Page 1

n°06 – Junio 2010 - CATALÀ

Ibáñez-Cursá • QUADERNS D'EDUCACIÓ DE L'OÏDA VOL. 1 + CD – ALUMNE La col·lecció “Quaderns d’educació de l’oïda” planteja una àmplia sèrie de propostes encaminades a percebre i assimilar els múltiples aspectes que componen el complex fenomen de l’educació de l’oïda. Els llibres del professor i de l’alumne tenen la mateixa paginació per tal de facilitarne la consulta i el llibre del professor conté, a més, la part de l’alumne amb les despostes correctes que aquest ha d’escriure de manera que el professor no hagi de fer servir dos llibres. La col·lecció consta de sis cursos i en cada un d’ells s’aborden els continguts propis de l’ensenyament del llenguatge musical pel que fa a l’educació de l’oïda. Sense excloure el tradicional “dictat”, proposem nous i diversos procediments per tal d’enfortir la memòria musical, aguditzar la percepció de l’alumne en detalls rítmics i melòdics i desenvolupar una bona habilitat auditiva a través de l’anàlisi considerat com la culminació de tot el procés auditiu. El llibre va acompanyat d’un CD amb les gravacions dels exercicis que conté el llibre del professor. “Cuadernos de lenguaje”, “Nous quaderns de teoria” i “Canta con los clásicos” són altres títols de les col·leccions IbañezCursá que completen l’ensenyament del llenguatge musical.

MK17528 • Llenguatge musical – En català • 9788438710241• euro 17,79

Ibáñez-Cursá • QUADERNS D'EDUCACIÓ DE L'OÏDA VOL. 1 + CD – PROFESSOR La col·lecció “Quaderns d’educació de l’oïda” planteja una àmplia sèrie de propostes encaminades a percebre i assimilar els múltiples aspectes que componen el complex fenomen de l’educació de l’oïda. Els llibres del professor i de l’alumne tenen la mateixa paginació per tal de facilitarne la consulta i el llibre del professor conté, a més, la part de l’alumne amb les despostes correctes que aquest ha d’escriure de manera que el professor no hagi de fer servir dos llibres. La col·lecció consta de sis cursos i en cada un d’ells s’aborden els continguts propis de l’ensenyament del llenguatge musical pel que fa a l’educació de l’oïda. Sense excloure el tradicional “dictat”, proposem nous i diversos procediments per tal d’enfortir la memòria musical, aguditzar la percepció de l’alumne en detalls rítmics i melòdics i desenvolupar una bona habilitat auditiva a través de l’anàlisi considerat com la culminació de tot el procés auditiu. El llibre va acompanyat d’un CD amb les gravacions dels exercicis que conté el llibre del professor. “Cuadernos de lenguaje”, “Nous quaderns de teoria” i “Canta con los clásicos” són altres títols de les col·leccions IbañezCursá que completen l’ensenyament del llenguatge musical.

MK17529 • Llenguatge musical – En català • 9788438710258 • euro 18,75

Ibáñez-Cursá • NOUS QUADERNS DE TEORIA VOL. 4 NOUS QUADERNS DE TEORIA és el quart volum traduït al català de la col·lecció NUEVOS CUADERNOS DE TEORÍA, editada originalment en castellà i avalada per un éxito sense precedents durant els darrers 15 anys en l’ensenyament del llenguatge musical en Conservatoris i Escoles de Música. “QUADERNS DE LLENGUATGE”, “QUADERNS D’EDUCACIÓ DE L’OÏDA” i “CANTA AMB ELS CLASICS” són altres títols de les col·leccions Ibáñez-Cursà que completen l’ensenyament del llenguatge musical

MK17540 • Llenguatge musical – En català • 9788438710616 • euro 16,35 Nota: Tots els preus publicats són sense IVA

Novedades Catalá Junio 2010  

Novedades Catalá Junio 2010

Novedades Catalá Junio 2010  

Novedades Catalá Junio 2010