Page 1

G ÖT E B O RG

EXPORTGATAN 28 FA S T I G H E T / L O G I S T I K


L A G E R / E X P O R T G ATA N 2 8 , G Ö T E B O R G

Större lager-/logistikfastighet i Backa I Backa kan vi nu erbjuda en större lager-/logistikfastighet. Fastigheten är godkänd för lagring av däck och lämpar sig bäst för en hyresgäst. Lokalen ligger nära E6 och Stigs Center, avfart 78 Backadalsmotet. Total är byggnaden på 11 200 kvm, fördelat på lager och kontor. Lokalen har 13 lasthus samt en markport. Det finns en väl tilltagen gårdsyta utanför lastbryggorna. Takhöjden är 6-6,5 meter fritt under balk. Hela fastigheten är inhägnad. Kontorsytorna är fördelade på två våningsplan, i hörnet av byggnaden. Kontoret har rum planerade för 1-4 arbetsplatser. Här finns även flera konferensrum i olika storlekar. Stort omklädningsrum med dusch. Gott om parkeringsplatser. Lokalen blir tillgänglig 2021-01-01.


Säve

E6

Gårdstensberget

Rannebergen

L A G E R / E X P O R T G ATA N 2 8 , G Ö T E B O R G Kärra 190

Hammarkullen Tagene

Åketorp

Kortedala

Tuve

Bergsjön

E45

PA R T

Backa E6

Brunnsbo

G ÖT E B O R G Lundby

Göta ä

lv

Utby

02E

Ringön

Sävedalen

Lindholmen Centrum

ahamnen

Stora Kåsjön

Örgryte

Ö Vasastaden

Majorna

Älvsborg Krokslätt

27

Lackarebäck OM FASTIGHETEN Toltorp Lager/logistikfastighet i gott skick. Fastigheten har ett attraktivt läge invid E6 och Stigs Center. Frölunda

Önnered

Lilla Delsjön

Stora Delsjön

Högsbo

M Ö L N DA L

OM OMRÅDET Fastigheten är belägen i Backa 10 minuters bilväg från Göteborgs centrum. Sedan många år tillbaka är detta ett av Göteborgs bästa lägen för lager/logistik. I området finns bland annat logistik/lager, handel, kontor Sisjön Åbro och verkstäder. KOMMUNIKATIONER Askim Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Till Göteborgs centrum tar det cirka 10 minuter med bil. Busshållplats nära fastigheten, busslinje 47 trafikerar området. SERVICEINFORMATION Hovås Gott om lunchrestauranger i området.

E6 E20

158

Kållered

40

FAKTA Adress: Rådasjön 28 Exportgatan Total yta: 11 200 kvm Takhöjd: 6-6,5 mm Portar: 13 st lasthus samt 1 st markport Tillgänglig: 2021-01-01

Mölnlycke

Fin


L A G E R / E X P O R T G ATA N 2 8 , G Ö T E B O R G


L A G E R / E X P O R T G ATA N 2 8 , G ร– T E B O R G

10 minuter till Gรถteborgs centrum

Upp till 6-6,5 meter i takhรถjd

Stรถrre lager-/ logistikfastighet i gott skick


L A G E R / E X P O R T G ATA N 2 8 , G Ö T E B O R G


TEAM

EN TRYGG HYRES-­ VÄRD MED LOKALT ENGAGEMANG Castellum fokuserar på kommersiella fastigheter för kontor, lager och logistik. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.


Är du intresserad av Exportgatan 28? – Kontakta mig om du vill veta mer! UTHYRARE

Lisette Wik +46 31 706 65 12 lisette.wik@castellum.se

OM CASTELLUM Castellum är ett av de största börsnoterade ­fastighetsbolagen i Sverige. Vi finns på tillväxtorter i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors med kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik. Vår storlek ger oss samlade resurser att utveckla effektiva och ­hållbara ­arbetsplatser ­och samhällen. ­Samtidigt agerar vi som ett av de minsta ­ fastighetsbolagen – med genuin kännedom om den lokala marknaden och enkla vägar mellan kunden och oss. Vi äger drygt 200 fastigheter i ­Region Väst (­ Storgöteborg, Borås och Halmstad) med en ­uthyrningsbar yta om ca 1 200 000 kvm.

Profile for castellum_ab

Exportgatan 28  

Större lager-/logistikfastighet i Backa i Göteborg

Exportgatan 28  

Större lager-/logistikfastighet i Backa i Göteborg