Page 1

ACTIVITATS

Ioga

2011/2012 NOVETAT

2011 Qui pot participar-hi?

Prova el Ioga GRATUÏTAMENT

Adults i joves a partir dels 16 anys

El programa de promoció de les activitats del 2011 us permet provar entre els dies 3 I 14 d’octubre, una sessió de ioga, sense compromís.

Quin horari fan? Dilluns i divendres de 21:15 a 22:15

Quin dia comencen les activitats? El dilluns 3 d’octubre, al gimnàs del segon pis de l’edifici del carrer migdia, 18.

Per fer-ho només cal trucar al responsable de l’activitat ( Màrius Via ) i animar-se a provar-ho.

Quin import es paga per fer l’activitat? Per participar de l’activitat s’ha de pagar una matrícula de 20€. A banda de la matrícula el preu del curs és de 150€ i el pagament es fraccionarà en dos terminis. En el moment de formalitzar la inscripció es paga 75€ de l’import del curs més la matrícula i el segon pagament de 75€ es domiciliarà a partir del 15 de gener de 2012. ......................................................................................................................................................................................... Ajuda familiar : segon inscrit de la família, 5% dte. a la quota d’activitat; i tercer inscrit de la família, 10% dte. .........................................................................................................................................................................................

On es formalitza la inscripció? La inscripció s’ha de formalitzar a les oficines de la Societat i en un principi no es necessari presentar cap document addicional.

Per participar a aquesta activitat cal ser soci del CASAL? Si. Per participar a totes les activitats de cicle llarg de la nostra Entitat s’ha de ser soci. Aquest requisit ajuda a fer front a les despeses generals de manteniment de totes les instal·lacions i de l’Entitat.

Fer-se soci és molt senzill Es paga una quota mensual per unitat familiar que inclou un soci titular, un beneficiari major de 18 anys (que no sigui un fill) i els fills del soci titular fins els 25 anys. Actualment la quota mensual és de 18€. Els socis joves de 18 a 25 anys gaudeixen d’un descompte del 50% de la quota de la societat. Per formalitzar l’alta de soci cal portar a les oficines la domiciliació bancària i les fotografies dels membres de la família que es donen d’alta. Si no les teniu les podem fer directament a les oficines o dur-les més endavant. A l’adreça www.casal.org/altasoci podeu descarregar el formulari d’alta i així si el porteu omplert des de casa, la gestió d’alta serà més ràpida.

Assegurança d’accidents per l’alumne, INCLOSA.

Per a més informació

93 890 12 48 /93 892 38 97 (Màrius Via) casal@casal.org www.casal.cat

Full informació IOGA 11-12  
Full informació IOGA 11-12  

Detalls activitat