Page 1

REVISTA

Del Casal de Barri de Son Cotoner

Entre Cotons nĂşm.

2

Gestiona:


Presentació Ja és aquí la segona edició de la Revista del Casal de Barri de Son Cotoner. Amb la finalitat de plasmar el dinamisme i el bon ambient que es respira a aquest Casal, hem realitzat un seguit de vídeos que podreu trobar al nostre canal de Youtube. En nom de totes les persones que formem l’equip humà del Casal de Barri de Son Cotoner us volem agrair la vostra participació en la realització d’aquesta revista. Hem gaudit molt de tot el procés i hem constatat una vegada més que vosaltres sou els que doneu vida a aquest centre. Desitgem que gaudiu de tots els continguts que trobareu, tant a les pàgines que vénen a continuació com als vídeos que trobareu al nostre canal de Youtube.


Merry Christmas from Son Cotoner Al Casal de Barri de Son Cotoner, realitzem un taller molt interessant: ANGLÈS FAMILIAR Amb aquest vídeo ens desitgen un Bon Nadal d’una forma molt divertida. Us animem a veure el que han preparat.

Per veure el vídeo fes click a aquest enllaç http://www.youtube.com/watch?v=9U16Ub3J9WU


El Casal per dins Coordinadora del Casal des del 2012. El que més li agrada del Casal és la participació i implicació de la gent, així com l’ambient familiar i la participació intergeneracional.

NOELIA

Dinamitzadora del Casal des del 2013 La podeu trobar de dilluns a dimecres de 9 a 12h. El que més valora del Casal és el bon ambient que s’hi respira.

MARIBEL

ANTÒNIA

Dinamitzadora del Casal des del 2012. La podeu trobar els dijous i divendes de 9 a 12h i tots els horabaixes de 16 a 21h. El que més valora del Casal és el tracte amb la gent i la bona disponibilitat i col·laboració de les usuaries del Centre, així com la solidaritat i bon veïnatge que hi ha.


La festa de Nadal del Casal

Un dels trets característics del Casal de Barri de Son Cotoner és el seu dinamisme i la cohesió entre totes les persones que vénen al centre. La festa de Nadal en va ser una bona mostra. Aquí teniu les fotografies i el vídeo d’aquesta celebració tan especial.

Per veure el vídeo fes click a aquest enllaç http://www.youtube.com/watch?v=Wi5Bjjf5uuo


Concurs Fotogràfic Aquest any al Casal de Barri de Son Cotoner s’ha realitzat per primera vegada el concurs de fotografia “La teva il·lustració” de temàtica nadalenca o hivernal. Gràcies a la vostra participació el concurs ha estat tot un èxit. HiHivava haver un total de 10 fotografies i al haver un total de 10 fotografies delpàgina de Facebookvadel Casal es varen 125 “ ’ ”.un total de 125 “m’agrada” enregistrar

i a la

Aneu preparant fotografies... ja que l’any vinent repetirem amb la segona edició del concurs de fotografia “La teva il·lustració”. Aquí podeu veure les fotografies guanyadores:


1er PREMI: Yolanda Lladó López amb: “Cantant al Nadal”

2on PREMI: Matilde Cifre amb: “Nostàlgia”


La meva visió del Casal

El monitors i monitores són una peça fonamental per al bon funcionament del Casal. Aquest article està dedicat a aquests professionals, que s’encarreguen d’impartir els seus coneixements entre els alumnes i crear un bon clima per a l’aprenentatge. En aquesta ocasió hem entrevistat dues monitores, n’ Eva del grup de Pilates del capvespre i na Cati, la monitora d’Anglès inicial. 1.- T’agrada fer feina al nostre Casal? Per què? Eva: Estic encantada! La gent és molt agraïda i molt propera. Cati: Molt! Per la il·lusió amb la que la gent ve a les activitats. Hi ha com una espècie d’intenció de passar-ho bé que es contagia. 2.- Animaries a la gent a que fes activitats a centres com el nostre? E: Per descomptat! Els/les monitors/es estan molt preparats/des i la gent va progressant i s’interessa per l’activitat que realitza. C: Sí, a qualsevol activitat. 3.- Explica què destacaries del nostre centre, de la teva classe, dels teus alumnes... E: Hi ha molt bon ambient, l’estima que es va sentint dia rere dia, la serietat, el bon tracte, l’harmonia. C: L’ambient. És molt positiu, tant pel que fa a les persones que hi fan feina com a les que assisteixen a les activitats. Tothom mostra molt bona disposició.


Som Solidaris/àries Al desembre de 2013 vàrem tancar les portes del Casal amb alegria i il·lusió, al veure que la gent que envolta aquest centre,, ha participat plenament de l’esperit de la solidaritat. Són moltes les persones que han col·laborat en la recollida d’aliments i joguines per a la Campanya realitzada en col·laboració amb Càritas. En poc més d’un mes hem recollit 127 kg d’alim ents i joguines! Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació.

346


Mou-te al ritme de ����A

Per veure el vídeo fes click a aquest enllaç http://www.youtube.com/watch?v=ttJNcouSudU


Customitzaci贸

Customitzar vol dir modificar quelcom segons

els gustos personals. Al llarg del taller de Tall i Confecci贸 es va treballar la t猫cnica de customizar. Les participants varen aprendre a reutilitzar i renovar peces del seu armari, convertint all貌 que ja no utilitzem en peces de roba modernes i atractives.


Moltes

GrĂ cies

Entre contons  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you