Page 1

HOSTALERIA

INTERIORISME

DISSENY DE PRODUCTE

GESTIÓ DEL DISSENY 360º

MOBILIARI PER A OFICINES

CUINES

STANDS PER A FIRES

IL·LUMINACIÓ

TRENDS OBJECTS GIRONA C/ Canonge Dorca, 7 17005 Girona T 972 20 15 75 design@trendsobjects.com www.trendsobjectsgirona.com

GESTIÓ INTEGRAL EN DISSENY


2

3

Trends Objects

5

Gestió del Disseny 360º Interiorisme Disseny de Producte Stands per a Fires Mobiliari per a Oficines Mampares Divisores Il·luminació Sostres Falsos Terres Tècnics Parquets i Moquetes Cortines Mobiliari per a la Llar Mobiliari per a Hostaleria Cuines

7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33

Instal·lacions

35


4

5

Trends Objects l’empresa

Trends Objects, marca registrada de Ingreda System S.L., neix sota la missió d’acostar els dissenyadors amb l’usuari final. Aprofitant l’amplia experiència de molts anys en el món del disseny, es crea com un concepte nou que engloba totes les necessitats per executar un projecte de manera integral. TO i el seu concepte 360º, permet controlar la gestió del disseny, des de la seva fase més primerenca fins al control de la seva execució. • TO STUDIO es l’àrea de l’empresa més conceptual, dedicada a projectar, crear tendència i orientar als clients cap a les millors solucions tècniques, practiques i estètiques. • TO SHOWROOM, l’exposició a Girona de les marques i fabricants que recomana TO Studio, 400 m2 de materials, mobiliari i complements.


6

7

Gestió del Disseny 360º augmenti la competitivitat de l’empresa DISSENY E MOC I MARK ETIN ONAL G

ER SP TGE OR I MA NA D I ORD

D IS CO SENY RPO RATIU

Y SEN DIS EB W

DESENVO LU DE PRO PAME N JEC TES T

IÓ RAC E N S GE ’IDEE D

EX

ECU PR O CIÓ D E JEC T ES

I IAR AT L I Z B M O A LIT N O PERS

La filosofia TO 360º, diferencia i aporta valor al client, al treballar de manera conjunta tots els professionals que intervindran en el projecte. Des de la fase del avantprojecte, fins a l’execució, es fa una gestió del disseny de manera integral, evitant així haver d’externalitzar serveis. A partir d’una idea inicial, es fa la planificació, es redacta l’avantprojecte per poder definir quins professionals de l’empresa hi hauran d’intervenir. Tant si cal interiorisme, disseny industrial, disseny gràfic o disseny web, TO 360º ho visualitza com una globalitat per que el conjunt resultant tingui sentit.


8

9

Interiorisme amb professionals col·legiats

TO Interiorisme integra professionals col·legiats amb un caràcter jove i dinàmic que mitjançant la seva experiència aconsegueixen crear espais atractius i pràctics. Aquest departament treballa conjuntament amb les altres divisions de l’empresa sota el criteri TO 360º per aconseguir la globalitat de l’entitat. S’ocupa de la planificació, disseny i execució de projectes d’interiorisme mitjançant les darreres tecnologies en 2D i 3D. Pel fet de treballar amb professionals col·legiats pel Col·legi de Dissenyadors d’Interiors de Catalunya, aportem una seguretat addicional al client a l’hora d’escollir Trends Objects per portar a terme el seu projecte d’interiorisme. Projectem tot tipus d’espais, vivendes, locals comercials o despatxos professionals, escollint tots els materials, colors, tèxtils, il·luminació, i disseny gràfic que més s’adaptin a les vostres necessitats.


10

11

Disseny de Producte

Stick Rebedor, disseny Trends Objects Studio

L’àrea de producte o personalitzat desenvolupa tasques: 1.

Conceptualització

2.

Estudis de tendències

3.

Direcció d’art

4.

Innovació

5.

Disseny Formal

6.

Disseny Funcional

7.

Desenvolupament tècnic

8.

Seguiment projecte

9.

Modelat digital

10.

Documentació 2D i 3D

11.

Gestió de prototips

de les

mobiliari següents

Marta, disseny Trends Objects Studio

Moltes vegades es fa imprescindible crear nous elements, per que s’integrin totalment en el conjunt de l’espai projectat.

Aarhus, disseny Trends Objects Studio

Com a dissenyadors de producte, creem mobiliari i objectes pels nostres projectes o sota encàrrec per fabricants de mobiliari o editors de disseny.

Stick Taula, disseny Trends Objects Studio

creem els nostres propis objectes


12

13

Stands per a Fires creem espais efímers

Ens encarreguem de crear una imatge moderna, corporativa i agradable dissenyant els espais efímers de la seva empresa (fires, presentacions, visites virtuals, etc.) Seguint la línia de la seva companyia dissenyem un espai pràctic i atractiu cuidant fins a l'últim detall, des del moment de la creació del projecte fins a la coordinació de la construcció. briefing client En la nostra primera visita amb el client, elaborem un briefing conjuntament, en el qual fem constar des de les necessitats espacials a tots els aspectes relacionats amb la seva imatge corporativa per elaborar el disseny més ajustat a tots els seus requeriments. disseny projecte El nostre equip de disseny elabora un projecte amb plànols, perspectives, animacions i escollint materials per presentar-lo al client i debatre conjuntament. projecte tècnic Un cop aprovat el projecte, el nostre departament tècnic elabora els plànols necessaris per a la construcció del mateix. producció Es realitzen i preparen totes les peces arquitectòniques i elements necessaris per a la construcció del projecte sota la supervisió dels nostres tècnics. muntatge Realitzem el muntatge sota supervisió de Tècnics col·legiats. lliurament Un dia abans de la inauguració del certamen lliurem els treballs als nostres clients. manteniment Realitzem manteniment durant els dies de l'esdeveniment. desmuntatge Un cop finalitzat el certamen realitzem el desmuntatge de l'esdeveniment.


14

15

Mobiliari per a Oficines amplia selecció de marques i fabricants

És una àrea d’empresa dedicada a la comercialització integral de mobiliari d'oficina i accessoris, estudiant acuradament les necessitats del client, avaluant les diferents solucions per optimitzar l'espai disponible i maximitzar les zones de treball, amb especial atenció a les àrees tècniques i les instal·lacions bàsiques per a un correcte funcionament. Així com els espais de treball posteriors. Ens dediquem a crear espais més confortables, més humans, espais on una planificació lògica és la base de la bona gestió i on el disseny té molt en compte la salut. Per aconseguir les solucions més apropiades als diferents clients, disposem d’ un equip de persones altament qualificades i col·laborem estretament amb grans proveïdors que ens permeten oferir un producte immillorable i d’alt nivell als nostres clients. En la nostre web trobaràs un resum dels nostres serveis, certificats de qualitat i exemples d'alguns dels principals projectes que hem desenvolupat en els últims anys.


16

17

Mampares Divisories disseny, planificació i instal·lació

Trends Objects Girona distribueix i crea espais únics en tancaments per a oficina. Noves mampares que fan un gir de 180 graus als tradicionals models de compartimentació estàtics i monòtons, oferint un sistema industrialitzat que aporta millores significatives en acústica. Trends Objects permet als prescriptors crear noves solucions de mampares a mida dels seus projectes. Disposa d'uns alçats amb un concepte visual diferent (model aleatori de panells i vidres) per trencar amb la rutina de les parets completament opaques o amb vidre. Les nostres mampares i panells també permeten incorporar la tecnologia LED en totes les seves variants, 100% integrada en el sistema de compartimentació. El sistema resol la possibilitat de realitzar tancaments de vidre corbats, oferint alternatives per crear nous espais i zones de transició (passadissos, zones privades, etc.).


18

19

Il·luminació millori l’experiència visual

A Trends Objects Girona donem solucions a les necessitats de cada client i els assessorem per solucionar qualsevol problema de il·luminació tant per a empreses com particulars. Amb experiència al sector, il·luminant tant interiors com exteriors, realitzem estudis lumínics amb els millors resultats. L'objectiu principal de l'empresa és oferir solucions eficients en il·luminació arquitectural tècnica i decorativa, tant per a aplicacions d'interior (llars, retail, contract, hospitals, centres comercials, naus industrials, etc.) com d'exterior (espais públics, zones residencials, façanes, etc).


20

21

Sostres Falsos permet millorar l’acústica de la seva oficina

Per què muntar sostres falsos? Un fals sostre o sostre registrable és un element constructiu que se situa a una certa distància del sostre original, es desenvolupa generalment mitjançant peces prefabricades que poden ser d'alumini, guix laminat, escaiola, acer, entre altres materials. Aquest tipus d'alternativa constructiva ofereix molts avantatges: • Muntatge senzill, econòmic i ràpid • Oculta totalment les instal·lacions elèctriques, les canonades, conductes de ventilació, etc. • Fàcil accessibilitat • Oculta defectes estructurals de l’edifici • Perdurabilitat • Reducció de l’alçada del sostre • Aïllant acústic i tèrmic


22

23

Terres Tècnics multiples solucions a la seva mida

Un terra tècnic elevat és un sistema que sorgeix de la necessitat d'ocultar el gran nombre d’instal·lacions que es troben en zones de treball. El terra tècnic és un paviment per a interiors i exteriors, compost de llosetes que descansen sobre pedestals metàl·lics o de PVC regulables en alçada. Aquest tipus de paviment que en molts aspectes potser similar a terra tradicional, a la vista al tacte i l'aparença. No obstant això, té algunes peculiaritats que fa que aquest tipus de terra es converteixi en una opció més que interessant per a les empreses: • El sistema de muntatge és ràpid i senzill. • Permet corregir desnivells a la superfície, gràcies als seus pedestals regulables. • Els materials amb què es fabriquen les rajoles són molt resistents al pas del temps i l'ús. En el cas que una rajola es deteriori es podrà substituir fàcilment per una altra. • Amaga i condueix ordenadament sota el paviment les instal·lacions elèctriques, de telefonia, aire condicionat. • Permet l'accés a les instal·lacions fàcilment. • Excel·lent resistència i reacció al foc sota assaigs de laboratori. • Alta resistència a la càrrega, permetent l'ús de sistemes pesats en tota la superfície. • Les rajoles del terra tècnic, compten amb un ampli catàleg de revestiments i materials aptes per tot tipus d’ambient.


24

25

Parquets i Moquetes sentir l’essència dels terres

A To Showroom Girona recomanem diversos fabricants de parquets i moquetes. La marca PERGO, del que en som distribuïdors oficials per la Província de Girona en seria una de les principals recomanacions tècniques i estètiques A Pergo, no es conformen amb dissenyar acabats autèntics si no que impulsen el desenvolupament mitjançant la introducció de tecnologies intel·ligents que fan que el sòl laminat sigui encara més sofisticat. També l'ajuden a descobrir de quina manera els diferents formats poden contribuir a la impressió global del seu nou sòl. Bisells i superfícies atractives per ressaltar la sensació dels taulons de fusta o les rajoles de ceràmica autèntiques .I amb nou textures superficials diferents i quatre nivells de brillantor diferents, els sòls laminats Pergo també transmeten la mateixa sensació d'autenticitat que aparenten. En quant a sintètics o moquetes destacaríem 2TEC2, del que en som distribuïdors oficials per la província de Girona. 2TEC2 és especialista en revestiments de sòl innovadors en vinil teixit. Aquesta marca belga va néixer de l'harmonia entre el teixit tradicional i l'ús de materials moderns d'alta qualitat. 2TEC2 combina sense igual materials innovadors i dissenys exclusius amb la durabilitat i la facilitat de manteniment. Els revestiments de sòl de 2TEC2 es caracteritzen pel gran atractiu del tèxtil i la seva avançada tecnologia de fabricació, que els fa compatibles amb un ús intens i ideals per a aplicacions comercials i residencials.


26

27

Cortines diferenciació en cortinatge

Vine a TO Showroom Girona a gaudir dels diferents tipus de cortinatge a mida de cada usuari. Els seus dissenys alternatius i contemporanis conjugats amb sistemes d'accionament funcionals i duradors, proporcionen cortines d'acord amb les exigències dels sectors de OFICINA, LLAR i CONTRACT. Els diferents teixits tècnics i decoratius asseguren una bona gestió de la llum i una aparença estètica a l'avantguarda en tendències. Com especialistes en cortines la nostra missió és oferir productes innovadors i de qualitat, traslladant el valor afegit de la nostra marca als nostres clients.


28

29

Mobiliari per la Llar gran sel·lecció de marques i fabricants

TO Showroom Mobiliari, compta amb una llarga i àmplia trajectòria en el món de la decoració, havent observat al llarg dels anys una constant evolució ascendent, sent en l'actualitat un referent en el nostre ampli àmbit d'actuació quant es refereix a qualitat, servei especialitzat amb un immillorable tracte i atenció al client, guardant en gran manera la millor relació preu qualitat. A TO Showroom Girona trobaràs un exclusiu mobiliari d'avantguarda amb les últimes tendències en disseny, tot això, comptant amb el suport de les millors marques del sector. Així mateix, comptem amb un equip de professionals de la més alta qualificació, els quals tenen una gran experiència en la realització de projectes integrals de decoració, amb capacitat demostrada per realitzar el teu projecte de decoració, ajustant-nos sempre als teus gustos i preferències, posant a la teva disposició tota la nostra professionalitat, llarga experiència, així com el nostre millor saber fer. Per tant, si busques una llar càlida, suggerent i acollidora aquí a TO Showroom Girona sobradament ho trobaràs, ens agradaria molt posar tota la nostra organització al servei del teu projecte, garantint que obtindràs un resultat acurat i òptim.


30

31

Mobiliari Hostaleria un món de possibilitats

L’àrea operativa de Trends Objects especialitzada en l'equipament d'hotels restaurants bars i col·lectivitats , té com a objectiu la qualitat, el disseny i l'eficàcia al servei dels professionals de la hostaleria i la restauració. El nostre equip format per professionals del mobiliari per a hostaleria i col·lectivitats té una llarga experiència en el sector. El compromís adquirit en anys d'experiència professional ens fa buscar les millors solucions per als nostres clients, oferint serveis i productes d'alta qualitat, contribuint al creixement del seu negoci o empresa.


32

33

Cuines darreres tendències en disseny de cuines

Que oferim a TO Kitchen? • Experiència • Productes exclusius • Disseny propi • Productes d'alta qualitat • Projectes Personalitzats • Assessorament professional i col·legiat La nostra missió Transmetre l'orgull que ens genera proporcionar confort a cada llar, aportar el nostre coneixement i poder esdevenir un referent de qualitat i avantguarda en la creació de dissenys de cuines. La nostra visió Amb la nostra experiència , vocació i implicació evolucionem dia a dia amb tecnologia de darrera generació que ens permet obtenir productes propis i exclusius per oferir el millor en cada projecte.


34

35

Instal·lacions

Trends Objects a Girona disposa d’unes amplies instal·lacions on podrà gaudir d’una gran varietat de mobiliari i complements. Sempre tenint en compte una optima relació qualitat i preu. Al nostre Showroom serà atès per personal titulat d’una manera immillorable i sempre intentant aportar solucions innovadores i creatives. No dubti, visiti’ns, tenim molt per oferir-li.

TRENDS OBJECTS  

Catàleg TO Showroom Girona TO Studio

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you