Page 1

G ÖT E B O RG

TRANSPORTGATAN 37B FA S T I G H E T / L O G I S T I K


L A G E R / T R A N S P O R T G ATA N 3 7 B , G Ö T E B O R G

Citynära logistiklokal i toppskick På bästa läge i Hisings Kärra kan vi nu erbjuda en logistiklokal i toppskick. Perfekt för företaget som vill ha en egen byggnad med närhet till stan. Lokalen ligger helt nära E6. Totalt är byggnaden på 5 442 kvm, fördelat på lager och kontor. Lokalen har fem vädertätade lasthus samt en markport. Det finns en väl tilltagen gårdsyta utanför lastbryggorna. Takhöjden är 8 meter fritt under balk. Kontoret ligger på ett entresolplan ovanför lastnings-lossningsytan och leder ut till en rejäl terrass med utsikt mot Göta älv. Terrass finns på två sidor av byggnaden. Kontorsytorna är riktiga fräscha och rumsindelade i nuläget. Ett av pausrummen och ett stort konferensrum vetter ut mot älven. Här finner du även omklädningsrummen. På markplan vid entrén finns ett showroom samt ett kontorsrum. Hit är det lätt att komma med bil, det finns gott om parkeringsplatser. Lokalen blir tillgänglig 2021-01-01.

AT T R A K T I V T OMRÅDE I närområdet finns en stor blandning av ­företag som IKEA, Bauhaus, Mediamarkt, Tingstad Papper, Schenker etc. Utbudet av logistik, restauranger, köpcentrum och dylikt gör området attraktivt för många företag.


No rd re ä

lv

L A G E R / T R A N S P O R T G ATA N 3 7 B , G ÖMysterna TEBORG E45

Säve

E6

Gårdstensberget

Rannebergen

Kärra

190

Hammarkullen Tagene

Åketorp

Kortedala

Tuve

E45

Bergsjön

PA R T

Backa

Brunnsbo

G ÖT E B O R G Lundby

Utby

Göta

älv

E6

02E

Ringön

Sävedalen

Lindholmen Centrum

ahamnen

Örgryte

Stora Kåsjön

Ö Vasastaden

Majorna

OM FASTIGHETEN Modern lager/logistikfastighet i mycket gott skick. Fastigheten har ett Stora attraktivt läge med närhet till E6. Delsjön

Älvsborg

OM OMRÅDET Krokslätt Fastigheten är belägen i Hisings Kärra 10-15 minuters bilväg från GöteLackarebäck borgs centrum. I området finns bland annat handel, logistik/lagerverkToltorp samhet och verkstäder.

Önnered

KOMMUNIKATIONER Frölunda L NGöteborgs DA L centrum Fastigheten är belägen iHögsbo nära anslutning tillM E6.ÖTill tar det cirka 10 minuter med bil. Busshållplats vid fastigheten, busslinjerna 40, 46 samt 311 trafikerar området.

FAKTA Lilla Adress: Delsjön Transportgatan 37B Total yta: 5 442 kvm Takhöjd: 27 8 40 m Portar: 5 st väderskyddade lasthus samt 1 st markport Rådasjön Tillgänglig: 2021-01-01 Mölnlycke

Sisjön

SERVICEINFORMATION Åbro Bäckebol Center med över 25 butiker och IKEA ligger nära fastigheten. Gott om lunchrestauranger i området. Askim

Fin


L A G E R / T R A N S P O R T G ATA N 3 7 B , G Ö T E B O R G

P L A N S K I S S E N Ä R E J S K A L E N L I G . M E D R E S E R VAT I O N F Ö R E V E N T U E L L A AV V I K E L S E R .


L A G E R / T R A N S P O R T G ATA N 3 7 B , G Ö T E B O R G

10 minuter till Göteborgs centrum

Upp till 8 meter i takhöjd

Logistikanläggning i toppskick


L A G E R / T R A N S P O R T G ATA N 3 7 B , G Ö T E B O R G


TEAM

EN TRYGG HYRES-­ VÄRD MED LOKALT ENGAGEMANG Castellum fokuserar på kommersiella fastigheter för kontor, lager och logistik. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.


Är du intresserad av Transportgatan 37B? – Kontakta mig om du vill veta mer! UTHYRARE

Lisette Wik +46 31 706 65 12 lisette.wik@castellum.se

OM CASTELLUM Castellum är ett av de största börsnoterade ­fastighetsbolagen i Sverige. Vi finns på tillväxtorter i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors med kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik. Vår storlek ger oss samlade resurser att utveckla effektiva och ­hållbara ­arbetsplatser ­och samhällen. ­Samtidigt agerar vi som ett av de minsta ­fastighetsbolagen – med genuin kännedom om den lokala marknaden och enkla vägar mellan kunden och oss. Vi äger drygt 200 fastigheter i ­Region Väst ­(Storgöteborg, Borås och Halmstad) med en ­uthyrningsbar yta om ca 1 200 000 kvm.

Profile for castellum_ab

Transportgatan 37b  

Citynära logistiklokal i toppskick

Transportgatan 37b  

Citynära logistiklokal i toppskick