__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

ACTA DE LA COMISSIÓ DEL 10è ANIVERSARI DE LA CASA ORLANDAI Data: dilluns, 14 de novembre de 2016 Hora: 20 – 21 h Assistents: Jesús Mestre, Mònica Beneyto, Elsa Corominas, Carla Fontanella, Rai Carreras, Gerard Lillo, Lluís Bordas, Natàlia Oliete, Mariona Boldú i Núria Ramis.

Desenvolupament dels punts de l’ordre del dia: 1. Breu ronda de presentacions i presentació del tema que ens ocupa Es presenta en Guim Carreras com a convidat oient de la reunió.

2. Elements de comunicació i difusió especials per al 10è Aniversari a. Logo, cartells, pancartes, web, estovalles pel Cafè Orlandai, samarretes... El logo apareixerà a tota la comunicació de la Casa (cartells, web...) des del gener del 2017 i durant tot l’any del 10è Aniversari. El logo s’està creant: s’ha plantejat un concurs entre els tres dissenyadors externs de la Casa (Maria Josep Rosanas, Gerard Sardà i Clàudia Serrahima) que entregaran una proposta de logo cada un el dia 1 de desembre. L’equip tècnic els valorarà i també la Junta quan es trobi el dilluns 12 de desembre. El dia 14 es presentarà el logo escollit a l’Assemblea de tardor de l’ACCO. [a la comissió no es van explicar

correctament posteriori].

aquestes

dates:

informació

modificada

a

En Lluís apunta que cal fer un calendari de totes aquestes accions comunicatives. Es farà quan s’hagin acordat, ja que ara


n’hi ha que encara són només propostes que cal que ratifiqui la comissió. La Carla senyala que potser no cal que fem tantes pancartes (veure punt 5. Pressupost). N’hi ha una de genèrica de la Casa que encara es pot fer servir i potser no cal fer-ne tantes de noves. També caldria tenir en compte que no tot el material de pancartes i roll ups sigui especial per al 10è Aniversari: que quedin pancartes genèriques que puguem fer servir en altres ocasions. S’apunta que també es farà un vídeo promocional. La Carla proposa fer un Lipdub congelat (que ara estan força de moda) durant el dissabte de l’Aniversari. En Rai planteja fins a on volem arribar amb la difusió de l’Aniversari: volem recordar al barri el nostre projecte? Volem fer-lo extensiu a tota la ciutat? Té molt a veure amb el pressupost que hi dedicarem. Els encartables en revistes són molt cars però potser es pot fer un requadre publicitari a una revista del barri. Cal veure si el districte ens subvenciona publicitat en mitjans més oficials (reunió amb Districte ja programada amb la Junta). L’Elsa proposa fer una auca dels 10 anys de la Casa. Potser podria anar dins el llibre o darrere l’encartable. b. Llibre dels 10 anys de la Casa Orlandai S’obre una extensa conversa al voltant de la idea del llibre dels 10 anys. Es proposa que en Jesús se’n faci càrrec en bona mesura i/o que ens aconselli com a expert en la matèria. Idees que sorgeixen: · Que el llibre tingui part d’autocrítica a través de l’humor, que escrivim una història auto-irònica de la Casa. · Que sigui un recull d’experiències de persones que han estat vinculades a la Casa (també de persones de renom com l’Arcadi Oliveres o en Joan Subirats). També es planteja que n’hi podria haver 10: 10 anys – 10 experiències. · Seria important veure si es pot aconseguir subvenció per a aquest llibre ja que és una cosa cara de fer (ja hi ha reunió convocada amb el Districte per part de la Junta i l’equip s’encarregarà de parlar amb l’ICUB).


S’acorda que es farà una reunió específica per parlar del tema del llibre. Es proposa dimecres 23 de novembre a les 20 h. Caldria tancar aquest tema abans d’acabar l’any. c. Exposició dels 10 anys de la Casa Orlandai Ja que el llibre ja farà un recull més històric de la Casa Orlandai en els seus primers 10 anys, per a l’exposició es contempla com a bona la proposta d’en Gerard Sardà feta via mail: fer una selecció de cartells d’activitats de la història de la Casa.

A posteriori, el Cafè Orlandai Cooperativa informa que reserva el seu espai d’exposició durant el març i l’abril per cedir també el seu espai per a l’exposició. d. En aquest punt s’hi afegeix la ja prevista Campanya de socis

3. Esbós provisional de la programació del 10è Aniversari

Dijous 20 d’abril del 2017 Inauguració de l’exposició dels 10 anys de la Casa Orlandai + Xerrada sobre gestió ciutadana (?) El dijous 20 d’abril es farà un acte inaugural del 10è Aniversari, aprofitant per inaugurar l’exposició de cartells (veure punt 2. C.) i presentar el llibre dels 10 anys (veure punt 2. B.). S’oferirà una copa i serà un bon dia per convidar entitats i autoritats. La xerrada sobre gestió ciutadana la deixem per un altre dia. Es proposa que pugui ser unes Veus de la República del dimecres després de l’Aniversari (dimecres 26 d’abril).

Divendres 21 d’abril del 2017 L’Imperdible del divendres: El Petit de Cal Eril (?) + micro obert/petita sessió DJ al CafèOrlandai Hi ha l’oportunitat de dur El Petit de Cal Eril: sembla que hi està disposat perquè vol fer una gira evitant grans escenaris. Intentem negociar-ho. L’ideal seria fer-ho a les 19 h a la Sala Foix, gratuït amb prioritat en la reserva per a socis i sòcies.


Després del concert d’El Petit hi hauria una mica de música amb ambient més distès al Cafè Orlandai. També es proposa que fos a fora el pati: decidim que ho batallarem amb el Districte. Es podria fer un “micro obert” (planificat) amb clàssics de la Casa Orlandai (Santi Izaguirre, Pèsol Feréstec, Dani Baraldés, etc.) (tipus 5è Aniversari Cafè). O bé música enregistrada escollida especialment per a l’ocasió. L’horari seria fins a les 23:30 h com una Alternativa normal però també batallarem que pugui ser fins les 00h o la 1 h.

Dissabte 22 d’abril del 2017 12 h Matinal familiar: proposta de l’Anna Bosch que l’Elsa també ha vist. Dékoncert de la Cia. Solfasic. 13 h Jazz vermut Entre el Jazz Vermut i la paella es podria fer el Lipdub congelat que proposaven al Carla i en Tito. 14:30 h Paella ACCO 16 h Concert de sobretaula: cantada intergeneracional amb cigaló (?) Es proposa que sigui cantada intergeneracional amb cigaló i biberó. S’elimina l’activitat infantil de tarda i es procura que la cantada sigui també activitat prou familiar per a tothom. La Moni comenta que el Movi es podria encarregar de dinamitzar un parell de danses durant la cantada per fer-ho més infantil (tipus: la sandía gorda-gorda) 16:30 h Activitat infantil (tipus KAPLA, feta l’any passat) 18 h Cercavila per balcons del barri fins la Casa (?) / Construcció d’algun tipus de mural al pati o façana de la Casa (?) Cercavila que aglutini gratest hits de la Casa: balcons, artistes habituals, entitats del barri... Un tingladu similar al que es va muntar pel 4t Aniversari. 21 h Sopar + gran concert d’Aniversari Es proposa que el Cafè Orlandai s’encarregui de fer un sopar especial d’Aniversari.


Grups proposats per al gran concert: Cheb Balowsky, Insultants of Swing. No es veu factible Troba Kung-fu. Reunificar Cheb Balowsky seria molt especial! Tots els dies: exposició dels 10 anys de la Casa Orlandai i instal·lació tipus bates (com la que es va fer al deixar l’Escola Orlandai) lligant la Casa als balcons veïns amb teles del taller de patchwork o samarretes de la Casa (per exemple). Exposició ja comentada (veure punt 2. C.). La instal·lació sembla una bona idea.

4. Aspectes a tenir en compte a. Que tota la comunicació de la Casa de l’any 2017 estigui impregnada d’aniversari (creació de logo que anirà a tots els cartells i comunicacions) Comentat en el punt 2. A. b. Convidar autoritats a l’Aniversari: parlaments. Ens agradaria que vingués Ada Colau mateixa però probablement estarà de baixa maternal. Pizzarello estarà en el seu lloc i seria un gran encert que vingués ja que, a més, fou regidor del nostre districte. Anem fent llista mental d’autoritats que caldria avisar. c. Intentar que l’Aniversari sigui un conglomerat de gratest hits de la història de la Casa (balcons, Locomotora negra, paella, Troba Kung-Fu(?)...) Comentat i tingut en compte en els punts anteriors. d. Tenir en compte els col·laboradors habituals per construir l’Aniversari Comentat i tingut en compte en els punts anteriors e. Avisar ex-alumnes escola Orlandai f. Aconseguir subvenció per al 10 è Aniversari Comentat i tingut en compte en els punts anteriors. Sobretot pel que fa a comunicació (veure punt 2).


g. Delegar activitats a Cafè Orlandai Cooperativa i Espai Gardenyes també. Es proposa que el Cafè Orlandai Cooperativa es faci càrrec d’un sopar especial d’Aniversari el dissabte 22 d’abril a la nit. S’espera que Gardenyes també proposi activitats i iniciatives: se’ns acut un vermut de diumenge (23/4/16) amb recital de St Jordi inclòs. Ho parlarem amb ells. h. Festa sostenible amb el suport de l’Ecocomissió de la Casa Orlandai. Es té en compte. Es podrien fer nous gots del 10è? i. Fer campanya de socis potent: es contempla pressupost per ferla. Tingut en compte en el punt 2. j. Buscar la la participació d’altres entitats del barri: convidar-les a participar. Comentat i tingut en compte en els punts anteriors

5. Pressupost Comentat i tingut en compte en els punts anteriors

PRESSUPOST 10è ANIVERSARI CASA ORLANDAI

CONCEPTE Exposició 10 anys Casa Orlandai Llibre 10 anys Casa Orlandai

SUBTOTALS 600,00 1.000,00

Disseny logo especial per als 10 anys

200,00

Pancarta façana especial 10 anys

600,00

Pancarta concerts especial 10 anys

200,00

Roll up 10 anys Casa Orlandai

200,00

Samarretes 10 anys Casa Orlandai

700,00

Encartable en revista del barri

1.000,00

TOTALS


Impressió cartells aniversari paper bo

300,00

Web (banner, pàgina especial 10a, altres)

200,00

Estovalles publicitaries 10 a - Cafè Orlandai

500,00

Video publicitari 10 anys

500,00

TOTAL COMUNICACIÓ Imperdible del divendres Tarima, taules i cadires

6.000,00 1.000,00 650,00

Matinal i tarda familiars/infantils

1.200,00

Concerts dissabte vespre

3.000,00

Jazz vermut

500,00

Dietes artistes

250,00

Concert sobretaula

0,00

Possible rua o cercavila

0,00

Material fungible/decoratiu TOTAL ACTIVITATS TOTAL PRESSUPOST (COMUNICACIÓ + ACTIVITATS)

500,00 7.100,00 13.100,00

6. Precs i preguntes. En Rai i la Carla proposen un sopar de gala privat amb totes aquelles persones que han fet feina a la Casa (tant a la Casa mateix amb a l’associació com al Cafè, etc.). Es contempla que sigui abans de Setmana Santa (abans de l’Aniversari) perquè tots els convidats, encara que faci temps que estan desconnectats de la Casa, se sentin més partícips de la celebració i s’hi uneixin amb més facilitat. Una bona data seria l’última setmana de març.

Profile for Casa Orlandai

Acta comi 10è aniversari 14-11-16  

Acta comi 10è aniversari 14-11-16  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded