Page 1

Per a nens i nenes de 3 a 14 anys Equipament al centre de la Vila Horari de 9h a 13h amb opció de servei d’acollida a partir de les 8h, servei de comiat fins les 14h, servei de menjador de 13h a 15h i servei de tardes fins les 17h.


Us animeu a compartir amb nosaltres un estiu ple d’aventures i descobertes? Aquest any, el nostre centre d’interès serà L’ÀLIGA “PETITA” DE VILAFRANCA. Una peça que segurament heu vist ballar i de la que en descobrirem un munt de coses al llarg del casal d’estiu. Una descoberta divertida que transcorrerà a través del joc i que ens permetrà anar més enllà de Vilafranca per conèixer altres àligues festives de Catalunya. Perquè no totes les àligues ballen i salten: N’hi ha amb plomes precioses i amb un cor enorme que també volem que els més petits coneguin i per això, dins del Casal d’estiu farem una sortida molt especial per poder-les veure en viu i en directe al Cim de les Àligues (*). I per descomptat no sols coneixerem l’àliga i les seves amigues, sinó que com cada any farem un munt d’activitats ben divertides: tallers creatius, gimcanes, activitats d’aigua, esports, cançons, balls, etc ... Una activitat lúdica que es complementa amb les sortides per conèixer alguns recursos molt útils i interessants del nostre entorn: visita al Parc de Bombers, oficis, parcs de la vila... I com no, no faltarà una bona Festa de final de casal. Ah! i a més, aquest any practicarem una miqueta d’anglès, perquè cada dia dedicarem una estona a jugar i cantar en aquest idioma, però d’una forma lúdica i adaptant-nos al nivell de tothom. Ho farà el nostre equip de monitors; uns nois i noies triats per aportar aquest extra formatiu sense perdre la frescor i els valors d’aquesta desena edició del nostre Casal d’Estiu. I perquè els horaris no siguin cap impediment i pugeu compartir tot això amb nosaltres tenim: servei d’acollida, servei de comiat, servei de menjador i servei de tardes.

* L’activitat del Cim de les Àligues no està inclosa en el preu i serà optativa (qui no estigui interessat en fer-la seguirà tenint el servei de Casal normal). * El servei de menjador i el servei de tardes queda subjecte a un mínim d’inscripcions.

INSCRIPCIONS DEL 9 DE MAIG AL 10 DE JUNY Horaris d’inscripcions Es podran formalitzar a les oficines del Casal a la Rambla Nostra Senyora, 37, de dilluns a divendres de 16.30h a 20.30h. Forma de pagament Els socis del Casal poden pagar en 4 terminis (inscripció, juny, juliol i agost) i els no socis ho podran pagar en 2 terminis. MÉS SERVEIS Com podeu veure a la graella de preus, enguany el Casal vol adequar-se al màxim a les necessitats de les famílies i és per això que a part del servei d’acollida i el servei de comiat, aquest any també oferim servei de menjador i servei de tardes fins les 17h.

Díptic CASAL ESTIU 2011 - L'ESTIU QUE VAIG CONÈIXER L'ÀLIGA  

Díptic amb tota la informació del Casal d'estiu de la nostra Entitat

Díptic CASAL ESTIU 2011 - L'ESTIU QUE VAIG CONÈIXER L'ÀLIGA  

Díptic amb tota la informació del Casal d'estiu de la nostra Entitat

Advertisement