Page 1

Signe del ZodĂ­ac Patricia Ortiz i Mar Ucher


• Escorpió o l'Escorpí és un signe del zodíac el qual és creuat pel sol entre el 23 d’octubre i el 21 de novembre. Regit pel planeta Plutó, és un signe de l'element aigua i de qualitat fixe. És considerat de caràcter profund, molt apassionat però molt opac en mostrar les seves emocions, de sinceritat esfereidora i bastant despreocupat pels sentiments dels altres. Es duu molt bé amb els altres signes d'aigua (Cranc i Peixos) i amb els signes de terra exceptuant, amb matisos, amb Taure per ser-ne el seu oposat.


L'origen de la constelació es troba en la llegenda d'Orió. Segons una de les seves versions, Orió el caçador es va treure els ulls en un rampell de gelosia, i mentre vagava cec pel món va trepitjar un escorpí que li va picar amb el seu fibló, provocant la seva mort. Els déus van elevar a Orió i l'escorpí al cel posantlos en extrems oposats de la volta celest, de manera que quan Escorpió surt per l'horitzó, Orió s'amaga fugint de l'animal que va causar la seva mort.


• El seu costat positiu: Emocional, decidit, poderós i apassionat. L'Escorpió és un signe amb molt magnetisme. - La veritat, el treball quan té sentit. A un Escorpió li agrada involucrar-se en causes i convèncer als altres.

• El seu costat negatiu: - Gelós, compulsiu i obsessiu. Els escorpí poden ser ressentits i tossuts. - El superficial, relacions sense sentit. Un Escorpió no accepta amb bon grat els afalacs fàcils i tampoc suporta que la gent li prengui el pèl.

Escorpí  

Els mites al cel

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you