__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Agenda Jove si

nt gerva

sarrià-sa

HIV ERN GENER -MARÇ’1 5


G E N E R -A B RI L’ 15 SERVEIS CESSIÓ D’ESPAI D’ASSAIG DE TEATRE I DANSA Horari de cessió de dilluns a dissabte de 10 a 21 h El Casal de Joves disposa d’un espai d’assaig per a grups de teatre i dansa. La Tamarita. Jardins de la Tamarita Passeig de Sant Gervasi 47-49. Més informació i reserves al Casal de joves casa Sagnier.

ACTIVITATS PER ADOLESCENTS D’11/14 anys Per nois i noies de 6è de primària a 2on d’ESO CASAL 11/14 Dimecres de 17:30 a 19 h Activitat gratuïta Si tens moltes ganes de fer coses, aquest és el teu espai! Organitzeu-vos per fer tot allò que vulgueu: Rodar una pel·lícula, crear una revista, sortides lúdiques com: “Bosc Vertical” “LaserTag” “Illa Fantasia”, etc. Tallers de maquillatge, hiphop, de rol... Vosaltres sou les/els protagonistes des d’una actitud activa i responsable per portar a terme les vostres inquietuds i interessos! NO T’HO POTS PERDRE! Inscripcions Del 7 al 23 de gener de 15h a 20:30 h CASAL VACANCES DE PRIMAVERA 11/14 Dies a determinar Durant les vacances de Setmana Santa el Casal et proposa diferents sortides, activitats i jocs! Vine a gaudir de bon ambient i a passar-ho d’allò més bé amb nosaltres! Inscripcions Del 16 al 27 de març de 15h a 20:30 h Més informació al blog: http://casaldejoves.casasagnier.net/

ACTIVITATS PER JOVES DIVENDRES A L’ESPAI DE TROBADA Divendres a partir de les 17:30 h Vine i veuràs quina activitat et proposem: pel·lícules, Karaoke, manualitats, jocs en moviment amb la wii, torneig de PSD, campionats de ping-pong, de futbolí, jocs de taula i un munt de dinàmiques... Proposa’ns tot allò que t’agradaria fer i participa de les intervencions que tenen lloc a l’espai.

CASA L DE JOVES CASA SAGNIER RAPEJA CONTRA EL RACISME 2014 Divendres 20 de març a partir de les 18 h. 7ª Edició jornada poètica i antiracista que sota el lema “La força de la música i la paraula en la lluita antiracista” us proposa diferents activitats i concursos: - Exhibicions de ball - Concurs de lletres rap antiracistes Bases a: http://casaldejoves.casasagnier.net - Taula de debat obert a càrrec de gent de l’escena hiphop barcelonina. - Cloenda amb concert de hip-hop. Si formes part d’un col·lectiu de hip-hop i tens ganes de ballar, pintar, cridar o parlar contra el racisme posa’t en contacte amb el Casal de Joves! casaldejoves@casasagnier.net A més el Casal de Joves ofereix tallers relacionats amb la cultura hip-hop (ball hip-hop, dj’s, etc.). Consulta l’apartat de tallers! PARTY ROOKIES DJ’S ON AIR Divendres 27 de març a partir de les 19 h. Seguim oferint aquest espai per a debutar punxant! Si tens entre 16 i 21 anys, vine a punxar al Casal de Joves Casa Sagnier i optaràs als premis ROOKIES DJ’S! Més informació i bases: http://casaldejoves.casasagnier.net/archives/category/rookies I si vols aprendre a fer mescles, empalmar cançons i compondre petits arranjaments, vine i apuntat al taller DJ’S (veure apartat tallers) FESTA DE CARNESTÒLTES 2015 14 de Febrer, (hora a determinar) Vine a riure i viure el Carnestoltes jove com mai abans ho has fet! Amb una activitat plena de colors i sorpreses que convertirà aquest dia en inoblidable! GRAN TORNEIG “LEAGUE OF LEGENDS” 2015 Mes de març Si ets un expert guerrer, un poderós mag o simplement t’agraden les emocions fortes, apunta’t al torneig de rol on-line més èpic! Vine a competir amb altres jugadores i jugadors en aquesta gran festa sense precedents! Premis, projeccions i moltes sorpreses. CICLE DE CINEMA FÀNTASTIC I DE FICCIÓ 13 i 20 de Març, a les 18 h Projecció amb entrada lliure i gratuïta a les últimes pel·lícules referents del gènere fantàstic i de ciència i ficció. No t’ho pots perdre! (Pel·lícules a determinar.)


CICLE DE XERRADES: “TECNOLOGIES SEGURES” Activitats gratuïtes Amb Carolina Gaona de l’associació Sonara “QUÈ SÓN EN REALITAT LES XARXES SOCIALS I COM PODEM APROFITAR-LES” Divendres 23 de gener 17,30h-19h. Sessió per pares, mares i educadors Divendres 30 de gener 17,30h-19h Sessió per joves “L’ÚS DELS TELÈFONS MÒBILS” Divendres 6 de febrer 17,30h-19h CONVERTEIX-TE EN UN YOUTUBER Divendres 13 de febrer 17,30h-19h INSTAGRAM Divendres 20 de febrer 17,30h-19h

TALLERS D’HIVERN PER JOVES d’11 a 14 anys i de 15 a 29 anys Inscripció de continuïtat: del 1 al 19 de desembre Inscripcions obertes: a patir del 7 de gener De dilluns a divendres de 15 a 20,30h Activitats gratuïtes i preu jove: 27.92€al trimestre (*) Durada: nou sessions Inici tallers: setmana del 19 de gener Places limitades La inscripció és presencial. El pagament es farà en efectiu. Cal portar: fotocòpia del DNI pare/mare o tutor/ tutora, DNI nen/nena o llibre de família i fotocopia de la targeta sanitària INICIACIÓ AL TEATRE Dimarts de 17.30 a 19 h Activitat gratuïta Amb Anna Ventura. D’11 a 16 anys Posa a punt el teu instrument (tu) per poder establir contacte amb el joc escènic, l’estímul-resposta, la confiança i el risc. Taller en què es dota l’alumne de les eines bàsiques per a la improvisació i el joc teatral. BALL HIP HOP Dilluns de 17.30 a 19 h Amb Gina de Haro. D’11 a 14 anys Aprendrem els passos de la dansa urbana fent coreografies. BALL HIP HOP Dilluns de 19 a 20.30 h Amb Gina de Haro. De 13 a 29 anys Aprendrem els passos de la dansa urbana fent coreografies.

BALL ZUMBA Divendres de 17.30 a 19 h Amb Lidia Valles. De 12 a 29 anys “Zumba és aerobic, moviment dansat, ritmes llatins, treball de força i resistència... i molt més!. Si vols gaudir de la música més actual alhora que realitzes divertides i senzilles coreografies en grup aquest és el teu espai! INICIACIÓ A L’AIKIDO Dilluns de 18 a 19.30 h Jardins de la Tamarita Passeig de Sant Gervasi 47-49. FGC: Av Tibidabo Amb Isaac Julià. De 15 a 29 anys L’aikido és un art marcial d’origen japonès que busca la unificació amb l’altre eliminant tota idea de lluita, resistència i agressivitat. Tanmateix proporciona una bona feina de centre, atenció i relaxació molt útils per a la vida quotidiana. GUITARRA INICIACIÓ Dijous de 17.30 a 19 h Amb Toni Rubies. D’11 a 14 anys Si sempre has volgut tocar la guitarra i mai has tingut l’oportunitat a que esperes, aquest és el teu moment. En aquest curs d’iniciació a l’instrument de 6 cordes aprendrem les bases per tocar la guitarra. GUITARRA (Grup intermig) Dimecres de 17.30 a 19 h Amb Toni Rubies. De 14 a 29 anys Espai per iniciar-se i aprofundir en la tècnica d’aquest instrument de 6 cordes: exercicis, escales, acords, afinació, ritmes (rumba, soleá, sevillanes, arpegis, i un llarg etc). INICIACIÓ A LA BATERIA ELECTRÒNICA Dimecres de 17.30 a 19 h Activitat gratuïta Amb Marçal Pons. D’11 a 14 anys Curs senzill i divertit amb l’objectiu principal d’aprendre a tocar des del primer dia. PERCUSSIÓ Dijous 18.30 a 20 h Jardins de la Tamarita Passeig de Sant Gervasi 47-49. FGC: Av Tibidabo Amb Javier Osuna de Dispersió percussió. De 14 a 29 anys Vols tocar a ritme de percussió... Anima’t! Aprendrem a tocar diversos ritmes de percussió, exercicis bàsics per a agilitzar els nostres moviments amb ajuda de partitures... DJ’S Divendres de 19 a 20.30 h Amb Rosa Amuedo de Pionner DJ Kids. De 12 a 29 anys Vols aprendre a fer mescles, empalmar cançons i com-


posar petits arranjaments. Vine i seràs l’ànima de la festa! FOTOGRAFIA Dimarts de 19 a 20.30 h Amb Edu Ponces de Ruidophoto. De 12 a 29 anys Coneix de forma senzilla, clara i pràctica els aspectes bàsics d’una càmera i els principals aspectes tècnics. Tractarem especialment la il•luminació i la composició. VÍDEO CREACIÓ “1,2,3 acció...” Dijous de 17.30 a 19 h Activitat gratuïta Amb Carolina Gaona de l’associació Sonara D’11 a 14 anys Amb aquest taller aprendràs nocions bàsiques de cinema, il·luminació, a fer el guió, aplicar efectes especials, realitzar el muntatge i edició. T’ensenyarem a promocionar la teva peli i difondre la teva creació a les xarxes socials. CREA EL TEU VÍDEO-JOC Dimarts de 17.30 a 19 h Amb Dani Velasco-Sánchez. De 12 a 18 anys Aprendre a crear jocs amb RPG Maker és obrir una porta a la creativitat a l’aventura. Dissenyarem un joc amb història i aventures, personatges, diàlegs, escenes animades... i un desenllaç! CREA EL TEU BLOG Dilluns de 19 a 20.30 h De 12 a 29 anys T’agradaria elaborar el teu propi blog? Aquí et donem a conèixer les eines.

CÒMIC I ART GRÀFIC Dilluns 17.30 a 19 h Activitat gratuïta Amb Jordi Ortega. D’ 11 a 15 anys Amb aquest taller ens introduirem al món del dibuix i aprendrem totes les tècniques del còmic (manga, americà i europeu), la il·lustració i el grafisme. I al final del taller, tindràs l’oportunitat d’exposar i publicar els teus treballs. GRAFFITI I STENCILS Dijous de 19 a 20.30 h Amb Cristian Artigas. De 12 a 29 anys Si t’agrada aquesta tècnica, aquí et donem un espai per dibuixar, pintar amb esprais, fer plantilles i molt més. En aquest taller podràs fer els teus propis dissenys i participar en un disseny de graffiti conjunt. CONVERSA EN ANGLÈS Dimarts de 17,30 a 19 h. De 12 a 16 anys Tractarem temes molt diferents relacionats amb la nostra societat fent servir vocabulari específic i practicant en parelles i/o grups. CREACIÓ DE LLETRES RAP Divendres de 17,30 a 19 h Activitat gratuïta 4 sessions del 27 de febrer al 20 de març Amb Pau LLonch, cantant d’Atversaris. De 12 a 18 anys Taller de lletres i de música rap on es farà una immersió en la història, i els antecedents del gènere, i se’n coneixeran els ritmes, les rimes i altres recursos. Els participants escriuran cançons i les musicaran.

CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA SERVEI DENOMINACIÓ D’ESTRENA (D’E) Amb la finalitat de donar veu a persones o grups emergents reservem mínim una de les actuacions de cadascun dels nostres cicles culturals a una persona o grup emergent. Ens podeu fer arribar propostes musicals, teatrals, de dansa o espectacles de petit format. Els nostres cicles culturals són: Hivern: Veus, a cau d’orella. Cicle de Música de caire intimista per despertar emocions. Primavera: Miratges, de Dansa. Cicle de Dansa contemporània i experimental.

Estiu: Refresca’t. Cicle d’activitats d’exterior en petit format amb caràcter de proximitat amb el públic. Tardor: Petites Bambolines. Cicle de teatre en petit format. Si tens una peça que pugui encaixar dins dels nostres cicles ens en pots fer arribar la informació a ccvilaflorida@qsl.cat. Entre les propostes rebudes n’ escollirem una per a cadascun dels cicles. Atreveix-te i participa en el Denominació d’Estrena! Sigues un D’E! ESPAI DE CREACIÓ L’espai de creació, neix amb la voluntat de fomentar i donar suport als joves d’ entre 16 i 29 anys, en la creació de projectes: de tipus acadèmic, d’auto ocupació,


produccions artístiques o projectes socioculturals. Per a tal efecte, s’ofereix l’ús d’un espai habilitat del centre, les seves instal·lacions, material, i assessorament específic així com la divulgació dels projectes que siguin viables de ser difosos dins la programació del Centre Cívic. Per a més informació consulta la web del centre cívic Vil·la Florida http://ccivics.bcn.cat/vil.laflorida.

ACTIVITATS VEUS. CICLE DE MÚSICA DE PETIT FORMAT Us volem oferir un cicle de música intimista i molt proper, on la veu agafa protagonisme i ens fa partícips de les seves lletres plenes d’històries i experiències. Gaudeix del caliu dels sons més propers! Activitat gratuïta. Tots els dijous del 12 de febrer al 5 de març a les 19.30h. Per a més informació, consulta la programació específica a http://ccivics.bcn.cat/vil.laflorida Reserva la teva taula per a no perdre’t cap actuació, al punt d’informació del Centre Cívic, trucant per telèfon al 93.254.62.65 o enviant un correu electrònic a ccvilaflorida@qsl.cat, tot indicant el teu nom i cognoms i el nombre d’acompanyants.

TALLERS (18 a 29 anys) INSCRIPCIONS ALS TALLERS: Consulteu les dates de matrícules a http://ccivics.bcn.cat/vil.laflorida 1,91€/hora tallers per a joves, sense IVA (*) DANSA AFROBRASILERA NOU Dimarts de 19.30 a 21 h. 13 gener>17 març En aquest taller barregem danses i ritmes de la cultura brasilera, com la samba, el samba raggae, la batucada, i les seves arrels més pròpiament africanes. A càrrec de Silvia Marchegiani.

CUINA EQUILIBRADA AMB PRODUCTES DE MERCAT NOU Divendres de 19 a 21 h. 16 gener>13 febrer Suplement: 10€ En aquest taller aprendrem menús saludables, creatius i fàcils de realitzar utilitzant productes de temporada. A càrrec de LaurierNgilimana. GENERACIÓ 2.0 Tots els divendres del 27 de febrer al 27 de març de 19 a 21 h Activitat gratuïta T’interessa la cuina? Vols saber què menges? Què en saps de la Nutrició? Cada divendres de 19 a 21 h us apropem a la cuina, a la nutrició i a la salut per anar creant una generació 2.0 en el camp de l’alimentació! El que mengem avui, la nostra salut de demà... Si estàs interessat en participar en el nostre projecte, gaudir de tallers de cuina, conèixer gent amb els teus interessos i aprendre experimentant, apunta’t a l’experiència Generació 2.0. Per fer-ho només has de deixar les teves dades al punt d’informació del Centre Cívic i tenir entre 17 i 29 anys! Places limitades. CALENDARI DE SESSIONS D’HIVERN: 27 febrer QUINOA i MILL, els cereals de moda. 6 de març CREMES de verdura i llegums. Combatre el fred a l’ hivern. 13 de març QUICHES, de vegetals, carn o peix, tu decideixes! 20 de març FRICANDÓ de la iaia i varietats de calçots per acompanyar. 27 de març AMANIDA, SALSIKI I MUSSAKA, al més pur estil Grec!


CENTRE CÍVIC VA LLVIDRERA – VÁZQUEZ MO NTALBÁN PROGRAMACIÓ ADOLESCENTS I JOVES Els dimecres i divendres, de 17 a 19.30 h Espai lúdic i de relació per a nens i nenes, on, de la mà d’una dinamitzadora, podran compartir el seu temps d’oci, així com realitzar tallers, jocs i activitats adequades a les seves característiques.

Divendres FEM COLLA (+ 12 ANYS) CICLE “ART URBÀ” Des de l’espai de Fem Colla acostarem els adolescents al món de l’art urbà com a mitjà d’expressió dels seus pensaments més crítics. Des de pintura mural, Harlem Shake, entre d’altres... Hi vols participar? Anima’t!

MULTIMÈDIA 27 de març: Munta el teu vídeo - Fes el vídeo del Harlem Shake TALLERS PUNTUALS 23 gener: Taller de DJ’s. 20 i 27 febrer: Taller de pintura mural.

JOVES (+16 ANYS) ESPORT: FUTBOL A CAMP DE FUTBOL DE VALLVIDRERA Els dijous, de 18 a 19.30 h Una bona manera d’anar acabant la setmana és fent esport al camp de futbol de Vallvidrera, i aprofitar per treballar diferents esports i disciplines. Activitat oberta als joves dels diferents equipaments de Collserola, informa-te’n al mateix centre cívic.

CENTRE CÍVIC SARRIÀ SERVEIS BUCS D’ASSAIG Disposem de 2 espais especialment dissenyats per a que els músics joves puguin reunir-se, assajar i treballar en les seves propostes musicals. Són 2 locals insonoritzats i amb aire condicionat que es lloguen mensualment a preus molt assequibles. Els bucs estan equipats amb material de la Coordinadora de Rock de Sarrià, que és qui gestiona el servei: bateria, amplificadors de guitarra i baix, equip de veus, teclat… (Peavey, Hughes&Kettner, Fender, Pearl, Yamaha, etc…). Horaris de dilluns a dissabte i de 10h a 20.30 h. Per a contactar amb el servei, podeu trucar al 93 2562720 o bé escriure als següents correus electrònics: rocksarria@gmail.com / joves.sarria@qsl.cat LA TRAMOIA Et cal un espai per assajar? Un lloc on podràs mostrar el que estàs fent? Acull-te a La Tramoia. Parlem d’un programa de cessions d’espais del centre que vol donar suport a artistes i companyies emergents de teatre, dansa, música o altres disciplines. La contrapresta-

ció consistirà en la participació a la programació de l’equipament com per exemple als cicles Llençar’t i Mínim del Centre Cívic Sarrià. Per a contactar amb el servei, podeu trucar al 93 2562720 o bé escriure a joves.sarria@qsl.cat ESPAIS LABORATORI. ESPAIS JOVES Els Espais Laboratori són espais de formació oberts i gratuïts per a joves de 12 a 18 anys. Espais d’aprenentatge i creació en diferents disciplines, per aprendre i per passar-s’ho bé, de la de professionals del sector. Càpsules introductòries a diferents tècniques i aprenentatges. Us proposem un taller teatre i improvisació, un taller de multimèdia i un d’introducció a la fotografia. T’interessen? Si el que vols fer és dansa, cinema, música, fotografia o altres, pots proposar–nos un espai laboratori nou! Si sou un col·lectiu, també us podem fer un espai laboratori a mida. Podeu contactar amb nosaltres a través del mail joves.sarria@qsl.cat o bé trucant al 93 256 27 20 Espais gratuïts amb inscripció prèvia. Informa-te’n al Centre Cívic.


ACTIVITATS MÍNIM SUPORT A LA CREACIÓ Convocatòria oberta per a les arts de l’escena, la imatge i la música . Recollida de propostes des de principis d’any i fins divendres 20 de febrer, a les 19.30 h.És MÍNIM perquè cada peça mostrada tindrà un màxim de 5 minuts per a presentar-se: un curt, una cançó, un conte narrat, un ball... o quatre piruetes. Podeu consultar les bases i omplir la fitxa d’inscripció al web www.bcn.cat/ccsarria MOSTRA MÍNIM Divendres, 27 de febrer, a les 19 h Espai de mostra i recerca que recull peces mínimes en creació i les posa davant d’un públic. Al final de cada MÍNIM es comunicarà el guanyador de l’edició que rebrà un premi econòmic per al seu projecte artístic, atorgat per els mateixos participants.Activitat gratuïta CICLE DE CONCERTS AL SOTERRANI El darrer divendres de cada mes, podeu venir a escoltar música en directe al Soterrani del Centre Cívic. Hi trobareu grups que assajen als nostres bucs d’assaig, grups convidats i jamsession oberta i participativa. GAIN(Grunge- Rock alternatiu) + JOAO TOMBA (Pontevedra, Electro-PsychoDesperado-Rock) Divendres, 30 de gener a les 22 h Preu entrada: 3,51 € (*) JAM SESSION ESPECIAL CARNESTOLTES! Divendres, 13 de febrer, a les 22 h Activitat gratuïta Jam Session especial Carnestoltes, oberta i participativa. Pots venir disfressat o engalanar-te amb el que trobis al Soterrani. Quedaràs retratat al Photocall de l’event!Si vols saber quins temes poden sonar per a preparar-te’ls, escriu-nos al centre cívic. Si tens un grup, també esteu convidats a trepitjar l’escenari. Backline i banda base a disposició de la jam. Porta el teu instrument!

CONCERT AL SOTERRANI Divendres, 27 de març, a les 22 h COST TO COST (versions ’80-’90) + THE SOULDIERS OF DREAMS (rock pop) Preu entrada: 3,51 € (*) Coorganitza: Coordinadora de Rock de Sarrià

TALLERS ESPAIS LABORATORI. ESPAIS JOVES INSCRIPCIONS als espais laboratori fins una setmana abans de començar el taller. Podeu consultar a: joves.sarria@qsl.cat o bé trucant al 93.256.27.20 LABORATORI TEATRE I IMPROVISACIÓ (JOVES DE 14 A 16 ANYS) Dissabte de 11 h a 14 h 17 i 24 de gener. Preu: Gratuït (6 hores) Laboratori de teatre i improvisació on coneixerem i practicarem tècniques teatrals i explorarem les nostres capacitats d’inventiva i joc. A càrrec de la Cia ImproAcatomba.http://www.improacatomba.com/ LABORATORI MULTIMEDIA (JOVES DE 14 A 18 ANYS) Dissabte de 11 h a 14 h 7 i 14 de febrer. Preu: Gratuït (6 hores) Pràctiques de fotografia i vídeo, amb les quals explorarem l’entorn que ens envolta i a nosaltres mateixos al mateix temps que posarem en marxa petits projectes d’imatge. A càrrec de digitalfilms.cat LABORATORI FOTOGRAFIA (JOVES DE 12 A 16 ANYS) Dissabte de 11 h a 14 h 7 i 14 de març. Preu: Gratuït (6 hores) T’agrada la fotografia però no saps quins son els seus principis més bàsics? Vols saber el secret per a fer unes bones fotos? Descobreix la teva càmera. Coneixerem les bases del llenguatge fotogràfic i de la narrativa visual.A càrrec de digitalfilms.cat


CASA ORLANDAI SERVEIS RÀDIO SARRIÀ / WWW.RADIOSARRIA.CAT Cada barri té la seva emissora. Sarrià també! Si tens alguna inquietud i creus que pot ser interessant donar-la a conèixer a través de Ràdio Sarrià... Vine i participa! Més informació: contacte@radiosarria.cat EL BASTÓ DE SARRIÀ Tens ganes de passar-t’ho bé? Tens ganes de ser bastoner? El grup de joves El bastó de Sarrià es reuneixen cada dimarts a les 19 h a la Casa Orlandai. Més informació: elbastodesarria@gmail.com

ACTIVITATS L’ ALTERNATIVA DE SARRIÀ

L’Alternativa de Sarrià neix com a alternativa a l’oferta musical d’altres barris. Ja no fa falta sortir de Sarrià per gaudir de concerts de qualitat i proximitat! DISCOGRÀFICA AMB BANKROBBER Divendres 16 de gener, a les 21 h / Entrada: 2.90 € (*) DISCOgràfica és una nova proposta musical organitzada des de la Casa Orlandai. Un cop al mes convidem una discogràfica perquè presenti les seves apostes musicals a través d’un acte especial per a l’ocasió. Comencem amb Bankrobber i els grups: Renaldo& Clara i Isaac Ulam. CONCERT DE TORELLÓ I ELS AMICS DEL BOSC Divendres 27 de febrer, a les 21 h El quartet barceloní de Rock Psicodèlic torna a la Casa Orlandai després de 5 anys per a presentar-nos el seu nou disc: Desig. ELS PIDUALIRES AL CAFÈ ORLANDAI Divendres 13 de març, a les 21 h Joves artistes del barri es reuneixen al Cafè Orlandai per a gaudir i fer gaudir al públic! Una trobada trimestral plena de sorpreses, humor, teatre i música!

DIA INTERNACIONAL DEL TEATRE LA CASA DE BERNARDA ALBA – CIA. LA BOMBETA Dissabte 14 de març, a les 19.30 h La jove companyia La Bombeta presenta la seva última producció reinterpretant, com sempre, a grans clàssics. II EDICIÓ DE LES CÀPSULES TEATRALS Divendres 27 de març a les 20 h Diverses companyies emergents del barri organitzen un itinerari teatral per diferents racons de la Casa Orlandai. 5 espectacles de 10 minuts en 5 escenaris diferents.

CARNAVAL

Ja teniu pensada la vostra comparsa? I la disfressa per a la Nit més sonada de l’any? Qui serà el Rei Carnestoltes d’aquest any? Més de 7 entitats ja s’han posat a maquinar el Carnaval del 2015. RUA DE CARNAVAL I FESTA DE DISFRESSES Dissabte 14 de febrer 18:30 h : Rua de Caraval, concurs de comparses. Sortida: Plaça de la Vila 21-01 h : Sopar, ball de disfresses i actuació de DJ’ s a la Casa Orlandai ENTERRAMENT DE LA SARDINA Dimecres 18 de març a les 19:30 h Si t’agrada el teatre pots participar en el macro espectacle de “L’Enterrament de la Sardina” Sortida: Plaça Consell de la Vila. Arribada: Espai Gardenyes

TALLERS DE LA IDEA A LA PRÀCTICA Dilluns i dimecres 19, 21, 26 i 28 de gener de 19-21 h Tot projecte personal o d’empresa parteix sempre d’una idea. En aquest curs, t’ajudarem a analitzar si una idea és viable en la societat actual utilitzant el mètode DesignThinking, i quins passos hem de seguir per dur-la a terme. Talleristes: LaFamilia


CREA EL TEU PORTFOLI ONLINE Dilluns i dimecres 9, 11, 16 i 18 de febrer de 19-21 h Actualment la manera més òptima per donar-nos a conèixer és a través d’internet. És per això que necessitem crear la nostra pròpia identitat visual. Coneixerem les plataformes existents per poder escollir aquella que més ens convingui professionalment. Talleristes: LaFamilia COMUNICACIÓ ONLINE Dilluns i dimecres 9, 11, 16 i 18 de març de 19-21 h Quasi tothom té un perfil o més a alguna de les xarxes socials existents, però sabem organitzar els continguts i les publicacions per aconseguir un objectiu concret? En aquest curs plantejarem totes les opcions que existeixen per triar la adequada en cada cas. Talleristes: LaFamilia

CENTRE CÍVIC L’ELÈCTRIC TOTES LES ACTIVITATS I TALLERS SÓN GRATUÏTS. CURS DE FX (Efectes Especials) Dimarts de 18 a 19.30 h 20 gener > 24 març Totes les tècniques i trucs de maquillatge per saber utilitzar productes cosmètics de manera professional. Aplicació de maquillatge, disseny de personatges i creació d’efectes especials. Elaboració de sang, pròtesis de làtex, envelliment... Per a joves a partir de 12 anys. A càrrec d’Estefania Vaqué ESPAI DE CUINA Dimecres, a partir de les 18 h 21 gener > 25 març A partir de les propostes de les persones joves participants, aprendrem a preparar deliciosos i saludables plats. El 4 de febrer i 4 de març, classes específiques de cuina saludable. A càrrec d’Enric Augé DIJOUS DE FUTBOL Dijous, de 18.30 a 20.30 h Una bona manera per anar acabant la setmana venint a jugar a futbol al camp de futbol de Vallvidrera.

CREAJOVE Divendres, a partir de les 18 h 23 gener > 20 març Espai on a partir de les propostes i inquietuds artístiques i lúdiques dels joves i les joves, es realitzaran diverses activitats per tal de desenvolupar la seva creativitat artística. HISTÒRIES TERRORÍFIQUES Divendres, 16 de gener i 20 de març, a les 18 h Tinc molts amics que tenen amics que coneixen algú que ha viscut coses molt estranyes... Les voleu saber? Una vegada sabudes... podrem utilitzar alguns dels personatges al llarg del curs de FX. A càrrec frec a frec CLOENDA MÀGICA Divendres, 27 de març, a les 18 h A l’Elèctric acabarem el trimestre d’una manera màgica. El Màgic Raul ens oferirà un espectacle de màgia, humor, misteri, animals... No et perdis l’oportunitat de poder gaudir d’aquest mag, guardonat amb el 1er premi al concurs de Màgia “Ciutat de Manresa”. A càrrec del Màgic Raul.


PUNT INFORMACIÓ JUVENIL SARRIÀ – SANT GERV ASI GENER- FEBRER- MARÇ- ABRIL Totes les xerrades són gratuïtes i amb inscripció prèvia.

INFORMA’T “ACABES L’ ESO, JA SAPS QUÈ FARÀS?” De gener a març Activitat dirigida a grups-classe de 4t d’ ESO. inclou una xerrada informativa, dinàmiques de grup i un llibret on es presenten les diferents possibilitats formatives un cop els i les joves acaben l’ ESO, tant si graduen com si no. (Cal concertar visita) ESTUDIAR A L’ESTRANGER, OPORTUNITATS PER A JOVES MENORS Dimarts 24 de febrer a les 18 h Els alumnes d’ESO, Batxillerat i Formació Professional també poden fer una estada formativa de curta o llarga durada a un país de la Unió Europea. A càrrec de l’Assessoria de Mobilitat Internacional de la Xarxa de PIJ’s de Barcelona. QUE A LES NOIES NO SE’NS DÓNA BÉ LA TECNOLOGIA? Dijous 5 de març a les 18 h Penses que els estudis tecnològics és cosa de nois? T’agradaria estudiar una enginyeria informàtica però no ho veus clar, et fa por o mandra? Desvetllarem els secrets de perquè hi ha poques noies als estudis de tecnologia, de la importància de que hi hagi dones en aquest àmbit i de com superar les dificultats que se’ns posen per davant amb el testimoni d’altres noies tech. A càrrec d ‘Ester Conesa del Grup de Recerca JovenTIC Organitza: PIAD i PIJ Sarrià-Sant Gervasi

estudis professionals matriculant-te en un centre educatiu i a la vegada formar part de la plantilla d’una empresa com a treballador. A càrrec de Col·legi Sagrat Cor de Sarrià JORNADA VIDEOJOCS Dijous 24 de març a les 18 h Si t’ interessa el món de la tecnologia i els videojocs vine a conèixer els estudis reglats relacionats amb aquest àmbit de la mà de professors/es de: CFGS Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia; CFGS en Animacions en 3D, Jocs i Entorns Interactius; CFGS en Desenvolupament d’aplicacions web; Grau en Disseny i desenvolupament de videojocs; Grau en Mitjans interactius i videojocs. Acabarem la sessió amb una demostració de joves aficionats creadors de videojocs. Lloc: Cosmocaixa (c/Isaac Newton 26)

BARCELONA TREBALL JOVES INSCRIPCIONS A LA WEB: www.bcn.cat/treball/joves BUSQUES FEINA? SIGUES CANDIDAT A LES NOSTRES OFERTES DE FEINA Dilluns 12 de gener a les 18 h LINKEDIN Dijous 15 de gener a les 18 h VOLS TROBAR FEINA? CONEIX ELS PASSOS QUE CAL FER Dilluns 2 de març a les 18 h

FP DUAL A BARCELONA Dimecres 11 de març a les 18 h Coneix un sistema formatiu que et permet cursar uns

(*) Aquests preus corresponent a l’any 2014 i per tant són preus orientatius. Els preus corresponents a l’any 2015 resten pendents d’aprovació.


SERVEIS ALS ESPAIS JOVES ESPAIS DE TROBADA

Un espai on podràs reunir-te amb altres joves per fer-hi activitats. Hi trobaràs: jocs de taula, música, futbolí... i moltes activitats. Vine i proposa’ns tot allò que t’agradaria fer.

PUNT MULTIMÈDIA

Accés lliure a Internet per consultar el correu electrònic, xatejar, fer música... també hi podràs jugar en xarxa i fer-hi els teus treballs escolars.

SUPORT A INICIATIVES JOVES

Si teniu un projecte o una idea a desenvolupar, el Casal de Joves us donarà suport: cessió d’espais per assaig, reunions i realització de les vostres activitats, assessorament per desenvolupar-les, informació d’activitats i recursos.

SALES D’ESTUDI NOCTURNES PUNTUALS

SALA D’ESTUDI NOCTURNA PERMANENT

SALA D’ESTUDI CLARÀ

SALA D’ESTUDI MONTSERRAT

Biblioteca Clarà C/Doctor Carulla, 22-24 FGC: Tres Torres (L6) Bus: 14, 22, 64, 74, 75 Horari: Del 7 de gener al 6 de febrer de dilluns a divendres de 20’30 a 1 h

SALA D’ESTUDI COLLSEROLA

Centre cívic Vallvidrera-Vázquez Montalban C/ dels Reis Catòlics, 16-34 FGC: Vallvidrera superior Bus: 211, 218 Horari:Del 7 de gener al 6 de febrer de dilluns a divendres de 20’30 a 1 h

n o v e tat

SALA D’ESTUDI SANT GERVASI - JOAN MARAGAL

Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall Carrer Sant Gervasi de Cassoles, 85 FGC: Putxet i Avinguda Tibidabo / Bus: 58, 64, 16, H6, 22, 75 i 123 Horari: Del 7 de gener al 6 de febrer de dilluns a divendres de 20’30 a 1 h Dibuix Artístic: centre cívic ViL·la Florida

Institut Montserrat, c/ Copèrnic, 84 FGC: Plaça Molina i Pàdua (L7) i Sant Gervasi (L6) Horari: Del 7 de gener al 6 de febrer de dilluns a divendres de 20’30 a 1 h

11a EDICIÓ CONCURS GUIXOT S

Quantes vegades has estat distret en els teus pensam dibuixant guixots en un paper mentre ents? Fent parles per telèfon, mentre ets a mentre tens uns minutets classe o per deixar anar la teva imaginació.. . L’objectiu del CONCURS GUI aprofitar aquests gargots XOTS és i convertir-los en el disseny de la propera AGENDA JOVE Sarrià-Sant Gervasi. Tens fins la CARNAVAL per presentar el teu dibuix al centre cívic que et quedi més a prop!


PUNT INFORMACIÓ JUVENIL SARRIÀ – SANT GERVASI C/Brusi,61 (CC Casa Sagnier) 08006 Barcelona Tel.: 93 414 01 95 c/e: informaciojoves@casasagnier.net Web: www.bcn.cat/casasagnier Twitter: @PIJSarriaStGerv Facebook: facebook.com/PIJSarriaSntGervasi Horari: De dilluns a divendres de 16 a 21 h. Els dimecres també de 10 a 15 h. CASAL DE JOVES CASA SAGNIER c/ Brusi, 61 (Jardins d’Enric Sagnier) 08006 Barcelona Tel. 93 414 01 95 casaldejoves@casasagnier.net www.bcn.cat/casasagnier http://casaldejoves.casasagnier.net https://www.facebook.com/casaldejovessagnier Activitats per a adolescents i joves d’11 a 29 anys Bus: 16, 17 FGC: Plaça Molina i Pàdua (L7), Sant Gervasi (L6) De dilluns a divendres de 15 a 21h. Dissabtes segons programació. CENTRE CÍVIC SARRIÀ C/ Eduardo Conde, 22-42 08034 Barcelona Tel. 93 256 27 20 i fax 93 256 27 24 joves.sarria@qsl.cat bcn.cat/ccsarria De dilluns a divendres de 9 a 21 h Dissabtes de 10 a 21h FGC: Reina Elisenda i Sarrià / Metro: L3 Maria Cristina Bus: 6, 16, 33, 34, 63, 66, 70, 72, H6, 78 i 130 CENTRE CÍVIC VALLVIDRERA VAZQUEZ MONTALBAN C/ dels Reis Catòlics, 16-34. 08017 Barcelona Tel. 93 406 90 53 ccvazquezmontalban@ccvazquezmontalban.com www.bcn.cat/ccvazquezmontalban Dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14 h De dilluns a divendres de 16 a 21.30 h FGC: Vallvidrera superior / Bus 211, 218 CENTRE CÍVIC L’ELÈCTRIC Ctra. Vallvidrera a Sant Cugat, km 6.5 08017 Barcelona Telèfon: 93 205 40 09 cclelectric@cclelectric.com http://ccivics.bcn.cat/lelectric

Twitter: @CCvicLElctric Facebook: Centre Cívic l’Elèctric Transport: FGC S1 S2: Les Planes Bus: 118 i 128 Horaris del centre Dilluns i dijous de 10 a 14 h Dilluns a dissabte de 16 a 21 h CC CASA ORLANDAI C/ Jaume Piquet, 23 08017 BARCELONA TEL: 93 252 42 62 FAX: 93 205 84 03 A/E: info@casaorlandai.cat WEB: www.casaorlandai.cat BLOC: www.casaorlandai.cat/blogs/entitats/ <link> WIKI: www.casaorlandai.cat/wiki/ <link> Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10 a 22 h, dissabtes de 11 a 14 h i de 15:30 a 21 h Transports: FGC: Sarrià (sortida c/ Mare de Déu de Núria) Bus: 22, 30, 64, 66, 75 Nit bus: N7, N8 CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA c/ Muntaner 544 c/ Reus 1 08022 Barcelona Tel.: 93 254 62 65 ccvilaflorida@qsl.cat bcn.cat/villaflorida facebook.com/vilaflorida instagram.com/vilaflorida twitter.com/ccvilaflorida FGC: Putxet, Avda. Tibidabo BUS: 58, 64, H6, 22, 75 Bicing: c/ Reus, 23 Dilluns a divendres de 10 a 21 h Dissabtes de 10 a 13 h

Profile for Casa Orlandai

Agenda jove Hivern 2015  

Agenda jove Hivern 2015 dels centres cívics de Sarrià-Sant Gervasi

Agenda jove Hivern 2015  

Agenda jove Hivern 2015 dels centres cívics de Sarrià-Sant Gervasi

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded