Page 1


Sofie og hendes lillebror Simon leger i haven sammen, de gynger, og løber rundt. Sofie får den ide at de skal klatre op i det store blomme træ, men Simon er ikke helt med på ideen, men Sofie får ham alligevel logget med op i træet.


Sofie og Simon sidder oppe i træet og hygger sig, men Sofie vil helt ud til kanten af den store gren, så hun kravler derud, selvom Simon siger at det bare går galt, hvis hun kravler derud. Sofie gider ikke hører på Simon, så hun kravler ud på den store gren, men inden hun når ud på grenen, glider hun og falder ned på maven. Simon skynder sig ned til hende, Sofie begynder at græde.


Simon skynder sig ind til mor og far, han siger de skal skynde sig ud, fordi Sofie er faldet ned af træet. Mor og far løber ud i haven, så tager far rundt om Sofie, og bærer hende ind i stuen. Far kan godt se den er helt gal med Sofies arm, han tror den er brækket, men mor ser på Sofies fod, og hun siger at foden også ser helt forkert ud. Far bærer Sofie ud i bilen, og mor ringer efter mormor så Simon, ikke skal med på skadestuen, mormor kommer med det samme. Far, mor og Sofie kører på skadestuen.


De kommer på skadestuen, der kommer en læge og ser på Sofie, han siger at Sofie skal til røntgen med det samme, for foden og armen ser helt forkert ud. Og Sofie har også meget ondt i foden og armen.


De sidder og venter i et stykke tid, så bliver Sofie lagt i en seng, så kommer der en mand og kører Sofie til røntgen. Mor og far følger med, men de må ikke komme med ind til røntgen, Sofie vil godt have mor med så Sofie bliver lidt ked af det, men du er rigtig sej siger hende damen der skal tage Sofies røntgen billeder. Det tager ikke særlig lang tid før at Sofie er færdig med at tage røntgen billeder.

Sofie, far og mor kommer tilbage til skadestuen, og de sidder lidt tid og venter, der er rigtig mange på skadestuen i dag synes Sofie, Så kommer lægen og kalder Sofie, mor og far ind til lægen, ja Sofie, siger lægen, du har brækket armen og kraftig forstuvet din fod. Du har været heldig med din fod ikke også er brækket. Men det føles som om at den er brækket, for en forstuvning gør


mindst ligeså ondt som en brækket fod.

Der kommer en sygeplejeske ind til Sofie, hun skal give Sofie gips på, og foden skal kun have et støtte bind på. Sofie synes at sygeplejersken er rigtig sød, hvis Sofie fortæller at det gør ondt så holder hun en lille pause. Da Sofie er færdig med at få gips på, synes de hun har været rigtig sej på skadestuen, så hun får en plastisk handske med hjem til både hende selv og Simon, den puster sygeplejersken lidt luft i så det ligner et yver. Sofie synes det er rigtig sjovt, så hun kan ikke lade vær med at grine.


Hjemme sidder Simon og mormor og venter på at Sofie, mor og far kommer hjem. Simon har været rigtig ked af det, fordi han ikke vidste hvad der var sket med Sofie, og det er jo hans storesøster. Sofie kommer humpende ind af døren, og Simon kommer løbende ud i gangen, da han hører bilen i gården. Han ser Sofie med det samme, og kigger underligt på hende, og siger så ”Sofie du er en klovn” .Simon ved godt hvad der er sket med Sofie, han kan se gipsen på hendes arm, og støtte bindet på foden. Mormor er også glad for at de er hjemme igen.


Sofie synes det er øv at hun skal vÌre hjemme i en uge, men efter den uge glÌder hun sig til at komme i skole igen.

Sofie og hendes lillebror simon leger i haven sammen  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you