Page 1

D enisa Bothaza Ramon Apar icio


ÍNDEX 1. Constel·lació 2. M itologia 3. Car acter ístiques (T ar ot)


Taure o Taurus és una constel·lació zodiacal, el seu nom en llatí significa bou. Destaca en el cel hivernal. A l'est de la constel·lació està un dels cúmuls estel·lars més coneguts, fàcilment visible a ull nu, les Plèiades. Rere Aldebaran hi ha les Híades, el cúmul estel·lar obert més proper, que forma una V en el cel indicant el cap del bou.


A la mitologia grega, apart de representar un bou corrent, també correspon al minotaure de la mitologia grega i correspon a Zeus en forma de bou, que va agafar per prendre Europa, una princesa fenícia, la qual Zeus la va fer pujar sobre els seus lloms i, abans de què es donès compte, es va llançar a la mar i començà a nadar fins que arribà a Creta, on va tornà a recuperar l'aspecte d'un déu. Zeus va conseguir conquistar Europa i d'aquesta unió va nèixer Minos.


És el Segon Signe del Zodíac. El seu planeta regent és Venus. El seu element és la Terra. La seva qualitat és fixa. El seu animal representatiu és el bou (Taure). Els seus colors són el verd i el turquesa. El seu metall és el coure. La seva pedra preciosa és la Esmeralda. Els seus números són el 2 i el 5. El seu dia afortunat és el divendres. Les seves flor són les roses i les violetes.


Venus

Coure

Terra

Esmeralda

Bou

Rosa i Violeta

Taure  

Els mites al cel

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you