__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

CC Casa Orlandai

TALLERS CÀPSULES ACTIVITATS CARNAVAL

GENER - MARÇ 2016

Co-gestionat per: associacio cultural

casaorlandai


El rei Carnestoltes llegeix les lleis del Carnaval 2015, a la porta de la Seu del Consell de la Vila de Sarrià. Fotografia de Marc Beramendi. Il·lustracions del llibret de Glòria Vives


ÍNDEX

2/3

ACTIVITATS La Casa Orlandai Entitats sòcies de l’AC Casa Orlandai Cicles: Cafès Científics Cicles: L’Òpera entre bambolines; L’Alternativa de Sarrià: concerts Cicles: Cafès Literaris; Programació del Cafè Cicles: Matinals Infantils, Dansa en família Cicles: Les veus de la República. Programació especial: Dia de la Dona Programació especial: Carnaval; Calçotada a l’Espai Gardenyes Entitats de la Casa: Sessions obertes

pàg. 4 pàg. 4 pàg. 5 pàg. 6 pàg. 7 pàg. 8 pàg. 9 pàg. 10 pàg. 11

TALLERS Inscripcions als tallers Actualitat; Cultura i expressió artística Cultura i gastronomia; Ciència i tecnologia Idiomes Salut, cos i ment

pàg. 12 pàg. 13 pàg. 15 pàg. 16 pàg. 17

SERVEIS Serveis Grups

pàg. 19 pàg. 20

CALENDARI Gener Febrer Març

* preus pendents d’aprovació pel Consell Muncipal

pàg. 21 pàg. 21 pàg. 23


CASA ORLANDAI

LA CASA ORLANDAI Som un centre cultural que fomenta l’art i la creativitat, la convivència basada en el diàleg i el respecte, i la transformació social per a la construcció d’una societat més justa. Aquests són els eixos de la Casa i la participació veïnal n’és el motor. La cultura és la nostra eina i l’objectiu és dreçar un barri més crític i cívic.

Participa-hi!

L’ Associació Cultural Casa Orlandai, constituïda per persones i entitats vinculades a Sarrià, és qui es fa càrrec d’aquest equipament municipal: un centre cultural de gestió cívica que creix amb la participació de tothom.

la programació d’activitats, dels tallers, la revista, la ràdio, les exposicions, etc., a partir de les diferents comissions especialitzades.

T’animem a col·laborar en les comissions i en el disseny de les activitats l activitats culturals, com ara concerts, espectacles escènics, xerrades, taules rodones, cinefòrums, exposicions, etc. l tallers i seminaris formatius, una ofer-

ta que s’adreça a totes les franges d’edat.

l cessió d’espais a aquelles entitats o grups que ho sol·licitin, segons la normativa. l servei d’allotjament a les entitats sòcies.

l fer-se soci o sòcia d’AC Casa Orlandai

és un suport simbòlic però molt útil, per poder mantenir les activitats que es facin. Poden ser sòcies: entitats, persones o famílies.

l comissions de treball: pots col·laborar en

l voluntariat: la Casa Orlandai ofereix places per a voluntaris i voluntàries que vulguin col·laborar en el projecte. Els horaris i les aportacions són del tot diverses.

Informació:

A la recepció de la Casa Orlandai t’explicarem detalladament com pots participar-hi c/ Jaume Piquet, 23 Telèfon 93 252 42 62 Correu: info@casaorlandai.cat Web: casaorlandai.cat i ccivics.bcn.cat/casaorlandai twitter.com/casaorlandai

ENTITATS SÒCIES DE L’AC CASA ORLANDAI Amanida Associació ❘ Amics i Amigues de l’Orlandai ❘ Aniarku Associació ❘ Assemblea Nacional Catalana, Sarrià-Sant Gervasi ❘ Associació Artistes de Sarrià ❘ Associació Catalana de Dansa Lliure ❘ Associació Catalana de Dislèxia ❘ Associació Cedre per la Promoció Social ❘ Associació Grups, aprenentatge i salut ❘ Barcelona Women’s Network ❘ Centre d’Estudis Carles Cardó ❘ Ciència en Societat, Fundació Privada ❘ Club de Patchwork ❘ Col·lectiu d’Artistes Visuals +D3 ❘ Col·lectiu de Dones en l’Església per la Paritat ❘ Design For The World ❘ El Bastó de Sarrià ❘ El Paper Petit ❘ Elenc Teatral

J.V. Foix ❘ Esplai Movi de Sarrià ❘ Famileando ❘ Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts ❘ Grup de Castanyoles Casa Orlandai ❘ Grup d’Enquadernació ❘ Grup de Tertúlies Fotogràfiques ❘ Grup Puntes de Coixí ❘ Illa de l’Aire ❘ International Women’s Club Of Barcelona ❘ La Bombeta ❘ Nepal-Aki ❘ Plataforma Ca-

talana de Suport al Lobby Europeu de Dones

❘ Ràdio Sarrià ❘ Reagrupament Independentista Sarrià - Sant Gervasi - Vallvidrera ❘ Setem Sarrià - Sant Gervasi ❘ Spielsamstag ❘ Teatrerus Orlandai ❘ Toastmasters International ❘ Unió de Radioaficionats de Barcelona


ACTIVITATS: CICLES

4/5

CAFÈS CIENTÍFICS: DIFERENTS FORMES DE MIRAR LA CIÈNCIA Dimecres a les 19 h Entrada: 2.90* € amb consumició inclosa La ciència i la tecnologia han tingut i tenen molt a veure en la millora de les nostres condicions de vida. Què hi ha darrere l’augment de coneixement científic? Com arriba a la ciutadania? Com hi contribueixen els mitjans de comunicació? Organitza: Fundació Ciència en Societat

QUÈ ÉS AIXÒ QUE ANOMENEM CIÈNCIA? Dimecres 20 de gener Com es fa augmentar el coneixement? Quina és la fascinació que provoca fer-lo créixer? Quins han estat els canvis més rellevants en el pensament científic? Com han influït en la nostra forma de viure i de pensar? Amb Anna Estany, professora de Lògica i Filosofia de la Ciència, UAB

DE QUÈ PARLEM, QUAN PARLEM D’ESCEPTICÈMIA? Dimecres 17 de febrer El coneixement científic, especialment en el camp de la medicina, ha fet augmentar l’esperança i la qualitat de vida. Quins reptes suposa la transmissió del coneixement dels científics a la població? Com destriem el gra de la palla? Amb Gonzalo Casino, periodista científic, director d’Escepticèmia.

COM EL CINEMA I LA TELEVISIÓ COL·LABOREN EN LA TRANSMISSIÓ DEL CONEIXEMENT CIENTÍFIC? Dimecres 9 de març Com s’ha popularitzat la ciència a l’Espanya contemporània? Com hi han contribuït els discursos dels professionals? I el cinema i la televisió? Amb Carlos Tabernero, professor del Centre d’Història de la Ciència, UAB


CICLES

L’ÒPERA ENTRE BAMBOLINES

L’ALTERNATIVA DE SARRIÀ: CONCERTS

Dilluns a les 20 h Entrada: 4.14* €

Divendres a les 21 h

El jove tenor Marc Sala continua al capdavant d’aquest cicle d’òpera amb l’esperit d’acostar el públic i els artistes, i conèixer l’òpera de manera viscuda i propera Organitza: Amics de l’Òpera de Sarrià

OTELLO, DE G. VERDI Dilluns 18 de gener A Otello hi trobem un Verdi madur que, amb el llibret d’A. Boito, dóna vida operística a una de les obres immortals de la literatura de Shakespeare. Aquest trimestre la podrem veure tant al Liceu com en la producció dels Amics de l’Òpera de Sabadell.

EL CAPVESPRE DELS DÉUS, DE R. WAGNER Dilluns 22 de febrer Última jornada de la cèlebre tetralogia de Wagner, “L’anell del Nibelung”, que podrem veure al Liceu sota la direcció de Robert Carsen: una producció espectacular que mostra com l’ésser humà viola les lleis de la natura en un impuls autodestructiu.

SIMON BOCCANEGRA, DE G. VERDI

Les Alternatives de Sarrià neixen amb la voluntat d’apropar artistes emergents al barri. Ja no cal sortir de Sarrià per a gaudir de concerts i espectacles de qualitat i proximitat!

NIT MALLORQUINA CONCERTS AMB PISTOLA I JORRA Divendres 29 de gener La cosa ja no només va de d’Efak, Galmés o Rafa Nadal, fa anys que músics com Jorra, Pistola o Miquel Serra entre d’altres demanen a crits sortir a la Viquipèdia com a personalitats de Manacor. La música més fresca de l’est de l’illa ve a Sarrià.

SAMUEL ARDERIU PRESENTA: INVENTARI DE LA NATURA Divendres 19 de febrer Samuel Arderiu presenta el seu nou disc Inventari de la natura amb influències de rock, folk i bossa nova. Un cantautor sarrianenc que sap cantar la bellesa de la vida i de la natura.

CONCERT AMB ARIANA ABECASIS

Dilluns 7 de març

Divendres 11 de març Entrada: 2.90* €

Simon Boccanegra, primer corsari i després Dux de la república marítima de Gènova, ens mostra la seva humanitat a través del seu amor de parella i paterno-filial, així com el seu seny polític en una Gènova convulsa.

Philosophades és el primer disc d’aquesta jove cantant i pianista que ens ha captivat amb la seva sinceritat i dolçor. Cançons que construeixen atmosferes i que reflecteixen en si mateixes històries ben diferents.


CICLES

6/7

CAFÈS LITERARIS: IDENTITATS: AUTOR, NARRADOR, PERSONATGE, LECTOR Dimecres a les 19 h Entrada: 2.90* € amb consumició inclosa El segon trimestre ens aproparem al fet de la identitat en la literatura: on és la frontera entre el narrador i l’autor? El “jo” literari és un o es desdobla?

SESSIÓ TALLER: PREGUNTA-HO A LA POLS, JOHN FANTE

LLEGIM TEATRE! : HAMLET DE WILLIAM SHAKESPEARE

Dimecres 27 de gener

Dimecres 16 de març

Identitat en la literatura. Encetarem el trimestre endinsant-nos en alguns conceptes de la teoria literària de manera molt dinàmica. La lectura de Fante no és imprescindible per seguir el taller però us convidem a tots a fer-la! Amb Guillem Perdigó, professor d’escriptura.

Iniciem “Llegim teatre!”, un parell de Cafès al curs on llegirem una obra de teatre que sigui a la cartellera. La comentarem amb els artistes que hi treballen i l’anirem a veure plegats un dia proper al Cafè. Sortida al Teatre Lliure de Gràcia: diumenge, 27 de març a les 18h (sessió amb col·loqui).

L’HORITZÓ PRIMER, DE JOAN TODÓ Dimecres 24 de febrer El protagonista d’aquesta obra es confon amb el narrador alhora que es planteja la seva pròpia identitat i els seus orígens. L’autor de la novel·la vindrà a conversar amb nosaltres. Amb Joan Todó, poeta i escriptor.

PROGRAMACIÓ DEL CAFÈ Divendres 15 de gener, dissabte 6 de febrer, i divendres 18 de març, a les 20 h El Cafè de Casa Orlandai organitza una sessió teatral mensual amb Els Pirolaires! Una trobada incontrolada d’artistes per exposar peces lliures (teatrals, musicals, poètiques, prosaiques, esporàdiques, pirolaires, incendiàries) on l’espectador pot intervenir i on no se sap ben bé què passarà. Això és teatre. Però això no és un teatre.


ACTIVITATS: CICLES

MATINALS FAMILIARS Dissabtes a les 12 h Entrada: 2.90* € Cicle d’espectacles de petit format per a tota la família.

LA FILLA DEL SENYOR BIANCHI, AMB LA COMPANYIA LES BIANCHIS

CONTES PER LA IGUALTAT DE GÈNERE AMB GINA CLOTET

Dissabte 23 de gener, 12 h

Dissabte 5 de març, 12 h

FESTES MENORS DE SANT VICENÇ Espectacle infantil basat en el llibre Contes per telèfon de Gianni Rodari. Contes explicats d’una forma teatral, amb pocs elements d’atrezzo, només amb el text i l’art de la interpretació, tot jugant amb el gest i les veus. Espectacle per a infants a partir de 5 anys

DIA DE LA DONA La Laura està convençuda que les princeses no es tiren pets, el Nil i el Pol pensen que les nenes són unes porugues, la Martina pensa que no trobarà mai un papa tan fantàstic com la mama... Creences que venen de lluny i que mitjançant els contes veurem amb altres ulls. Espectacle per a infants a partir de 4 anys

CONCERT DE CARNAVAL AMB JAUME IBARS Dissabte 6 de febrer, 19:30 h Gratuït Jaume Ibars, amb una llarga trajectòria musical tant d’adults (Rauxa) com infantil ens visita per Carnaval amb aquest espectacle musical 100% que pretén enganxar petits i grans des del primer moment.

DANSA EN FAMÍLIA Dissabtes 16 de gener, 13 de febrer i 12 de març, a les 11:30 h Entrada: 2.90* € Cada segon dissabte de mes us proposem una trobada de dansa i expressió corporal per als més menuts acompanyats d’un adult. Taller impartit per: Maria Mendoza i Myrtó Zarakosta. Activitat per a infants de 3 a 6 anys Aforament limitat a 20 persones (inscripcions a: maria32mp@hotmail.com)


8/9

CICLES / PROGRAMACIÓ ESPECIAL

LES VEUS DE LA REPÚBLICA

DIA DE LA DONA

Dimecres a les 19:30 h Entrada gratuïta

Del 5 al 11 de març

Un espai de debat sobre aspectes relacionats amb l’organització de la cosa pública (res publica) en què ponents i ciutadania parlarem de política, de sociologia, de comunicació, d’història, d’economia... des d’una perspectiva teòrica, empírica, però també pràctica i vivencial.

RENDA BÀSICA, RENDA CIUTADANA: RUTA CAPITALISTA CAP AL COMUNISME? Dimecres 10 de febrer És viable? Propostes com la renda bàsica o la renda ciutadana plantegen un nou dret: el de rebre un ingrés de l’Estat pel mer fet de ser ciutadà. Explicarem les diferents propostes i presentarem arguments a favor i en contra de la seva conveniència i viabilitat. Amb José Antonio Noguera, professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i Josep Oliver, professor d’Economia Aplicada UAB

MITJANS DE COMUNICACIÓ I CORRUPCIÓ Dimecres 2 de març Els últims anys hem vist com els mitjans de comunicació jugaven un paper clau en el desmantellament de la corrupció: on eren aquests mateixos mitjans els anys 90 mentre ja es corrompia? Quina és la relació entre poder i mitjans? Ponents a determinar.

Celebrem el dia internacional de la dona amb un esperit crític i reivindicatiu. La setmana del 8 de març hi haurà diverses activitats al voltant de la figura de la dona i el gènere femení en la nostra societat. Dissabte 5 de març, a les 12 h MATINAL INFANTIL Contes per la igualtat de gènere, amb Gina Clotet (Umpalumpa) Dimarts 8 de març, a la tarda Acció reivindicativa Dijous 10 de març, a les 19 h Presentació del llibre: El segrest de la Deessa. Una nova ecoètica social. amb Rosa Elvira Presmanes García, autora del llibre Organitza: Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones. Divendres 11 de març, a les 21 h L’ALTERNATIVA DE SARRIÀ Concert d’Ariana Abecasis: donem veu a una artista jove emergent. Del 19 de febrer al 18 de març EXPOSICIÓ: Parla de dona Mostra de poemes, narracions i obres artístiques de dones artistes emergents al voltant de les pressions i el paper de la dona a la societat actual. “Reclam, indicis d’una llengua abolida — parla de dona.” Maria Mercè Marçal


ACTIVITATS: PROGRAMACIÓ ESPECIAL

CARNAVAL Del 4 al 10 de febrer Ja teniu pensada la vostra comparsa? I la disfressa per a la nit més sonada de l’any? Qui serà la Reina Carnestoltes? Una festa on tot està permès, tot depèn de vosaltres! Organitza: Comissió de Carnaval de Sarrià Del 25 al 30 de gener DISFRESSA LA CASA ORLANDAI Dijous 4 de febrer DIJOUS GRAS I ARRIBADA DE LA REINA CARNESTOLTES 17 h: Taller infantil de disfresses 18 h: Arribada de la Reina Carnestoltes 2016 i lectura del manifest 18:30 h: Rua fins la Casa Orlandai 19 h: Lectura de les lleis del Carnaval i botifarrada d’ou popular 19:20 h: Actuacions

Dissabte 6 de febrer RUA DE CARNAVAL I FESTA DE DISFRESSES 18 h: Rua de Carnaval, concurs de comparses. Sortida: pl. de la Vila 19:30 h: Concert infantil amb Jaume Ibars i repartiment de premis a les comparses. 21 h: Actuació dels Pirolaires i sopar. 23 - 02 h: Ball de disfresses, concert i DJ’s. Dimecres 10 de febrer ENTERRAMENT DE LA SARDINA 20:30 h: Inici del macroespectacle l’Enterrament de la sardina Sortida: plaça del Consell de la Vila Arribada: Espai Gardenyes.

CALÇOTADA A L’ESPAI GARDENYES Dissabte 5 de març L’Associació Cultural Casa Orlandai i l’Espai Gardenyes us conviden a la ja tradicional calçotada popular. Els beneficis es destinaran a tirar endavant el projecte d’hort comunitari i espai polivalent del carrer Cardenal Sentmenat (Espai Gardenyes). 12 h: MATINAL INFANTIL: Contes per la igualtat de gènere, amb Gina Clotet 14:30 h: Calçotada


ENTITATS DE LA CASA

10 / 11

SESSIONS OBERTES Propostes d’activitats de les associacions i grups associats a l’AC Casa Orlandai, que ells mateixos organitzen i gestionen de manera coordinada amb el centre

ANIARKU ASSOCIACIÓ

Dissabte 27 de febrer, 16:30 h Xerrada post-adopció Coorganitzat amb Addif; postadopció i acolliment

ASSOCIACIÓ CATALANA DE DANSA LLIURE

Dijous 28 de gener, 25 de febrer i 31 març, a les 18:30 h Sessions obertes de dansa lliure. Us convida a descobrir el món de la dansa lliure els últims dijous de cada mes. Vine amb roba còmoda i disposa’t a deixar-te portar pels suaus moviments de la natura. Organitza: Associació Catalana de Dansa Lliure

BANC DEL TEMPS SARRIÀ-SANT GERVASI

Tallers oferts per usuaris i usuàries Dimecres 13 de gener, 3 de febrer i 2 de març, a les 19 h Taller de respiració i salut amb Maria Roca Últim dissabte de mes, de 17 a 20 h Taller de resolució de dubtes d’informàtica amb Aina Barceló i Mina Albarracín. Pots venir amb el portàtil, mòbil o tableta, ens atrevim a tot! Cal inscripció prèvia a: recepcio@casaorlandai.cat

DONES EN L’ESGLÉSIA

Xerrades obertes al públic sobre la situació marginal de les dones a l’església d’avui dia. Dijous 14 de gener, 17:30 h Presentació del llibre Hi som, amb Mª Pau Trayner, teòloga i antropòloga

Dijous 11 de febrer, 17:30 h Maria dona o arquetip, amb Sefa Amell (Fundadora del Col·lectiu de Dones en l’Església per la Paritat) Dijous 10 de març, 17:30 h Les dones càtares, amb Roser Garriga, diplomada en Teologia www.donesesglesia.cat

PLATAFORMA CATALANA DE SUPORT AL LOBBY EUROPEU DE DONES Dijous 10 de març, 19 h Presentació del llibre: El segrest de la Deessa. Una nova ecoètica social. Deconstruir el patriarcat des dels arquetips i l’imaginari col·lectiu i feminitzar la societat dels usos i costums per a una nova ética social. Amb l’autora, Rosa Elvira Presmanes García

TALLER D’HISTÒRIA DE SARRIÀ

Dijous 21 de gener, 18 de febrer i 17 de març, a les 19 h Tertúlies sobre la història de Sarrià, cada 3er. dijous de mes. És un projecte obert a totes les entitats i particulars que desitgin integrar-s’hi. La finalitat és fer conèixer la història de Sarrià. Impulsat pel CE Els Blaus i AC Casa Orlandai

TEATREREUS ORLANDAI

Divendres 4, 20 h, i dissabte 5 de març, 19 h Estrena de l’obra de teatre: Qui és l’assassí? Comèdia interactiva: en Saül morirà aquesta nit davant dels vostres ulls. Tots són sospitosos d’haver-lo matat: per quins motius? Quines proves en tenim? Una obra plena de misteri on vosaltres, el públic, ajudareu a descobrir qui és l’assassí... Direcció: Carla Ricart


TALLERS

INSCRIPCIÓ ALS TALLERS

Període d’inscripció

Del 14 al 19 de desembre per a antics alumnes i persones sòcies de l’AC Casa Orlandai, i entre el 21 de desembre i el 9 de gener per a antics alumnes i nou alumnat, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Els festius no es fan inscripcions.

l

La inscripció es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import que correspon mitjançant transferència bancària o targeta electrònica durant els tres dies següents. El torn d’inscripció és per ordre d’arribada.

Final: si no s’indica el contrari, la setmana del 14 al 18 de març l En el cas de les càpsules i els cursos gratuïts, s’acceptaran inscripcions tant presencials com per correu electrònic a formacio@casaorlandai.cat fins a una setmana abans de l’inici del curs.

l

l Període lectiu: Inici: la setmana de l’11 al 15 de gener de 2016

Normativa d’inscripcions

El torn d’inscripció als tallers és per rigorós ordre d’arribada. No es podrà matricular més de dues persones a un mateix taller i grup. El pagament s’ha de dur a terme durant el tres dies següents a la inscripció. En cas contrari, Casa Orlandai es reserva el dret d’anul·lar la inscripció. l

Les places són limitades. L’ordre de reserva de places seguirà l’ordre cronològic de pagament.

l

Baixes: en cas de donar-se de baixa, cal comunicar-ho a recepció. Un cop iniciats els tallers no es retornaran les quotes abonades sota cap concepte.

l

En cas que els grups no assoleixin un nombre mínim d’inscripcions, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-los FINS A UNA SETMANA ABANS DE L’INICI D’AQUESTS

l

l Inscripció online, www.casaorlandai. cat, a ccivics.bcn.cat/casaorlandai o al Palau de la Virreina, Oficina Tiquet Rambles, La Rambla, 99, de dilluns a diumenge de 10 a 20:30 h

i en aquest cas les quotes de matriculació seran retornades íntegrament. Aleshores és indispensable presentar un certificat o document bancari on consti el número de compte per fer l’abonament dintre dels 30 dies següents a la notificació de l’anul·lació del taller. Els suplements en concepte de material es lliuraran en efectiu al o a la tallerista a la primera sessió del taller. Preus públics (sense IVA) 2.66* €/h: persones grans (majors de 60 anys o nascudes abans del 1955) l 1.93* €/h: per a joves (de 12 a 29 anys) l 2.04* €/h: infantils (de 0 a 11) l 4.11* €/h: tallers en general l 5.07* €/h: especialitzats l

* preus pendents d’aprovació pel Consell Muncipal


TALLERS

12 / 13

ACTUALITAT ACTUALITAT INTERNACIONAL: EL MÓN ÀRAB I MUSULMÀ Dilluns 11, 18, 25 de gener, i 1 de febrer, de 18:30 a 20 h Preu: 29,84* €

GRANS MENTIDES DE LA HISTÒRIA N Dimarts de 19 a 20:30 h 74,60* €

N

Àrab? Musulmà? Islàmic? Islamista? Jihadista? Arran dels nombrosos esdeveniments que tenen lloc al món àrab i musulmà, sovint s’utilitzen aquestes paraules de manera confusa i poc clara. Intentarem aclarir aquests conceptes fent un breu repàs a la historia contemporània d’aquesta part del món, per entendre millor què hi succeeix i com ens afecta. Amb Oriol Barba

QUAN LA FILOSOFIA S’APROPA A LA POLÍTICA Dijous 14, 21, 28 gener, i 4, 11, 18 de febrer, de 19 a 20:30 h 44,76* €

N

Amb aquest curs es presenta un itinerari que passa per cinc nocions fonamentals que travessen el pensament polític fins al dia d’avui. Amb el clar objectiu d’apropar-nos al discurs polític contemporani des d’una perspectiva amena i entenedora, aquest taller vol ser una ocasió d’encontre entre diverses visions al voltant d’alguns pilars de la teoria política. Les nocions de «llibertat», «poder», «ideologia», «política» o «democràcia» queden, doncs, sobre la taula. Amb Bernat Gispert

Com no podria ser d’una altra forma, la història està ben plena de mentides que s’han acabat imposant en la cultura popular sobretot arran de l’èxit de la literatura i el cinema i pel desconeixement dels mateixos mitjans de comunicació. En aquest curs estudiarem algunes de les mentides més famoses i consolidades per veure si superen un escrutini històric i científic. Amb Jordi Pisa

CULTURA I EXPRESSIÓ ARTÍSTICA APRÈN A ESCOLTAR ELS CLÀSSICS N Dilluns de 10:30 a 12 h Preu: 74,60* € Aprendrem a escoltar als grans compositors des d’una altra perspectiva, tenint com a fil conductor la història de la música. Amb Víctor Frigola

ESCRIPTURA CREATIVA INICIAL Dilluns de 19:30 a 21 h Preu: 74,60* € Taller teòric i pràctic, s’accepten tots els nivells. Tens històries al cap i no saps com explicar-les? Et falta un final brillant per a aquell conte que t’està quedant tan bé? En aquest taller aprendrem l’art de la creació literària d’una manera amena i dinàmica, escriurem relats breus de la mà de lectures d’autors consagrats. Amb Gina Leal


TALLERS

ESCRIPTURA CREATIVA CONSOLIDACIÓ

TALLER DE MOCASSINS

Dijous de 19 a 20:30 h Preu: 74,60* €

Dilluns 1, 8 i 15 de febrer de 18 a 20h Preu: 29,84* €

Taller sense teoria, s’accepten tots els nivells. Has provat molts tallers d’escriptura i ja et saps tota la teoria de memòria? T’agrada dir que escrius, però sempre ho deixes per l’endemà? Aquest és el teu taller. Cada setmana es proposaran exercicis d’escriptura creativa perquè s’acabin les excuses i comencin les històries. Amb Gina Leal

Una introducció a l’artesania del calçat. Aprendrem els passos bàsics per confeccionar una sabata; patronatge, costura i armat. Mitjançant l’exemple bàsic del mocassí aprendrem les nocions necessàries per poder-ho repetir a casa. Suplement de material: 10€ Amb Sara Gònzalez

FOTOGRAFIA A LA CARTA Dimecres de 19 a 20:30 h Preu: 74,60* €

N

Actualment, la fotografia, forma part de la quotidianitat de les persones, a través de les càmeres digitals i els telèfons mòbils. Es poden fotografiar, diàriament, escenes de qualsevol tipus, ja que els aparells per prendre aquestes fotografies acostumen a ser a les nostres butxaques. Si vols aprofitar aquestes eines per fer bones fotografies, vine! Amb Xavi Guerrero

CREADORS DE MONS: ARTISTES CATALANS DEL S. XX I XXI N Dimecres de 10:30 a 12 h Preu: 74,60* €

Catalunya ha estat escenari de propostes artístiques reconegudes a nivell mundial. En aquest curs farem un recorregut pels principals protagonistes de la nostra història de l’art més recent i més internacional reconstruint els mons ben particulars que proposen aquests creadors. Des de Gaudí, Dalí, Miró i Tàpies, fins a artistes contemporanis amb projecció arreu del món com Jaume Plensa, entre d’altres. Amb Paula Juanpere

N

TEATRE PER A LA VIDA Dimarts d’11 a 12:30 h Preu: 74,60* € Vols conèixer el món del teatre i la interpretació de més a prop? Aquest és el teu moment, el teu espai. Agafant com a base el joc i el treball en equip, utilitzarem les eines que ens ofereix el teatre per estimular l’imaginari, la creativitat i guanyar en seguretat, dia a dia. Activarem els nostres instruments: ment, cos i veu. Amb Carla Ricart

VIU EXPERIÈNCIES SENSE MOURE’T D’AQUÍ Dimarts de 12 a 13:30 h Preu: 74,60* € Amb uns primers escalfaments per posar-nos en forma, premerem el play i ens traslladarem a diferents indrets del món a través de la música. Cada persona tindrà una coreografia i tu, el temps per transformar-la i deixar fluir les teves emocions. Amb Conxita Gili

Els tallers comencen la setmana de l’11 al 15 de gener de 2016


TALLERS

14 / 15

CULTURA I GASTRONOMIA

TAST DE VINS SYNERA

Co-programats amb el Cafè Orlandai

Divendres 19 de febrer, de 19 a 21 h Preu: 9,95* €

Us recomanem el consum moderat i responsable de begudes alcohòliques. Aquest taller està destinat a majors de 18 anys.

TAST DE CERVESES Divendres 29 de gener, de 19 a 21 h Preu: 9,95* €

N

Vols introduir-te en el món dels vins? Comença per un vi de la terra. Suplement: 8 € aprox

N

Vols conèixer de més a prop com s’elabora i quins atributs tenen les cerveses artesanes? Suplement: 5 € aprox Amb Art Cervesers

CIÈNCIA I TECNOLOGIA

CÀPSULA DE WORDPRESS

Càpsules per a joves Per fer aquests cursos cal portar un ordinador portàtil propi.

Dimecres 2, 9 i 16 de març, de 18:30 a 20:30h

GRATUÏT

CÀPSULA D’ILLUSTRATOR Dimecres 13, 20 i 27 de gener, de 18:30 a 20:30 h

N

Aprèn les nocions bàsiques d’aquest programa que et permetrà tenir una idea sobre el disseny vectorial. Una eina imprescindible per al disseny gràfic. Amb Samuel Angulo

CÀPSULA DE PHOTOSHOP Dimecres 3, 10 17 i 24 de febrer, de 18:30 a 20:30 h Aprèn les nocions bàsiques del Photoshop; un programa d’edició gràfica que et permetrà editar fotografies i fer creacions pròpies. Amb Samuel Angulo

Amb Wordpress podràs elaborar una pàgina web de manera senzilla i gratuïta. Aprèn les quatre nocions bàsiques per elaborar la pàgina i penjar-hi els continguts. Amb Albert Martin

CÀPSULA D’EXCEL Dijous 2, 9 i 16 de febrer, de 18:30 a 20:30 h

N

Per controlar la despesa domèstica, per saber què hem ingressat, què devem, per fer gràfics, etc. Per tot això, i molt més, serveix Microsoft Excel. Vols aprendre’n les bases començant des del principi? Aquest és el teu taller! (per a tot això i molt més no va). Amb Albert Martin


TALLERS

IDIOMES CONVERSA EN ANGLÈS A: dimarts de 17:30 a 19 h Nivell bàsic: comences amb l’anglès? Aprèn a mantenir una conversa. B: dimarts de 19 a 20:30 h Nivell mitjà 1: consolida la teva base d’anglès i reforça’l. C: dilluns de 17:30 a 19 h Nivell mitjà 2: practica el teu anglès i aprèn a expressar-te millor. D: dilluns de 19 a 20:30 h Nivell avançat: desenvolupa la teva capacitat d’expressar-te com si fossis un nadiu. Preu: 74,60* € Tot passant una bona estona, mantén i millora el teu anglès a partir de converses, temes intergeneracionals, lectures i pel·lícules relacionades amb els diferents països de la cultura anglosaxona. Suplement material: 3 € Amb Benedict Taillard

CONVERSA EN ALEMANY (bàsic 1) Dijous de 10:30 a 12 h Preu: 74,60* € Si ja tens coneixements molt bàsics de l’alemany, com presentar-te i demanar informació: aquest trimestre pots venir a millorar l’expressió oral i la comprensió auditiva; també ampliarem el vocabulari, tot parlant dels nostres interessos. Per poder fer tot això, serà necessari endinsar-nos una mica més en la gramàtica, però sempre de manera amena i sense deixar la conversa de banda. Amb Júlia Cànovas

CONVERSA EN CATALÀ

N

Dijous de 19 a 20 h Acabes d’arribar i encara no et fas entendre en català? Ja fa anys que ets aquí però no t’atreveixes a parlar aquesta llengua? Perd la por i agafa confiança. Cada llengua és un món nou. Prova-ho! Amb Anna Presas

CONVERSA EN FRANCÈS A: dimecres de 16 a 17:30 h (bàsic) B: dimecres de 17:30 a 19 h (nivell mitjà) C: dijous de 12 a 13:30 h (avançat) Preu: 74,60* € Venez améliorer votre niveau de conversation! Conversa per a treure el màxim rendiment dels teus coneixements i gaudir de la cultura francesa i francòfona, a partir d’articles de premsa, texts, cançons, debats, reportatges... Suplement material: 3€ Amb Stéphanie Pimet

CONVERSA EN ITALIÀ BÀSIC Dijous de 10:30 a 12 h Preu: 74,60* € Estudiarem les estructures bàsiques de la llengua italiana amb exemples pràctics i vius. Oferirem una panoràmica de la gramàtica essencial per poder comprendre la llengua i expressar-nos lliurement. L’objectiu és poder tenir una conversa bàsica a finals d’any. Suplement material: 3€ Amb Paola Grieco

Els tallers comencen la setmana de l’11 al 15 de gener de 2016


TALLERS

CONVERSA EN ITALIÀ MIG Dimecres de 10:30 a 12 h Preu: 74,60* € Aprèn les bases de la llengua italiana, la llengua de la cultura, de la música, de l’art! L’objectiu del curs és desenvolupar la comprensió i practicar la comunicació als diversos nivells. Des de presentar-se o demanar informació, fins a apreciar la cuina italiana o debatre articles d’interès. Suplement material: 3€ Amb Paola Grieco

16 / 17

ESTIRAMENTS BÀSICS PER A LA SALUT Dilluns de 19:45 a 20:45 h Preu: 49,73* € Per sentir-te a gust amb el teu cos és important mantenir-ne la mobilitat. Farem una classe d’estiraments per millorar la postura corporal i no perdre l’agilitat. amb Conxita Gili

L’ITALIÀ EN 5 PEL·LÍCULES (avançat)

FLORS DE BACH I CREIXEMENT PERSONAL

Dimecres de 12 a 13:30 h Preu: 74,60* €

Dilluns 7 i 14 de març, de 18 a 20 h Preu: 19,89* €

Estudiarem l’idioma fent servir el cinema com un instrument. Parlarem dels autors dels films i observarem, en detall, els diàlegs més complicats. Finalment parlarem de les pel·lícules i debatrem els temes més interessants. Suplement material: 3€ Amb Paola Grieco

Utilitzarem diferents propostes de joc, moviment i dansa per prendre consciència de les nostres emocions i per conèixer la seva correspondència amb les flors de Bach. Viatjarem a través dels diferents grups de flors de Bach i aprendrem a utilitzar-les com a una eina d’autoconeixement i d’acompanyament de la nostra vida quotidiana. Amb Alba Sagarra

SALUT, COS I MENT

PILATES

TONIFICA’T AMB ABDOMINALS HIPOPRESSIUS Dijous de 12:30 a 13:30 h (1 h) Preu: 49,73* € Els abdominals hipopressius són preventius per a la salut i l’activitat física atès que disminueixen la pressió a la panxa, estabilitzen la columna vertebral i desenvolupen la resistència muscular. Tinguis l’edat que tinguis, pots fer-los! Amb Air Active

Dijous de 12:30 a 14 h Preu: 74,60* € El Pilates és un sistema d’exercicis ment-cos que ajuda a desenvolupar la força, la flexibilitat, la resistència i les postures òptimes, sense sobrecarregar els músculs i les articulacions. És idoni per a totes les edats i els estats físics del cos. Amb Veronica Vizcaino Rubio


TALLERS

IOGA A: dimecres 18:30 a 20 h B: dimecres 20 a 21:30 h C: dijous 10:30 a 12 h Preu: 74,60* € A través del silenci, la respiració, la dansa, la vibració de la veu i els estiraments, el ioga ens aporta calma i harmonia interna. Una eina d’autoconeixement, de canvi per a generar patrons que ens allunyen del benestar. Un espai per a compartir, créixer i transportar benestar al nostre dia a dia. Amb Berta Clavera

IOGA AMB SUPORTS A: divendres 10:30 a 12 h B: dilluns de 12 a 13:30 h Preu: 39,90* € / GENT GRAN Tens tendència a portar una vida sedentària? Doncs això s’ha acabat! Acull amb un gran somriure aquesta activitat basada en l’Hatha Ioga. L’activitat suau i harmònica t’ajudarà a millorar la mobilitat, la respiració... a incrementar l’atenció i alliberar tensions. Amb Yoonah Kim

IOGA AMB CADIRA

MEDITACIÓ: L’ATENCIÓ PLENA Dimarts 10:15 a 11:45 h Preu: 74,60* € Viure amb l’atenció plena és viure al moment present, això és el que ens ensenya a buidar, descansar i aclarir la ment, a reduir la tensió nerviosa i tornar a equilibrar les emocions. Aprendrem a centrar l’atenció en el que fem en cada moment, així com a rebutjar els automatismes i a desenvolupar un estil de vida autoconscient. Amb Yoonah Kim

Divendres de 12:30 a 13:30 h Preu: 49,73* € Estàs assegut/da moltes hores i et fa mal l’esquena? Tens la sensació de viure contra-rellotge? No importa la teva edat ni la teva condició física, només necessites una cadira per recuperar el somriure. Per a totes les edats. No és necessària cap experiència prèvia en Ioga. Amb Gerard Oncins

Els tallers comencen la setmana de l’11 al 15 de gener de 2016


SERVEIS

CAFÈ ORLANDAI De dilluns a divendres de 8:30 a 22 h Dissabtes d’11 a 21 h. Diumenges TANCAT Servei de cafeteria al bell mig de Sarrià, amb espais interiors i exteriors, tapes, “platillos” i entrepans, serveis per a grups, activitats... cafeorlandai.cat, cafeorlandai@gmail.cat PUNT D’INFORMACIÓ Punt d’informació del districte Sarrià-Sant Gervasi. recepcio@casaorlandai.cat CESSIÓ D’ESPAIS Per a entitats, grups professionals o empreses que necessitin fer ús d’un espai per organitzar reunions, conferències i/o jornades, cursos i concerts. Consulteu-ne condicions al web. espais@casaorlandai.cat ALLOTJAMENT D’ENTITATS Servei d’allotjament a les entitats sòcies. entitats@casaorlandai.cat ESPAI WI-FI Espai WI-FI per tal que us pugueu connectar a Internet lliurement des dels vostres portàtils.

18 / 19

RÀDIO SARRIÀ.CAT Un punt de trobada per a la creació de programes radiofònics culturals i socials radiosarria.cat BANC DEL TEMPS SARRIÀ - SANT GERVASI Funcionem creant xarxes socials d’ajuda mútua basades en la reciprocitat. Dimarts i dijous d’11 a 13 i de 17:30 a 19:30 h bancdeltemps@casaorlandai.cat

Accés lliure a l’aula multimèdia Dilluns i dimecres 18:30-20:30 h, i dijous i divendres de 16-19 h (horari subjecte a disponibilitat)

Si ets alumne/a d’algun curs a la Casa Orlandai, tens l’oportunitat de repassar i practicar tot allò que has anat aprenent a l’aula multimèdia; però si no ho ets, també tens, a la teva disposició, el maquinari complet i dues versions de sistema operatiu, GNU/Linux i Windows per fer-ho.


GRUPS

GRUPS DE LA CASA ORLANDAI CLUB DE PATCHWORK Dilluns de 17 a 20 h A les nostres classes de Patchwork, cadascú dissenya el seu projecte intentant orientar-lo cap a l’estètica i l’harmonia. Es desenvolupen les capacitats de creació i d’expressió artística. Proporcionem una àmplia varietat de tècniques i coneixements pràctics dels materials així com de les eines per treballar amb formes i colors, posant èmfasi en la creativitat personal. GRUP DE CASTANYOLES Dimecres de 16:30 a 18:30 h El grup de Castanyoles Orlandai convida, per a qui no ens conegui, a compartir el plaer de tocar aquests petits instruments fets d’un material tan noble i càlid com és la fusta. A més de passarnos-ho bé, farem música i aprendrem el mètode Maleras, que ens permetrà interpretar partitures i anar augmentant la dificultat en l’art de tocar les castanyoles. Animeu-vos-hi!! GRUP DE DANSA LLIURE Dijous de 18 a 20:30 h Vine amb roba còmoda i disposa’t a deixar-te portar pels suaus moviments de la natura. Organitza: Associació Catalana de Dansa Lliure GRUP DE PUNTES DE COIXÍ Divendres de 10:30 a 13 h Vols fer puntes? Fem servir l’antiga tècnica de les puntes de coixí, realitzant treballs actuals, creatius i personalitzats, a més d’utilitzar els nous materials que ofereixen les noves tecnologies. Serà un plaer compartir un temps de treball i creació. GRUP D’ENQUADERNACIÓ Dimarts d’11 a 13 h Aprèn a cosir i encolar, a posar noves cobertes i elements decoratius personalitzats. Si t’agrada restaurar llibres antics o deteriorats i donar-los vida o si vols fer un disseny propi, aquest és el teu grup!

GRUP DE TERTÚLIES FOTOGRÀFIQUES Dimarts de 19 a 21 h Grup obert a tots els aficionats a la fotografia. Comentarem les nostres pròpies fotografies fent-ne una crítica constructiva. D’altra banda ens plantejarem visitar exposicions fotogràfiques a la ciutat i comentar-les. PARELLES LINGÜÍSTIQUES Si sempre has volgut aprendre a parlar català, no et deixis perdre aquesta oportunitat que t’ofereix el programa de Voluntariat per la Llengua. Aquest programa connecta dues persones; una que parla català habitualment, amb una altra que l’està aprenent, amb la finalitat que conversin una hora setmanal, guanyant confiança i fluïdesa en la parla. Organitza: Centre de Normalització Lingüística TALLER D’HISTÒRIA DE SARRIÀ 3er Dijous de mes de 19 a 20:30 h El Taller d’Història de Sarrià és un projecte impulsat conjuntament pel Centre Excursionista els Blaus i l’AC Casa Orlandai, obert a totes les entitats i particulars que desitgin integrar-s’hi. La seva finalitat és fer conèixer la història de Sarrià.


CALENDARI

20 / 21

GENER Dimecres 13 Dijous 14

19 h

BANC DEL TEMPS: Taller de respiració i salut

17:30 h DONES EN L’ESGLÉSIA: Presentació del llibre Hi som amb Mª Pau Trayner

Divendres 15

20 h

Dissabte 16

11-14 h

Dissabte 16

11:30 h DANSA EN FAMÍLIA. Entrada: 2.90* € / Places limitades

PROGRAMACIÓ DEL CAFÈ: Els Pirolaires, improvisació teatral Mercat d’intercanvi del Banc del Temps. Vine a intercanviar allò que ja no fas servir al Pati d’en Marcel

Dilluns 18

20 h

L’ÒPERA ENTRE BAMBOLINES. Otello, de G. Verdi. Entrada: 4,14* €

Dimecres 20

19 h

CAFÈS CIENTÍFICS. Què és això que anomenem ciència?, Xerrada tertúlia amb Anna Estany UAB. Preu amb consumició inclosa: 2.90* €

Dijous 21

19 h

TALLER D’HISTÒRIA DE SARRIÀ

Dijous 21

20 h

JAZZ CLASS JAM: Jam session amb solistes de la Locomotora Negra. Organitza: Fundació Jazz Class. Preu: 4.14* €

Dissabte 23

12 h

FESTES MENORS DE SANT VICENÇ - MATINALS INFANTILS La filla del senyor Bianchi amb la companyia Brif, Braf, Bruf Espectacle per a majors de 5 anys. Preu: 2.90* €

Dimecres 27

19 h

CAFÈS LITERARIS. Sessió taller: Identitat en la literatura, xerrada tertúlia amb Guillem Perigó. Entrada amb consumició inclosa: 2.90* €

Dijous 28

18 h

ASSOCIACIÓ CATALANA DE DANSA LLIURE. Sessió oberta

Divendres 29

21 h

L’ALTERNATIVA DE SARRIÀ: Concerts: nit mallorquina amb Pistola i Jorra.

EXPOSICIONS De l’11 al 29 de gener Gestió ciutadana: una eina de transformació social. L’exposició presenta el fenomen de la gestió ciutadana a Barcelona com a instrument de participació ciutadana i transformació social. Ens explica què és i quines oportunitats presenta a partir d’experiències concretes sorgides als diferents barris de la ciutat.

llegenda :

FESTA MAJOR= activitat destacada CAFÈS LITERARIS = cicle BANC DEL TEMPS = programació de les entitats o grups de la Casa


CALENDARI

FEBRER

Dimecres 3

19 h

“Què és la guerra contra el terrorisme?”, xerrada amb J. Lluís Gordillo, prof. de Filosofia del Dret i investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau. Organitza: 15M Sarrià – Sant Gervasi

Dimecres 3

19 h

BANC DEL TEMPS: Taller de respiració i salut

Dijous 4

18 h

CARNAVAL: Arribada de la Reina Carnestoltes; pl. de la Vila

18 h

CARNAVAL. 18 h: Rua de Carnaval, concurs de comparses. Sortida: pl. de la Vila 19:30 h: Concert infantil i repartiment de premis 21 h: Actuació dels Pirolaires i sopar 23-02 h: Ball de disfresses, concert i DJ’s

Dissabte 6

Dimecres 10

20:30 h CARNAVAL: Enterrament de la sardina. Sortida: pl. de la Vila

Dimecres 10

19:30 h

Dijous 11

17:30 h DONES EN L’ESGLÉSIA. Maria dona o arquetip, xerrada amb Sefa Amell

Dissabte 13

11:30 h DANSA EN FAMÍLIA. Entrada: 2.90* €

LES VEUS DE LA REPÚBLICA: Renda bàsica, renda ciutadana. Amb José Antonio Noguera i Josep Oliver.

Dilluns 15

17 h

Xerrada sobre el bon ús dels medicaments Organitza: Farmàcia Gemma Hernández Miquel

Dimecres 17

19 h

CAFÈS CIENTÍFICS. De què parlem, quan parlem d’escepticèmia? Xerrada tertúlia amb Gonzalo Casin. Entrada amb consumició inclosa: 2.90* €

Dijous 18

19 h

TALLER D’HISTÒRIA DE SARRIÀ

Divendres 19

21 h

L’ALTERNATIVA DE SARRIÀ. Concerts. Presentació del disc Inventari de la natura de Samuel Arderiu

Dissabte 20

18:30

ÍMPETU, concert per a piano d’Adrià Gonzalez

Dilluns 22

20 h

L’ÒPERA ENTRE BAMBOLINES. El capvespre dels déus, de R. Wagner Entrada: 4,14* €

Dimecres 24

19 h

CAFÈS LITERARIS. L’horitzó primer de Joan Todó, xerrada tertúlia amb Joan Todó, autor del llibre. Entrada amb consumició inclosa: 2.90* €

Dijous 25

18 h

ASSOCIACIÓ CATALANA DE DANSA LLIURE. Sessió oberta

Dissabte 27

16:30 h ANIARKU ASSOCIACIÓ, xerrada post-adopció

EXPOSICIONS Del 3 al 19 de febrer: Disfressa de la Casa Com marca la tradició, la Casa Orlandai també es disfressa per Carnestoltes. Enguany, diferents entitats de la Casa hi treballaran conjuntament per fer-ho possible.


CALENDARI

22 / 23

MARÇ Dimarts 1

17 h

MARIA CANALS EDUCA 2016: Recital de piano didàctic, comentat per un expert pianista

Dimecres 2

19 h

BANC DEL TEMPS: Taller de respiració i salut

Dimecres 2

19:30 h LES VEUS DE LA REPÚBLICA: Mitjans de comunicació i corrupció

Divendres 4

20 h

TEATRERUS ORLANDAI. Estrena de l’obra de teatre Qui és l’assassí?

Dissabte 5

12 h

MATINALS FAMILIARS / CONTES PER LA IGUALTAT DE GÈNERE Amb Gina Clotet: Col i Figa tenen una missió amb Fil a l’agulla, espectacle per a infants a partir de 4 anys. Entrada gratuïta a l’Espai Gardenyes

Dissabte 5

14:30 h CALÇOTADA POPULAR a l’Espai Gardenyes

Dissabte 5

19 h

TEATRERUS ORLANDAI. Estrena de l’obra de teatre Qui és l’assassí?

Dilluns 7

20 h

L’ÒPERA ENTRE BAMBOLINES. Simon Boccanegra, de G. Verdi Entrada: 4,14* €

Dimecres 9

19 h

CAFÈS CIENTÍFICS. Com el cinema i la televisió col·laboren en la transmissió del coneixement científic?, Xerrada tertúlia amb Carlos Tabernero,UAB Entrada amb consumició inclosa: 2.90* €

Dijous 10

17:30 h MARIA CANALS EDUCA 2016: Recital de piano d’un dels concursants al CMC

Dijous 10

17:30 h DONES EN L’ESGLÉSIA. Les dones càtares, amb Roser Garriga

Dijous 10

19 h

PLATAFORMA CATALANA DE SUPORT AL LOBBY EUROPEU DE DONES Presentació del llibre: El segrest de la Deessa. Una nova ecoètica social, amb Rosa Elvira Presmanes García, autora del llibre

Divendres 11

21 h

L’ALTERNATIVA DE SARRIÀ. Concert d’Ariana Abecasis. Preu: 2.90* €

Dissabte 12

11:30 h DANSA EN FAMÍLIA. Entrada: 2.90* €

Dimecres 16

19 h

CAFÈS LITERARIS. Llegim teatre: Hamlet de William Shakespeare

Dijous 17

19 h

TALLER D’HISTÒRIA DE SARRIÀ

Divendres 18

20 h

PROGRAMACIÓ DEL CAFÈ: Els Pirolaires, improvisació teatral

Dijous 31

18:30 h DANSA LLIURE. Sessió oberta

EXPOSICIONS Del 19 de febrer al 18 de març: Parla de dona Mostra de poemes, narracions i obres artístiques de dones artistes emergents al voltant de les pressions i el paper de la dona a la societat actual.


MAPA

INA ELISENDA

RE PASSEIG DE LA

22/64/75

PASSEIG BONANOVA

PL DE SARRIÀ

REINA ELISENDA

V7/66/68

P

casa orlandai JAUME PIQUET PL SANT VICENÇ

SARRIÀ

espai gardenyes V7/66/68

P A

VI

AL SEN

CARRER

PEDRÓ DE LA CREU

T TMENA

X

OI

F .V. .J AV

MAJOR

HORT DE LA VILA

V7/66

A ST

bus

GU

N CARDE

AU

FGC

LS VERGÓS

CARRER DE

bicing ADREÇA

HORARIS

C/ Jaume Piquet, 23, 08017 Barcelona Telèfon: 93 252 42 62 Fax: 93 205 84 03 Web: casaorlandai.cat ccivics.bcn.cat/casaorlandai Correu-e: info@casaorlandai.cat facebook.com/casa.orlandai twitter.com/casaorlandai

De dilluns a divendres: 10 a 22 h Dissabtes: 11 a 14 h, 16 a 21 h CAFÈ ORLANDAI: De dilluns a divendres: 8:30 a 22 h Dissabtes: 11 a 21 h, diumenges TANCAT Telèfon: 93 119 00 37

A 10 minuts de plaça Catalunya, i no té pèrdua!

Profile for Casa Orlandai

2016 Programa trimestral d'activitats  

Programa trimestral d'activitats Gener-Març

2016 Programa trimestral d'activitats  

Programa trimestral d'activitats Gener-Març

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded