Page 1

GUÍA PARIS 1r Dia ( matí ) Començem a les 9:00 del matí, el nostre recorregut desde Gare du Nord fins al Museu del Louvre. Tot aquest recorregut són 2.8 Km i 36 minuts a peu. Llavors arribarem a les 9:36 al Louvre, i com el horari d’entrada és a les 9:00 ens trobarem les portes obertes. I l’entrada són 9,50€, però en la pagina oficial del museu posa que els menors de 18 són gratuïts.


GARE DU NORD

MUSEU DEL LOUVRE


1r Dia ( tarda ) Desprès d’haver visitat el Louvre per el matí anem al Arc de Triomf (del A al B). Tot aquest recorregut són 3.5 Km i 44 minuts a peu.


Desprès farem un altre recorregut que seria desde l’Arc de Triomf fins a la Torre Eiffel (del B al C). Tot aquest recorregut són 2.1 Km i 26minuts a peu. A part de visitar la Torr Eiffel també pots donar una volta per el Parc de Mars. L’entrada a la Torre Eiffel poden ser dos ja que nosaltres som joves tenim més descompte en el preu. Una entrada és de 6.60€ si nomes vols pujar fins la 2ª planta i l’altre són 11.80€ si vols pujar fins a la part superior. També una cosa ha destacar és que la visita a la Torre Eiffel és per la tarda/nit pots veure les llums i quedar-te fins a les 22:30 (que és l’ultima pujada de l’ascensor). I veure tot Paris il·luminat.

ARC DE TRIUMF


TORRE EIFFEL


2n Dia ( matí ) Aquest recorregut ho farem desde Gare du Nord fins a la Catedral de Notre-Dame. Que tot aquest recorregut són 3.3 Km 41 minuts a peu fins arribar. L’entrada a la catedral és gratis a no ser que vulguis entrar a la torre que són 7€, però també tens que


tenir en compte de que si ets menor de 18 anys és gratis l’entrada i els horaris d’entrada són de 7:45 a 16:45.

CATEDRAL DE NOTRE-DAME


Guía Paris  
Guía Paris  

Guía de Parias de dos dias y una tarde.

Advertisement