Page 1

NOUA GENERAȚIE DE SISTEME JACKPOT ȘI MONITORIZARE


Parteneriatul Almacrux & Newton Acest parteneriat a luat naștere acum 5 ani când Almacrux și Newton și-au unit forțele pentru a crea, menține și dezvolta o nouă generație a sistemelor monitorizare si control a sectorului de gambling din Romania. Newton, o companie malteză a adus în aceasta sinergie experiența dobândită în securitatea și transmiterea de informații online, Malta fiind recunoscută ca o jurisdicție eficientă în lumea gamblingului. Almacrux, o companie din România ce vine cu o cunoaștere amănunțită a pieței, cu experiența dobandită în urma vânzării de jocurilor dar și cu o echipa de programatori de top, acest ultim lucru fiind cunoscut pe plan internațional Asocierea acestor două companii, a adus așa cum era de așteptat, produse compatibile atât pentru monitorizarea slot-machine și casino online cât și pentru orice sistem integrat ce folosește transmisia de date.


Newton Jackpot 3.0 Newton Total Control


Newton Jackpot 3.0 Beneficii: o Creșterea încasărilor cu același număr de aparate o Achiziție de date prin protocol SAS o Descarcărea creditului direct in aparat

o Oprirea impozitului direct in faza de tranzactie o Pana la 6 Nivele de jackpot o Nivel Online o Interfață administrare WEB


Newton Jackpot 3.0 Sistem de jackpot ce permite afisarea pana la 6 nivele pe ecranul jackpotului, dintre care primul este Global, nivel la care pot participa jocurile din orice locatie a unui operator. Se pot afisa toate cele 6 nivele sau se pot restrange pana la un singur nivel, in functie de necesitati.


Newton Jackpot 3.0 Principalul avantaj al acestui sistem este faptul ca orice setare si orice strategie de marketing poate fi implementata cu o simpla conexiune la internet permitand organizatorului sa isi controleze fiecare locatie fara a mai fi necesara deplasarea efectiva. In acest sens sistemul de jackpot Newton permite setarea unor parametrii extrem de flexibili fara ca operatorul sa mai fie suspectat ca intervine asupra sistemului sau


Newton Jackpot 3.0 Parametrii importanti ce vin ca raspuns la nevoile operatorilor :


Newton Jackpot 3.0 Ați avut o situație în care un jackpot important a fost câștigat de o persoană ce joacă pe mize mici în defavoarea clienților ce joacă pe mize mari ? Newton are problemă.

o

soluție

pentru

această

Pentru a-și înscrie participarea la jackpot, jucătorii sunt nevoiți să joace minim pe bet-ul stabilit de utilizatorul sistemului. Nerespectarea acestei reguli nu va da posibilitatea jucătorului de a câștiga.

Min Bet


Newton Jackpot 3.0 Ați trecut prin situații când jackpotul a fost câștigat într-o locație aproape goală și nu atunci cand era plină ? Newton are o soluție pentru această problemă Pentru a se putea participa la jackpot, este nevoie de un număr minim de jucători în sală. Nerespectarea acestei reguli va face jackpotul imposibil de castigat.

Min Players


Newton Jackpot 3.0 Ați trecut prin situația în care jackpotul dumneavoastră a fost câștigat de cineva abia venit în sala ? Sau de cineva care a urmarit un jackpotul și a început să joace atunci când jackpotul a inceput să avertizeze ? Newton are problemă.

o

soluție

pentru

această

Pentru a putea participa la jackpot, jucătorii sunt nevoiți să joace un număr minim de beturi. Nerespectarea acestei reguli nu va da posibilitatea jucatorului de a participa la jackpot.

Min Bets


Newton Jackpot 3.0 Compatibilitate deplină din punct de vedere fiscal prin reținerea impozitului de 25% direct din faza de tranzacție. În acest mod se face stopajul la sursă înaintea introducerii premiului în aparat, evitând astfel eventualele neînțelegeri între operator și jucător.


Interval orar - lista de premii -interval intre premii


Newton Jackpot 3.0

Nivel de acces DIRECTOR


Newton Total Control


Newton Total Control Achiziția de date se poate face atât în mod analogic pentru aparate de tip Admiral Hotspot, DGL și în mod SAS pentru aparate de tipul Hotspot Platinum, Gaminator, Super V+. Conectarea și achiziția de date în mod SAS permite o colectare a datelor cu o precizie de 100% fără a lăsa locul erorilor de transmisie.


Newton Total Control o Citirea contorilor IN / OUT (analogic sau SAS); o Calcularea profitului și procentajul de câștig pe perioade diferite de timp;

o Posibilitate de a vedea profitul pe fiecare aparat sau pe fiecare sală în parte; o Posibilitatea de accesare a informațiilor Total Bet , Total Win și Procentaj pe fiecare joc în parte dintr-un anumit mix; o Monitorizarea activității pe aparate ( Handpay, Ram Clear, Deconectare contori ) ; o Crearea rapoartelor zilnice conform legislației curente și imprimarea lor; o Patru nivele de access, 2 din care sunt cu posibilitatea atribuirii unei liste limitate de săli; o Detectare, jurnalizare și înștiințare la anumite evenimente cu scopul de a preveni fraude ( scoatere a cutiei placii ) ;


Newton Total Control Posibilitate de a vedea profitul pe fiecare aparat sau pe fiecare sală ĂŽn parte.


Newton Total Control Calcularea profitului si a procentajului de castig pe diferite perioade de timp. Calculul se poate face de la inceputul perioadei monitorizare , ultimul an, luna sau saptamana.


Newton Total Control Vreti sa stiti care sunt cele mai profitabile aparate ? Newton Total Control va ofera o statistica clara pentru fiecare joc.


Newton Total Control Monitorizarea activitÄƒČ›ii pe aparate


Newton Total Control Doriti să aflați când se intervine neautorizat asupra unui aparat sau a plăcii acestuia ? Newton Total Control vă va trimite notificari prin SMS ori de cate ori cineva va acționa asupra aparatelor fară acordul dumneavoastră. Veți fi anunțat imediat ce, cineva a deschis ușa aparatului, iar dacă se va incerca scoaterea plăcii, sistemul vă va avertiza din nou și va închide aparatul.


Newton Total Control Crearea rapoartelor zilnice conform legislatiei curente si imprimarea lor.


Newton Total Control Ați deschis o sală nouă? Doriți să o monitorizați mai des ?

Aveți suspiciuni asupra procentajului unui aparat ? Aveți un scenariu nou de jackpot și doriți să monitorizați in timp real ?

Newton vine in ajutorul dumneavoastră cu un sistem de widgets ce vă va ajuta în rezolvarea tuturor problemelor de mai sus.


Newton Total Control Sistemul permite crearea mai multor utilizatori cu nivel de acces diferit.

Fiecare nivel poate fi legat de o lista restrânsă de săli.

Prezentare Newton  

Prezentare Newton la Conferinta Romana de Gambling 2014

Advertisement