Page 1

Pla docent curs avançat signatura  Ref.: D1366

 

Pla docent del Curs avançat de certificació digital i signatura electrònica El curs té una durada de 5 setmanes La càrrega lectiva és de 20h.

Objectius 1.

Definir i classificar tots els conceptes bàsics relacionats amb la identificació i signatura digital: termes de seguretat, certificats, cicle de vida, validació, aspectes jurídics, signatures, etc.

2.

Descripció de les avantatges que ens aporta la identificació i la signatura digital, i el marc jurídic del seu ús en l'administració electrònica.

3.

Practicar els usos dels certificats digitals, des de la sol·licitud i la gestió fins a operacions de signatura, autenticació o xifratge de dades electròniques.

Camps professionals en què es projecta Personal del sector públic català que fa o ha de fer ús dels certificats digitals de CATCert.

Requisits L'estudiant ha de disposar de coneixements en informàtica a nivell usuari, familiaritzat amb l'ús de navegadors i amb les eines normals d'ofimàtica.

El procediment: 1.

Llegiu els continguts de consulta del mòdul corresponent;

2.

Feu les activitats del curs:

o o

els qüestionaris de cada mòdul, les pràctiques dels mòduls que en tinguin

Les activitats dels diferents mòduls del curs s’aniran activant a mesura que s’arribi a la data indicada al calendari. Un cop exhaurit el termini de lliurament (23:55 hores del dia indicat al calendari), no es podran lliurar les activitats ni emplenar els qüestionaris.

Els qüestionaris són d'un sol intent. Podeu fer el qüestionari i desar-lo tantes vegades com vulgueu fent servir la pestanya Desa sense enviar que us apareixerà al capdavall del qüestionari, ara bé, quan l'envieu a través de la pestanya Acaba i envia, es considerarà que heu fet el lliurament definitiu i ja no el podreu modificar.

Un cop lliurat cada qüestionari sabreu immediatament quina puntuació total heu obtingut però haureu d’esperar fins que finalitzi el termini de presentació (consulteu el calendari) per saber quines són les respostes correctes.

Els casos pràctics seran qualificats -comentats breument i puntuats- pel tutor que farà el seguiment.

Us aconsellem que us doneu un cop de mà entre vosaltres i compartiu el coneixement si en algun moment sorgeix algun dubte o teniu alguna qüestió sobre el curs. Tingueu en compte que el treball en

012_20070619

Tingueu present que:


Pla docent curs avançat signatura  Ref.: D1366

  col·laboració és bàsic en l'aprenentatge virtual. A aquest efecte, tindreu un Fòrum per a cada mòdul activat per tal que us comuniqueu entre l'alumnat per a les qüestions que facin referència als continguts del curs. La tutoria de seguiment participarà si fos necessari per canalitzar les converses generades i guiar-vos en el vostre aprenentatge.

A més, és important que feu sovint un cop d'ull al Tauler on només pot publicar el tutor per donar-vos indicacions generals sobre el funcionament del curs.

Estructura del curs: El curs està estructurat en 4 mòduls amb qüestionaris i activitats relacionades. En les cinc setmanes haureu de treballar els 4 mòduls del curs. 1. 2. 3. 4.

El primer mòdul inclou 1 qüestionari, una pràctica obligatòria i una pràctica opcional. El segon mòdul inclou 1 qüestionari, una pràctica obligatòria i una pràctica opcional. El tercer mòdul inclou 1 qüestionari, una pràctica obligatòria i una pràctica opcional. El quart mòdul inclou 1 qüestionari.

Els mòduls són: • • • •

Mòdul 1: la certificació digital a l'Administració catalana Mòdul 2: certificació digital Mòdul 3: signatura electrònica Mòdul 4: marc normatiu administració electrònica

Puntuacions i certificació Per obtenir el certificat d’aprofitament del curs, caldrà complir els requisits següents: 1. 2. 3.

superar totes els activitats amb una nota mínima de 5 realitzar les activitats del curs en termini obtenció d'un mínim de 65/100 en la puntuació final

012_20070619

IMPORTANT! No ho deixeu tot per a l’últim dia; si ho feu, és molt probable que no doneu l’abast. En aquest sentit, tingueu present que no hi haurà pròrrogues doncs són injustes amb la resta de companys.

Pla Docent  

Curs Certificat Digital

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you