Page 16

Valenţa albului, modă sau model? În acelaşi timp designer vestimentar şi designer de interior, Cera Mihăilescu îmbină cele două calităţi într-o viziune feminină a amenajării. O amenajare în care lumina constituie un element de bază al ambientului, iar albul are un efect glamour; un spaţiu în care detaliile contează, dar se pierd într-o strălucire parcă atotcuprinzătoare. TEXT: ROXANA GÎRCEAG FOTO:

LUANA IBACKA

E Eleganţă şi comoditate într-un colţ al livingului, un spaţiu destinat relaxării şi vizionării programelor TV preferate. Poziţionarea şezlongului faţă de fereastră este ideală pentru modul în care cade lumina în cazul lecturării.

xistă foarte multe moduri de a gândi o amenajare şi aproape infinite posibilităţi de a combina elementele de finisaj, mobilier şi decoraţiuni. Este adevărat că există şi „reţete” despre care se spune că nu dau greş. Dar chiar şi în cazul aplicării aşa-numitelor „reţete”, fiecare locuinţă îşi câştigă porţia de personalitate, de particularitate. Nu ştiu în ce măsură luminozitatea extremă şi albul atotprezent pot fi un tipar - deja clasic - pentru o amenajare, însă, cu siguranţă designerul Cera Mihăilescu a mizat pe caracteristicile şi avantajele unui asemenea concept.

2010 – APRILIE –

53

revista Caminul 04, aprilie  

revista Caminul 04, aprilie

revista Caminul 04, aprilie  

revista Caminul 04, aprilie

Advertisement