Page 1

English day


creació del video Primer vam escollir entre tots una canço. Al final vem elegir la canço trumpets. Vam fer grups i cadascú va fer una lletra diferent. I vam escollir la que ens agradava més. A les hores del pati vem fer la coreografia, a la classe.


Activitats English day Hi havien aquestes següents: Stop the clook: consisteix que et diuen una lletra i tens que posar el menjar etc. que comenci per aquella lletra que t´han dit. Handman: consisteix en posar ralletes i la gent va dient lletres fins encertar la paraula. Pasword: Tens que dir sinònims d´aquella paraula indicada. Hangercheif: consistia que et deien una cosa i si deien la cosa que ta tocat vas corren i agafas un mocador. Unscramble: consisteix en dos jugadors que estan formant paraulas a una pissarra de belcro. Theatre: Ens teniem que memoritza uns papers i actua. Jail: era la pressó et portaven si et portavas malament o no parlavas en anglés. Dvd: Vem veure els videos que cadascú va fer.


cloenda ( premis) Primer, qui va guanyar la mascota li van donar una caméra de fotos. I els monitors li van donar un trévol de galeta i una història de amor. I a nosaltres, ens van donar el dvd i una història.


Esperem que hos hagi agradat

English day  

presentación

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you