Page 1

INS TORRAS I BAGES

SANT JORDI www.bookcrossing-spain.com

Bookcrossing El Bookcrossing és un moviment que va néixer l'abril de 2001 als Estats Units amb la voluntat de convertir el món en una biblioteca global. El Bookcrossing està vinculat a fomentar la lectura. Promou que es deixin llibres en llocs públics (una cafeteria, el banc d'un parc, un caixer autòmatic...) formant un club anònim de lectors que comparteixen gratuïtament la seva afició per la literatura amb el propòsit que cada cop se sumin més persones a la cadena lectora. El llibre entra en aquest circuit quan una persona (un bookcrosser) li posa una etiqueta per tal que es pugui identificar i el deixa en un lloc públic alliberant-lo. Un cop alliberat, cal informar al web (www.bookcrossing-spain.com) de la ubicació del llibre per tal que altres persones el trobin, l'agafin, el llegeixin i el tornin a deixar.

Les 3 “r” del bookcrossing: • Read (Llegeix) un bon llibre (això ja ho saps fer) • Register (Registra’l) al web (amb els teus comentaris), aconsegueix un BCID (Número d’IDentificació BookCrossing ), y etiqueta el llibre • Release (allibera’l) per que el llegeixi una altra persona (dona’l a un amic, deixa’l en un banc del parc, "oblida’l" en una cafetería, etc.), y et serà notificat vía email cada cop que algú faci una entrada en el diari d’aquell llibre. • I si escrius Notes d’alliberació sobre el llibre, altres poden anar a Caçar i intentar trobar-l’ho!

ORGANITZACIÓ: COMISSIÓ SANT JORDI AL TORRAS!


INS TORRAS I BAGES

SANT JORDI

Bookcrossing T’agraden els llibres i no en pots comprar?

Porta els llibres que ja hagis llegit i que vulguis alliberar. El dia de Sant Jordi els intercanviarem, els alliberarem, els repartirem. Comencem una cadena lectora al nostre institut!

Tens llibres oblidats pel racons de casa teva? data: 23 de abril 2010 lloc: INS TORRAS I BAGES Hora: 9-14 Contacte: Carme Roig i alumnes de 4tB i 2n A "A book is not only a friend, it makes friends for you. When you have possessed a book with mind and spirit, you are enriched. But when you pass it on you are enriched threefold." Henry Miller

ORGANITZACIÓ: COMISSIÓ SANT JORDI AL TORRAS!

bookcrossing explicació  

explico què és el bookcrossing

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you