Page 1

ADVOCATEN

ADVOCATEN

ADVOCATEN

DE GENDT & PARTNERS

DE GENDT & PARTNERS

DE GENDT & PARTNERS

Situering op kaart

Contactgegevens: Veeweidestraat 12

Wij gaan elke uitdaging voor u aan!

3960 BREE

Tel.: 089-73 09 50 Ons gebouw:

Fax: 089-73 09 51 Email: kantoor@degendt-advocaten.be

Spreekuren:

Wim: Enkel op afspraak Ilse: Enkel op afspraak Claudia: Enkel op afspraak

De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Ge Gendt


Wij gaan voor u elke uitdaging aan! Advocatenkantoor De Gendt & Partners vertegenwoordigt grotendeels Limburgse bedrijven, maar strekt zelfs voorbij België. Het kantoor is zelfs actief in het buitenland waaronder Zuid-Afrika en de Verenigde Staten van Amerika. Onze gespecialiseerde advocaten staan altijd klaar voor degelijk advies. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak, duidelijke en heldere afspraken en vooral: veel tijd en aandacht voor de klant. Ons kantoor is gespecialiseerd in de algemene bijstand aan ondernemingsrecht, arbeidsrecht, het handels- en economisch recht, alsook het burgerlijk contractenrecht en het verzekeringsrecht. Hierbij passen wij onze ruime ervaring in gerechtelijke procedures toe en een grondige kennis van de jurispudentiële praktijk. Een groot deel van de activiteiten van Advocatenkantoor De Gendt & Partners bestaat uit invorderingen. Hierbij onderhouden onze medewerkers een nauwe samenwerking met gerechtsdeurwaarders, zodat er steeds een kostenstaten-analyse wordt gemaakt alvorens over te gaan van een minnelijke naar een gerechtelijke fase.

De medewerkers bij Advocatenkantoor De Gendt & Partners : Ilse De Gendt is verantwoordelijk voor dossiers betreffende handels– en contractrecht. Zij is voornamelijk bezig met contracten naar Amerikaans/Angelsaksisch recht en satellietcommunicaties. Voor dat laatste begeleidt en adviseert ze bedrijven bij het oprichten van dochtervennootschappen en het afsluiten van contracten wereldwijd. Wim De Gendt is veelal bezig met het begeleiden en adviseren van KMO’s op het vlak van vergunningen, contracten en ruimtelijke ordening. Benevens dit zijn zijn specialisaties arbeidsrecht, invorderingen, burgerlijke recht en het verzekeringsrecht. Tevens coördineert Wim De Gendt de invorderingsdossiers. Claudia Aendekerk heeft het kantoor in oktober 2011 vervoegd en werkt binnen het kantoor als generalist. Haar specialisaties zijn burgerlijk recht, handelsrecht, bouw- en vastgoedrecht alsook jeugdrecht, waarbij zij ook de minderjarigen zelf als advocaat bijstaat. Dossiers met Franstalige en Duitstalige procedures worden tevens door haar behandeld. Han De Gendt is de boekhoudster van het kantoor, haar hoofdtaak bestaat uit het verwerken van alle financiële transacties voor ons kantoor. Ten slotte zijn er 5 administratief bedienden, deze medewerkers hebben vele gemeenschappelijke taken maar hebben elk ook specifieke opdrachten. Zo houden er enkele medewerkers zich hoofdzakelijke bezig met verwerken van de post en contact onderhouden met advocaten en rechtbanken. En zijn er medewerkers die zich hoofdzakelijk bezig houden met het opstellen en updaten van dossiers.

Advocaten: Wim De Gendt Ilse De Gendt Claudia Aendekerk Boekhoudster: Han De Gendt Administratief personeel: Lieve Costens Vicky Nijs Melissa Bijnens Moniek Kuypers Andy Meerten “Juridisch advies heeft een belangrijke meerwaarde voor iedere kmo,” aldus Wim De Gendt. “We begeleiden kmo’s bij hun volledige bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van contracten en het aanwerven van nieuwe medewerkers. Door in een vroeg stadium mee te denken met de klant, kunnen we samen de kansen en risico’s helder in kaart brengen. De beste zaak is immers een vermeden zaak.”

De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Gendt De Ge Gendt

Bedrijfsbrochure  

Bedrijfsbrochure De Gendt & Partners

Advertisement