Page 1

Projecte Història : Edat Antiga

FENICIA

pobles que fan comerç maritím

FENÍC IA Fenicia es va situar a la costa oriental Fenicia va existir cap al 1.100 a.C quant va començar a fer comerç pel mediterrani arriben a la Península Iberica i funden diverses còlonies , la més important Gadir (avui es càdis)

Son especialistas en el cultiu del papir, i en el treball del vidre i tenien un alfabet propi. Va estar a la vora del Mar Mediterrania. Eren molt bons en el comerç de fet eren els senyors del comerç. Vivien en pobles. Avenços tecnologics eines transports: Van inventar el ancle. Economia com obtenien l´aliment ila riquesa: Obtenien l´aliment i la riquesa venent objectes. Avenços tecnologics: Els vaixeis anaven amb vela i rems perque encara no havien ni fet ni construit ningun motor

5è A Primària curs 2011-10

Isaac Moriano, Quim Moreno


Projecte Història : Edat Antiga

FENICIA

Els

fenicis no tenien grans territoris ni imperis politics ni tampoc grans ciutats pero també eren els seyors del comerç. Pero els fenicis el color purpura era el color del poder i de la riqueza i en la seva epoca benien la telas tenyides per molts diners. Els fenicis eren molt supersticiosos, temien als espiritus malignes, i per aixo per asustar a un fenici el que més els asuste es una mascara d´un dimoni riense i les mascares estaven fetes de terrecota.

Aquesta imatge es sobre l´ alfabet fenici.

Ja que

Fenicia va ser un poble colonitzador van fundar moltes colonies una de les més grans i de les més importants va ser Cartago la seva importancia estava construida en que 5è A Primària curs 2011-10

Isaac Moriano, Quim Moreno


Projecte Història : Edat Antiga

FENICIA

eren uns grans comerciants i es van independitzar de Fenicia. Fenicia va ser un gran estat Per inventar el treball de vidre Hyalmar Blixen era el deu mes poderos en el que creia fenicia en occident s´anomena deu derivat, i tots els altres deus menors de poder s´anomenen que formen part del cos unit.

Aquesta moneda es una moneda de Fenicia .

Aquest vaixell es un vaixell de Fenicia 5è A Primària curs 2011-10

Isaac Moriano, Quim Moreno


Projecte Història : Edat Antiga

5è A Primària curs 2011-10

FENICIA

Isaac Moriano, Quim Moreno

Fenicia  

Treball realitzat per alumnes de 5ºe A de l'escola Folch i Torres

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you