Page 14

Aplaudit assaig obert del musical ‘The last five years’ al Públic

La Comarcal impulsa la publicació de l’obra Verí, de Sílvia Romero Llibres

Els dos protagonistes de l’obra | ORIOL MIRAS Teatre

| J. V.

El Públic va acollir diumenge, dia 14, un tastet del musical ‘The last five years’ que es podrà veure els dies 26, 27 i 28 d’octubre a la Sala Cabanyes. Es tracta d’un musical de Jason Robert Brown que relata la història d’amor entre un escriptor d’èxit i una aspirant a actriu. En l’assaig obert al Públic, que va ser molt aplaudit, els dos protagonistes van interpretar una selecció dels www.petchibebe.com

14

núm.1129

temes musicals a través dels quals es relata la història d’aquesta parella. La peculiaritat del muntatge, segons van explicar ells mateixos, és que el relat del noi s’explica en ordre cronològic mentre que el de la protagonista femenina va des de la ruptura fins l’inici de la relació. La versió que es podrà veure a la Sala Cabanyes ha estat dirigida per Àgata Casanovas i compta amb la direcció vocal de Jordi Taixés i la direcció musical d’Aradia Sànchez.

| Red.

El segell argentoní La Comarcal Edicions impulsa des de la seva venda per subscripció anticipada i micromecenatge la publicació de l’obra de teatre ‘Verí’, de Sílvia Romero. El text va ser finalista al vuitè concurs literari Vila de Gràcia i compta amb un pròleg de l’escriptor Lluís-Anton Baulenas. El format del micromecenatge és el següent: es pot entrar a la secció a www.lacomarcaledicions. com, i un cop allà es descarrega un fragment de l’obra o es contacta via email amb l’autora. A més, es pot reservar un exemplar del llibre per fer viable el projecte. De moment ja hi ha un 40% del tiratge venut. La trama de l’obra parteix d’en Claudi, un dramaturg que comença a obrirse camí dins dels ambients culturals escènics. A causa d’això contacta amb un grup d’altres escriptors teatrals, amb els quals planifiquen projectes conjunts, tant d’escriptura com de cerca de locals on representar les seves obres.

Capgròs núm. 1232  

Del 19 al 25 d'octubre del 2012.

Capgròs núm. 1232  

Del 19 al 25 d'octubre del 2012.

Advertisement