantour.ro

Branch Office - Râmnicu Vâlcea Calea lui Traian, nr.145, bl. D4, parter, Rm. Valcea Tel: (+4) 0250 730 202 E-mail: rmvalcea@christiantour.ro

NOU! Branch - Galati Mall Bulevardul George Coșbuc 251, în incinta Shopping City, Galați Tel: (+4) 0236 318 018 E-mail: galatimall@christiantour.ro

Branch Office - Sibiu Piaţa Mare, nr.16, Sibiu Tel: (+4) 0369 710 310 E-mail: sibiu@christiantour.ro Branch Office - Brăila Strada Principală 4B, Promenada Mall - parter, Braila Tel.: (+4) 0339 710 310; (+4) 0339 710 311 E-mail: braila@christiantour.ro Branch Office - Arad Bd. Revoluţiei, nr.31, ap.17, sc. A, Arad Tel: (+4) 0357 711 128; (+4) 0357 711 129 E-mail: arad@christiantour.ro Branch Office - Focşani Bd. Unirii, nr. 48, parter Tel: (+4) 0720 800 259; (+4) 0337 711 140 / 141 E-mail: focsani@christiantour.ro

Branch Office - Mihai Bravu Sos. Mihai Bravu 39, bl. P15, Sector 2, Bucureşti tel: (+4) 021 252 19 40 E-mail: mihaibravu@christiantour.ro

Branch Office - Buzău Bd. Unirii, nr. 232, Aurora Mall, Buzău Tel: (+4) 0338 71 03 10 E-mail: buzau@christiantour.ro

Branch Office - Timişoara Str. Carol Telbisz nr. 3 (Centrul Comercial Bega-parter) tel.: (+4) 0256 240 321, fax: (+4) 0256 240 322; E-mail: banat@christiantour.ro

Branch Office - Deva Bd. Decebal, bl. S, Deva Tel: (+4) 0354 710 310; (+4) 0354 710 311 E-mail: deva@christiantour.ro

Branch - Franciza Lugoj NOU! Strada Bucegi, nr. 6, Lugoj, Timiș Tel: (+4) 0771 386 431 E-mail: lugoj@christiantour.ro CHRISTIAN TOUR INTERNAŢIONAL Branch Office - Chişinău Str. Constantin Tănase, nr. 9, Chişinău, Moldova Tel: (+3) 732 227 00 90 E-mail: chisinau@christiantour.ro Branch Office Katowice Opolska 17-19, 40-084, Katowice, Poland Telefon (+48) 48324957912 E-mail: katowice@christiantour.pl Branch Office - Belgrad Kneza Miloša, nr. 15-17, Belgrad, Serbia tel: (+38) 10 11 40 44 480 E-mail: belgrade@christiantour.rs

SC CHRISTIAN 76 TOUR SRL funcţionează sub licenţa de turism nr. 1293/ 21.03.2016. Polita de asigurare cu nr. 50917/19.06.2018, emisa de Omniasig, este valabila pana la 18.06.2019. w w w.chris tianto ur.ro