Page 1

Word een gecertificeerd IDEA® Professional

R E

A C

A

A C

A

W

A

R E

A C

A

D Y E M

Y E M

T R R ENDEMEN

NA GE MENT

/ DELEN

N VA

KE

N

A

N

TA

U

QU ERY ’S

IDE

IT

EE

GA

M

OM

A

R E

A AM DAT

E

AL

N

D SLAG MET I

A

D

Y E M

HA

AA

DE

W

C A S E

A

D

W

C A S E

A

A

A C

C A S E

R E

Y E M

C A S E

A

D

W

ME

T REPETEREN

DE


A C

A

Y E M

C A S E

D L

NA

TI

FI

IO

ER

Introductie CaseWare IDEA heeft een programma samengesteld bestaande uit een viertal trainingsdagen. Deze dagen – aangevuld met tussentijdse ervaring in de praktijk – vormen de weg naar een IDEA-­ gecertificeerd professional.

R E

GEC

Algemene informatie van de trainings­ modulen

W

A

CE

ERD PROF

ES

S

“Naast uw certificering ontvangt u van ons ook een blijvende herinnering”.


Aan de slag met IDEA® Trainingsdoelstelling Het belangrijkste doel is de kandidaat IDEA gebruiker kennis te laten maken met de ­mogelijkheden van de software en waar deze inzetbaar is in de praktijk om zo audit doelstellingen te verwezenlijken. De trainer helpt de trainees bij het kiezen van de juiste volgorde van bewerkingen en analyses om zo een optimaal resultaat te halen. Op basis van praktijk voorbeelden en daaraan gerelateerde bestanden komen de basisfuncties stuk voor stuk aan de orde. Voor wie? De deelnemers moeten zich comfortabel voelen met het gebruik van MSOffice, verder is deze training toegankelijk voor een ieder die kennis wil maken met de mogelijkheden van IDEA. C A S E

R E

A C

A

Y E M

N

DE

E

A

AA

Opbouw van de training Een eendaagse training waarin de trainees aan de hand van praktijk cases ­geholpen worden met het eigen maken van de functies die IDEA te bieden heeft. De training is de eerste stap die, na een paar maanden toepassing van IDEA bij de dagelijkse werkzaamheden, opgevolgd wordt door onze tweede Academy module “Haal meer rendement uit IDEA”.

A

D

W

D SLAG MET I


Haal meer rendement uit IDEA® Trainingsdoelstelling De basisfunctionaliteit is in de praktijk gebracht na de eerste module “Aan de slag met IDEA®”. Het is nu tijd voor de meer gevorderde functies in IDEA die de trainee helpen bij het effectiever werken met IDEA en het dieper en breder kunnen ­controleren van data. Wederom aan de hand van praktijk cases worden deze functies behandeld. Na deze module zijn de standaard menu functionaliteiten ­bekend bij de trainee. Hij/zij kan naar deze navigeren en toepassen. Voor wie? De deelnemers moeten naast de module “Aan de slag met IDEA®” minimaal enkele maanden recente praktijkervaring hebben met IDEA om zich voor deze module in te kunnen schrijven. Vermoedt u dat u over soortgelijke ervaring beschikt en wel in aanmerking komt voor deze module? Dan kunt u contact opnemen met onze ­trainers (zie verder in deze brochure voor details). Opbouw van de training Een eendaagse training waarin de trainees aan de hand van praktijk cases ­geholpen worden met het eigen maken van de gevorderde functies die IDEA te bieden heeft. De training is de tweede module die, na wederom een paar maanden toepassing van IDEA bij de dagelijkse werkzaamheden, opgevolgd wordt door onze derde Academy module “Data management en het delen van query’s”.

A

R E

A C

A

M

EE

IT

AL

IDE

HA

A

Y E M

C A S E

D

W

T R R ENDEMEN

U


Data Management en het delen van query’s Trainingsdoelstelling Na de eerste twee modulen is functionaliteit bekend en toegepast in de praktijk. Naast de standaard data formaten waarvoor IDEA directe import functies heeft zijn er mogelijkheden om complexere data te importeren zoals printrapporten en SAP data. Daarnaast moet data wel efficiënt gemanaged worden en zeker binnen ­afdelingen met meer gebruikers. IDEAserver is een uitstekend hulpmiddel bij het managen van data en ook het delen van query’s tussen IDEA gebruikers. Hoe kan ik goed gebruik maken van de informatie van het IDEA gebruikers forum? Deze zaken komen onder meer aan de orde in deze module die bij gaat dragen bij het organiseren van de activiteiten met IDEA en een must voor de aankomend ­gecertificeerd IDEA professional. Voor wie? De deelnemers moeten naast de modulen “Aan de slag met IDEA” en “Haal meer rendement uit IDEA” over minimaal een half jaar praktijk ervaring beschikken om deel te kunnen nemen aan deze module. Vermoedt u dat u over soortgelijke ­ervaring beschikt en wel in aanmerking komt voor deze module? Dan kunt u ­contact opnemen met onze trainers (zie verder in deze brochure voor details). Opbouw van de training: Een eendaagse training waarin de trainees aan de hand van praktijk cases ­geholpen worden met het eigen maken van de gevorderden functies die IDEA te bieden heeft. Deze training is de derde module die direct daarna gevolgd kan worden door de vierde en laatste module “Omgaan met repeterende taken in IDEA”.

R E

A C

A

Y E M

C A S E

A

D

W

QU ERY ’S

A AM DAT

NA GE MENT

/ DELEN

N VA


Omgaan met repeterende taken in IDEA Trainingsdoelstelling De vierde en laatste module van de CaseWare Academy. Hoe ga ik om met ­repeterende taken die regelmatig (bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks) uitgevoerd moeten worden? Hoe ondersteunen IDEAScript en Smart Analyzer mij hierbij? Het automatiseren van repeterende taken brengt zowel kwantitatieve als kwalitatieve voordelen. Door de tijdsbesparing kunt u natuurlijk de frequentie van de uitvoering van de taken opschroeven. Zo kunt u intern of extern management ondersteunende informatie bieden die bijdraagt aan de besluitvorming. Voor wie? Alleen na module drie kan er ingeschreven worden voor deze vierde en laatste module. Opbouw van de training Een eendaagse training waarin IDEAScript en Smart Analyzer uitgebreid aan bod komen in een interactieve sessie. Trainees zijn aan het einde van deze dag “IDEA gecertificeerd professional”. Iedere trainee ontvangt zijn certificaat vandaag, tezamen met een kristalglazen aandenken.

A

R E

A C

A

Y E M

C A S E

D

W

N

TA

GA

KE

N

OM A

ME

T REPETEREN

DE


Trainers Onze trainers hebben ruime ervaring en kennen onze producten tot in het kleinste detail. Desmond Maandag Desmond werkt sinds 1997 bij CaseWare IDEA B.V. en heeft zich gespecialiseerd tot IDEA product 足specialist. Een vraagbaak voor al onze relaties op het gebied van IDEA, IDEAServer, Smart Analyzer, Smart Exporter voor SAP. Desmond heeft bij vele organisaties training gegeven in IDEA evenals consultancy werk verricht ter ondersteuning bij audits. Werkgebieden in de accountancy, controle afdelingen van de rijksoverheid en interne audit afdelingen van multinationals. Terry W.L. Wong Terry is in 2012 overgekomen van Genzyme Europe BV waar hij gewerkt heeft als specialist op het gebied van data management. Terry heeft een major in International Business 足Management en heeft voor Genzyme ook bij enkele banken als ABNAMRO Bank BV en ING Bank NV gewerkt in master data management functies.


Lokatie In Baarn zijn wij gevestigd aan de Amalialaan 39. We hebben voldoende parkeerplaatsen wanneer u met de auto komt. Verkiest u openbaar 足vervoer? Het NS station Baarn is op een paar minuten loopafstand van ons kantoor. Wij hebben een professionele trainingsruimte met moderne presentatie middelen. Een tweetal beamers tonen simultaan de software en het trainingmateriaal. Vijf luxe Italiaanse design stoelen uitgerust met tafel en netbook wachten op de trainees. De trainingsruimte is met zijn 20 bij 10 meter erg ruimtelijk opgezet, zodat in deze plezierige omgeving er tot een goede 足kennisoverdracht gekomen kan worden. 足Daarnaast bestaat er voldoende ruimte voor vraag en antwoord met maximaal vijf trainees per sessie. Kwaliteit staat dus voorop! Naast koffie, thee, water en frisdrank verzorgen wij een lunch voor de trainees die bij mooi weer ook aan een tafel in de tuin genuttigd kan 足worden.

CaseWare IDEA B.V. Amalialaan 39, 3743 KE Baarn Tel. 035-5280450 - Fax. 035-5280459 infobv@caseware.com - www.caseware-idea.nl

Hoe in te schrijven? De trainingsdata worden per kwartaal ingepland en zijn te vinden op onze website. U kunt ook contact opnemen met Simone Kuijsten van ons kantoor. Het is uiteraard ook mogelijk om met haar het hele opleidingsplan per medewerker door te nemen.

CaseWare Academy Brochure  
CaseWare Academy Brochure  

Beschrijvende brochure over CaseWare Academy Baarn

Advertisement