Page 26

opinió Fotodenúncia

|

Envian’s les teves cartes amb opinions o queixes a opinio@capgros.com |

fotodenuncia@capgros.com

Cartes del lector Sobre les jardineres del Camí de la Geganta Jo també soc una veïna del Camí de la Geganta, l’estat en què estan les jardineres és produeix pels vàndals que van amb les bicicletes, patins i nois que juguen a posar-se damunt d’elles i anar cap altres llocs fent saltets. L’ajuntament diu que els veïns som els encarregats de l’estat de les jardineres. Jo crec que si els veïns n’hem de tenir cura d’elles, el que ens haurien de deixar és tancar tota la zona que connecta amb les entrades a les finques i així els vàndals no vindrien a destrossar-ho tot. Jo els he vist i els he increpat però fan el que volen. C. G.

Contenidors plens de brossa acumulada Un veí de l’avinguda Puig i Cadafalch es queixa per la brutícia que s’acumula als contenidors que té davant de casa, i per la manca d’higiene. Segons aquest veí, el problema rau en el fet que l’Ajuntament ha retirar tres contenidors del carrer València i ara els veïns la porten a aquest contenidor, que està sempre ple.

Cartes del lector “Els lectors poden enviar les seves cartes i fotografies a opinio@capgros.com Les cartes no han de superar els 1000 caràcters i han d’estar signades amb nom i cognoms i el DNI. Capgròs es reserva el dret de resumir o publicar el contingut que es consideri oportú”.

26

núm.1129

Capgròs núm. 1232  

Del 19 al 25 d'octubre del 2012.

Capgròs núm. 1232  

Del 19 al 25 d'octubre del 2012.

Advertisement