Page 1

Catalog

aprilie – octombrie 2013

Noutăţi Colecţia Mărturii Viaţa creştină Copii

Editura Casa Cărţii

Familie Referinţe Studiu biblic Proză Poezie

Foto: © Otto Rimås

Detalii în pagina 3

www.ecasacartii.ro


Noutăţi

Casa Cărţii

În vâltoarea apelor Lynn Austin Pentru Harriet, o tânără născută în zorii sec. XX, o noapte petrecută la închisoare constituie prilejul în care rostul vieţii i se desluşeşte ca niciodată. Rememorând şi punând cap la cap puzzle-ul atât de pestriţ alcătuit din poveştile de viaţă ale femeilor din familia ei, existenţa ei îşi găseşte locul în tablou – un loc nu tocmai aşa cum şi l-ar fi închipuit. Într-o epocă nespus de tulbure, femeile au de ales: să se lase purtate la vale de curentul vremii sau să ţină piept valurilor chiar şi cu 13,5 x 20,5 cm 35 lei ultima fărâmă de putere ce le-o dă 437 pagini credinţa neclintită în Dumnezeu.

Seria SOŢIILE REGELUI DAVID

Mical

Abigail

Batşeba

Jill Eileen Smith

Jill Eileen Smith

Jill Eileen Smith

13,5 x 20,5 cm; 339 pag.; 32 lei

13,5 x 20,5 cm; 325 pag.; 32 lei

Într-un decor din care nu lipsesc fastul de la palatul regal, strigătele de război şi evadările cutezătoare, Jill Eileen Smith vă conduce într-o călătorie sentimentală, alături de Mical, prima soţie a regelui David, a cărei poveste e marcată de iubire, pierderi şi metamorfoze interioare.

13,5 x 20,5 cm; 363 pag.; 32 lei

2

Abigail se resemnase să-şi ducă traiul alături de un soţ pe care nu-l iubea, văzându-şi toate visele năruite. În momentul în care întrezăreşte însă o a doua şansă la fericire alături de chipeşul David, ea face un pas prin credinţă şi îl însoţeşte în pribegia lui. Cu toate acestea, luptele ei nu au ajuns la capăt. Cum va putea să împartă dragostea lui cu celelalte femei pe care regele doreşte să şi le ia de soţii?

Batşeba este o femeie care tânjeşte după iubire. Soţul ei fiind plecat departe, luptând în războiul regelui, ea se luptă cu singurătatea – ceea ce o determină să cedeze mult prea uşor avansurilor din partea regelui David. Oare o noapte de pasiune nestăvilită va ruina tot ceea ce avea ea mai scump? Va găsi oare iertare la picioarele Celui Atotputernic? Ori păcatul ei o va despărţi de Dumnezeu pe vecie?


Noutăţi

www.ecasacartii.ro

Cinci concepţii despre Cina Domnului Editor: Gordon T. Smith Gordon Smith a invitat reprezentanţi a cinci paradigme din spectrul mult mai larg al creştinătăţii. Fiecare dintre cei cinci îşi susţine, cu convingere, propria perspectivă şi pledează pentru cauza propriei tradiţii. Fiecare scrie însă – în spiritul iubirii creştine – şi o replică la concepţiile celorlalţi, subliniind atât punctele de acord cât şi pe cele de dezacord. Această carte aduce mai multă lumină – decât tensiune – în privinţa unui subiect de maximă însemnătate. Autorii celor cinci concepţii: Concepţia romano-catolică: Jeffrey Gros, F.S.C.; Concepţia luterană: John R. Stephenson; Concepţia reformată: Leanne Van Dyk; Concepţia baptistă: Roger E. Olson; Concepţia penticostală: Veli-Matti Kärkkäinen

Secţiunea: Referinţe Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm Număr pagini: 179 Preţ: 19 lei

Când oamenii duhovniceşti sunt amăgiţi Beth Moore Când se întâmplă ca un om cunoscut ca fiind duhovnicesc să cadă în păcat, nu puţini sunt tentaţi să sară să-l judece. Când oamenii duhovniceşti sunt amăgiţi ne aminteşte însă că, aşa cum zice apostolul Pavel, nimeni nu se poate lăuda că lui nu i se poate întâmpla. Ba mai mult, susţine Beth Moore, e foarte posibil ca toţi să avem parte de căderi, căci Satana e mai îndârjit ca niciodată. Cartea este împărţită în trei părţi. Prima secţiune conţine un avertisment adresat tuturor creştinilor pentru a-i preveni, cu argumente biblice şi din viaţă, că nimeni nu e scutit de uneltirile diavolului. În partea a doua, sunt descrise strategii şi mijloace de apărare împotriva eventualelor atacuri neaşteptate. În fine, ultima parte se concentrează pe reabilitarea celor care au căzut în diverse capcane demonice, dar doresc ca, prin harul lui Dumnezeu, să aibă parte de vindecare şi restaurare.

Secţiunea: Viaţă creştină Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm Număr pagini: 285 Preţ: 27 lei 3


Noutăţi

Casa Cărţii

Seria Vestul canadian Chemarea inimii Volumul 1

Janette oke O poveste clasică de dragoste din prerie, scrisă de autoarea – cu mare priză la public – Janette Oke. Nimic din educaţia aleasă pe care a primit-o în Est nu a pregătit-o pentru rolul de învăţătoare în vestul Canadei. În ciuda tuturor greutăţilor, este foarte preocupată de copii, însă este hotărâtă să nu-şi deschidă inima faţă de niciun colonist. Până ce 13,5 x 20,5 cm 21 lei întâlneşte un membru din Poliţia 205 pagini Regală Călare Canadiană…

Venirea primăverii Volumul 2

Janette oke După ce a predat un an într-o şcoală dintr-un sat de lângă frontiera de vest, Elizabeth îşi plănuişte nunta cu Wynn Delaney, un membru în Poliţia Regală Călare Canadiană. La începutul noii lor vieţi împreună, în avanpostul izolat din Nordul îndepărtat, Elizabeth constată că e nepregătită să înfrunte singurătatea şi rigorile vieţii, lipsită de confortul cu care era obişnuită. Marea ei dragoste pentru Wynn şi credinţa în Dumnezeu sunt parcă 13,5 x 20,5 cm 21 lei tot ceea ce are. Dar îi vor fi de 253 pagini ajuns?

La ivirea zorilor Volumul 3

Janette oke După ce a făcut faţă greutăţilor în primul an în Nordul îndepărtat, Elizabeth Delaney şi soţul ei din Poliţia Regală Călare Canadiană se stabilesc în micuţa comunitate din Beaver River. Elizabeth ajunge din nou învăţătoare între copii, şi împreună cu Delaney, s-ar părea să îşi găsească locul printre indieni. Şi, apoi, sosesc veştile… 13,5 x 20,5 cm 21 lei 192 pagini 4


Noutăţi

www.ecasacartii.ro

Seria Vestul canadian Când reînvie speranţa Volumul 4

Copertă nefinalizată

Disponibilă din iunie 2013

Janette oke Lăsându-şi prietenii în urmă, Elizabeth şi Wynn iau în primire noul post al Poliţiei Călare, mult mai înapoiat, din nord‑vestul Canadei. Elizabeth se simte din nou stingheră din cauza femeilor din comunitate care se tem să vorbească cu ea. Soţii Delaney se gândeau că deja s-au confruntat cu cele mai mari greutăţi şi dezamăgiri, însă satul în care sunt acum le pune şi mai 13,5 x 20,5 cm 21 lei mult la încercare credinţa, curajul 190 pagini şi dedicarea.

Dincolo de apropiata furtună Volumul 5

Copertă nefinalizată

Disponibilă din iunie 2013

Janette oke Dragostea dintre Wynn şi Elizabeth Delaney a cicatrizat aminti­ rile dureroase ale fiului lor înfiat, Henry, şi l-a ajutat să devină un om integru. Însă atunci când sarcinile sale de serviciu în Poliţia Regală Călare Canadiană îl pun în faţa unei tragedii, Henry e 13,5 x 20,5 cm băgat în sperieţi şi nu mai rezistă. 21 lei 212 pagini Fiind delegat la un nou post cinci ani mai târziu, el regăseşte pe cineva care l-ar putea ajuta, pentru totdeauna, să îşi uite trecutul.

În aşteptarea zilei de mâine Volumul 6

Copertă nefinalizată

Disponibilă din iunie 2013

Janette oke Ajunşi la maturitate, Christine şi fratele ei mai mare, Henry, sunt pregătiţi să-şi făurească singuri viitorul. Henry şi-a găsit persoana iubită cu care plănuieşte să se căsătorească. Christine se bucură pentru fratele ei, însă se simte încă rănită după o relaţie ruptă. Pe de altă parte, războiul din Europa creează multă 13,5 x 20,5 cm nesiguranţă, în timp ce chemarea 21 lei 212 pagini ţinutului nordic vibrează încă în inima ei. 5


Casa Cărţii

Noutăţi Aventuri în Amazonia Horace Banner Horace şi soţia lui ne însoţesc într-o călătorie prin pădurea tro­ picală din Amazonia. Ia seama la cameleon, la ţipar şi la broasca ţestoasă, la tapir şi alte animale interesante. Pune-ţi mintea la contribuţie şi răspunde la chestionarul de la sfârşitul cărţii. „Întreabă dobitoacele şi te vor învăţa”, a spus Iov. Ascultând de vechiul sfat înţelept, Horace şi dona Eva îşi dau seama că au învăţat multe din experienţele lor de prin pădurile tropicale amazoniene şi şi-au propus ca, prin intermediul acestei cărţi, să transmită şi altora o parte din ceea 11 x 17 cm 9 lei 96 pagini ce au învăţat ei.

Aventuri în Cambodgia Donna Vann Citind această carte, vei vedea Cambodgia aşa cum este în realitate. În acest turneu vei vizita unul dintre cele mai mari lacuri continentale şi rămăşiţele unei civilizaţii antice. Vei afla şi din ce cauză unii copii nu-şi cunosc data naşterii. Cu toate că foarte mulţi cambodgieni cunosc extrem de puţine despre singurul Dumnezeu adevărat, vei vedea totuşi că Dumnezeu nu a uitat Cambodgia. El lucrează aici în moduri surprinzătoare. Aşa că vino cu noi... şi nu uita spray-ul de insecte! 11 x 17 cm 112 pagini

9 lei

Aventuri în Pacific

6

Jim Cromarty Oceanul Pacific este cel mai întins ocean de pe glob, având o suprafaţă de aproximativ o treime din aria suprafeţei terestre. Vei citi poveşti adevărate despre exploratori care au descoperit civilizaţii şi insule neştiute de nimeni, precum şi poveşti despre misionari care şi-au riscat viaţa răspândind Cuvântul lui Dumnezeu în acele zone uitate de lume. Jim Cromarty ne însoţeşte într-o călătorie spectaculoasă printre splendorile şi minunăţiile create de Dumnezeu în imensul Pacific, unde 11 x 17 cm 9 lei întâlnim vulcani, rechini, balene, 88 pagini piraţi, surferi, statui sau avioane.


Colecţia Mărturii Scorpionul roşu

Omul ceresc

Rami Kivisalo şi Marko Joensuu

Fratele Yun împreună cu Paul Hattaway

Scorpionul roşu este o parabolă modernă despre iubirea lui Dumnezeu. Dacă îl cunoşti deja pe Isus, mă rog ca povestea lui Rami să îţi aprofundeze înţelegerea despre cât de mare şi sigur este harul lui Dumnezeu. Pastor Veli Saarikalle, Helsinki, Finlanda

www.ecasacartii.ro

Omul ceresc este istoria dramatică a felului în care Dumnezeu a luat un băieţel lihnit de foame dintr-un sătuc modest din provincia Henan şi l-a folosit cu putere să predice Evanghelia, în ciuda opoziţiei îngrozitoare.

13,5 x 20 cm; 346 pag.; 30 lei

13,5 x 20,5 cm; 236 pag.; 25 lei

Mozambic Dincolo de umbră

Fugi, băiete, fugi!

Ellie Hein

Fugi, băiete, fugi! este mărturia dramatică a bătăliei disperate a lui Nicky Cruz împotriva drogurilor, a alcoolismului şi a anturajului violent în care trăia. Viaţa lui însă a fost schimbată de Isus Cristos.

Este povestea vieţii unor oameni obişnuiţi, fără talente sau însuşiri speciale, care au răspuns chemării lui Dumnezeu de a merge până la marginile pământului pentru a vesti Evanghelia.

14,5 x 20 cm; 403 pag.; 31 lei

Nicky Cruz

14 x 21 cm; 317 pag.; 28 lei

Singurul drum spre Nord Erik Mirandette

Singurul drum spre Nord îi conduce pe cititori până la marginile lumii şi până în cele mai adânci unghere ale inimii umane pe care nu le vor uita niciodată.

13,5 x 20,5 cm; 269 pag.; 27 lei

În curs de apariţie • Peace Child, de Don Richardson • Secret of the Koran, de Don Richardson • Which None Can Shut, de Reema Goode • Captive in Iran, de Maryam Rostampour, Marziyeh Amirizadeh • In the Presence of My Enemies, de Gracia Burnham şi Dean Merrill 7


Viaţa creştină

Casa Cărţii nou!

Când oamenii duhovniceşti sunt amăgiţi Beth Moore

Când se întâmplă ca un om duhovnicesc să cadă în păcat, nu puţini sunt tentaţi să sară să-l judece. Când oamenii duhovniceşti sunt amăgiţi ne aminteşte însă că, aşa cum zice apostolul Pavel, nimeni nu se poate lăuda că lui nu i se poate întâmpla.

13,5 x 20,5 cm; 285 pag.; 27 lei

Biserica adevărată. Există? Pot să o găsesc? Larry Crabb

Onestă, practică şi revigorantă, cartea Biserica adevărată reprezintă o minunată dovadă că Duhul Sfânt lucrează, conducând un scriitor către o înţelegere profundă care poate avea impact asupra unei întregi generaţii.

13,5 x 20,5 cm; 210 pag.; 22 lei

O viziune holistică asupra Bisericii Beniamin Poduţ

„Perioada pe care o parcugem ca biserică evanghelică este una fără corespondent în istoria omenirii. Lucrarea de faţă reprezintă un studiu comprehensiv asupra conceptului de biserică ca atare.” Autorul

8

13,5 x 20,5 cm; 256 pag.; 22 lei

Râuri de apă vie Fratele Yun, editor Paul Hattaway

Râuri de apă vie este o colecţie de învăţături alerte ale fratelui Yun din China. Această carte unică afirmă că manifestările radicale ale credinţei nu sunt rezervate câtorva aleşi, ci sunt pentru fiecare credincios care are curajul să-L cheme pe Isus Cristos ca Domn.

13,5 x 20,5 cm; 246 pag.; 30 lei Rănit de fraţi, vindecat de Dumnezeu Chris Jackson

În cartea Rănit de fraţi, vindecat de Dumnezeu, autorul deschide calea spre vindecare din diferite forme de abuz spiritual. Cu smerenie, compasiune şi sfaturi practice pentru vindecare şi restaurare, această carte va mişca inima celor răniţi de biserică şi de cei ce îi iubesc.

13,5 x 20,5 cm; 213 pag.; 21 lei

Puterea lui Dumnezeu şi comunitatea noii creaţii Beniamin Poduţ

Lucrarea îşi propune să evidenţieze, gradual, modul în care Dumnezeu lucrează în susţinerea întregii creaţii, însă punând accent pe noua creaţie a lui Cristos pe care o păstrează şi o guvernează în fiecare moment înspre punctul final al istoriei.

13,5 x 20,5 cm; 103 pag.; 13 lei


Viaţa creştină Tânjirea după Dumnezeu

Vindecare de o viaţă banală

Richard J. Foster şi Gayle D. Beebe

Max Lucado

Richard Foster şi Gayle Beebe, ambii lideri cu experienţă în formarea spirituală, îţi fac cunoştinţă cu oameni din trecut care L-au cunoscut pe Dumnezeu într-un mod profund.

15 x 23 cm; 354 pag.; 45 lei Timpul este pe sfârşit

Reinhard Bonnke

Scopul acestei cărţi este de a-i învăţa, motiva şi încuraja pe alţii să răspundă provocării de a mărturisi vecinilor, prietenilor şi lumii întregi Evanghelia.

14 x 21 cm; 287 pag.; 25 lei

Vindecare de o viaţă banală te ajută să descoperi modul în care abilitatea ta îţi dezvăluie destinul... şi cum să-ţi găseşti chemarea neobişnuită într-o viaţă obişnuită.

14 x 21 cm; 246 pag.; 23 lei

Când Dumnezeu S-a apropiat Max Lucado

Cea mai mare veste din câte există este, încă, cea mai bună… Cristos a intrat în lumea noastră şi, drept consecinţă, noi putem intra într-a Lui.

14 x 20,5 cm; 219 pag.; 21 lei

Evanghelizare prin foc

Veniţi cei însetaţi

Reinhard Bonnke

Ai sorbit vreodată dintr-o baltă? Există lucruri în apa aceea pe care n-ar fi trebuit să le bei niciodată. Banii? Bineînţeles că ei pot cumpăra lucrurile necesare pentru supravieţuirea trupului tău, dar nu pot asigura nevoile sufletului tău.

„Am scris această carte cu un singur motiv: de a-i inspira pe alţii în «a face lucrul unui evanghelist». Am prezentat în ea principiile necesare oricărei lucrări prin Duhul Sfânt.” Autorul

14 x 21 cm; 335 pag.; 25 lei

În curs de apariţie • Preacher Keep Yourself from Idols [Predicatori, păziţi-vă de idoli], de Derek Tidball • Thorn in the Flesh [Un ţepuş în carne], de Pablo Martinez

www.ecasacartii.ro

Max Lucado

14 x 21 cm; 229 pag.; 25 lei

• Loving the Way Jesus Loves [Iubind la fel ca Isus], de P. G. Ryken • Stories That Feed Your Soul [Istorisiri pentru sufletul tău], de Tony Campolo 9


Casa Cărţii

Viaţa creştină

Când ţi s-a greşit Erwin W. Lutzer

Ţi s-a greşit. Poţi să te ţii tare de mânia ta până suferinţa va construi o închisoare de amărăciune şi astfel vei trăi o viaţă fără putere şi plină de durere. Sau poţi alege să ierţi.

13,5 x 20 cm; 164 pag.; 15 lei

Cum să-ţi depăşeşti trecutul Erwin W. Lutzer

Durerea din trecutul tău poate fi învinsă. Păcatele din trecut – ale tale sau ale altora împotriva ta – pot fi transformate în victoriile de mâine.

13,5 x 20 cm; 210 pag.; 20 lei

Bill Hybels

Ideile acestei cărţi practice ne pot ajuta să învăţăm cum să ne domolim ritmul vieţii pentru a petrece timp cu Dumnezeu.

14,5 x 20,5 cm; 210 pag.; 19 lei

După cum fierul ascute fierul Howard şi William Hendricks

„Această carte este o combinaţie echilibrată de principii biblice solide şi experienţe personale fascinante. Te instruieşte şi te provoacă să faci ceea ce vrea Dumnezeu să faci.” Warren W. Wiersbe

14 x 21 cm; 272 pag.; 22 lei

Cum să ajungi să spui NU

Cine eşti când nu te vede nimeni

Erwin W. Lutzer

Bill Hybels

Dr. Lutzer examinează chestiuni dure cum ar fi: de ce există ispita, care este scopul acesteia în vieţile noastre şi ce se întâmplă când falimentăm în mod repetat şi oferă metode practice.

13,5 x 20 cm; 196 pag.; 18 lei

Strigăte de pe cruce Erwin W. Lutzer

În faţa crucii putem să stăm doar cu capetele plecate şi cu un duh zdrobit. Aici vedem manifestate atributele lui Dumnezeu; şi, dacă privim cu atenţie, ne vom vedea pe noi înşine, cu toate nevoile, păcatele şi decepţiile noastre.

10

Prea ocupat pentru a nu mă ruga

13,5 x 20 cm; 136 pag.; 13 lei

Suntem cei mai grozavi atunci când contează. Dar cum suntem atunci când nu ne vede nimeni? Caracterul nu este ceea ce am realizat, ci ceea ce suntem.

13,5 x 20,5 cm; 115 pag.; 12 lei

Casa favorită a lui Dumnezeu Tommy Tenney

O carte despre redescoperirea pasiunii pentru Domnul şi pentru adevărata închinare. Închinarea, aşa cum o descrie Biblia, este un răspuns al pocăinţei, al inimii zdrobite care Îl doreşte pe Dumnezeu mai mult decât orice altceva.

13,5 x 20 cm; 197 pag.; 13 lei


Viaţa creştină Păzirea celor Zece Porunci

Ce pretinde Isus de la lume

J. I. Packer

John Piper

Urmărindu-l în această carte pe iubitul autor şi erudit biblic J. I. Packer în cercetarea scopului şi a adevăratei semnificaţii a celor Zece Porunci, vei descoperi că aceste precepte pot fi numite pe drept tiparul lui Dumnezeu pentru cea mai bună viaţă posibilă.

12,5 x 17,5 cm; 149 pag.; 13 lei

„Tema acestei cărţi este supunerea faţă de Isus astfel încât Dumnezeu să fie slăvit. În acest scop, am de gând să mă supun ultimei porunci a lui Isus: „Faceţi ucenici din toate neamurile […]. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit.” Autorul

15 x 23 cm; 378 pag.; 33 lei

Voi cânta doar despre Isus

Chemarea la bucurie şi durere

Bebe şi Bianca Ciauşu

Ajith Fernando

„În volumul de faţă ne propunem să punem la dispoziţia credincioşilor evanghelici (şi nu numai) din România relatarea a 101 de istorisiri care stau la baza celor mai cunoscute imnuri care se cântă în bisericile noastre.” Autorii

15 x 23 cm; 213 pag.; 20 lei

Gata cu scuzele Tonny Evans

Această carte ne vorbeşte despre bărbaţii care au găsit un scop, un sens şi o direcţie pentru viaţa lor, în ciuda înfrângerilor din trecut şi a presiunilor la care sunt supuşi în prezent.

15 x 23 cm; 325 pag.; 35 lei

www.ecasacartii.ro

Cu toate că, odată cu belşugul şi cu dezvol­ tarea tehnologică a secolului XXI, mulţi au ajuns să consi­ dere confortul şi comoditatea ca fiind drepturi umane esen­ ţiale, Biblia descrie deseori suferinţa ca fiind un aspect esen­ ţial al vieţii creştine.

14 x 21 cm; 211 pag.; 21 lei Creştinul împăciuitor Ken Sande

Principiile biblice expuse de autor sunt aplicabile atât rezolvării unui conflict la nivel individual, cât şi în cazul unor conflicte în cadrul bisericilor sau al diverselor comunităţi umane.

13,5 x 20 cm; 301 pag.; 22 lei

11


Copii

Casa Cărţii nou!

Aventuri în Amazonia Horace Banner Horace şi soţia lui ne însoţesc într-o călătorie prin pădurea tro­ picală din Amazonia. Ia seama la cameleon, la ţipar şi la broasca ţestoasă, la tapir şi alte animale interesante. Pune-ţi mintea la contribuţie şi răspunde la chestionarul de la sfârşitul cărţii. 11 x 17 cm 96 pagini

nou!

9 lei

Aventuri în Cambodgia Donna Vann Citind această carte, vei vedea Cambodgia aşa cum este în realitate. În acest turneu vei vizita unul dintre cele mai mari lacuri continentale şi rămăşiţele unei civilizaţii antice. Vei afla şi din ce cauză unii copii nu-şi cunosc data naşterii. 11 x 17 cm 112 pagini

nou!

9 lei

Aventuri în Pacific Jim Cromarty Jim Cromarty ne însoţeşte într-o călătorie spectaculoasă printre splendorile şi minunăţiile create de Dumnezeu în imensul Pacific, unde întâlnim vulcani, rechini, balene, piraţi, surferi, statui sau avioane. 11 x 17 cm 88 pagini 9 lei

În curs de apariţie

12

• Biblia pentru prichindei, de Sally Ann Wright • Biblia primilor anişori, de Lizzie Ribbons • 10 fete care au schimbat lumea, de Irene Howat • 10 băieţi care au adus o schimbare, de Irene Howat


Copii Enciclopedia despre Isus Lois Rock

Pe parcursul cărţii sunt prezentate numeroase evenimente din viaţa lui Isus care au modelat credinţa creştinilor şi modul lor de viaţă şi de închinare.

21,5 x 26 cm; 128 pag.; 45 lei

Enciclopedia Bibliei Peter Atkinson

Noi credem că Biblia sau Sfânta Scriptură este Cuvântul revelat al lui Dumnezeu în care descoperim adevărul despre Dumnezeu şi găsim resursele spirituale pentru trăirea unei vieţi după voia Lui.

21,5 x 26 cm; 127 pag.; 45 lei Biblia şi Rugăciuni pentru cei micuţi

www.ecasacartii.ro

Aventuri în Africa Dick Anderson

Citeşte despre lei, hiene, crocodili şi şerpi, ca şi despre oamenii care trăiesc în preajma lor. Vei vedea că nu contează în ce ţară locuieşti – Dumnezeu întotdeauna vorbeşte pe limba ta!

11 x 17 cm; 122 pag.; 9 lei

Aventuri în Munţii Stâncoşi Betty Swinford

Munţii Stâncoşi au de oferit însăşi frumuseţea uluitoare a creaţiei. Află despre indienii Navajo şi cum oamenii se roagă ca mulţi dintre aceşti minunaţi americani indigeni să ajungă să-L cunoască pe Isus Cristos în mod personal.

11 x 17 cm; 92 pag.; 9 lei

Sarah Toulmin

Biblia şi Rugăciuni pentru cei micuţi este un set de două cărţi-cadou. Destinate mai ales copiilor între 1 şi 3 ani, cele două cărticele le oferă micuţilor posibilitatea să păşească în lumea biblică şi, de asemenea, să înveţe să se roage. • Împachetate împreună într-o cutie de carton.

11 x 14 cm; 35 lei

Aventuri în Himalaya Penny Reeve

Descoperă cum e să trăieşti în ţările din zona munţilor Himalaya – India, Bhutan, Pakistan, Bangladesh, China şi Nepal – şi să-L vezi pe Dumnezeu la lucru între oamenii şi în mijlocul creaţiei Lui.

11 x 17 cm; 94 pag.; 9 lei

13


Copii

Casa Cărţii

Povestiri şi activităţi biblice - Biserica primară Sally Ann Wright şi Graham Round Povestiri biblice şi jocuri de cuvinte, rugăciuni şi activităţi – toate într-o singură carte captivantă care oferă copilului ocupaţie, distracţie şi învăţătură. Imaginile pline de culoare aduc la viaţă povestirile cu Petru şi cu Pavel şi viaţa şi întâmplările referitoare la Biserica primară, care au urmat după coborârea Duhului Sfânt la Rusalii.

19 x 19 cm 32 pagini

13 lei

Copiii vor avea de lucru ore întregi şi vor asimila adevărurile biblice, transmise din generaţie în generaţie.

Lei, tigri şi toată creaţia

Peştele care a înghiţit un om

Sally Ann Wright şi Paola Bertolini Grudina

Christina Goodings

Carte cu povestioare biblice şi autocolante colorate în interior

21 x 28 cm; 16 pag.; 13 lei Prinţesa şi bebeluşul Sally Ann Wright şi Paola Bertolini Grudina

Carte cu povestioare biblice şi autocolante colorate în interior

Carte cu povestioare biblice şi autocolante colorate în interior

21 x 28 cm; 16 pag.; 13 lei

Omul care a potolit furtuna Rhona Davies

Carte cu povestioare biblice şi autocolante colorate în interior

21 x 28 cm; 16 pag.; 13 lei

21 x 28 cm; 16 pag.; 13 lei Zece băieţi care au schimbat lumea

Zece fete care au adus o schimbare

Irene Howat

Irene Howat

Citeşte această carte ca să vezi ce se întâmplă când nişte băieţi ca tine îşi pun viaţa la dis­ poziţia lui Dumnezeu! Ai vrea să-L laşi pe Dumnezeu să lucreze şi prin viaţa ta?

14

11 x 17 cm; 133 pag.; 12 lei

Aceste zece fete s-au dedicat lui Dumnezeu şi El a adus mari schimbări în viaţa lor şi a altor oameni din jurul lor.

11 x 17 cm; 149 pag.; 12 lei


Copii

www.ecasacartii.ro

Naşterea Domnului – carte-puzzle

Arca lui Noe – carte-puzzle

Christina Goodings

Christina Goodings

20 x 21 cm; 12 pag.; 25 lei

20 x 21 cm; 12 pag.; 25 lei

Istoria naşterii Domnului repovestită în şase scene drăguţe, ilustrate prin câte un puzzle simplu, special pentru copiii până la şase ani. Cartea conţine 6 puzzle-uri a câte 9 piese.

Biblia piticilor Bethan James şi Yorgos Sgouros

O Biblie în imagini, tipărită pe carton lucios, tare, special pentru copiii până la şase ani. Cartea combină textul simplu cu ilustraţii vii, învăţând conceptele primare despre Dumnezeu.

15,5 x 20 cm; 35 pag.; 25 lei

Istoria despre arca lui Noe repovestită în şase scene drăguţe, ilustrate prin câte un puzzle simplu, special pentru copiii până la şase ani. Cartea conţine 6 puzzle-uri a câte 9 piese.

Biblia clasică pentru copii Rhona Davies

Biblia clasică pentru copii conţine 138 de povestiri biblice pentru copiii până la 13 ani. Frumos ilustrată şi prezentată, această Biblie este un tezaur de istorisiri cunoscute şi îndrăgite de generaţii de cititori.

21,5 x 24 cm; 142 pag.; 35 lei

Corabia fantastică a lui Noe Steve Smallman (ilustraţii) Tim Dowley (text) Această carte unică şi inovatoare se deschide pentru a dezvălui scene luminoase din interiorul corabiei lui Noe, realizând o uriaşă arcă de jucărie. Copiii vor avea ore întregi de distracţie explorând diferite camere cu uşi care se deschid, rampe şi cuşti. Găseşte animalele adiţionale păstrate în siguranţă în compartimentul central şi creează noi scene de joacă. Cartea-corabie mai conţine o cărticică despre un elefant. Citeşte cum elefantul rămâne în siguranţă în această nouă repovestire a istorisirii despre Noe şi arcă.

27 x 28,5 cm

65 lei

dimensiunile desfăşurate ale cărţii: 126 x 28,5 x 27 cm

15


Familie

Casa Cărţii

De ştiut înainte de căsătorie Gary D. Chapman Într-o manieră accesibilă şi concisă, cartea De ştiut înainte de căsătorie prezintă 12 lucruri elementare ce trebuie cunoscute şi asimilate de tinerii care îşi doresc să intre în viaţa de căsnicie bine pregătiţi pentru a clădi un cămin fericit, după voia lui Dumnezeu. 13,5 x 20,5 cm 144 pagini

15 lei

Ce minunată e dragostea! Cântarea cântărilor este cel mai frumos cântec de dragoste scris vreodată, de aceea măiestria şi bogăţia imaginilor evocate nu încetează să ne încânte inima. În acest cântec sunt descrise sentimentele profunde, dorinţele inimii şi tăria legământului dintre doi iubiţi. În intimitatea acestui dialog explicit şi plin de pasiune dintre doi parteneri, desluşim perspectiva divină cu privire la puritatea şi frumuseţea unei iubiri sacre, în cadrul căsătoriei. În dragostea şi pasiunea care fac tema centrală a acestui poem impresionant întrezărim minunata dragoste a lui Dumnezeu pentru noi, pe care o experimentăm, dar o şi împărtăşim cu cei dragi nouă. Cartea Ce minunată e dragostea! e un mod încântător de exprimare a iubirii! • carte disponibilă cu 2 coperţi diferite, în funcţie de ocazie • constituie un cadou potrivit în oricare perioadă a anului

• ediţie pentru nuntă /aniversare • ediţie romantică

15 x 15 cm 95 pagini

27 lei

În curs de apariţie • What He Must Be, de Voddie Baucham Jr. 16

15 x 15 cm 95 pagini

27 lei


Familie Creierul lui, creierul ei Walt Larimore şi Barb Larimore

În cartea Creierul lui, creierul ei, Walt şi Barb Larimore te vor conduce la o mai bună înţelegere a modului extraordinar în care Dumnezeu a creat soţul şi soţia pentru a se completa frumos unul pe celălalt.

13,5 x 20 cm; 254 pag.; 25 lei Familia

Jack O. Balswick şi Judith K. Balswick

Scopul cărţii Familia - o perspectivă creştină asupra căminului contemporan este acela de a prezenta o viziune completă a vieţii de familie, viziune care se bazează pe cercetări social-ştiinţifice, aducând amănunte clinice şi prezentând adevăruri biblice.

15 x 23 cm; 379 pag.; 40 lei

Cuvinte pe care trebuie să le audă copiii David Staal

Fiecare dintre cele şapte capitole se concentrează asupra unei singure afirmaţii pe care copiii trebuie să o audă de la părinţi, de la persoanele care lucrează cu copiii şi de la alte persoane adulte apropiate.

14 x 21 cm; 157 pag.; 15 lei

Adevărul despre căsătoria între persoane de acelaşi sex Erwin W. Lutzer

Cunoaşteţi ce spune Biblia despre homosexualitate? Aveţi pregătit un răspuns potrivit cu adevărul Scripturii? Această carte oferă un răspuns biblic acestor întrebări.

13,5 x 20 cm; 134 pag.; 11 lei

Cele 10 porunci ale căsătoriei

Cele 10 porunci pentru părinţi

Ed Young

Ed Young

Cele 10 porunci ale căsătoriei vă asigură o lansare perfectă pentru o căsătorie proaspătă, vă poate ajuta la reînnoirea unui legământ în care aţi intrat mai demult sau vă poate ajuta să anticipaţi şi să vă pregătiţi pentru o viitoare căsătorie.

www.ecasacartii.ro

Ce să faci şi ce să nu faci pentru a avea copii deosebiţi! Cele 10 porunci pentru părinţi prezintă fundamentul biblic pentru creşterea copiilor.

13,5 x 20,5 cm; 235 pag.; 22 lei

13,5 x 20,5 cm; 252 pag.; 22 lei

17


Referinţe

Casa Cărţii nou!

Cinci concepţii despre Cina Domnului Editor: Gordon T. Smith Gordon Smith a invitat reprezentanţi a cinci paradigme din spectrul mult mai larg al creştinătăţii. Fiecare dintre cei cinci îşi susţine, cu convingere, propria perspectivă şi pledează pentru cauza propriei tradiţii. Fiecare scrie însă – în spiritul iubirii creştine – şi o replică la concepţiile celorlalţi, subliniind 13,5 x 20,5 cm atât punctele de acord cât şi pe 19 lei 179 pagini cele de dezacord.

Istoria penticostalismului românesc Valeriu Andreiescu

Volumul 1 şi 2 140 lei / set

16 x 23 cm 701 pagini

75 lei

16 x 23 cm 646 pagini

75 lei

Volumul 1: Evanghelia deplină şi puterea lui Dumnezeu

Volumul 2: Lucrările puterii lui Dumnezeu

Conspectarea unei istorii tulburătoare şi necunoscute tinerei generaţii alcătuieşte genialitatea şi ineditul acestei cărţi.

Volumul II al Istoriei penticostalismului românesc este unul de istorie recentă, prezentând dinamica penticostală din anii de după Revoluţie.

Manual biblic Editori: Pat şi David Alexander Acest manual trebuie folosit împreună cu Biblia, alături de ea şi nu în locul ei. El nu este o simplă carte de referinţe, menit să-i vorbească cititorului despre Biblie. Intenţia noastră a fost să adunăm într-o singură carte informaţii pe care, altminteri, ar trebui să le cauţi într-o grămadă de alte cărţi. 15,1 x 21,6 cm 816 pagini 18

110 lei


Referinţe Istoria gândirii creştine

Să cunoaştem creştinismul

Jonathan Hill

J. I. Packer

Cartea este formată din şase secţiuni, fiecare având ca obiect una dintre marile epoci ale creştinismului. Principala linie narativă a cărţii se ocupă de teologi – de vieţile şi gândirea lor – precum şi de principalele mişcări din sânul gândirii creştine. 15 x 22,5 cm 358 pagini

35 lei Ghid al istoriei creştinismului Jonathan Hill

16,8 x 24 cm 559 pagini

21,5 x 26 cm 448 pagini

130 lei

130 lei

Istoria creştinismului şi transformarea sa dintr-o sectă ilegală în religia împăraţilor şi a preşedinţilor nu încetează să ne fascineze. Această carte oferă o trecere în revistă a acestor două milenii extraordinare prezentând şi interacţiunea dintre creştinism şi lume.

Autorul prezintă doctrinele centrale despre Dumnezeu, despre Biblie, despre Cristos şi despre Duhul Sfânt. De aici, el ne conduce înspre elementele principale ale vieţii creştine: creşterea în Cristos, închinarea adusă Dumnezeului nostru, părtăşia cu alţi credincioşi şi altele.

14 x 20,5 cm 193 pagini

13 lei

20 x 24,5 cm 191 pagini

65 lei

23,2 x 30 cm 189 pagini

100 lei

Arheologia Bibliei James K. Hoffmeier

În ultimii două sute de ani, cercetările arheologice au oferit noi informaţii care le permit oamenilor din secolul XXI să scruteze trecutul îndepărtat şi să deschidă capitole ale istoriei omenirii care nu au fost citite de secole şi, uneori, chiar de milenii.

Ghid de artă creştină

Atlas de istorie biblică

Michelle P. Brown

Paul Lawrence

Cititorul secular modern, care simte detaşare faţă de semnificaţia picturilor, va găsi ajutor aici pentru a înţelege atât puterea lor emoţională, cât şi pe cea estetică. Cititorul creştin va fi încurajat să exploreze în continuare minunea şi frumuseţea pe care o reprezintă moştenirea culturală creştină.

www.ecasacartii.ro

Atlasul acoperă mai bine de două milenii de istorie începând cu Avraam, plasat aproximativ în anul 2000 î.H., şi terminând cu Apocalipsa lui Ioan.

19


Referinţe

Casa Cărţii

Dicţionar de imagini şi simboluri biblice Editori generali: Leland Ryken, James C. Wilhoit şi Tremper Longman III

17,5 x 25,5 cm 1239 pagini 130

Dicţionarul de imagini şi simboluri biblice este prima lucrare contemporană de referinţă dedicată explorării imaginilor, simbolurilor, motivelor, metaforelor şi tiparelor literare regăsite în Biblie.

lei

2000 de ani de evidenţe ale manifestării Duhului Sfânt în viaţa Bisericii Eddie L. Hyatt

Cu inspiraţie şi documentare, 2000 de ani de evidenţe ale manifestării Duhului Sfânt în viaţa Bisericii înlătură pentru totdeauna ideea că darurile supranaturale ar fi încetat la un moment dat în istorie. 14 x 21 cm 254 pagini

25 lei

În curs de apariţie

Botezaţi în Duhul Frank Macchia

Frank Macchia aduce o contribuţie însemnată, prin cunoştinţe sale teologice temeinice, la o examinare evanghelică profundă a modului în care accentele pneumatologice din teologia penticostală şi charismatică pot reînnoi şi pot ilumina, cu adevărat, un dialog mai larg în Trupul lui Cristos.

14 x 21 cm 344 pagini

37 lei

14 x 21 cm 229 pagini

19 lei

Pavel, Duhul şi poporul lui Dumnezeu Gordon D. Fee

Dacă vrem ca Biserica să fie eficientă în lumea noastră postmodernă, va trebui să punem capăt vorbăriei goale despre Duhul şi să redobândim perspectiva lui Pavel: Duhul ca prezenţa personală a lui Dumnezeu în noi şi printre noi.

• Noua enciclopedie a Bibliei, de Mike Beaumont • A Week in the Life of Corinth [O zi din viaţa unui creştin din Corint], de Ben Witherington III • All the People in the Bible [Dicţionar de nume biblice], de Richard R. Losch • The IVP Bible Background Commentary: Old Testament [Comentariu al contextului cultural-istoric al Vechiului Testament], de John H. Walton, Victor H. Matthews şi Mark W. Chavalas 20


Referinţe Consiliere şi psihoterapie pastorală Sorin Săndulache

Această lucrare se doreşte a fi un instrument valoros, teoretic şi practic pentru orice slujitor profesionist din segmentul helper, social şi religios.

17 x 25 cm; 876 pag.; 95 lei

Eroi ai credinţei Gene Fedele

Povestiri înălţătoare şi schiţe biografice captivante a 70 de eroi ai credinţei care au influenţat cursul istoriei, indiferent de obstacole. Vei fi inspirat de credinţa lor.

15 x 23 cm; 319 pag.; 25 lei

Manual teologic

O singură credinţă

Paul Enns

J. I. Packer şi Thomas C. Oden

Autorul începe cu o tratare a teologiei biblice şi continuă cu studii secvenţiale de teologie sistematică, teologie istorică, teologie dogmatică şi teologie contemporană.

15 x 22,5 cm; 691 pag.; 65 lei

Dicţionarul Noului Testament Editor: Daniel G. Reid

Dicţionarul Noului Testament este produsul unui grup de 94 de teologi evanghelici care au elaborat articole de înaltă ţinută academică pe teme de interes pentru studiul Noului Testament.

17,5 x 25,5 cm; 1274 pag.; 120 lei

www.ecasacartii.ro

Evanghelicii se împart în diviziuni tot mai mici, aşa cum se tem unii? Sau există indicii clare ale unităţii în cadrul mişcării evanghelice? Aceşti teologi renumiţi susţin că există un consens teologic semnificativ.

14 x 20 cm; 230 pag.; 18 lei Izvoare de spiritualitate creştină Gerald Sittser

O biserică fără trecut şi viitor este în stare să furnizeze energie, dar îi lipsesc rădăcinile. Însă nu fiecare generaţie de creştini trebuie să reia startul în alergarea spre cer. Avem o moştenire şi o istorie familială deosebit de consistentă.

15 x 23 cm; 346 pag.; 35 lei

21


Studiu biblic

Casa Cărţii

13,5 x 20,5 cm 237 pagini

Şapte argumente pentru a crede Biblia

24 de modalităţi de a-ţi îmbunătăţi predarea

Erwin W. Lutzer

Kenneth O. Gangel

Erwin Lutzer, prin cartea sa revelatoare, te ajută să descoperi Biblia pentru prima oară şi îţi dă ţie – şi oricui vrea să se încreadă în Dumnezeu – motive convingătoare pentru a explora argumente pentru a crede Biblia.

23 lei Prima ta clipă după moarte Erwin W. Lutzer

13,5 x 20 cm 158 pagini

15 lei

22

15 lei

15 lei

13,5 x 20,5 cm 190 pagini

15 lei

15 x 23 cm 435 pagini

33 lei

Erwin W. Lutzer

Dr. Lutzer oferă câteva motive întemeiate pentru care nu vor exista lacrimi în cer. Dumnezeu caută o mireasă care să poată să stea cu Cristos pe tronul Său şi să domnească pe veci cu El. Însă în această viaţă suntem încercaţi pentru a determina dacă suntem vrednici de o aşa înaltă onoare.

Cum poţi fi sigur că îţi vei petrece veşnicia cu Dumnezeu

Un cuvânt pe zi

Poţi să ştii în această viaţă unde îţi vei petrece veşnicia? În această carte, pastorul şi autorul Erwin W. Lutzer explică motivul pentru care poţi să ştii, chiar de acum, unde vei fi după ce vei muri. Poţi să greşeşti în multe lucruri în viaţă, dar nu greşi în ceea ce priveşte locul în care îţi vei petrece veşnicia.

14,5 x 20,5 cm 137 pagini

Răsplătirea ta eternă

Lutzer oferă răspunsuri la câteva întrebări precum: Este moartea ceva de speriat? Cum va fi cerul? Vor merge toţi oamenii în cer, indiferent de calea pe care au ales-o? Este iadul real? Şi dacă este, ce fel de Dumnezeu ar trimite oamenii acolo?

Erwin W. Lutzer

13,5 x 20,5 cm 186 pagini

În această carte, dr. Kenneth O. Gangel, considerat un expert în predarea eficientă a Cuvântului lui Dumnezeu, ne prezintă într-un mod uşor de înţeles 24 de modalităţi diferite în prezentarea lecţiilor.

J. D. Watson

Obiectivul cărţii Un cuvânt pe zi este acela de a reda bogăţia limbajului grecesc folosit în Noul Testament şi de a face ca aceste cuvinte să devină practice în viaţa de creştin a cititorului. Pentru fiecare zi a anului, este prezentat un studiu sumar al unui cuvânt, după care urmează o aplicaţie practică.


Studiu biblic

15 x 23 cm 318 pagini

33 lei

Femeile Bibliei, prin ochii lui Dumnezeu

Leul din Sion

Jerram Barrs

Expuneri din Amos, Ţefania şi Hagai. Amos a cunoscut perioada de eflorescenţă economică şi culturală din perioada domniei lui Ieroboam al II-lea al Regatului de Nord (Israel). Ţefania a asistat la ultimii ani ai Regatului de Sud (Iuda), pe când Israel fusese deja desfiinţat de asirieni. Hagai activează după exilul babilonian.

Care e statutul femeii din perspectiva lui Dumnezeu? Pentru a formula un răspuns la această întrebare, autorul îşi propune să depăşească textele biblice arhicunoscute şi care sunt citate în mod obişnuit când vine vorba de locul femeii în biserică şi în societate, el dorind să ajungă undeva mai în profunzime.

www.ecasacartii.ro

Silviu Tatu

13,5 x 20,5 cm 193 pagini

13 lei

13,5 x 20,5 cm 292 pagini

15 lei

Prezenţa şi lucrarea Duhului Sfânt R. A. Torrey

14 x 20,5 cm 254 pagini

20 lei

R. A. Torrey revelează: modul în care poţi avea parte de bunăvoinţa şi binecuvântările lui Dumnezeu; nevoia noastră de a urma călăuzirea Duhului Sfânt; cum să ai o relaţie personală cu Duhul Sfânt; promisiunile biblice legate de Duhul Sfânt.

Chemare la caracter în vremuri de compromis Bebe Ciauşu

14,5 x 20,5 cm 307 pagini

18 lei

Prin acest studiu al cărţii Daniel, autorul doreşte să provoace orice credincios la a fi lumină într-o lume din ce în ce mai întunecată, la a fi sare într-o lume implicată într-un proces de degradare tot mai evident, amintindu‑ne totodată faptul că Dumnezeu conduce istoria.

Romanţa răscumpărării Bebe Ciauşu

Cartea Rut este Biblia în miniatură, adică prezentarea întregii lucrări a lui Dumnezeu de la căderea omului în păcat (reprezentată de plecarea în Moab a lui Elimelec şi a familiei sale), până la răscumpărarea Bisericii (reprezentată de Rut) de către Go’el-ul divin (ilustrat aici de Boaz).

În curs de apariţie

• King Solomon, de Philip Graham Ryken 23


Proză

Casa Cărţii

Colecţia Raftul clasic Quo vadis Henryk Sienkiewicz

Povestea de dragoste dintre Ligia şi Vinicius se desfăşoară pe fundalul istoric al domniei sângeroase a lui Nero. Puterii romane i se opune puterea credinţei creştine, însă cele două forţe potrivnice nu sunt din aceeaşi lume.

Jane Austen

Ben-Hur

Cămaşa lui Cristos

Lewis Wallace

Lloyd C. Douglas

13,5 x 20,5 cm; 606 pag.; 38 lei

13,5 x 20,5 cm; 625 pag.; 38 lei

13,5 x 20,5 cm; 566 pag.; 35 lei

O poveste despre prietenie, trădare, răzbunare, dragoste şi mântuire, împletite toate cu multă măiestrie în destinul lui Ben-Hur. Dincolo de toate acestea, se întrezăreşte chipul lui Cristos, Regele mult aşteptat.

De două secole, această poveste despre dragoste şi familie, despre credincioşie şi integritate morală, scrisă cu un incomparabil umor, a încântat generaţii la rând.

13,5 x 20,5 cm; 460 pag.; 35 lei

Lumea romană şi iudaică din vremea lui Isus prinde viaţă pe paginile acestei cărţi. Autorul descrie modul în care i s-a transformat viaţa soldatului roman care a câştigat la sorţi cămaşa lui Isus în momentul răstignirii.

Coliba unchiului Tom

Cetatea blestemată

Harriet Beecher Stowe

Războiul crunt dintre romani şi iudei face ca blestemul să se abată asupra cetăţii Ierusalimului. Cetatea blestemată este locul unde s-a întâmplat istoria, este locul unde s-a scris o fascinantă poveste de iubire.

Într-o lume în care nedreptatea şi suferinţa sunt singurele oferte pentru negri, unchiul Tom dă dovadă de o credinţă şi o bunătate de neînchipuit, oferind tot ce are el mai bun: dragostea lui pentru oameni.

24

Mândrie şi prejudecată

13,5 x 20,5 cm; 493 pag.; 35 lei

John R. Carling

13,5 x 20,5 cm; 345 pag.; 29 lei

nou!


Proză

www.ecasacartii.ro

Seria Vestul canadian nou!

Chemarea inimii Janette oke

Nimic din educaţia aleasă pe care a primit-o în Est nu a pregătit-o pentru rolul de învăţătoare în vestul Canadei. În ciuda tuturor greutăţilor, este foarte preocupată de copii.

13,5 x 20,5 cm; 205 pag.; 21 lei

Când reînvie speranţa

nou!

Janette oke

Lăsându-şi prietenii în urmă, Elizabeth şi Wynn iau în primire noul post al Poliţiei Călare, mult mai îna­ poiat, din nord‑vestul Canadei, iar acum satul în care sunt acum le pune şi mai mult la încercare credinţa, curajul şi dedicarea.

Copertă nefinalizată

Disponibilă din iunie 2013

13,5 x 20,5 cm; 190 pag.; 21 lei nou!

Venirea primăverii Janette oke

După ce a predat un an într-o şcoală dintr-un sat de lângă frontiera de vest, Elizabeth îşi plănuişte nunta cu Wynn Delaney. Marea ei dragoste pentru Wynn şi credinţa în Dumnezeu sunt parcă tot ceea ce are. Dar îi vor fi de ajuns?

13,5 x 20,5 cm; 253 pag.; 21 lei nou!

La ivirea zorilor Janette oke

După ce a făcut faţă greutăţilor în primul an în Nordul îndepărtat, Elizabeth Delaney şi soţul ei din Poliţia Regală Călare Canadiană se stabilesc în micuţa comunitate din Beaver River. Elizabeth ajunge din nou învăţătoare între copii.

13,5 x 20,5 cm; 192 pag.; 21 lei

Dincolo de apropiata furtună

nou!

Janette oke

Dragostea dintre Wynn şi Elizabeth Delaney a cicatrizat amintirile dureroase ale fiului lor înfiat, Henry, şi l-a ajutat să devină un om integru. Însă sarcinile sale de serviciu în Poliţia Regală Călare Canadiană îl pun în faţa unei tragedii

Copertă nefinalizată

Disponibilă din iunie 2013

13,5 x 20,5 cm; 212 pag.; 21 lei

În aşteptarea zilei de mâine

nou!

Janette oke

Ajunşi la maturitate, Christine şi fratele ei mai mare, Henry, sunt pregătiţi să-şi făurească singuri viitorul. Henry şi-a găsit persoana iubită cu care plănuieşte să se căsătorească. Christine se bucură pentru fratele ei, însă se simte încă rănită după o relaţie ruptă.

13,5 x 20,5 cm; 212 pag.; 21 lei

Copertă nefinalizată

Disponibilă din iunie 2013

25


Proză

Casa Cărţii

Seria ÎNVĂLUIŢI DE IUBIRE 1. Învăluiţi de iubire

18 lei

2. Promisiunea neclintită a iubirii 18 lei 3. Drumul lung al iubirii

18 lei

4. Bucuria nepieritoare a iubirii 18 lei 5. Moştenirea veşnică a iubirii 18 lei 6. Visul împlinit al iubirii 18 lei 7. Zborul îndepărtat al iubirii 18 lei 8. Căminul regăsit al iubirii 18 lei

Seria MOŞTENIREA DIN PRERIE

Anii frământărilor Volumul 1

20 lei

Căutările inimii Volumul 2

20 lei

O voinţă de neclintit Volumul 3

20 lei

Curată ca aurul Volumul 4

20 lei

Seria ANOTIMPURILE INIMII

A fost odată într-o vară Volumul 1

26

20 lei

Vânturi tomnatice Volumul 2

20 lei

Iarna nu ţine o veşnicie Volumul 3

20 lei

Promisiunea unei noi primăveri Volumul 4

20 lei


Proză

www.ecasacartii.ro

Seria Cântecul acadiei Dorie, fata pe care nu o iubea nimeni Doris VanStone şi Erwin W. Lutzer

Locul de întâlnire

Binecuvântatul ţărm

Volumul 1

Volumul 2

13,5 x 20,5 cm; 317 pag.; 28 lei

13,5 x 20,5 cm; 285 pag.; 28 lei

janette oke şi davis t. bunn

janette oke şi davis t. bunn

În copilărie, Dorie a fost respinsă de către mama ei, trimisă la un orfelinat unde era bătută în mod regulat de către directoarea orfelinatului, apoi a fost bătută de părinţii adoptivi şi i se spunea zilnic că este urâtă şi antipatică. Dorie nu a cunoscut dragostea până ce un grup de studenţi au vizitat orfelinatul şi i-au spus că Dumnezeu o iubeşte. Când ea acceptă acea dragoste, viaţa ei începe să se schimbe.

14 x 21 cm 141 pagini

15 lei

14 x 21 cm 111 pagini

12 lei

Niciun loc unde să plângi Doris VanStone şi Erwin W. Lutzer

Moştenirea Volumul 3

janette oke şi davis t. bunn

13,5 x 20,5 cm; 292 pag.; 28 lei

Un far călăuzitor Volumul 4

janette oke şi davis t. bunn

13,5 x 20,5 cm; 253 pag.; 28 lei Limanul mult dorit Volumul 5

janette oke şi davis t. bunn

13,5 x 20,5 cm; 321 pag.; 28 lei

Te copleşeşte durerea? Durerea incestului, a abuzului, a respingerii sau a familiei destrămate...? Nu există rană pe care Dumnezeu să nu o poată vindeca. În timp ce vei citi această parte din viaţa lui Dorie, vei regăsi confirmarea adevărului că Dumnezeu vindecă cele mai profunde răni. Dacă există vreo istorisire care poate ilustra acest adevăr, atunci o vei găsi între coperţile acestei cărţi: Niciun loc unde să plângi.

În curs de apariţie • The Genesis Trilogy, Kacy Barnett • Seria Secret of the Rose, Michael Philips 27


Proză

Casa Cărţii

Seria SOŢIILE REGELUI DAVID nou!

nou!

Mical 13,5 x 20,5 cm; 363 pag.; 32 lei

nou!

Abigail 13,5 x 20,5 cm; 339 pag.; 32 lei

Batşeba 13,5 x 20,5 cm; 325 pag.; 32 lei

Seria FAPTELE CREDINŢEI

Soţia centurionului

Volumul 1

13,5 x 20,5 cm; 382 pag.; 32 lei

Flacăra ascunsă

Drumul spre Damasc

13,5 x 20,5 cm; 388 pag.; 32 lei

13,5 x 20,5 cm; 433 pag.; 32 lei

Volumul 2

Volumul 3

Seria FOCUL TOPITORULUI

Lumina din întuneric 13,5 x 20,5 cm; 480 pag.; 32 lei 28

Stâlpul de foc 13,5 x 20,5 cm; 477 pag.; 30 lei

O lumină pe cărarea mea 13,5 x 20,5 cm; 503 pag.; 35 lei


Proză Seria CRONICILE REGILOR

Zei şi regi Volumul 1

Lynn Austin

13,5 x 20,5 cm; 313 pag.; 32 lei

Cântecul izbăvirii Volumul 2

Lynn Austin

13,5 x 20,5 cm; 421 pag.; 32 lei

În vâltoarea apelor

www.ecasacartii.ro nou!

Lynn Austin

Pentru Harriet, o noapte petrecută la închisoare constituie prilejul în care rostul vieţii i se desluşeşte ca niciodată. Punând cap la cap puzzle-ul atât de pestriţ alcătuit din poveştile de viaţă ale femeilor din familia ei, existenţa ei îşi găseşte locul în tablou – un loc nu tocmai aşa cum şi l-ar fi închipuit.

13,5 x 20,5 cm; 437 pag.; 35 lei

Când o lume întreagă ne desparte Lynn Austin

Penny Goodrich vedea bine că tocmai primise o a doua şansă. Ea nu putea să-şi amintească vreo clipă din viaţa ei când să nu fi fost îndrăgostită de băiatul ce locuia alături. Şi acum, avea să se încredinţeze de faptul că şi el o va iubi, la rândul lui.

Tăria braţului Său

Credinţa părinţilor mei

Volumul 3

Volumul 4

13,5 x 20,5 cm; 391 pag.; 32 lei

13,5 x 20,5 cm; 361 pag.; 32 lei

Lynn Austin

Lynn Austin

Printre zei Volumul 5

Lynn Austin

13,5 x 20,5 cm; 426 pag.; 32 lei

13,5 x 20,5 cm; 470 pag.; 35 lei O perlă în nisip Tessa Afshar

O perlă în nisip spune povestea nedezvăluită a lui Rahav. Şi zidurile groase ale Ierihonului nu sunt singurele ziduri din viaţa ei, întrucât ea trăieşte încercuită de teamă, respingere şi sentimentul de nevrednicie. Adevărata bătălie se dă în inima ei.

13,5 x 20,5 cm; 337 pag.; 32 lei

29


Proză

Casa Cărţii

Perechea potrivită

Tărâmuri ascunse

Lynn Austin

Lynn Austin

Pare a fi decorul perfect pentru ceea ce Violet Hayes tânjeşte să trăiască: un pic de mister, pe lângă un pic de romantism. Pe parcursul unei veri, ea trebuie să găsească o modalitate pentru a decide ce drum şi care bărbat vor fi, în cele din urmă, cea mai potrivită alegere a vieţii ei.

Rămasă văduvă, cu trei copii mici, Eliza înfruntă datorii tot mai mari şi realizarea depindea întru totul de ea. Nu avea nici cea mai vagă idee cum va administra livada de una singură.

13,5 x 20,5 cm; 439 pag.; 30 lei

13,5 x 20,5 cm; 447 pag.; 35 lei

Căminul mult visat

Fiicele Evei

Lynn Austin

Lynn Austin

Pentru Elin Carlson, viaţa în Suedia este ca o iarnă nesfârşită după moartea părinţilor ei şi decide să găsească un adăpost sigur pentru surorile ei. Aşa începe călătoria lor spre America, pământul visurilor.

13,5 x 20,5 cm; 454 pag.; 35 lei

13,5 x 20,5 cm; 539 pag.; 32 lei

Tot ce ea îşi doreşte

Locul femeii

Lynn Austin

Lynn Austin

Tot ce ea îşi doreşte este genul de carte pe care nu o poţi lăsa din mână. Scriitoarea dovedeşte un talent deosebit de a pune vieţile altor oameni într-o lumină care ne ajută să înţelegem trăirea şi experienţele cu Dumnezeu.

13,5 x 20,5 cm; 448 pag.; 35 lei 30

Emma Bauer, în vârstă de 80 de ani, a păstrat cu grijă un secret neplăcut vreme de mai bine de 50 de ani. Poate oare s-o ajute pe nepoata ei să scape de moştenirea unor alegeri greşite?

Virginia tânjeşte după un scop în viaţă mai presus de aşteptările celorlalţi. Helen este mânată de o singurătate căreia banii nu pot să îi pună capăt. Rosa caută cu disperare să scape de regulile impuse de socrii ei. Jean speră să facă o carieră într-o lume a bărbaţilor.

13,5 x 20,5 cm; 496 pag.; 30 lei


Poezie

www.ecasacartii.ro

Foşnetul unei aripi

Talanţii cuvintelor

Isus, comoara noastră

LiDIA DUMA

Lidia Duma

Gabriel Şimko

14 x 20 cm; 211 pag.; 16 lei

14 x 20 cm; 187 pag.; 16 lei

14 x 20 cm; 227 pag.; 16 lei

Poezii de Corneliu Livanu

Pagini alese 14 x 20 cm; 343 pag.; 17 lei

Spicele lui Rut 14 x 20 cm; 334 pag.,;17 lei

Aripi de slavă 14 x 20 cm; 356 pag.; 17 lei

Dumnezeu este cu noi 14 x 20 cm; 378 pag.; 17 lei

Din patru puncte cardinale 14 x 20 cm; 328 pag.; 17 lei

Destăinuiri 14 x 20 cm; 381 pag.; 17 lei

Frumuseţea veşniciei 14 x 20 cm; 385 pag.; 20 lei 31


În curs de apariţie All the People in the Bible [Dicţionar de nume biblice]

Noua enciclopedie a Bibliei

mike beaumont

Richard R. Losch Marea parte a cărţii cuprinde articole despre personaje biblice mai mult sau mai puţin cunoscute. Spre deosebire de alte lucrări de acest gen, aici spotul luminos cade mai mult pe îmbogăţirea cunoştinţelor despre personajele mai neînsemnate. Losch spune că s-a scris enorm pe seama marilor iluştri ai Bibliei, de aceea şi-a concentrat atenţia, de astă dată, mai degrabă asupra unor aspecte mai puţin dezbătute din viaţa celor celebri şi asupra unor personaje de obicei lăsate pe dinafară.

Noua enciclopedie a Bibliei tratează toate aspectele Bibliei şi este scrisă anume pentru studiul Bibliei la orice nivel. Este ilustrată cu poze color inedite, hărţi şi diagrame şi prezintă teme, evenimente, personaje biblice în contextul lor istoric. Conţine un ghid de căutare comprehensiv, împreună cu un index, precum şi o secţiune alocată crezurilor.

Comandă ACUM şi poţi beneficia de următoarele reduceri de preţuri (pentru cărţile apărute la editura Casa Cărţii): • pentru comenzi între 5 şi 9 cărţi • pentru comenzi mai mari de 9 cărţi

10% 15%

1. Comenzile vor fi expediate prin poştă cu plata ramburs. 2. La valoarea coletului se adaugă taxele poştale, în funcţie de greutate şi de valoarea comenzii, dar nu mai mici de 5 lei. 3. Preţurile cărţilor includ TVA 9%. 4. Editura Casa Cărţii îşi rezervă dreptul de a opera modificări de preţ fără o notificare prealabilă.

Comandaţi prin telefon, fax, e-mail sau scrieţi la: Editura Casa Cărţii O. P. 2, C. P. 30 410670 Oradea Tel./Fax: 0259-469057; Tel.: 0359-800761; 0728-874975; E-mail: comenzi@ecasacartii.ro www.ecasacartii.ro Atenţie: Informaţiile despre materiale şi preţuri sunt prezentate sub rezerva greşelilor de tipar.

32

Catalog Casa Cărţii  

Oferta de carte a editurii Casa Cărţii pentru aprilie-octombrie 2013.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you