Page 1

CBMagazine La revista de Carol Bruguera · Tardor/Hivern 2011-2012 · Otoño/Invierno 2011-2012 · Autumn/Winter 2011-2012 · Exemplar gratuït

CBMagazine Tardor Hivern 2011 2012

www. carolbruguera. com


Carol Bruguera

– 02 –

Perruqueries/Peluquerías/Hair shop

50 anys enamorats de la perruqueria Algunes dates conviden a la reflexió. La història pot semblar llarga o curta segons els ulls amb què es mira. Si pensem en els inicis de l’empresa amb la Dolors Bruguera fa 50 anys i en la posterior incorporació del seu marit Cinto Carol, i més tard de tres dels quatre fills que van tenir, tot queda molt llunyà. Si, en canvi, pensem en aquell “do de gents” del tracte proper, fins i tot casolà, o aquell “saber fer” del coneixement de l’ofici, si pensem en les ganes de conèixer gent i de millora constant... Si pensem en tot això que forma part d’una manera d’entendre la vida i que s’ha transmès fins avui dia de forma gairebé impecable, tot queda molt proper.   Moltes vegades hem hagut d’escoltar que els últims anys han estat la clau de Carol Bruguera. Siguem realistes: no hi ha hagut cap etapa o cap persona ni més ni menys important que l’altra, sinó que totes les etapes i persones han estat vitals i imprescindibles perquè Carol Bruguera sigui el que és avui.   Creiem sincerament que els valors han estat i són els millors companys de viatge. Podríem destacarne tres de simples: les ganes de fer i treballar, el fet de creure en les persones i l’amor per la perruqueria.

Hem cregut sempre en els nostres col·laboradors i som pioners des de fa molts anys en temes clau com la conciliació d’horaris. Hem cregut sempre en els nostres clients, i tot el que hem fet és per ells, per donar-los el millor servei. De fet, tant uns com els altres, tant els col·laboradors com els clients, són la base principal del nostre dia a dia: uns practiquen aquest art que tant ens apassiona com és el fet de posar guapa la gent, i els altres en són la font d’inspiració. El temps ha passat, però algunes coses no han canviat tant. Les persones continuem sent persones, i els grans valors d’abans continuen sent els més vàlids actualment. Qui estima la seva professió, en el nostre cas aquest art que en diem perruqueria, ho transmet amb les mans ara tan bé com abans.   Si haguéssim de resumir els 50 anys de Carol Bruguera en una frase, seria aquesta: Després de 50 anys continuem enamorats de la perruqueria i dels nostres clients.

Nou saló al centre d’Igualada. Ja som 20 salons

Carol Bruguera amb els més petits

Susana Moreno, finalista del concurs Style Masters

Des del mes d’octubre, a Carol Bruguera disposem d’un nou saló al centre d’Igualada, concretament al c/ Santa Caterina, 55. Aquest obertura ens fa especial il·lusió, ja que es tracta del nostre primer saló a la comarca de l’Anoia i del vintè a tot Catalunya.

A Carol Bruguera reciclem els estris de perruqueria per convertir-los en joguines. Traiem els motors, els endolls, tot allò amb què els nens es podrien fer mal i ho donem a escoles bressol i escoles de primària. Donem una segona vida als objectes que ja no podem utilitzar. Des de sempre hem apostat per la canalla, intentat que els nens es diverteixin en el mateix moment que entren als nostres salons. Tenim una zona específica per a ells, amb diferents jocs i una pissarra per dibuixar, un quadern infantil amb diferents activitats, globus que poden decorar ells mateixos… Tot perquè la visita a les nostres perruqueries sigui més que un tall de cabells.

La Susana Moreno, cap de saló de Carol Bruguera Torelló, va quedar finalista del concurs Style Masters organitzat per Revlon Professional. Els membres del jurat van seleccionar sis perruquers de l’Estat espanyol que, juntament amb finalistes d’altres països, van participar en la final que es va celebrar el 8 de maig a Amsterdam.

El nostre objectiu és seguir ampliant i millorant la nostra oferta de salons per tal d’oferir-te un servei cada vegada més proper. Més informació sobre els nostres salons: www.carolbruguera.com/salons

El projecte Style Masters de Revlon Professional va ser creat per capacitar els perruquers, per defensar el valor artístic de la perruqueria i per descobrir i donar suport a nous talents.


– 03 –

Carol Bruguera

Perruqueries/Peluquerías/Hair shop

Pentinant The Brandery. Carol Bruguera participa en una nova edició de la fira de moda urbana de Barcelona

L’edició estiuenca de The Brandery, el nou hot spot de la moda urbana de Barcelona, va tenir lloc a Barcelona els dies 13, 14 i 15 de juliol. La fira s’ha convertit ja en un punt de trobada imprescindible per als professionals de la moda, el disseny, la música i la creativitat. En aquesta edició, l’equip de Carol Bruguera va tornar a ser present al saló el dia 13 de juliol. Gràcies a la col·laboració amb Redken, marca de productes de perruqueria d’alta gamma, els professionals de Carol Bruguera van ser els

encarregats dels estilismes de The Brandery Catwalk, la passarel·la de la fira, que és sens dubte un dels espais més atractius i concorreguts del saló. Durant tot el dimecres, l’equip de Carol Bruguera es va encarregar de la perruqueria i el maquillatge de la passarel·la, per on van desfilar marques de roba i complements com Camomilla, Amy Gee, Zu Elements i Superdry, entre d’altres.

Noves webs de Bodymims i l’Escola Taller

Aconsegueix el teu canvi d’imatge a través de Rac 1

Els nostres clients, els millors models

Després de presentar la nova pàgina web de Carol Bruguera, en els darrer mesos hem estrenat també les webs de Bodymims i l’Escola Taller. La filosofia ha sigut la mateixa: apostar per un format completament obert a la participació dels usuaris i connectat en tot moment amb les xarxes socials. A les noves webs de Bodymims i l’Escola Taller no només hi trobareu tota la informació sobre serveis i horaris, sinó que podreu seguir l’actualitat a través d’un blog especialitzat i deixar-hi els vostres comentaris i opinions.

Des de fa anys, a Carol Bruguera col·laborem amb el programa “Tot és possible” de RAC1. El magazín, que presenta cada dia la periodista Elisenda Camps, sorteja mensualment un canvi d’imatge en un dels 20 salons Carol Bruguera que hi ha arreu de Catalunya.

A Carol Bruguera des de sempre hem confiat en vosaltres, els nostres clients, per ser la imatge de les noves col·leccions. Aquesta temporada vam obrir una convocatòria a través de Facebook amb el lema “Somriu i sigues la propera imatge de Carol Bruguera”.

Els nostres estilistes també participen regularment en el programa, presentant les últimes tendències i els nous productes de la temporada. Si encara no coneixes el programa, pots seguir-lo cada dia de 14.30 a 16.00 h a RAC1.

La campanya ha estat tot un èxit, ja que hem rebut més de 75 fotos. Moltes gràcies a tots per haver-hi participat! Molt aviat descobrireu qui han estat els seleccionats. Només heu d’estar atents a les fotografies de la propera temporada!

www.escolataller.com www.bodymims.com


HI HAVIA UNA VEGADA...

UN ESPECTACLE ÚNIC DE PERRUQUERIA


Carol Bruguera

–5–

Perruqueries/Peluquerías/Hair shop

Stories, quan la perruqueria és pura fantasia. Carol Bruguera presenta el seu tercer espectacle de perruqueria per a Revlon Professional

El dia 27 de juny, a Carol Bruguera vam presentar el nostre tercer espectacle de perruqueria, Stories, a la sala Bikini de Barcelona. Stories és un espectacle inspirat en el món dels contes. Un món oníric i ple de fantasia, però reinventat i portat als nostres dies. La posada en escena, dirigida pel coreògraf Roberto G. Alonso, va combinar la dansa, l’humor i la perruqueria per crear un espectacle únic i desbordant d’imaginació.

Els diferents pentinats que apareixen a Stories són autèntiques obres d’artesania, que amaguen al darrere incomptables hores de treball i molt d’ofici. L’espectacle, organitzat per encàrrec de Revlon Professional, va ser un èxit de públic: més de 500 professionals del sector de la perruqueria i la imatge van assistir a la sala Bikini per veure les últimes creacions i demostracions en directe de l’equip de Carol Bruguera. Aquesta és la tercera ocasió en què Carol Bruguera col·labora amb Revlon Professional. Els seus dos anteriors espectacles, Burlesque i Love Victims, es van presentar també a Barcelona, a la sala Luz de Gas i a Razzmatazz respectivament.


Carol Bruguera

1 director/coreògraf, 8 ballarins, 35 perruquers/estilistes, 38 kg de cabell de fibra, 24 pots de laca, 15 esprais de color, 57 metres de filferro, 1.500 agulles invisibles, 50 metres de goma de cordó, 180 m3 d’heli, 300 globus transparents, 82 hores d’assaig, 20 ungles trencades... I molta passió per la perruqueria!

–6–

Perruqueries/Peluquerías/Hair shop

Entrevistem en Mia Carol, responsable del projecte D’on sorgeix la idea de crear Stories? De la trobada entre les 3 parts implicades, perruquers i ballarins, coreògraf i el nostre equip de creatius, per buscar una excusa, un fil conductor, un projecte... algun element prou engrescador com per donar vida i molt joc a totes les parts per poder crear sense masses límits. Els pentinats de Stories podrien fer-se en un saló de perruqueria? No, però sí. En realitat gairebé tots s’han fet majoritàriament o en gran part en un saló de perruqueria i, per tant, sí. Però evidentment no es poden fer en un sol dia, ni tampoc són per portar un dia de cada dia, ni tan sols en una festa convencional. Són “pentinats” expressament fets i pensats per donar espectacle. Quant temps cal per preparar un espectacle com Stories? Aproximadament uns 5 mesos de treball intens en hores extres que cal compaginar amb la feina habitual. Quina ha estat la part més difícil de tot el projecte? El finançament, sens dubte. I un cop resolt aquest, el segon en ordre de dificultat és la coordinació de dos grups d’egos, com són els perruquers/maquilladors i els ballarins, cap a un únic objectiu comú. Però s’ha de dir també que, al mateix temps, és la part més gratificant en veure de què són capaços junts.


Carol Bruguera

Qui s’ha encarregat de dissenyar i confeccionar els diferents pentinats? No hi ha un encarregat o responsable ni del disseny ni de la confecció. Cadascun dels perruquers a nivell individual presenta les seves propostes de disseny i també d’execució en funció del paper que li correspon, llavors es debat amb la resta del grup, per descomptat inclòs també el coreògraf, responsable de l’attrezzo i el ballarí que la portarà a l’escenari. Pel que fa a la confecció, és molta feina i normalment és un treball en equip de varis perruquers liderat pel mateix perruquer que l’haurà d’exposar en escena. Els perruquers formen part de la coreografia. Va costar gaire convence’ls perquè ballessin al costat de professionals de la dansa? No, al contrari, ser ballarí per un dia és un repte que fa molt de respecte, però al mateix temps els encanta. Una altra història és aconseguir fer-ho bé perquè quedi un conjunt homogeni, però amb treball i moltes ganes s’aconsegueix. Com valoreu la reacció del públic? Excel·lent, un 10. Hi ha un sponsor i això el fa exclusiu només per perruquers, un públic molt més crític i expert en el que fem. Però si ho fas bé, també és molt més agraït. El nostre és un format d’espectacle en què no saps qui és perruquer ni qui no, ni tampoc no pots preveure què passarà, és una distracció intensa que no deixa indiferent. Més d’un 90% repeteixen, i rebem molts inputs al llarg de l’any demanant quan i com serà el proper. Això satisfà molt

–7–

Perruqueries/Peluquerías/Hair shop

i empeny a tornar-hi. La llàstima és no poder reproduir-ho al client, però per sort, encara que no és el mateix viure que veure, per Internet es poden mirar algunes imatges i vídeos. Quin balanç feu de tota l’experiència? És molta feina, que a més no es cobra, i molta en hores de vespre que s’han de treure de la família o del lleure, i per si fos poc amb desplaçaments de nit. Però el balanç a nivell personal és molt positiu: veure que agrada moltíssim i, si hi sumem la satisfacció de tots els que hi intervenen, més la del públic en el moment, no té preu. És quelcom únic, màgic.

Visita CarolBruguera.com per veure totes les fotografies i vídeos de l’espectacle


UN TALL, TRES PENTINATS

TARDOR/HIVERN 2011/2012

Laura/Torell贸/Clienta n. 38472


–1 3 ll, ta s– at in nt pe

1/3 – Un pentinat mig recollit que fusiona un estil original i sorprenent amb una cabellera frisada i voluminosa.


–1 3 ll, ta s– at in nt pe 2/3 – Elegant i sofisticat, aquest recollit sencer deixa el clatell completament al descobert, estilitzant la figura i aportant un toc de glamur.


–1 3 ll, ta s– at in nt pe

3/3 – Un estil fresc i informal, però molt acurat, amb els cabells deixats anar, que busca el detall en les ondulacions de les puntes.


Carol Bruguera

– 012 –

Perruqueries/Peluquerías/Hair shop

Tornen els tons coure: els colors càlids marquen la tendència de la propera temporada

Elegants, subtils i naturals. Monyos i recollits per a tot tipus d’ocasions

Durant les darreres temporades, hem vist com predominaven els colors neutres i les tonalitats més clàssiques. Després d’un temps en què la naturalitat i la sobrietat han estat les notes dominants, arriben propostes més divertides i atípiques.

Cada temporada que passa, els recollits es tornen més subtils, naturals i desenfadats, agafant un aire més casual i portable. Això no vol dir que no estiguin ben estructurats i treballats. Al contrari: el recollit és sens dubte una de les tècniques més creatives i elaborades.

La tendència d’aquesta tardor-hivern és donar calidesa als colors i potenciar-los, aclarint els cabells i buscant gammes i tonalitats menys habituals.

Un dels principals avantatges dels recollits és que són molt afavoridors i ens ajuden a estilitzar la figura, de manera que són una aposta segura per aconseguir un look especial o donar un toc elegant i sofisticat a la nostra imatge.

En primer lloc, hem de destacar els colors càlids com el coure. I és que probablement els tons coure seran els més buscats durant aquesta propera temporada d’hivern. El cabell anirà passant de tons marrons molt naturals a coures amb més vida.

Jugant en tot moment amb els contrastos, en una mateixa cabellera barrejarem fins a tres tonalitats d’un mateix coure per donar-li més naturalitat. Els rossos seran tremendament clars, sempre amb tons daurats per afavorir més la dona i aportar més llum a la cara. Continuarem arrossegant encara la tendència de l’estiu amb puntes desgastades i més clares que l’arrel. Hem de recordar també que, tal com passa amb totes les modes, l’única norma és que tot s’hi val mentre t’afavoreixi. Per això és important deixarnos assessorar per un estilista, que ens ajudarà a escollir un color que sigui actual i al mateix temps sigui adequat per al nostre to de pell i tipus de cabell.

Els recollits destaquen per la seva enorme versatilitat: s’adapten a tot tipus d’estils i són adequats per a qualsevol ocasió. Una de les tendències de la temporada pel que fa als recollits consisteix a incorporar diferents tipus de trenats: trenes d’arrel frontals, trenes de quatre caps, als costats, a la nuca, o fins i tot trenes postisses. Tot això es pot combinar amb rissos vaporosos, per aconseguir més volum, o amb textures crespades o frisades, per donar un aire més atrevit. El nostre estilista és qui millor ens pot assessorar a l’hora d’escollir el recollit més adequat per a cada esdeveniment: des d’un tupè neo rocker o unes puntes disparades, passant per un monyo senzill i elegant, fins a un recollit sofisticat i avantguardista amb tocs punk.

La febre dels complements Postissos, clips, diademes, turbants, agulles... Els complements són els nostres grans aliats per donar un toc de color i customitzar el nostre recollit o monyo per a cada ocasió. Es tracta d’una manera ràpida i senzilla de reinventar el nostre look. Qualsevol accessori és vàlid: només cal una mica d’imaginació.


Carol Bruguera

– 13 –

Perruqueries/Peluquerías/Hair shop

Busquem els millors perruquers! Horari intensiu/ Expectatives de futur/ Les millors condicions/ Envia’ns el teu currículum! Descomptes especials 1r tall nadons gratuït/ 20% + de 60 anys/ 10% per la compra de 2 productes/ 25% en bijuteria i complements/


Carol Bruguera

Perruqueries/Peluquerías/Hair shop

Rentar, tallar, assecar... i compartir! A Carol Bruguera apostem per les tecnologies 2.0

Aquests últims anys s’ha parlat molt de les xarxes socials i les tecnologies 2.0: des del Facebook i el Twitter fins a les tablets i els smartphones. Més enllà de les qüestions tècniques i dels anglicismes, el terme “Web 2.0” significa bàsicament compartir: compartir informació, intercanviar opinions i formar part d’una gran comunitat virtual. A Carol Bruguera creiem que Internet i les xarxes socials ens ofereixen la possibilitat de donar un millor servei. Mai no havíem tingut tantes eines per estar

en contacte amb els nostres clients, per informar-los de tot el que fem i per conèixer les seves opinions. A continuació us presentem alguns dels canals que hem posat en marxa des de Carol Bruguera per treure partit de les noves tecnologies. Us convidem a descobrir en què consisteix cadascuna d’aquestes aplicacions i quins avantatges ens pot oferir. I, si encara no les coneixíeu, us animem a provar-les i formar part del món 2.0.

Facebook

Blog

Newsletter

Amb més de 600 milions d’usuaris l’any 2011, Facebook és probablement la xarxa social més important del món. A Carol Bruguera tenim la nostra pròpia pàgina a Facebook, des d’on podreu seguir totes les nostres novetats, participar en les nostres promocions i fer-nos qualsevol pregunta. El pròxim cop que ens visitis, no oblidis fer clic a “M’agrada!”.

Un blog és un lloc web on periòdicament es publiquen articles i que permet la participació dels lectors a través de comentaris. A través del blog de Carol Bruguera, et volem tenir informat de l’actualitat del sector, dels nous productes i les últimes tendències, de curiositats i notícies relacionades amb el món de la perruqueria... Esperem els teus comentaris!

Una newsletter és senzillament un butlletí informatiu en format electrònic que es distribueix habitualment per e-mail, amb l’avantatge de ser més ecològic (no gastem gens de paper) i molt més ràpid (arriba immediatament al teu compte de correu). Si vols rebre les nostres newsletters mensuals, entra a la nostra web i subscriu-te!

www.facebook.com/CarolBruguera

www.carolbruguera.com/blog/

www.carolbruguera.com

Streaming Youtube i Vimeo

Foursquare

RSS

Youtube i Vimeo són les dues plataformes més utilitzades per compartir vídeos. Youtube és un servei molt més popular i disposa d’una gran varietat de continguts audiovisuals per a tots els públics, mentre que Vimeo està orientat a un audiència més professional. Podeu entrar als nostres canals de Youtube i Vimeo per veure els nostres espectacles de perruqueria.

La popularització dels telèfons intel·ligents o smartphones ha fet que sigui possible estar connectats a Internet en tot moment i des de qualsevol lloc. Foursquare és una aplicació que ens permet compartir on som amb els nostres amics i guanyar punts pel simple fet de descobrir nous llocs. Si ets usuari d’aquest servei, ara ja pots fer un check-in quan vinguis a un dels nostres salons.

La manera més senzilla de seguir un blog o una pàgina web és subscriure’s al seu canal RSS. D’aquesta manera rebràs automàticament les últimes notícies i publicacions al teu lector sense necessitat d’entrar a la pàgina web. Si vols seguir l’actualitat de Carol Bruguera, et recomanem que et subscriguis al nostre canal RSS fent clic al botó que trobaràs a la nostra web.

www.youtube.com/carolbruguera www.vimeo.com/carolbruguera

www. foursquare.com

www.carolbruguera.com


– 015 –

Carol Bruguera

Perruqueries/Peluquerías/Hair shop

Cada setmana, trobaràs 2 noves entrades al blog de carolbruguera.com

Petit homenatge a Amy Winehouse

Charlie le Mindu L’estilista preferit de Lady Gaga

!

!

So Yoon Lym Pintures inspirades en els trenats afro

Blog

Ens agradaria descobrir-vos l’estilista Charlie le Mindu, un francès de 24 anys resident a Londres que ha aconseguit fer-se un nom propi en el món de la moda i convertir-se en un referent de les passarel·les internacionals. La clau ha estat no deixar indiferent amb els seus pentinats i amb les seves extravagants perruques. De fet va ser l’home que va causar més polèmica a la London Fashion Week, tant pels seus pentinats com perquè va presentar les models nues. Entre les seves clientes compta amb Lady Gaga, un personatge tan extravagant com ell.

El fotògraf novaiorquès Ty Cole, conegut pel seu treball a MTV, ESPN Magazine i Saatchi & Saatchi, ha fet una sèrie de fotos on combina els cabells, els nus i la fotografia en moviment. En concret fotografia els models d’esquena mentre els seus cabells volen cap amunt. El resultat és un moviment dinàmic i energètic, difícil de reproduir en foto.

www.charlielemindu.com/mag

www.tycole.com

Cadires PrettyPretty

Barrets made by Philip Treacy

!

!

Blog

Volem compartir amb vosaltres uns quadres impressionants que a simple vista semblen fotos. La sèrie s’inspira en els anys que l’autora, la So Yoon Lym, va passar donant classes en diferents instituts d’Estats Units, on va tenir contacte amb molts alumnes afroamericans. L’artista els demanava fotos dels seus pentinats per després poder-los reproduir amb llapis. El que la va sorprendre més és que, quan els preguntava qui havia fet aquells pentinats, la majoria responia que algun membre de la seva família. Visiteu el nostre blog per veure més imatges d’aquesta artista tan singular. www.soyoonlym.com

!

Blog

Blog

La cantant i compositora anglesa Amy Winehouse va morir el dia 23 de juliol al seu apartament de Londres. Coneguda musicalment per fer ressorgir el soul i per les seves mescles musicals de diversos gèneres, inclosos el jazz, R&B, rock & roll i ska, la seva mort va ser una de les grans notícies de l’estiu. Des del blog de Carol Bruguera li vam voler retre homenatge a través d’una petita selecció de fotografies. Amb una estètica molt poderosa, Amy Winehouse va popularitzar arreu del món la moda retro: estampats, sabates de taló (peep toe shoes), vestits impossibles i el seu característic recollit cardat.

Ty Cole Cabell en moviment

!

Blog

Blog

On preferiries seure? Sobre una rossa, una morena o una castanya? Encara que sembli estrany, ara és possible amb les cadires dissenyades per Dejana Kabiljo de la col·lecció PrettyPretty. Dejana Kabiljo és una dissenyadora australiana que realitza objectes desitjables amb petits tocs fetitxistes i compulsius. A més li agrada molt experimentar amb els materials. Es nota, oi?

Philip Treacy va començar la seva carrera al soterrani de la casa d’Isabella Blow, important dama anglesa, gràcies a l’afició que compartien tots dos pels barrets. El primer barret que va dissenyar per a Chanel, una gàbia d’ocells, va ser fotografiat per Patrick Demarchelier i va ser portada del Vogue anglès. Actualment treballa pels millors dissenyadors internacionals: Valentino, Versace, Givenchy, Alexander McQueen, etc. I fins i tot han arribat a exposar els seus treballs al Metropolitan de Nova York i a la Biennal de Florència.

www.kabiljo.com

www.philiptreacy.co.uk


e d l a g e r k c a p ! u a o r e N u g u r B l o r Ca

#2 TRIA EL XEC PER L’IMPORT O SERVEI QUE DESITGIS

#1 ESCULL ENTRE ELS DIFERENTS DISSENYS

#3 TRIA EL MISSATGE QUE MÉS T’AGRADI

DEMANA’L A LA TEVA PERRUQUERIA HABITUAL!

Perruqueries/Peluquerías/ Hair Shop/

Vic/ Rbla. Passeig, 55/ 938 863 837 Folch i Torres, 22/ 938 894 584 Bisbe Morgades, 34/ 938 833 623 Rambla Hospital, 27/ 938 832 555

Granollers/ C. Ricomà, 36/ 938 708 776 Pl. Catalunya, 1/ 938 794 016

Manlleu/ C. Sant Jordi, 10/ 938 512 439

Ripoll/ Pl. Nova, 3/ 972 714 038

Mollet/ C. del Mercat, 3/ 935 704 269 Caldes de Montbui/ C. del Forn, 29/ 938 665 218

La Garriga/ C. dels Banys, 34/ 938 612 712

Olot/ C. Sant Ferriol, 12/ 972 112 847

! Nou

Torelló/ C. del Pont, 35/ 938 593 954

Atenció al client/ 93 883 42 42 info@carolbruguera.com

Barcelona/ C. Pau Claris, 136/ 934 872 772 Pl. Rovira i Trias, 5/ 932 102 836 C. Calàbria, 207/ 934 192 085

Manresa/ Passeig Pere III, 87/ 938 757 711 Crta. de Vic, 25/ 938 723 019 Berga/ Pg. de la Indústria 52/ 938 222 767

Igualada/ C. Santa Caterina, 55/ 931 160 794

+ Informació Google maps i webcams a: www. carolbruguera. com

CB Magazine #2 A/W-2011/2012  

CB Magazine #2 Tardor/Hivern 2011/2012 Otoño/Invierno 2011/2012 Autum/Winter 2011/2012 Recull la teva revista gratuita als nostres salons