Page 1

Els volcans de la Garrotxa Andrea, Carla i Hugo.


Situaciò del Parc  El paisatge vegetal de la zona volcànica

és característica fisiogràfiques de la zona, especialment el clima i el substrat determinen una transició entre el paisatge vegetal mediterrani, submediterrani i centre europeu atlàntic . Aquest parc “reserva” està protegit per les lleis.


Com arribar-hi?  

Per la carretera: N-260 i A-26.Desde Girona i Figueres per Besalú. C-26 (G153). Desde Ripoll i Camprodón, per el túnel de Collabós. C-63 (G152). Desde Vic, Santa Coloma de Farnés i Girona per el vall d'en Bas. Gi-524. Desde Banyoles per Mieres. Autobús: La empresa Teisa ofereix serveis desde Barcelona y Girona per Banyoles o per Amer.


Flora FLORA

A la flora volcànica hi ha molta diversitat de plantes i s’han arribat a fixar 1.100 especies de plantes i arbres. Quasi el 65% del Parc Natural està ocupat per formacions boscoses.


Fauna FAUNA La fauna es caracteritza per la diversitat . Fins l’ any 2006 es van poder fixar 281 especies diferents de vertebrats dels quals 49 eren mamífers, 192 ocells, 13 amfibis, 18 rèptils i 9 peixos. Hi ha especies molt estranyes de vertebrats.


Quin es el grau de protecció de la Garrotxa

El grau que protegeix a la Garrotxa és un 49% i és una zona volcànica


Que et proposem per visitar la et Garrotxa Que proposem de la Garrotxa

El millor de la Garrotxa és que: La regió volcànica de la Garrotxa constitueix el millor exponent del paisatge volcànic de la Península Ibèrica i un dels més interessants d’Europa.


Coses importants  La Garrotxa es un lloc on hi ha també

molta cultura i població . Per això venen moltes persones.


EL MILLOR LLOC: LA GARROTXA

Fet: Andrea M, Carla N I Hugo H

La Garrotxa  

El paisatge de la Garrotxa és un paisatge volcànic.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you