Page 1

ACTIVITATS

Claqué

2011/2012

Qui pot participar-hi? Nens a partir de 10 anys , joves i adults.

Quin horari fan? Divendres de 19 a 20:30 hores.

Quin dia comencen les activitats? El divendres 7 d´octubre al tercer pis de l’edifici del carrer Migdia, 18.

Quin import es paga per fer l’activitat? Per participar a l´activitat de claqué s’ha de pagar una matricula de 30 euros i cada mes, una quota de 27€. Totes les quotes aniran domiciliades. L’import d’inscripció que us arribarà domiciliat el dia 1 d’octubre inclourà; la matricula d’activitat i la mensualitat del mes d´octubre. La següent quota mensual de claqué la rebreu el dia 1 de novembre, conjuntament amb la quota de la societat La Principal. I així successivament.

......................................................................................................................................................................................... Ajuda familiar : segon inscrit de la família, 50% dte. de la matrícula; i tercer inscrit de la família NO PAGA matrícula .........................................................................................................................................................................................

On es formalitza la inscripció? La inscripció s’ha de formalitzar a les instal·lacions de l’escola de dansa al carrer migdia, 18, 3r pis. i el seu horari d’inscripcions a partir del dilluns 5 de setembre és de dilluns a divendres de 18:00 a 21:00 També podeu trucar al 629 91 28 28 i demanar per NEUS FRANSI.

Per participar a aquesta activitat cal ser soci del CASAL? Sí. Per participar a totes les activitats de cicle llarg de la nostra Entitat s’ha de ser soci. Aquest requisit ajuda a fer front a les despeses generals de manteniment de totes les instal·lacions i de l’Entitat.

Fer-se soci és molt senzill Es paga una quota mensual per unitat familiar que inclou un soci titular, un beneficiari major de 18 anys (que no sigui un fill) i els fills del soci titular fins els 25 anys. Actualment la quota mensual és de 18€. Els socis joves de 18 a 25 anys gaudeixen d’un descompte del 50% de la quota de la societat. Per formalitzar l’alta de soci cal portar a la secció de dansa la domiciliació bancària i les fotografies dels membres de la família que es donen d’alta. Si no les teniu les podeu dur més endavant. A l’adreça www.casal.org/altasoci podeu descarregar el formulari d’alta i així si el porteu omplert des de casa, la gestió d’alta serà més ràpida.

2011 2012

Per a més informació

93 890 12 48 / 629 91 28 28 ( Neus Fransi ) casal@casal.org www.casal.cat

Full informació CLAQUÉ 11-12  
Full informació CLAQUÉ 11-12  

Detalls activitat