Page 1

Benvolguda/ut sòcia/soci:

Córdoba, Juliol de 2008

Per a problemes tècnics, no ens serà possible editar el 2n número del nostre Butlletí “Esforç” al Juliol, tal com havíem previst. Per tal motiu li fem arribar aquesta CIRCULAR informativa de les activitats previstes per a aquest mes i d’altres novetats relacionades amb el Casal.

ACTIVITATS SOCIALS Diumenge 6: DINAR. El dinar d’aquest mes, tindrà lloc el diumenge 6, a les 13:30 hs., amb un altra de les exquisides paelles que prepara la Sra. María Sánchez. A més podrem gaudir dels deliciosos pastissos elaborats per la Srta. Julieta Quinteros. El preu de la targeta serà de $30 per a els socis i $36 per a els no socis, en tant que per a el menú amb pollastre, serà de $18 y $24 respectivament. Las targetes podran ser reservades telefònicament, però hauran de ser adquirides fins el dimecres 2. No se admetran més de 100 persones.

ACTIVITATS CULTURALS Divendres 4, 11, 18 i 25: CINE CLUB. Coordinació: Daniel Romano. Horari de la funció: 21:00 hs. Equipat amb pantalla de 1,70 x 1,30 m., Projector Sony ES3 i Home Theatre Muteki Sony de 1500 W. No es cobra entrada, però es sol·licita un donatiu voluntari. Cicle: PARELLES (Abans de cada pel·lícula, es projecten episodis de GRANDES HITOS de i amb LES LUTHIERS) • Dia 4 (funció Nº 217). 21 hs.: Episodi de GRANDES HITOS. 21:30 hs. Ballem? (EE.UU - 2006) de Peter Chelsom, amb Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon i Stanley Tucci Tot comença quan John Clark, que viatja al tren de la tarda, observa a través de la finestrella a una jove professora de ball.  Captivat  per  la  mirada  de  la  jove,  un  bon  dia,  decideix  abaixar‐se  del  tren  i  apuntar‐se  per  a  unes  classes  de  ball  per  a  principiants.. 

Dia 11 (funció Nº 218). 21 hs.: Episodi de GRANDES HITOS. 21:30 hs. L’amor en els temps del còlera (EE.UU – 2007) de Mike Newell, amb Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno i Benjamin Bratt. Basada en la novel∙la homònima de Gabriel García Márquez, la pel∙lícula narra la historia de Florentí Ariza qui és capaç de  esperar 51 anys 9 meses i quatre dies a la que considera es el amor de la seva vida, Fermina Daza. La història es desenvolupa  a finals del segle XIX i principis del segle XX a la costa carib de Colòmbia, a la ciutat de Cartagena d’Índies. 

Dia 18 (funció Nº 219). 21 hs.: Episodi de GRANDES HITOS. 21:30 hs. Ginger i Fred (Itàlia -1986 ) de Federico Fellini, amb Giulietta Masina i Marcello Mastroianni Una pel∙lícula construïda en torn a una idea bàsica, el retrobament d’Amèlia i Pippo, dos dansaires, que a la seva època de  gloria formaven una inseparable parella que imitava al duet de ball per excel∙lència, Fred Astaire i Ginger Rogers, però que  no es veuen des de fa trenta anys, al truncar‐se la seva relació professional. El motiu de la reunió: la participació de ambdós  en un programa especial de Nadal. 

Dia 25 (funció Nº 220). 21 hs.: Episodi de GRANDES HITOS. 21:30 hs. A l’altre banda del món (EE.UU 2006) de John Curran, amb Naomi Watts, Edward Norton i Liev Schreiber. Basada en la clàssica novel∙la de Somerset Maugham, és una història de amor d’una parella anglesa, ambientada als anys 20:  Walter,  un  metge  de  classe  mitjana,  y  Kitty,  una  jove  de  classe  alta,  que  decideixen  casar‐se  per  motius  equivocats  i  s’establiran en un remot poble de Xina que passa per una epidèmia mortífera. Ambdós emprenen llavors un viatge que darà  sentit a les seves vides, en un dels lloc més remots i bells de la terra.   

Dissabte 19: ACTUACIÓ DEL GRUP “MAGÜEY”. El dissabte 19 a les 20 hs., en el Saló “Maciá/Companys”, es presentarà aquest octet que dirigeix el Mtre. Hugo de la Vega, reconegut director de cors i fundador i integrant del llegendari i, malauradament, desaparegut, “Grupo Azul”. L’entrada tindrà un preu de $5 per a els nostres socis i de $8 per a el públic en general. Cap destacar que el Mtre. Sebastián Tello, director de la nostra coral, és integrant d’aquest grup.

Divendres 25: CONCERT DE LA CORAL “JOSEP MARIA CASTELLÓ”. El divendres 25 a les 20 hs., la nostra Coral, dirigida pel Mtre. Sebastián Tello, es presentarà a la Capella del Buen Pastor, Av. Hipólito Irigoyen 325, dins del important Cicle de Concerts que, en aquest lloc, organitza el Mtre. Matías Saccone. La entrada serà lliure i gratuïta.

1


ACTIVITATS PERMANENTS A LA NOSTRA SEU. CORAL “JOSEP MARIA CASTELLÓ”: Sota la direcció del Mtre. Sebastián Tello, la coral continua els seus assaigs els dimarts i dijous de 20 a 22 hs. Les persones interessades en participar, deuran presentar-se 15 minuts abans. GRUP “JOVES”: El grup de joves del Casal continuen mantenint reunions regularment, però sense dia i horaris estables, malgrat la qual cosa, properament establiran dies fixes per a les dites reunions. Les/els joves interessades/ts en participar poden recavar més detalls trucant als telèfons 156812696 (Candelaria Sánchez) o 153854771 (Julieta Quinteros). TALLER “MALEÏT MARRÓ” DE EXPRESSIÓ PLÀSTICA: Aquest Taller que dirigeix la Llic. Graciela Rausch, continua els dies dilluns de 18:30 a 21:30 hs. Inscripció: $25 per a socis i $35 per a no socis (sols per els que ingressen aquest any) i quota mensual: $50 per a socis i $65 per a no socis. CURSO DE SARDANA, BALLETS CATALANS I ESBART DANSAIRE: Esperant que la quantitat de inscripcions permeti la (tan anhelada) formació d’un Esbart Dansaire, es desenvolupa aquesta activitat, sota la Direcció de la Prof. Isabel “Ninona” Casas. Classes: dilluns de 16 a 18 hs. Inscripció: $10 per a socis i $15 per a no socis i quota mensual: $20 per a socis, $30 per a no socis, i sense càrrec per a integrants de l’esbart. CLASSES D’IDIOMA CATALÀ: El Professor Carles Padró Pasqual, continua dictant aquest curs els dies dimarts i dijous des de les 17 hs. Inscripció: $10 per a socis i $15 per a no socis i quota mensual: $15 per a socis i $25 per a no socis. TALLER “PARAULA” DE CREACIÓ LITERÀRIA: El taller, coordinat per l’Enginyer Pedro Santucho, prossegueix els dies dimecres de 16:30 a 18:30 hs. Inscripció: $10 per a socis i $15 per a no socis i quota mensual: $20 per a socis i $30 per a no socis. TALLER DE TEATRE: Per a aquest Taller a càrrec de l’Actor i Director Roberto Giordano, començarà les seves activitats, el dimecres 2 i tindrà lloc tots els dimecres de 20:15 a 22:00 hs. Els interessats en formar part del mateix, deuran presentar-se en aquest horari. Valor de la inscripció: $10 per a socis i $15 per a no socis i la quota mensual serà de $25 per a socis i $35 per a no socis. CURSO DE TANGO I MILONGA: També continua aquest curs de nivell inicial, dictat per la Sra. Olga Colazo, que té lloc els dimecres de 19 a 20 hs. Las dames deuran portar sabates de tacó alt, en tant les dels homes, deuran ser de sola de cuiro. El preu d’inscripció serà de $15 per a socis i $20 per a no socis i la quota mensual serà de $30 per a socis i $40 per a no socis. CURSO DE BONSAI: En Juny es va donar inici al Curs de Bonsai, a càrrec de Francesc Capellades. Horaris: Dilluns de 18 a 20 hs. Inscripció: $20 per a socis i $30 per a no socis. Quota: $40 per a socis i $70 per a no socis. NOTA PER A CURSOS I TALLERS: Els grups familiars de 2 persones tindran un 10% de descompte, en tant els grups de 3 o més, es beneficiaran amb un 20%.

ALTRES INFORMACIONS Quotes socials: Es sol·licita als socis que deuen quotes, posar-se al dia, per a la qual cosa poden passar per la nostra seu de dilluns a divendres, en l’horari d’11:00 a 18:00 hs. Els recordem que, d’acord al nostre Estatut, els socis que tinguin un deute de 3 mesos o més, seran donats de baixa. Cumpleaños: Felicitem a les/els sòcies/socis que celebraran el seu aniversari durant el mes de Juliol. Aquest és el llistat, ordenat pel Nº de soci, amb el dia de l’aniversari indicat entre parèntesi: Norberto Rivarola (dia 15), Nuria Padrós de Rivarola (dia 20), Martín C. Alaluf (dia 17), Antonio Monrós Nacente (dia 5), Élida M. Rumi (dia 9), Mónica Cerdá (dia 7), Paula Cristina Ramos (dia 4), Víctor B. Stasyszyn (dia 11), Ariel Vila (dia 20), María del Mar Toranzo (dia 17), Enriqueta Roig (dia 28), José E. Jover (dia 26), Beatriz T. Mariani de Ferrari (dia 19), Diego Camps (dia 3), Didac Abrile Molina (dia 20), Sandra C. Oviedo (dia 29), Franco Toranzo (dia 27), Julio César Cosiansi (dia 17), Cecilia Cosiansi (dia 16). A tots: FELIÇ ANIVERSARI I PER MOLTS ANYS! La Comissió Directiva.

2

ct-Circular activitats Juliol 2008 per a web  

• Dia 18 (funció Nº 219). 21 hs.: Episodi de GRANDES HITOS. 21:30 hs. Ginger i Fred (Itàlia -1986 ) de • Dia 25 (funció Nº 220). 21 hs.: Epi...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you