Page 29

Prog. actes Setmana Cooperativa Divendres - 19

Quedem?

Setmana Cooperativa – Cafè de Mar. A les 7 de la tarda a l’edifici Cafè de Mar, inauguraicó de l’emblemàtic edifici cooperativista a càrrec de l’alcalde Joan Mora, de les activitats de l’Any Internacional del Cooperativisme, l’exposició cooperativa “Construeix un món millor, fes cooperativa” i la Setmana Cooperativa. Organitza: IMPEM i Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.

Dissabte - 20 Ruta guiada pel patrimoni cooperatiu de Mataró. De 10 a 1 del migdia des de l’edifici de Cafè de Mar, de la mà de Margarida Colomer i Víctor Ligos. També l’endemà a la mateixa hora.

Dilluns - 22 “El pan nuestro de cada día”. A les 7 del vespre, projecció de la pel·lícula del director King Vidor i debat amb Toni Segarra, crític de cinema.

Dimarts - 23 “Cooperativisme avui”. A les 7 de la tarda, conferència a càrrec de la historiadora Margarida Colomer.

Dimecres - 24 “Ets dona i tens un projecte col·lectiu? Crea la teva pròpia cooperativa!”. A 2/4 de 10 del matí, xerrada a càrrec de Jordi Valls, consultor expert en cooperativisme.

“Com es promociona l’economia social al Quebec?”. A 2/4 de 5 de la tarda, xerrada a càrrec de Patrick Duguay, president de Le Chantier, entitat representativa del moviment de l’economia social al Quebec.

Dijous - 25 “Xarxa Financoop: solucions per al finançament de les cooperatives”. A les 5 de la tarda, xerrada a càrrec de membres de la xarxa Financoop.

Divendres - 26 Entrega del premi Beca Joan Peiró i exposició dels projectes guanyadors. A

Sopar cooperatiu al Cafè de Mar. A 2/4 de 10 de la nit. Obligatori pagament previ. Tots els actes tindran lloc a l’edifici Cafè de Mar (c/ de Samta Rita, 1).

www.dasandere.cat

2/4 de 8 del vespre, amb l’actuació de la coral Primavera per la Pau.

núm.1129

29

Capgròs núm. 1232  

Del 19 al 25 d'octubre del 2012.

Capgròs núm. 1232  

Del 19 al 25 d'octubre del 2012.

Advertisement