Page 1

sertocom work together to accomplish more

SERVICES TO COMPANIES PRE-MEDIA CORPORATE IDENTITY PRINTMEDIA WEBMEDIA EVENTS OUTSOURCING

WWW.SERTOCOM.COM


OVER SERTOCOM Sertocom staat voor services to companies. We zijn als bedrijf gespecialiseerd in imagovorming. Het is onze missie om uw bedrijf of organisatie beter te profileren en te positioneren op de markt aan de hand van resultaatgerichte campagnes. Om efficiënt te kunnen werken, hebben we onze diensten ingedeeld in 6 afdelingen: Pre-media, Corporate Identity, Printmedia, Webmedia, Events en Outsourcing. Met Sertocom Group bieden we oplossingen aan voor hedendaagse behoeften in de bedrijfswereld, en dit binnen één firma. Zet ook in uw bedrijf een positieve spiraal in gang. Surf naar www.sertocom.com voor inspiratie en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek dat uw omzet zal verhogen.


VERTALINGEN

COMPLETE OPLOSSINGEN VOOR COMPLEXE PROBLEMEN Maar hoe ga ik om met al die gegevens? Geen paniek, Sertocom biedt oplossingen voor uw volledige digitale workflow via het internet. Aanmaken van beeldbanken, online boekingssystemen en bestelmodules, Sertocom geeft antwoorden op al uw vragen.

PRE-MEDIA PROFESSIONEEL RESULTAAT Nu alle data voor handen zijn, kan het echte werk beginnen! Sertocom zorgt voor een eigentijdse voorstelling aan de hand van weldoordachte ontwerpen. Wat dacht u van een volledige videoproductie? Dé meest succesvolle manier om uw bedrijf multimediaal voor te stellen.

TOPDESIGNS OP KWALITEITSDRUK De kwaliteit van uw drukwerk is representatief voor uw bedrijf! U valt niet alleen op door een sprekend ontwerp, maar ook door kwaliteitsdruk en speciale afwerkingen. Veelvuldige samenwerking met specialisten in de drukwereld geeft ons de kans om drukwerk aan te bieden tegen zeer concurrentiële prijzen.

PRINTMEDIA BROCHURES

UITNODIGINGEN BELETTERING SIGNALISATIE ADVERTENTIES MAGAZINES

VERPAKKINGEN SPANDOEKEN STICKERS VISITEKAARTJES FOLDERS

OMSLAGEN

BRIEFPAPIER

FOTO REPORTAGES COPYWRITING

Een goede basis is onontbeerlijk voor een prachtig eindproduct. Wij verzorgen de opmaak van uw tekst, we trekken foto’s en we nemen beeld en geluid op. Nu bent u al aardig op weg naar een serieuze mediastunt!

FLYERS

VIDEO CAPTATIES AUDIO OPNAMES

VERBLUFFENDE OPNAMES


CMS (CONTENT MANAGEMENT SYSTEM) MUST

Aanwezigheid op het internet is een must voor elk modern bedrijf! Een website is meer dan enkel uw visitekaartje op het internet, het is het belangrijkste instrument van uw marketingmix.

S(EARCH) E(NGINE) O(PTIMALISATION) DOMEINREGISTRATIE EN HOSTING

EEN WERKWIJZE ZONDER VERRASSINGEN Na een analyse van uw noden en toekomstperspectieven doen wij u een passend voorstel. Wat volgt is het ontwerp dat een samensmelting vormt van uw huisstijl en uw persoonlijke smaak. Hierbij streven wij telkens naar een uniek concept. Uw website moet een optimale combinatie worden van herkenbaarheid (uw huisstijl), functionaliteit (de ‘gebruiksvriendelijkheid’) en technische knowhow (vindbaarheid, ranking in zoekmachines). Na de programmatie en testfase volgt de voorstelling en gaat de site online. Maar daar stoppen wij niet, indien u dat wenst, denken en doen wij actief mee aan de bekendmaking ervan.

BANNERS E-COMMERCE

WEBMEDIA

HOSTING ZONDER ZORGEN Don’t worry, be happy. Integrale hostingoplossingen. Wij zorgen voor het overzetten van het domein, online plaatsen van website, beschikbaar maken van data, instellen van e-mail, automatische e-mail-antwoorden, … Met betrouwbaarheid en veiligheid als kernwaarden, bieden wij tophosting aan tegen scherpe prijzen. Service is vanzelfsprekend voor Sertocom.

ALLES ONDER ÉÉN DAK, ÉÉN BETROUWBARE PARTNER DIE ZIJN VERANTWOORDELIJKHEID WEL MOET OPNEMEN!

WEBSITE DEVELOPMENT

DIRECT MAILING

OUTSOURCING

BELET UW EIGEN GROEI NIET

U kent het probleem. Door tijdsgebrek worden belangrijke marketingopdrachten te vaak uitgesteld. Met een tijdelijke kracht van Sertocom laat u die kansen niet meer liggen. Voor quasi elk probleem hebben wij een professional die tijdelijk bij u kan worden ingezet. Vraag ons waarmee wij u kunnen helpen.

HAAL EEN WONDER IN HUIS ZONDER DE ROMPSLOMP ERBIJ TE NEMEN.


PRODUCTVOORSTELLINGEN

KLANTENBEGELEIDING UW EVENT IS OOK HET ONZE! U kunt op uw twee oren slapen, want wij laten onze slaap voor u Wij maken de juiste keuzes: originele ideeën, frisse voorstellen en uitzonderlijke locaties die bij u en uw budget passen. Uw gasten zullen uw event niet snel vergeten.Dat is de flexibele Sertocom-manier.

EVENTS

TEST SERTOCOM Blablabla. Mooie woorden maken nog geen mooi event. Daarom: test ons! U vertelt ons wanneer, voor wie en waarom u een evenement plant. En wij verrassen u. Deal?

100% COMMITMENT IS NOG NET NIET GENOEG!

SEMINARIES

TEAMBUILDING

STANDENBOUW

BEDRIJFSFEESTEN

CORPORATE IDENTITY UW BEDRIJF EN WAT HET VERDIENT U bent trots op uw bedrijf, en dat moet ook. Daarom wilt u ook een huisstijl die perfect bij u past. Uitbundig, origineel, gewaagd, strak, zakelijk, … geen stijl is ons onbekend. Wij bezorgen u een ijzersterke uitstraling.

NET DAT TIKJE MEER Voor de uitwerking van uw huisstijl gaan we tot het uiterste. Basistoepassingen als visitekaartjes, briefpapier en websites worden met passie ontworpen. Verbaas uw klanten met uw nieuwsbrieven, flyers, advertenties, brochures, verpakkingen, wagenbelettering, …

SERTOCOM GEEFT DE VOORZET. U MAAKT DE GOAL!


PRE-MEDIA

AUDIO OPNAMES FOTO REPORTAGES VIDEO CAPTATIES COPYWRITING VERTALINGEN

PRINTMEDIA

BRIEFPAPIER OMSLAGEN BROCHURES FLYERS UITNODIGINGEN VERPAKKINGEN BELETTERING SPANDOEKEN SIGNALISATIE STICKERS ADVERTENTIES VISITEKAARTJES MAGAZINES FOLDERS

WEBMEDIA

WEBSITE DEVELOPMENT DOMEINREGISTRATIE EN HOSTING S(EARCH) E(NGINE) O(PTIMALISATION) DIRECT MAILING CMS (CONTENT MANAGEMENT SYSTEM) E-COMMERCE & BANNERS

EVENTS

PRODUCTVOORSTELLINGEN SEMINARIES TEAMBUILDING KLANTENBEGELEIDING BEDRIJFSFEESTEN STANDENBOUW

CORPORATE IDENTITY OUTSOURCING

Sertocom Group St. Livinusstraat 2A B-8906 Ieper Tel. +32 (0) 57 20 27 10 Fax. +32 (0) 57 20 41 15 Mail info@sertocom.com www.sertocom.com

Sertocom Infobrochure  
Sertocom Infobrochure  

Sertocom Infobrochure

Advertisement