Page 1

Bestselgerklubben nr. 04/2019 – 43. årgang

Alle bøker portofritt rett hjem. Alltid med maksimal rabatt!

Månesøsteren lucinda riley

1,1 million solgte bøker i norge

ny roman fra forfatteren av bestselgerne

orkideens hemmelighet, kjærlighetsbrevet og de syv søstre bestselgerklubben.no


Flamencodans og vakre Alhambra i Spania danner det historiske bakteppet for Månesøsteren – en gripende roman om kjærlighet og om å finne seg selv.

KJÆRE BOKVENN,

Lucinda Riley er en sann mester på sitt felt. Når hun maler frem sine store, episke dramaer og levendegjør landskaper, atmosfære og historie med mennesker som berører oss – da blir vi rett og slett utrolig imponert! Ikke rart da, at Riley blir mer og mer populær i Norge. Hun topper bestselgerlisten her hjemme og har solgt svimlende 1,1 million bøker – bare i Norge! I sin nye roman Månesøsteren tar hun oss med til Spania og til en av landets største historiske attraksjoner, palasset Alhambra i Granada. Det er Tiggys tur til å finne tilbake til sine røtter. Idet vi møter henne, befinner hun seg i det skotske høylandet, der hun har fått drømmejobben. Hun skal ta seg av dyrene på den store og isolerte eiendommen Kinnaird, som drives av den gåtefulle Charlie Kinnaird. Her treffer hun også Chilly, en eldre sigøyner som forteller henne at hun har en sjette sans som er nedarvet fra hennes forfedre – og at det er forutbestemt at han skal lede henne tilbake til røttene i Andalusia i Spania. Månesøsteren er femte bok i serien De syv søstre, der alle bøkene også kan leses frittstående.

Bedre underholdning finnes ikke – god fornøyelse! Trude Løtvedt Redaktør

Norges eneste bestselgerbokklubb! Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm Redaktør: Trude Løtvedt Design: Camilla Strøm. Foto: Trevillion, Getty Images. Kontoradresse: Akersgata 47/49 Postadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum, 0055 Oslo Tlf.: 21 89 60 60 Ønsker du å sende en e-post, gjør det via mail på nettsiden. Foto: Istockphoto, Shutterstock og Getty Images Redaksjonen tar forbehold om eventuelle trykkfeil

«Storslått underholdning.» Cathrine Krøger, Dagbladet


K

jærlighet, lidenskap og flamenco

Bli med Tiggy på hennes jakt etter sine røtter – fra det mektige, skotske høylandet og til vakre Andalusia i Spania! Tiggy D’Aplièse er den femte av de sju søstrene som alle har hatt mangemillionæren Pa Salt som sin adoptivfar. Han har lagt ut et spor til hver og én av dem, slik at de alle har mulighet til å finne sine biologiske røtter. Når vi først møter Tiggy, befinner hun seg i det skotske høylandet, i en ny jobb som viltkonsulent. Eiendommen drives av den gåtefulle, kjekke Charlie Kinnaird. Lite aner Tiggy at hun snart skal stå ansikt til ansikt med fortiden sin. I skyggen av det praktfulle Alhambra i Spania oppdager hun sin forbindelse til de legendariske sigøynerne i Sacromonte som ble fordrevet under borgerkrigen ved Granada – og til La Candela – sin tids mest berømte flamenco-danserinne.

Lucinda Riley:

Månesøsteren

Oversatt av Benedicta Windt-Val

Innb. 656 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 350,-

Bestillingsnr. 444308 Boka sendes fra oss i uke 8 Avbestillingsfrist: 19.02.2019

3


E

t storslått drama som setter spor

Tiggy nyter den ville naturen og elsker sin nye jobb, som består i å ta vare på sjeldne, ville dyrearter.

Jobben har ført henne til den svært

år tilbake i tid, og forteller en

å følge drømmen må hun gjøre et

isolerte, mektige Kinnaird-eiendom-

parallellhistorie som også tar pusten

vanskelig valg. Et valg mellom

men, som ligger høyt oppe under

fra oss! Året er 1912, og vi befinner oss

karrieren og mannen hun elsker…

fjellene i Skottland.

i fattigstrøket utenfor Granadas bymur, Sacromonte, hvor Lucía

Den kjekke lorden

Amaya Albaycín blir født. Hun skal bli

Tiggy og Lucía bergtar oss

Det vakre stedet drives av den

sin tids største flamencodanser og

mystiske lorden Charlie Kinnaird,

bære artistnavnet La Candela, fordi

episk drama som setter dype spor i

som Tiggy umiddelbart finner helt

hun stråler så klart når hun danser.

oss som leser. Forfatteren maler ut

uimotståelig. Men Charlie er gift – om

Allerede som 10-åring blir hun sendt

landskaper, atmosfære og historiske

enn ulykkelig – og har tydeligvis også

ut i verden av sin ambisiøse far, for å

detaljer på en så levende måte at vi

sine hemmeligheter som han bærer

danse på de beste flamencobarene i

føler at vi selv er til stede. Vi blir

på.

Barcelona. Lucías mor sitter knust

bergtatt av både Tiggy og Lucía – to

På eiendommen treffer Tiggy også

tilbake over å ha mistet datteren.

kvinner som på tvers av generasjoner

Chilly, en eldre sigøyner som flyktet

Månesøsteren er et stort, medrivende

viser så mye styrke, kraft, lidenskap og

fra Spania for 70 år siden. Han

Borgerkrig og drama

sårbarhet. De forsøker å bygge

forteller at det er forutbestemt at de

Når borgerkrigen bryter ut i Spania,

fremtiden og drømmene sine – begge

to skulle møtes, og at han skal lede

rammer den Lucías sigøynerfamilie

med risiko for å miste kjærligheten

Tiggy tilbake til røttene hennes i

hardt, og hun blir tvunget til å flykte

som de håper vil bli en del av livet

Andalusia i Spania.

for livet sammen med resten av

deres.

dansetroppen. Flukten tar dem til

Lidenskapelig flamenco

Sør-Amerika, og videre til Nord-Ame-

Nå skjer det Lucinda Riley er så

rika – og New York. New York har

fantastisk god til. Hun tar oss hundre

alltid vært Lucías store drøm. Men for


Utdrag

«Jeg husker nøyaktig hvor jeg var og hva jeg gjorde da jeg fikk vite at faren min var død.» «Jeg husker hvor jeg var også, da det samme skjedde meg.» Charlie Kinnaird rettet de klare, blå øynene mot meg. «Jaha – og hvor var du?» «I Margarets dyrereservat, opptatt med å måke hjortemøkk. Jeg skulle virkelig ønske at omstendighetene hadde vært litt mer passende, men det var de ikke. Nå ja, det er vel greit nok. Skjønt …» Jeg svelget og lurte på hvordan i all verden denne samtalen – eller rettere sagt dette intervjuet – hadde forvillet seg til å handle om Pa Salts død. Jeg satt i en varm og tett sykehuskantine, ansikt til ansikt med dr. Charlie Kinnaird. I samme øyeblikk som han kom inn i rommet, hadde jeg lagt merke til hvordan nærværet hans tiltrakk seg alles oppmerksomhet. Det skyldtes ikke bare at han var ufattelig kjekk, med den slanke, elegante skikkelsen kledd i en velsittende grå dress og det bølgete, mørkebrune håret. Han var simpelthen en mann som utstrålte en naturlig autoritet. Flere av de andre sykehusansatte hadde sett opp fra kaffekoppen og nikket respektfullt til ham idet han passerte. Da han kom bort til meg og strakte frem hånden for å hilse, gikk det et lite, elektrisk støt gjennom kroppen min. Nå satt han altså der rett overfor meg, og jeg så hvordan de lange fingrene hans hele tiden lekte med personsøkeren og avslørte en underliggende, nervøs energi. «Skjønt hva da, miss D’Aplièse?» spurte Charlie oppfordrende. Stemmen hans hadde en myk skotsk aksent. Jeg skjønte at han ikke hadde noen planer om å slippe meg ut av det hjørnet jeg hadde malt meg selv inn i. (…) Jeg hoppet ut av den store sengen og gikk bort for å trekke gardinene til side, og jeg klarte ikke å la være å gispe høyt da jeg så den vidunderlige utsikten. Hovedbygningen lå på et høydedrag med utsikt over en trang dal. Terrenget skrånet mykt nedover mot en smal elv som snodde seg langs den flate dalbunnen, og så steg det igjen på den andre siden, oppover mot en fjellkjede med et hvitt dryss av snø på toppene. Hele landskapet skimret av nattefrost under solen, som nettopp hadde stått opp, og jeg åpnet det nymalte vinduet for å fylle lungene med frisk fjelluft.

5


Forfatter

– Tiggy er den av søstrene som ligner mest på meg selv Dette forteller Lucinda Riley om sin hovedfigur i Månesøsteren. Tiggy er den mest spirituelle av søstrene, og de erter henne stadig med kallenavnet ‘snøfnugg’. Hvordan fant du frem til stemmen hennes?

serne og å oppleve den kraftfulle musikken, tok meg virkelig tilbake til Lucías tid. Og som en avslutning på denne herlige tiden, tok jeg en dans med dem!

– Jeg gledet meg veldig til å ta fatt på Tiggys historie, for jeg følte på flere måter at hun var den søsteren som lignet mest på meg selv. Da jeg skrev de andre bøkene i serien, begynte jeg alltid med fortidshistorien, for deretter å skrive om søstrene i nåtid. Men når det gjelder Månesøsteren, begynte jeg med Tiggys stemme og alt falt bare helt naturlig. Jeg prøver å unngå å si at jeg bruker meg selv i karakterene, både Tiggy og jeg har en lidenskap for det spirituelle og samme måte å se verden på. Jeg elsket hvert sekund mens jeg skrev om henne. Det føltes så enkelt.

Karakteren Lucía Albaycín er basert på den berømte flamenco-danseren Carmen Amaya. Hvor mye av Lucías historie er Carmens?

Du er selv utdannet ballettdanser, prøvde du deg noen gang på flamenco? Hvordan arbeidet du med research i Granada? – Jeg ville skrive om en danser i løpet av serien, og jeg tenkte at Tiggy, som er så grasiøs, ville passe best. Det var svært fascinerende å være der og utforske Sacramonte, og det beste var den kvelden jeg opplevde et live flamenco-show i en av hulene oppe i fjellet. Det å være så nær gitano-dan-

– Carmen Amaya var en ekte legende – alt vi vet om henne er overlevert muntlig. Dermed har historien også stadig blitt endret. Ikke engang Sevilla kunne bekrefte konkrete detaljer som når og hvor hun ble født. Derfor valgte jeg å frigjøre meg fra mytene om Carmens liv, og fant opp karakteren Lucía Albaycín. Hennes elsker, Meñique, er løselig basert på gitaristen Sabicas, som var Carmens partner i størsteparten av hennes liv. Og historien om da flamenco-troppen gjemte seg i kjelleren under et teater da Madrid ble angrepet, og deres senere flukt til Lisboa, skal visstnok være sann.

Du utforsket aboriginkulturen i Perlesøsteren og har nå undersøkt sigøynerkulturen i Månesøsteren. Hva er det som drar deg mot disse undertrykte folkeslagene?

Romani- og gitanokulturene fascinerte meg med sin nære forbindelse til jorden og naturen, men også med historiene om underverdenen, og deres sterke åndelige tro. Det er det som tiltrekker både Tiggy og meg. Sigøynerkulturer over hele verden har vært ofre for forfølgelse i århundrer. Ved å snakke med sigøynere i Granada og å lese mye om de britisk-romanske sigøynerne, håper jeg at jeg har skildret deres tradisjon og historier på en rettferdig og sann måte.


Foto: Boris Breuer

Forfatter

LUCINDA RILEY

Lucinda Riley er født i Irland. Hun skrev sin første bok i en alder av 24 år. Bøkene hennes er oversatt til over 30 språk og har solgt i mer enn 10 millioner eksemplarer. Orkideens hemmelighet ble hennes internasjonale gjennombrudd. Serien «De syv søstre» forteller historien om syv adopterte søstre, og er løselig basert på mytologien rundt den berømte stjernehopen med samme navn. Bøkene har toppet bestselgerlister over hele Europa, og rettighetene til en TV-serie er allerede solgt til Hollywood. Lucinda bor sammen med mann og fire barn i North Norfolk i England og West Cork i Irland.

7


Supersalg på krim! Fabelaktige Grisham! John Grishams bok Advokaten er en modig, morsom og spennende juridisk thriller. John Grisham har solgt over 300 millioner bøker over hele verden. I Advokaten introduserer han en utradisjonell helt – advokaten Sebastian Rudd – en av Grisham mest fargerike, provoserende og levende skikkelser til nå. John Grisham:

«Engasjerende og underholdende» USA TODAY

Advokaten

Oversatt av Truls Holst Kopperud

Vanlig pris: kr 379,-

«Enestående» THE WASHINGTON POST

KUN

129,-

KUN

Innb. 432 sider

99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 427764

KUN

KUN

KUN

129,-

99,-

99,-

John Grisham:

John Grisham:

John Grisham:

John Grisham:

Oversatt av Truls Holst Kopperud

Oversatt av Truls Holst Kopperud

Oversatt av Peter Anton Lorentzen

Oversatt av Peter Anton Lorentzen

Forvandlingen Innb. 464 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 413270

Svindleren

Juryen

Innb. 368 sider

Hft. 448 sider

DIN PRIS: kr 129,-

DIN PRIS: kr 99,-

STAVANGERAFTEBLAD

STAVANGER AFTENBLAD

DAGBLADET VG

Malin Persson Giolito:

BOK 365

Innb. 448 sider

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 420743

8 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 444362

«Et strålende plot gjør at Gardners thriller utmerker seg.» PUBLISHERS WEEKLY

Lisa Gardner:

Fryktløs

Oversatt av Monica Carlsen

Vanlig pris: kr 379,-

Vanlig pris: kr 179,-

Bestillingsnr. 444353

Bestillingsnr. 338833

Størst av alt

Hft. 576 sider

Vanlig pris: kr 179,-

Vanlig pris: kr 379,-

«Dette er topp krim fra en talentfull forteller.»

Regnmakeren

TRØNDERAVISA

Oversatt av Linda Marie Vikaune

KUN

99,-

Hft. 448 sider

Vanlig pris: kr 149,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 405305

KUN

99,-


Supersalg på krim! Favoritter fra Belinda Bauer! Den prisbelønte engelske forfatteren Belinda Bauer slutter aldri å imponere! « ... en både original og rystende spenningsbok av høy litterær kvalitet»

«Bauer på sitt beste.» MAIL ON SUNDAY

«Gripende og original.»

THE GUARDIAN

SUNDAY TIMES

ADRESSEAVISEN

Belinda Bauer:

KUN

99,-

Belinda Bauer:

Blacklands

Sannheten om livet og døden

Oversatt av André Savik

KUN

Innb. 304 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 301809

99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 341963

«Hadde det vært flere øyne enn seks på terningen, hadde denne romanen fått dem.»

VG ADRESSEAVISEN

TØNSBERGS BLAD DRAMMENS TIDENDE

Arne Dahl:

Karin Fossum:

Utmarker

Helvetesilden

Oversatt av Einar Blomgren

149,-

Vanlig pris: kr 379,-

«Mesterlig oppbygget intrige fra en av Sveriges dyktigste krimforfattere.» BOKBLOGGEIR

KUN

Innb. 336 sider

Innb. 368 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 416044

KUN

99,-

Innb. 256 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 329941

Intelligent og stemningsfull krim «Romanen treffer ikke bare i hodet, men i magen og hjertet ... Landay er en av de beste vi har lest av amerikansk krim de siste årene.» OLA. A HEGDAL, DAGENS NÆRINGSLIV

MOSS AVIS

KUN

99,-

William Landay:

Den ubehagelige sannheten Oversatt av Kurt Hanssen

Innb. 432 sider

Vanlig pris: kr 379,-

«En vidunderlig og uventet bok.» TIME OUT

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 341981 9


EKSTRABØKER

Lag deilig indisk mat! Imponer familie og venner med de lekreste indiske retter! Niru Kumra har samlet 70 oppskrifter på sunne, fristende og eksotiske indiske retter med nydelige smaker. Oppskriftene er delt inn i fingermat og småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og drikke. Niru forteller om ingrediensene i det indiske kjøkken og deler raust av sine gode tips. Med denne boka kan du enkelt imponere familie og venner med deilig samosa, curry, nan, raita, chutney og lassi.

KUN

249,-

Niru Kumra:

Masalamagic – Magien i det indiske kjøkken Innb. 216 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 249,-

Bestillingsnr. 423483

Nydelig sunn gresk mat! Den tradisjonelle greske maten, vinen, olivenoljen kombinert med den klassiske avslappede livsstilen, er rett og slett helsebringende. I boken Helt gresk gir fedon Lindberg oss bredden i det greske kjøkken med mezé (smårettene), salater og grønnsaker, fisk og skalldyr, kjøtt og fjærkre, brød, desserter og kaker.

Alt en suppeelsker kan ønske seg! 52 varme, gode og smaksrike supper – mettende og næringsrike, og oppskrifter på forskjellige typer kraft som basis til suppene. Til en nydelig suppe smaker det alltid godt med brød og dipper som en ekstra smaksetting.

KUN

189,KUN

149,10 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Fedon A. Lindberg:

Helt gresk

Ylva Bergqvist:

52 supper

Oversatt av Lene Stokseth

Innb. Ill. 176 sider

Innb. Ill. 144 sider

DIN PRIS: kr 149,-

DIN PRIS: kr 189,-

Vanlig pris: kr 349,-

Vanlig pris: kr 299,-

Bestillingsnr. 318668

Bestillingsnr. 413065


EKSTRABØKER

Alle kan bake!

Ujålete og enkel bakebok som hjelper deg å lykkes med alle kakeklassikerne! 60 oppskrifter fra en dreven konditor på alt fra bløtkake med krem til pavlova, sjokoladekake, hvetekringle og kvæfjordkake. Boken tar for seg de 9 grunnoppskriftene som enhver kakebaker trenger å kunne. Grundige beskrivelser og trinn-for-trinn-bilder, faktasider om de ulike matvarene, oppslagsverk og egen pynteskole.

HOBBYKLUBBEN.NO

"Dette er en soleklar 6´er... en av de beste bakebøkene som noen gang er utgitt i Norge." Elin Vatnar Nilsen:

Alle kan bake

KUN

Innb. Ill. 232 sider

Vanlig pris: kr 379,-

249,-

DIN PRIS: kr 249,Bestillingsnr. 416516

Hva får vi vite om medisinene vi tar?

Journalist Niels Chr. Geelmuyden stiller i denne boken velfunderte spørsmål ved legemiddelindustrien, forskningen og virkemåten til mange av de mest brukte medisinene blant nordmenn. Hvilken effekt og hvilke bivirkninger gir smertestil-

Hjertet har ikke demens

En hjertevarm bok med praktiske eksempler om hvordan vi kan kommunisere med en dement. Varmt og nært om demens og den demente.

lende, blodtrykksmedisiner, statiner, sovepiller og antidepressiva, antibiotika, blodfortynnende, p-piller, potensmidler og andre vanlige medisiner?

149,-

Les boken for din helses skyld!

KUN

249,-

KUN

Niels Christian Geelmuyden:

Pillebefinnende Innb. 384 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 249,-

Bestillingsnr. 422705

Audun Myskja:

Hjertet mitt har ikke demens Innb. 224 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 324615

11


EKSTRABØKER

Den ultimate hytteboken Hytteboken er perfekt for deg som er så heldig å ha egen hytte. Boken er full av nostalgi, humor, gode råd og tips, kryssord, quiz og blanke sider til hilsener fra hyttegjestene. En bok full av alt du trenger for å skape koselige minner fra familiens hytteturer. Boken er rikt illustrert.

KUN

99,-

Atle Nielsen:

Hytteboken

Innb. Ill. 255 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 432678

Erik Byes vakreste

Supertilbud til kryssordelskere!

En stor samling av Erik Byes mest uforglemmelige viser, dikt og tekster, og en hyllest til denne “kjempen” i norsk medieverden.

Kryssordgiganten er det komplette hjelpemiddelet for enhver kryssordentusiast! Den består av fire deler – kryssordleksikon, fremmedordbok, synonymordbok og omvendt fremmedordbok. Boka gjør det lettere, morsommere og mer lærerikt å løse kryssord!

viser og tekster

KUN

169,Erik Bye:

Byes beste

Hft. 480 sider

Vanlig pris: kr 249,-

DIN PRIS: kr 169,-

Bestillingsnr. 435755

12 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

KUN

149,Kryssordgiganten Innb. 864 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 401675


EKSTRABØKER

Strikk i dine farger! Bygg opp en garderobe med strikkede basisplagg som passer akkurat dine farger og din form perfekt!

Med eksperthjelp på fargelære! Her vil du raskt finne favorittplaggene dine som du alltid vil kle, og anvendelige strikkeoppskrifter på alt fra genser, kjole, jakke og bukse til shorts og skjørt. Bokens syv basisoppskrifter kan du variere i det uendelige, etter fasongen og fargene du kler og liker. Boken forteller deg hvilke farger som passer til deg, hvordan du kombinerer dem i samme antrekk og hva fargene kommuniserer.  

Dagny Thurmann-Moe, Heidi Grønvold og Anna Enge:

Strikk i dine farger Innb. Ill. 208 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 350,-

Bestillingsnr. 443265

40 lekre, enkle mønstre! Det er helt utrolig hvor mange spennende strikkemønstre du kan lage bare ved hjelp av enkle masker! Boken viser 40 lekre mønstre som strikkes bare med rett- og vrangmasker. Valg av garn og pinnetykkelser gir deg utallige muligheter til å variere mønstrene. Sys Fredens:

Mønsterstrikk

KUN

69,-

Oversatt av Denise Samson

Innb. Ill. 48 sider

Vanlig pris: kr 99,-

DIN PRIS: kr 69,-

Bestillingsnr. 308232

13


EKSTRABØKER

Herlig humor

GJØR ET KUPP!

fra ordkunstner Øystein Sunde Hysterisk morsom samling av norske skilt og plakater, samt faksimiler og annonser fra norske lokalaviser, kommentert av ordkunstneren Øystein Sunde og hans musikerkompis Stian Carstensen. Etter årevis på veien har de to musikerkompisene Sunde og Carstensen opparbeidet seg en anselig samling av morsomme bilder. Resultatet er et lite stykke Norge som du aldri har sett det. Et perledykk i folkedypet, ned i det underfundige, absurde, morsomme universet Norge er – for den som ser godt etter.

FANTASTISK MORSOMT - fra hele Norge!

Øystein Sunde og Stian Carstensen:

God sesong for leppefiskere Innb. 168 sider

KUN

Vanlig pris: kr 379,-

249,-

DIN PRIS: kr 249,-

Bestillingsnr. 435835

Kjekt å ha i tursekken eller i bilen! En allsidig og robust spade som tåler det meste. Kan brukes som spade eller hakke, alt etter behov. Spaden tar liten plass ved oppbevaring, og kan foldes sammen. Oppbevares i medfølgende hylster.

La urtene dine leve lenge!

KUN

299,-

KUN

299,Fiskars sammenleggbar spade Vanlig pris: kr 699,-

DIN PRIS: kr 299,-

Bestillingsnr. 239502

Slik handler du uten plast Istedenfor tynne plastposer til å handle frukt og grønn-

HerbGarden skaper de perfekte

saker i, kan du bruke disse smarte gjenbrukbare bomull-

lysforholdene for urter og er enkel i

snettene på handleturen. De måler 27 x 27 cm, 32 x 38 cm

bruk. Sett på LED-lyset, fyll vannreser-

og 14 x 15 cm, og er veldig fleksible.

voaret med vann, og sett i urtene. Så kan du nyte friske urter gjennom hele året.

Frukt- og grøntposer i bomull, 3 stk.

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 432268

14 BESTSELGERKLUBBEN.NO

KUN

99,-

Merke: Fiskars Herbgarden.

Fiskars Herbgarden Vanlig pris: kr 899,-

DIN PRIS: kr 299,-

Bestillingsnr. 426792


Du bestiller/avbestiller raskest på 21 89 60 eller www.bestselgerklubben.no Tast 2 for Bestselgerklubben.

60 HUSK FRIMERKE

Åpningstid kundeservice mandag – fredag 08.00–19.00 NB! Prisene i bladet gjelder frem til avbestillingsfristen. 301809 Blacklands (Innb.) – Belinda Bauer 341963 Sannheten om livet og døden (Innb.) – Belinda Bauer 329941 Helvetesilden (Innb.) – Karin Fossum am Landay

432678 Hytteboken (Innb.) – Atle Nielsen

Jeg avbestiller hovedboken

mann-Moe, Heidi Grønvold og Anna Enge

416044 Utmarker (Innb.) – Arne Dahl 420743 Størst av alt (Innb.) – Malin Persson Giolito 427764 Advokaten (Innb.) – John Grisham

239502 Fiskars sammenleggbar spade 426792 Fiskars Herbgarden 432268 Frukt- og grøntposer i bomull, 3 stk.

444353 Juryen (Hft.) – John Grisham

435835 God sesong for leppefiskere (Innb.) – Øy-

444362 Regnmakeren (Hft.) – John Grisham 318668 Helt gresk (Innb.) – Fedon A. Lindberg

stein Sunde og Stian Carstensen 436816 Bjørnen (Innb.) – Gard Sveen 343881 Skuggasund (Innb.) – Arnaldur Indriðason 426453 Skumring (Innb.) – Arnaldur Indriðason 441356 Fluktruten (Innb.) – Arnaldur Indriðason

Avbestillingsfrist: 19.02.2019

443265 Strikk i dine farger (Innb.) – Dagny Thur-

413270 Forvandlingen (Innb.) – John Grisham

Audun Myskja

401675 Kryssordgiganten (Innb.)

308232 Mønsterstrikk (Innb.) – Sys Fredens

405305 Fryktløs (Hft.) – Lisa Gardner

324615 Hjertet mitt har ikke demens (Innb.) –

Til Bestselgerklubben Postboks 96 4662 KRISTIANSAND

435755 Byes beste (Hft.) – Erik Bye

338833 Svindleren (Innb.) – John Grisham

423483 Masala Magic (Innb.) – Niru Kumra

422705 Pillebefinnende (Innb.) – Niels Christian Geelmuyden

341981 Den ubehagelige sannheten (Innb.) – Willi-

413065 52 supper (Innb.) – Ylva Bergqvist

416516 Alle kan bake (Innb.) – Elin Vatnar Nilsen

Månesøsteren Lucinda Riley Best.nr.: 444308

Kritikerrost norsk thriller

Gard Sveen, vinneren av Rivertonprisen og Glassnøkkelen for Den siste pilegrimen, er tilbake med sin beste spenningsroman hittil! « ... i det absolutte toppsjiktet! Gard Sveen har skrevet en høk over høkhistorie som ikke ville gjort skam på sjangerens gamle mestre John le Carré eller Ken Follett. Samtidig er Bjørnen en bok som bare kunne vært skrevet i Norge. Om Norge.» SINDRE HØVDENAK, VG

" ... en oppslukende spionthriller." DAGBLADET

DAGBLADET

Gard Sveen:

Bjørnen

Innb. 336 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,-

Bestillingsnr. 436816

Slik virker medlemskapet i Bestselgerklubben HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Alle bøker blir alltid portofritt tilsendt.

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 79,-.

FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 21896060. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

15


Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum 0055 Oslo

Spennenede, historisk trilogi fra Arnaldur Indriðason Arnaldur Indriðason er ikke bare Islands største forfatter, men et litterært fenomen. Fluktruten er tredje boka i den spennende frittstående trilogien om etterforskerparet Flovent og Thorson. Alle tre bøkene knytter tråder tilbake til krigsårene på Island. I Fluktruten får leseren innblikk i dramatiske menneskeskjebner under okkupasjonsårene på Island. Nord i Finland venter en ung kvinne på at forloveden skal komme fra København. Den unge paret skal dra hjem til Island med passasjerskipet Esja. Men forloveden dukker aldri opp på møtestedet...

«Krigskrim høyt over snittet ... Det er mesterlig utført.» OLE JACOB HOEL, ADRESSEAVISA

«Litteraturens Lionel Messi.»

MORGUNBLAĐIĐ OM FLUKTRUTEN

ADRESSEAVISA

Arnaldur Indridason:

Fluktruten

Nominert til Glassnøkkelen 2018

Oversatt av Silje Beite Løken

Innb. 336 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,Bestillingsnr. 441356

Les også de første to bøkene i triologien:

VG

ADRESSEAVISEN

VG

KUN

KUN

129,-

99,-

Arnaldur Indriðason:

Arnaldur Indriðason:

Oversatt av Silje Beite Løken

Oversatt av Silje Beite Løken

Skumring

Skuggasund

Innb. 320 sider

Innb. 304 sider

DIN PRIS: kr 129,-

DIN PRIS: kr 99,-

Vanlig pris: kr 379,-

Bestillingsnr. 426453

Vanlig pris: kr 379,-

Bestillingsnr. 343881

STAVANGER AFTENBLAD

Profile for Cappelen Damm AS

Bestselgerklubben | Medlemsblad 4-2019  

Bestselgerklubben | Medlemsblad 4-2019