Page 1

TORNEIG FUTBOL SALA 1r i 2n ESO (Pista grisa) 3r ESO, 4t ESO i BATXILLERAT (Pista vermella) EQUIPS: 5 - 7JUGADORS/ES

Divendres 28 febrer de

9.00 – 11.30 h

Inscripcions: TUTORS/ES Data límit: DIMARTS 18 de febrer Professors responsables: Raül, Maria i Lorenzo


TORNEIG FUTBOL SALA Normes bàsiques: - Cada equip ha de tenir un NOM. - Cada equip estarà format per un màxim de 7 jugadors/es (5 juguen a la pista). - NO podran jugar alumnes que no estiguin apuntats a l’equip corresponent. - TOTS els alumnes participants en el torneig han d’estar 15 minuts abans de les 9 h per canviar-se i fer el sorteig dels partits. - Sols podran jugar els alumnes que es presentin a les 8.45h. - La durada dels partits serà de 30-40 minuts, depenent del nombre d’equips participants. - Es podran fer un nombre il·limitat de canvis al llarg dels partits. - El torneig es jugarà a eliminatòria. - Els alumnes de 1r i 2n ESO jugaran el torneig a la pista grisa. - Els alumnes de 3r i 4t ESO i Batxillerat jugaran el torneig a la pista vermella.


TORNEIG VOLEI PLATJA 1r – 4t ESO i BATXILLERAT EQUIPS: 2 - 3 jugadors/es

Divendres 28 febrer de

9.15 – 11.15 h

Inscripcions: TUTORS/ES Data límit: DIMARTS 18 de febrer Professors responsables: Raül i Maria


TORNEIG VOLEI PLATJA

Normes bàsiques: - Cada equip ha de tenir un NOM. - Cada equip estarà format per un màxim de 3 jugadors/es (2 juguen a la pista). - NO podran jugar alumnes que no estiguin apuntats a l’equip corresponent. - TOTS els alumnes participants en el torneig han d’estar a les 9 h per canviar-se i fer el sorteig dels partits. - Sols podran jugar els alumnes que es presentin a les 9h. - Els partits es jugaran a 21 punts. - Es podran fer un nombre il·limitat de canvis al llarg dels partits. - El torneig es jugarà a lligueta. - Els partits es jugaran a la part de la sorra del pati exterior del centre. - Els alumnes es poden barrejar entre diferents cursos per fer els equips.


TORNEIG TENNIS TAULA 1r – 4t ESO i BATXILLERAT TORNEIG: INDIVIDUAL

Divendres 28 febrer de

9.15 – 11.15 h

Inscripcions: TUTORS/ES Data límit: DIMARTS 18 de febrer Professor responsable: Xavi Moregó

Carnestoltes 2014: ESPORTS I COMPETICIONS  

Aquí trobareu les activitats esportives planificades per Carnestoltes a l'INS JOANOT MARTORELL , Esplugues de llobregat.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you